Autor Wątek: **Jedno jest tylko w życiu szczęście: kochać i być kochanym - 5.06.2010**  (Przeczytany 17934 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
  • We are connected that is how I feel...e-zadymiary
  • data ślubu: :Serduszka: AF :Serduszka:
A nie macie jakoś w umowie zapiasane, że sala ma być skoczona po remoncie? :o Szok..to co będzie na tych podłogach jak nie parkiet?? ;)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Jeśli dobrą suknię znalazłam ;) No to śliczna jest :)
Do firmy Sarah się zraziłam(do Rybnickiej Sarah) bo obsługa była straszliwa! Ale wiem że w Katowicach jest lepiej :) też byłam hihi ;)

Offline Iza464
  • forumowicz
  • data ślubu: 05.06.2010
witam w weekend  :)

na sali podłoga jest zrobiona, ale nie ma co ukrywać jest brzydka i stara :-[ jak dwa lata temu zamawialismy sale to szefowa mówiła że postara się ją zrobić tzn. jakimiś płytkami wyłożyć lub np. zrobić jakiś właśnie parkiet, niestety się nie udało, oczywiście nic nikomu nie obiecywała tylko mówiła że by chciała i postara się, wiadomo jak jest duża powierzchnia to i potrzeba dużo pieniędzy, więc widocznie się nie wyrobiła z funduszami. No nic jakoś przeżyje tą podłoge  :)

W salonie Sarah w katowicach jest bardzo miła obsługa, ja pojechałam tam z samego rana więc jeszcze nie zeszło się dużo klientek na oglądanie i przymierzanie, miałam okazje poprzymierzać sobie sukinie jakie chciałam, a właściwie panie sprzedawczynie same mi przynosiły suknie żebym mogła się pooglądać w różnych fasonach, jak coś nie pasowało mi to mówiły że tego może nie być, to możemy obniżyć, podwyższyć, naszyć itp. były bardzo miłe i nic mi nie narzucały. Nie pamietam ile sukienek przymierzyłam ale ta była ostatnia  ;D udana bo w reszcie albo sie topiłam, były ciężkie albo bardzo by mnie wyszczupliła itp. a ta taka optymalna. 2 godziny tam spędziłam i wyszłam z podpisana umową  ;D nie żałuje chociaż teraz siedzę i myślę żeby może jakieś poprawki nanieść, mam już plan i na pierwszej przymiarce to zaproponuje.
Jak wychodziłam z salonu to było pełno dziewczyn w kolejce do przymierzania, także jak tylko można to lepiej się wybrać w tygodniu, a jak w sobote to z samego rana od 9:00 mają otwarte.  

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
a masz fotki?

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Właaaaśnie, foteczki z przymiarek nie ma?  :(

Offline justys0101
  • Chuck Norris
  • data ślubu: [color=black
Podpinam się pod komentarze dziewczyn... Prosimy o fotki  ;D

Offline MadziaGrzes
  • forumowicz
WITAM:)
Przeczytalam Twoj watek od A do Z dołaczam do niego poniewazm mam w ten sam dzien slub:) Mysle ze mnie przyjmiesz;)
My praktycznie mamy juz wszystko zalatwione procz cukierni nie mozemy sie zdecydowac moze ktos poleci nam cos??
Suknie praktycznie wybralam wczoraj tzn wzor bo bede szyc w pracowni w myslowicach:)
Wesele mamy w Domu dzialkowca na niwce takze wszystko sami organizujemy by jak najamniejsze koszta byly:) Zespol Oscar z Tychow. . .  Foto-Kam Studio Cinema Sosnowiec. . .  A wesele w Parafii sw. Floriana obok gorki na zagorzu:)
Juz nie moge sie doczekac tego dnia. .  zwlaszcza po wczorajszym mierzeniu suknii. . . :)
Pozdrawiam:)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
MadziaGrześ - a może załóż swoje odliczanko  ;D
Chętnie będziemy do Ciebie zaglądać  ;)

Offline Iza464
  • forumowicz
witam MadziaGrzes u mnie  ;D nasz dzień kochana się zbliża wielkimi krokami, u mnie czas leci straszliwie szybko.

niestety jakoś tak wyszło że nie ma fotek, ja też już się nie mgę doczekać  :skacza:

Offline kaamila

• entuzjasta
  • data ślubu: 10.07.2010
To super, że ta jedyna wymarzona suknia już wybrana i zamówiona. Szkoda że fotek nie ma >:( ;)
A podłogą się nie przejmuj. Pewnie nie jest taka zła.  ;)
Pozdrawiam

Offline MadziaGrzes
  • forumowicz
Izunia zobaczysz zleci nam tak szybciutko i bedziemy juz szczesliwymi mezatkami :):) A tymczasem zeby nie zasmiecac twojego watku moim przygotowaniami do wesele zalozylam swoj....
Oczywiscie tutaj bede stalym gosciem:)
Milego i cieplego popoludnia :):)

