Autor Wątek: "Człowiek bez miłości jest zgubiony w świecie obcych i wrogów"do 5.9.09 140 dni  (Przeczytany 78758 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline katrishja

• entuzjasta
  • data ślubu: 18.09.2009
Witam Ciebie kochana Pamelko :)
Obejrzałam wczoraj w domq zdjątka które umieściłas i jeśli miałabym być szczera to suknia i welon nie są w moim stylu kompletnie ale sama to na pewno zauważyłabyś patrząc na moją suknię, prawda? kompletnie inny styl :)
I nie ma co się tym przejmowac bo moja suknia też może się komuś nie podobać:) najwazniejsze że dla Nas w tym dniu jest ona najpiękniejsza.
Ja mam welon bez lamówek ale gdzieniegdzie mam wszyte kamienie svarowskiego i na grzebyku, który trzyma welon też są kamienie svarowskiego chyba 7 sztuk :) Więc podejrzewam że mój welon będzie drogi! No cóz trudno dla mnie musi być ten i koniec :)
Majątek wydam w tym salonie!!!
Zazdroszczę Ci tych 9 dni dla mnie czas się strasznie dłuży bo jeszcze 3 tygodnie ale jak myślę, że gdy zaczęłam pisać to było dokładnie 120 dni to jakoś to zleci :))
Za organzę oczywiście trzymam kciuki- nie przejmuj się że coś tam może nie pasować bo to juz jest bez znaczenia!! najważniejsze,żeby goście dobrze się bawili a wasze dlasze wspólne życie było szczęsliwe :D
Buziaki wielkie dla ciebie!!!!  :-* :-* :-*
kasia

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Chyba by mnie szlag trafił jeśli by mnie tak jakiś babsztyl z allegro zrobił  >:( Współczuję nerwów Kochana. A nie masz gdzieś pasmanterii z organzą?

Widzę, że te ostatnie dni obfitują w duuuużo załatwiania  :) I fajnie, raz dwa będziesz stała przed kościołem i brała ślub  :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
To przepraszam nie wiedziałam że chodzi o butelki 2 l  ;)

Offline ada1988

• Chuck Norris
dokładnie na taką organzę nawet nikt nie zwróci uwagi, bo wszyscy się będą tak świetnie bawić :P

a na nogę uważaj, ja przez takie zwykłe potknięcie musiałam nogę włozyć w gips... ;/

Offline izabelle13

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.09.2007
 :-* :-* :-* :-*

9 krótkich dzionków pamelko

Offline pamela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
witajcie na 8 dni przed slubem :o :o :o
z ta organza to jest tak, ze nie mam nigdzie dostepu do takiej jakiej chce, miala byc taka sama na stoly i krzesla, ale kobita z alle wyslala mi inny odcien niz chcialam, bardziej bordowy, bo innych nie ma, na stoly,. a na krzesla zamowilam gdzie indziej, iny odcien jeszcze ale nie ma wystarczajacej ilosci rolek, i nie bedzie mial wiecej, normalnie kolomyja straszna, a ja nie mam juz czasu kombinowac z kolorami, bedzie musialo wystarczyc to co jest, mnie juz to wcale nie martwi, nie wystroj najwazniejszy. sala i tak bedzie ladna.
katrishja wiadomo, ze kazdy ma swoj styl, ja tez chcialam na poczatku zupelnie inna suknie, ale ta mi pasowala najbardziej, welon tez mierzylam inny na poczatku, ale potem ten pasowal najbardziej, ma krysztalki i perelki, jest bez lamowki, tylko delikatne obszycie ma, mierzylam tez taki caly w krysztalach, ale za duzo juz by bylo swiecidelek. a ten pasuje idealnie.

postanowilam jednak do slubu isc bez bransoletki, moja wina ze zostawilam, a szkoda mi wydawac kolejne 500 zl na bransoletke, jak juz jedna mam w domu, a zadna inna mi sie nie podoba, wiec nie bedzie nic, a i tak myslkalam, zew lepiej moze bez, bo i tak bede sie swiecic.

