Autor Wątek: **Jedno jest tylko w życiu szczęście: kochać i być kochanym - 5.06.2010**  (Przeczytany 18071 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline matrix0007
  • maniak
  • data ślubu: 13.08.2011
ja bym bardzo chciała czarne autko, nie podobają mi się samochody z jasną karoserią na ślub

Offline katrishja

• entuzjasta
  • data ślubu: 18.09.2009
Ja też uwielbiam ciemne auta i gdybysmy wynajmowali to na pewno ten pomysl byłby rozważany ale mamy auto od lokalu nie pamiętam jaki kolor ale chyba srebrny  :)
kasia

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Ja tez wole ciemne auta  :D
zreszta sami jechaliśmy czarnym  ;D

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
u mnie tez był czarny samochód

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
my mieliśmy czarne i nawet przez chwilę o jasnym nie pomyślałam... zresztą deko, które sobie upatrzyłam nie wyglądałoby ładnie na jasnym  :)

Offline Iza464
  • forumowicz
  • data ślubu: 05.06.2010
ja też jestem bardziej za czarnym  ;D  dekoracja napewno będzie biała z dodatkami złotymi, zgodnie z moją koncepcją  :hopsa:

jeszcze nie wiem czy te same kwiaty co będą w bukiecie będą też na masce auta  :drapanie:   jakoś nie koniecznie tak wg mnie musi być,
chociaż nie ukrywam że ładnie by napewno to wyglądało  :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Wg mnie... Podkreślam że wg mnie ;) kwiaty na aucie powinny być takie, jak w bukiecie. Ja tak bede miała u siebie, i uważam że to pięknie wygląda :) Ale to żadna konieczność :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
wg mnie mogą byc a nie muszą, bardziej żeby kolorystyka pasowała  ;)
ja nie miałam kwiatów na aucie tylko organze wstążke i takie białe margaretki sztuczne , ale wszystko w kolorystyce bukietu i reszty dekoracji tzn klatki schodowej  ;)

Offline arvena

• zapaleniec
  • Mów, niech Twoje słowa wzburzą krew...
  • data ślubu: 25.07.2009
Mnie się tam nie kojarzy wcale źle ciemny kolor - dodatkwo przystrojony po kolorek i będzie super.
My mamy co prawda ecry - ale to dlatego, ze jest to auto znajomego - propostu akurat w kwesti auta postawiliśmy na małe oszczędności :)

odliczam

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Fajny pomysł z dekoracją auta żeby była w kwiatach "bukietowych"  :)

A ja zostawiam buziaki  :-*

Offline Iza464
  • forumowicz
 :skacza:      :serce: suwaczek pokazuje 10 miesięcy i 15 dni  :serce:     :skacza:

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Ale to szybko zleci, zobaczysz, nawet się nie obejrzysz :)

Offline katrishja

• entuzjasta
Nom strasznie szybko!!!  ::)
kasia

Offline anulla_p

• Chuck Norris
pamiętam styczeń i pierwsze telefony jak zaczynałam wszystko załatwiać a już jestem po ślubie  ;D

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Gdzie się podziewasz?  :)

Buziaki zostawiam  :-*

Offline koty dwa

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 10.09.2011
Witaj! Śliczne zaproszenia będziesz miała  :)
Myślę, że jeśli tylko masz zdolności plastyczne, to śmiało wszystko możesz robić sama  :)
Ja również planuję zająć się produkcją zaproszeń i wizytówek sama ( tzn.  z moją wspaniałą siostrą  :-* ).  Zawieszek na wódkę nie planuję, więc będzie troszkę mniej pracy  ;D

Offline alikaj
  • entuzjasta
  • data ślubu: 4.07.2009r.
Zaleglosci nadrobione :) Fajnie ze jeszcze tyle czas Wam zostalo. My z moim D. jestesmy juz po wszystkim a ja bym tak chciala to przezyc jeszcze raz :P

Co do dekoracji auta mysle ze kwiatki nie musza (ale tez i moga) byc takie same jak bukiet, my mielismy jedynie zachowany kolor jednego i drugiego :)
Buzka :)

Jestem szczęśliwą mamą.....

Offline KaroLLA K.J K.G
  • zapaleniec
  • data ślubu: 28.08.2010
buuuu napisałam się napsiałam i mi wiadomość zniknęła ;/;/;/

no więc teraz tak w skrócie bo już mi się drugi raz nie chce konstruować tamtej wiadomości :):) świetny pomysł z własnoręcznie zrobionymi zaproszeniami, jestem wzruszona bardzo Waszą historią i wierzę, że to co przeszliście to wspaniałe przygotowanie do spędzenia wspólnych lat w małżeństwie. Co do koloru ja myślałam o wystroju w kolorze pomarańczowym nazbierałam trochę zdjęć z dekoracją w tym kolorze jeśli chcesz to mogę Ci przesłać kilka tak dla zorientowania się czy Ci się podoba i czy pasuje do Twojej sali. Co do koloru według mnie zdecydowanie biel i ecru do mnie także jakoś nie przemawia bordo wydaje mi się za mało delikatnym kolorem na te okazję. Ale to tylko moje prywatne odczucie:) buziaki
:):):) zapomniałam dodać na początku że i ja się melduję :):) i będę podczytywać :D

