hey
Jak chcesz moge dac Ci namiary na music colours,ogladalam plyte z ich udzialem,uwazam ze sa naprawde swietni,u mojej kolezanki grali na weselu,bardzo ich poleca,zreszta oni sie nie reklamuja,info przekazywane tzw"poczta pantoflowa"i maja pelno zlecen,jest ich trzech 2 panow i pani,fajnie witaja gosci grajac na akordeonie,w ogole maja swietne zabawy,przyspiewki i super prowadza wesele,wychodza do ludzi i podczas zabaw bawia sie razem z nimi:)takze super:)na dzien dzisiejszy biora jeszcze 2700,ale ta cena moze szybko ulec zmianie na przyszly rok do nawet 3200,bo niestety ale tak zespoly teraz kosztuja,graja na gitarze,akordeonie i roznych innych:)
Ja osobicie chce wziac ka-ja-band,oni w inne miesiace niz czerwiec,lipiec,sierpien biora ok 1800 wiec dla nas to idealna cena (w sezonie biora 3500)Graja naprawde fajnie polecam isc z nimi na spotkanie,ty robisz we wrzesniu tez bedzie pewnie taniej:)Na spotkaniu siedzielismy u nich godzine,pokazywal nam plyty z wesela,umieja porwac ludzi do tanca:)zaczynaja wolniejszymi piosenkami koncza bardzo szybkimi,jak sie ludzie bawia nie schodza ze "sceny",nie pija,Pan Krzysztof gra na trabce,super mu to wychodzi,jest po szkole muzycznej,polecam sie z nimi spotkac mamy pozytywne wrazenia,ogladalam tez film z ich udzialem ktory pozyczyla mi moja znajoma,uwazam ze fajnie prowadza i naprawde za 1800 warto:)pozdrawiam