witam w weekend

na sali podłoga jest zrobiona, ale nie ma co ukrywać jest brzydka i stara

jak dwa lata temu zamawialismy sale to szefowa mówiła że postara się ją zrobić tzn. jakimiś płytkami wyłożyć lub np. zrobić jakiś właśnie parkiet, niestety się nie udało, oczywiście nic nikomu nie obiecywała tylko mówiła że by chciała i postara się, wiadomo jak jest duża powierzchnia to i potrzeba dużo pieniędzy, więc widocznie się nie wyrobiła z funduszami. No nic jakoś przeżyje tą podłoge

W salonie Sarah w katowicach jest bardzo miła obsługa, ja pojechałam tam z samego rana więc jeszcze nie zeszło się dużo klientek na oglądanie i przymierzanie, miałam okazje poprzymierzać sobie sukinie jakie chciałam, a właściwie panie sprzedawczynie same mi przynosiły suknie żebym mogła się pooglądać w różnych fasonach, jak coś nie pasowało mi to mówiły że tego może nie być, to możemy obniżyć, podwyższyć, naszyć itp. były bardzo miłe i nic mi nie narzucały. Nie pamietam ile sukienek przymierzyłam ale ta była ostatnia

udana bo w reszcie albo sie topiłam, były ciężkie albo bardzo by mnie wyszczupliła itp. a ta taka optymalna. 2 godziny tam spędziłam i wyszłam z podpisana umową

nie żałuje chociaż teraz siedzę i myślę żeby może jakieś poprawki nanieść, mam już plan i na pierwszej przymiarce to zaproponuje.
Jak wychodziłam z salonu to było pełno dziewczyn w kolejce do przymierzania, także jak tylko można to lepiej się wybrać w tygodniu, a jak w sobote to z samego rana od 9:00 mają otwarte.