Offline Iza464
  • forumowicz
WITAM WAS BARDZO SERDECZNIE PO BARDZO DŁUGIEJ MOJEJ NIEOBECNOŚCI :)

niestety ale mój internet ma bardzo duże problemy ostatnio i wogóle mi się stronka nie chciała otwierać :/ dziś jakimś cudem się udało i musze szybko nadrobić zaległości, mogę wogóle cokolwiek poczytać :)

w weekend byłam na weselu :) ale powiem Wam że nie jestem zadowolona, wogóle jakoś tak dziwnie było, z organizacją niedociągniecia straszne, orkiestra to samo disco-polo grała i wszystkie piosenki na jedno kopyto  ::) masakra poprostu.

U mnie narazie przygotowania stoją w miejscu  :-\

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
No to przynajmniej wiesz co robić, żeby u Ciebie było lepiej  :)

A co do przygotowań - no jeszcze mamy trochę czasu  :los:

Offline Iza464
  • forumowicz
Karolla bardzo chętnie pooglądam te fotki co pościągałaś, nawet możesz je powklejać w moim wątku :) nie ma problemu przecież :)
jak Ci będzie wygodnie ;D

Offline anulla_p

• Chuck Norris
będą stały w miejscu jeszcze trochę bo masz duuuuuuużo czasu pogadamy trzy miesiące przed weselem  ;D

Offline Justys851
  • Chuck Norris
To nie zaciekawie z tym weselem  :-\
ale mogłas podpatrzec zeby u Ciebie tak nie było  ;)
a zreszta Ty masz zespół ten co ja więc nie masz się co martwić  ;D
u nas grali disco - polo ale takie 2 bloki taneczne  ;) bo my chcieliśmy ale tak już później jak kazdy ma dobrze w główce  ;D
zresztą zapraszam do relacji - powstawiałam filmiki  ;)

Offline alikaj
  • entuzjasta
Dokladnie tak jak dziewczyny pisza. Przynajmniej wiesz jakich bledow sie wystrzegac :)

Offline KaroLLA K.J K.G
  • zapaleniec
Dziewczyny mają racje. Fajnie iść sobie tak na wesele i podpatrzeć różne rzeczy :) Poobserwować. Zobaczyć co się sprawdza a co nie :)

Offline Iza464
  • forumowicz
osobiście uważam że na weselu powinnien zespół grać różną muzykę, owszem disco-polo również ale bez przesady  :) a na tym weselu niestety było do przesady! :mdleje:

narazie zaczęłam tworzyć nasz śpiewnik weselny   :D  strona tytułowa już jest i parę piosenek, byliśmy na weselu gdzie się taki śpiewnik sprawdził, mamy nadzieję że u nas będzie podobnie, że goście będą rozśpiewani  :hopsa:  i skorzy i tańców  :cancan:

Offline alikaj
  • entuzjasta
Na pewno beda, tym nie musisz sie martwic :)

Offline KaroLLA K.J K.G
  • zapaleniec
:):):) świetny pomysł z tym śpiewnikiem :) zawsze to chętniej się śpiewa jak zna się tekst :) oj chyba też muszę o tym pomyśleć :D
a jakie piosenki już zamieściłaś??

Offline madzia_n

• Chuck Norris
Taki śpiewnik to z pewnością super pomysł :) Chociaż u nas na weselu śpiewnik nie był potrzebny ;D Jak już goście mieli humorek, a w szczególności jedna moja ciocia, to zaczynała śpiewać (zdzierając sobie przy tym gardło) znane utwory, co prawda to było disco polo, ale cała sala dołączała się do śpiewów, nawet orkiestra :) z  takim śpiewnikiem z pewnością wszystko uda się jeszcze lepiej :)

Offline katrishja

• entuzjasta
Odp: **Jedno jest tylko w życiu szczęście: kochać i być kochanym - 5.06.2010**
« Odpowiedź #119 dnia: 4 Października 2009, 13:04 »
Ja akurat nie preferuje śpiewników bo jest to trochę jakby narzucanie na weselu gościom, że mają śpiewać ewentualnie na taki śpiewnik bym się zdecydowałą ale na przykład w konkrentym celu np do jakiejśc zabawy.
U nas na weselu była "Gazetka Weselena" w której opisaliśmy siebie, naszych świadków, był quiz o nas czyli coś dla naszych rodzin, które chcą choć troszkę bardziej poznać "nowego członka lub członkinię rodziny"a także nasze zdjęcia i wszystkie dane odnośnie maili i telefonów dla tych którzy będą chcieli fotki lub filmik żeby nie mieli problemu aby się z nami skontaktować :)
Gazetka rozeszła się jak świerze bułeczki- szkoda, że zrobiłam jej tak mało :(
kasia