Ja kurcze z butami to pewnie bede miala nie maly problem:(Jestem wysoka mam 1,76 a moj ma ok 1,85 jak idziemy razem nie ma miedzy nami prawie w ogole roznicy,minimalna,wiec bede musiala miec buty na malusim obcasiku,ja sie ciesze,tylko czy ja takie biale w ogole dostane..:(No nic bede szukala,ale pewnie z tym bedzie wiekszy problem niz z suknia

:)ale nie ma co sie zamartwiac na zapas
Moja kolezanka ktora jest juz PO..zasugerowala ze po 24 mozna zmienic sobie buciki na biale balerinki o rozmiar wieksze(wiadomo nogi spuchniete)Wtedy to mozna szalec do samego konca,a moze i nawet dluzej

wiec ja chyba skorzystam z jej pomyslu,zawsze to bedzie wygodniej i przyjemniej,a po 24 to sie dopiero mozna rozkrecic

:D
Jezeli chodzi o morze-to powie wam moje kochane forumowiczki ze niby mieszkam dosc blisko(ok 150km) to bylam tam jakies 3-4 lata temu,uwazam ze strasznie drogo sie zrobilo(za jedna noc 80 zl nawet krzycza-a wcale warunki nie sa rewelacyjne;/;/A i jeszcze jak trafisz w wakacje na sliczna pogode to juz w ogole masz szczescie,tylko bukujac termin urlopu,ciezko zamowic sobie tez pogode:(Mysle ze lepiej troche dozbierac i pojechac do Wloch Hiszapani czy Chorwacji,ciut drozej sie zaplaci a masz pewnosc ladnej,slonecznej pogody.Takie jest moje zdanie i zreszta moich znajomych tu mieszkajacych tez:)Ale oczywiscie ja nikogo nie zniechecam kazdy ma swoja glowe i budzet przeznacza taki na jaki go stac:)
powodzenia w szukaniu bucikow:)wysylacie fotki co powybieralyscie:d