Offline justys0101
  • Chuck Norris
No pewnie, że Wam dziewczyny zleci -  w końcu to już niedługo  ;D

Offline Iza464
  • forumowicz
ale ja nie mam nic przeciwko, możesz pisac również u mnie, skoro ja nie mam czasu to choć ktoś inny może pisać :)

wklejam zdjęcie kokardek zrobionych na butelki ale fotka nie najlepszej jakości, oraz zdjęcie albumu jednoczesnie pełniącego funkcję ksiegi gości :)

Offline MadziaGrzes
  • forumowicz
Sliczne kokardeczki:)Ja tez sie nad tym zastanawiam.... a co planujecie na podziekowanie dla rodzicow??

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Obie rzeczy super  ;D A kokardki przeurocze  :D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Fajne kokardki :) A za albumem wreszcie sama muszę się rozejrzeć... Trzeba wreszcie zrobić album ze zdjęciami ślubnymi ;)

Offline Iza464
  • forumowicz
kochane wczoraj stało się to czego się bałam i już Wam  tym pisałam, odszedł mój jedyny dziadek na 4 miesiące i 11 dni przed moim ślubem, oraz równy miesiąć przed moimi urodzinami  :buu:  tak bardzo chciał być na moim ślubie, dwa lata temu jak zamówiliśmy sale to miał pretensje do nas że tak długo musi czekać, tym bardziej że byłam jedyną jego wnuczką, może przeczuwał że może nie doczekać no i niestety, nie będe mieć żadnych moich dziadków na ślubie.
takie życie, nie jesteśmy w stanie przewidzieć co się stanie  :( teraz przedemną pogrzeb byle go przetrwać

Offline Justys851
  • Chuck Norris
 :przytul: :przytul: :przytul: :przytul:
strasznie współczuję  :(

Offline kaamila

• entuzjasta
Kochana, strasznie mi przykro :przytul:

Offline justys0101
  • Chuck Norris
Współczuję  :przytul:

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Przykro mi :( :przytul: :przytul: :przytul:

Offline MadziaGrzes
  • forumowicz
Trzymaj sie Kochana!!!

Offline Diankusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 29.05
Tak mi przykro z powodu straty.  :przytul: :przytul:

A przy okazji przepraszam ze tak dawno mnie nie było, jak tylko znajde chwilke to wszystko nadrobię.

Offline mka

• Every second is a lifetime and every minute more brings you closer to God and you see nothing but the red lights you let your body burn like never before. And it feels better than love. Yeah it feels better than love...
  • Chuck Norris
Strasznie mi przykro  :glaszcze: :glaszcze: :glaszcze:
Dziadka fizycznie nie będzie ale na pewno będzie duchem czuwał na Waszym ślubie  :przytul: :przytul: :przytul:

Offline MadziaGrzes
  • forumowicz
Hej Kochana??????? Trzymasz sie tam jakos???

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Strasznie mi przykro...   :'(

Offline Iza464
  • forumowicz
witam Was kochane  :-*

trzymam się nie mam wyjścia, jakoś łatwiej jest mi teraz bo miałam świadomość że śmierć może przyjść w każdej chwili, stan dziadka się pogarszał i nie było już ratunku, żyliśmy jak na szpilkach i niestety czekaliśmy i jak się już to stało to w pierwszym momencie jest to jednak szok, ale później po rozmowach z mamą jest dobrze, bo dziadek już się nie męczy, a im bliżej końca tym bardziej cierpiał, a teraz ma dobrze jest razem z babcią  :) ciężko że odszedł ale jest napewno w lepszym świecie, tylko już nie znami. Pogrzeb był piękny, grała orkiestra górnicza, bo dziadek był górnikiem, strasznie wzruszająco bo łzy co troche mi się cisły do oczu, ksiądz bardzo ładnie przemawiał, dużo osób się z rodziny się zjechało. Napewno mu się podobało gdy patrzył na nas z góry.
Taka pustka teraz nastała, dziwnie jest bo żyć trzeba dalej przygotowania do wesela wchodzą na obroty, zaczyna się gorący okres, ja robie zaproszenia sama koniec lutego początek marca zaczniemy prosić gości a tu jednak trzeba z tym żyć że go nie ma i nie będzie, żałoba.

Offline Iza464
  • forumowicz
pracuje nad zaproszeniami wczoraj już zrobiłam pare sztuk na gotowo  ;D
kurde podobają mi się nie są jakieś może wystrzałowe ale są moje  ;D we wnątrz tekst to też zmiksowany z paru różnych tekstów,
i wyszedł nasz jedyny. już jutro będą równiótkie 4 miesiące  do naszego ślubu :)

Offline mka

• Chuck Norris
No to może jakaś fotka tego dzieła? ;) :D ;D

Offline kaamila

• entuzjasta
No koniecznie, fotka musi być ;D