noga wieczorem mi spuchla trochew, ale nie boli, i juz dzisiaj nic nie ma.
wczoraj zaliczylam tez peeling kawitacyjny i mam buzke gladziutka jak bobasek.
zamowilismy tez deseczki na ciasto dzisiaj odbieramy i trzeba zawiezc.
kupilismy tacie bnuty, a jemu ciezko cos znalezc, bo ma wysokie podbicie, ale sie udalo.

dzisiaj tez luzniej, spadamy na wroclaw, poogladac telewizory dla rodzicow, potem ide na paznokcie i jedziemy na groby.

milego dnia buziaki
 :-* :-* :-*
ps. fajnie, ze jestescie jeszcze ze mna :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline ada1988

• Chuck Norris
no to macie wycieczke :) wrocłzw pewnie piekne miasto :)
a co robisz z paznokciami?

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
8 dni  :brawo:
super miec blisko do takich ładnych miast jak Wrocław, Kraków,  Gdańsk....  ehhh

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Aaa, czyli może zabraknąć organzy na krzesła? To nic, to się umów na dwa kolory pasujące i na zmianę krzesła przewiązuj :) I po problemie  ;)

Szkoda z tą bransoletką.. no ale może tak miało być.

Buziaczki zostawiam  :-*

Offline pamela

• Chuck Norris
witam, juz wrocilismy, nie bylismy daleko, tylko na bielanach poogladac, i kupilismy......., BRANSOLETKE!!! a jednak, moj M. mnie namowil, bo mu sie bardzo podobala, dostalismy 5 % znizki, wiec cena przyustepna, tym bardziej, ze zaoszczedzilismy na alkoholu, chcialam wam pokazac, ale na necie nie ma tej wlasnie bransoletki, a nie mam czasu robic aparatem. ale jest sliczna, nawet chyba ladniejsza niz ta co zostawilam, i bede ja mogla potem ubrac jeszcze, bo jest elegancka, ale nie typowo slubna ze na raz i juz.
ada dzisiaj paznokcie chce tylko manicure i pomalowac na panienski jutrzejszy, a za tydzien robie slubne, zazeluje swoje.
mysikroliczku i to jest bardzo dobry pomysl, jak nie znajde takiego koloru wiecej, to chyba tak zrobie.
a no i kupilismy m,uche dla M. w poniedzialek idzie tez dowiedziec sie co z graniturem, bo trzeba go troche poprawic, i moze jak bedzie material to uszyje nowy na poprawiny.
a jutro impreza!! ostatnia panienska
 :-* :-* :-*

Offline ada1988

• Chuck Norris
No Pamela będziemy się razem jutro bawić na swojej ostatniej panieńskiej :)
ja też mam jutro panieński z tym że ja jutro będę miała 6 dni do śłubu a ty równy tydzień :)
ja też zakładam sobie żele a robisz francuzki czy jakiś inny wzorek?

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
jest sliczna, nawet chyba ladniejsza niz ta co zostawilam, i bede ja mogla potem ubrac jeszcze, bo jest elegancka, ale nie typowo slubna ze na raz i juz.

Mówiłam,że jeszcze coś dobrego z tego będzie i ładniejszą znajdziesz  ;D

A co do zmieszania kolorów - myślę, że będzie ładnie wyglądać, ja chyba tak zrobię u siebie - mimo, że pewnie wcale im nie braknie organzy ;D Po prostu taki ciekawy efekt  :)

:-*

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
Pamela ja się cieszę, że to Ty z nami jesteś i znajdujesz czas na forum. Jestem pełna podziwu  :-*

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline pamela

• Chuck Norris
witam na tydzien przed slubem!!
jejku juz tylko tydzien!! alez to leci.
dzisiaj bylam u fryzjera, cala na ciemno sie farbowalam, bo nie podobaja mi sie pasemka do fryzury slubnej, fajnie, i jak na razie zostawie bez pasemek, bardziej mi sie tak podoba, bylismy tez pierwszy raz na solarium, ale fajne. w pelni profesjonalne i przyjemne, nastepny raz w poniedzialek.

