Oby wszystko ANJUSZKI BYLO DOBRZE:(MASAKRA Z TA POGODA...
kacha8609 Mamy ten sam rozmiar i wzrost:D:D

Ja wlasnie dlatego nie chce wydac fortuny na suknie bo jak sie zniszczy przy sesji to nie chce zeby mi bylo szkoda:)

Niewiem czy wiecie gdzie jest Borne Sulinowo tam moj przyszly maz(hehe jak to brzmi):)ma mieszkanko i tam chcemy sesje,piekne
jezioro,czysciutkie,piekne ruiny,sa to dawne tereny Rosyjskie,typowo wojenne miasteczko w 1994 dopiero Wojska rosyjskie z tamtad sie
"wyprowadzily",mieszkania zrobione sa z koszarowcow,mnostwo fajnych opuszczonych budynkow,ruskie napisy na scianach,
fajny klimacik,moje ukochane miejsce w Polsce:)wiem ze zwariowalam ale kocham to miejsce,piekne lasy,duzo pomostow do przytulania
przy zachodzie slonca

,ogromne jezioro,(zreszta wokol pelno jezior)jest w czym wybierac-zalezy od wyobrazni fotografa:)

(tam wlasnie odbyly sie tez zareczyny:)
Jezdzimy tam w kazdej wolnej chwili,nasza samotnia i ucieczka od rzeczywistosci-tam czas plynie inaczej:)

Polecam jechac tam na zlot militariow ktory odbedzie sie od 19-22 Sierpnia,swietna sprawa,mozna przejechac sie czolgiem,po gorach i pagorach

(ja w zeszlym roku jechalam,naprawde bylo swietnie:)

Koniec reklamy:)

:)Co to zdjec to tez wlasnie planuje miec duzo zdjatek w wodzie,bardzo mi sie podobaja,pobieramy sie w maju,pewnie bedzie za zimno na takie kapiele,ale mysle ze jak w czerwcu zrobimy sobie taka sesje to nie zaszkodzi,choc kto wie jaka bedzie za rok pogoda:)