teraz ide sprzatac troche, bo potem jedziemy sie p-rzejechac do naszegoi kosciolka, zobaczyc jak to wyglada i dekoracje i pogadac z organista.
potem przychodza dziewuszki pomoc mi sie wyszykowac i
wieczor panienski!!

oj ale bedzie sie dzialo!!
m oze jak bede w stanie to jutro wam cos opisze.
buziaki papa :-* :-* :-*

Offline Justys851
  • Chuck Norris
wiesz co myślimy podobnie mi tez się nie widzą pasemka na ciemnych włosach do fryzury ślubnej  ;)
jakoś tak napaćkane wtedy  :D dlatego na sój ślub tez pasemka ( choć fajne były ) zamalowałam na jednolity kolor  ;) Tymbardziej że podobają mi się Panny Młode w ciemnych włosach - jest taki kontrast do sukni do welonu  ;) i ciemne włosy maja to do siebie że bardziej widac połysk  ;)

udanej imprezki  ;D

Offline ada1988

• Chuck Norris
ja też będę miała na czarno włosy pofarbowane :):):) czyli ciemniutka będę, bedzie ładnie taki kolor wygladał do opalenizny i do białej sukni :)
miłego imprezowania dzisiaj  :-* :-* :-* :-*

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Wybaw się za wszystkie czasy  :D

I czekamy na relację ;D

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
mam nadzieję, że się wybawisz na panieńskim :) to ostatni taki wieczór w życiu :D

Offline frezyjka81

• entuzjasta
  • Uwierzyć w Anioły nawet gdy ich skrzydła są czarne
  • data ślubu: 10.10.2009
Kochana Pamelko - nadrobiłam wszytko... Jestem pod wrażeniem Twojego odchudzania  :o różnica jest niesamowita!!!
Widzę, że  niesamowicie dobrze czujesz się w swojej sukni!!!
Życzę udanego panieńskiego!!!
Pozdrawiam serdecznie!!!
Za tydzień będziesz już na swoim weselu!!!
Buźki
 :-*  :-*  :-*

Offline pamela

• Chuck Norris
witam na 6 dni przed slubem
ojojojoj juz tak malutko.
a jak glowa boli!!! wzielam 2kc i troche mniej boli, ale kreci mi sie dalej, powiem wam, ze zabawa byla bardzo udana, idealnie zorganizowana, lepiej sobie wymarzyc nie moglam. opowiem wam juz pewnie po slubie, zdjecia tez, bo teraz czasu nie bedzie, musze sie polozyc, bo odlece.
zdjec nie mam bo nie mialam aparatu, ale bratowa ma na swoim ze 100 zdjec, zaraz przyjedzie to zgram sobie i moze jak zaloze relacje to wtedy opowiem.
jejku juz poniedzialek jutro, najgoretsze pare dni przygotowan,
a wczoraj bylismy na solarium razem, babka nam tak doradzila, ze teraz jestesmy az poparzeni. moj M. to chodzic nie moze az, czerwony jest bardziej niz ja, mi juz schodzi, ale on to cierpi, i poza tym nierowno, paski mamy. jedziemy jutro na reklamacje, zrypac ja, bo wszystko jej mowilismy,. a ona tak nas urzadzila., krowa jakas, nie ma chyba pojecia o solarium.
juz tam nie wroce, pojde gdzies indziej. na stojace moze rowniej opali.
ide sie polozyc, bo sie kreci caly pokoj coraz szybciej i klawiatury juz nie widze prawie.  ;D :-* :-*

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
Jeśli jesteście w paski to znaczy, że lampy były oszukane i wkładane na przemian - silna, słaba, silna.

Poszłabym tam z taką awanturą... że lepiej nie mówić  :klnie: :ckm:

Na pewno zejdą Wam te poparzenia, bez obaw. Następnym razem (żeby wyrównać paski) idźcie na bardzo słabe lampy...

Relacyjki się nie mogę doczekać już!  :D

Offline Justys851
  • Chuck Norris
ojoj to nie dobrze  :( mam nadzieję ze szybko się wyrówna , niech M. jakimś panthenolem się posmaruję - szybciej ta czerwień zejdzie  ;)
ale na reklamacje bym poszła na bank  :P

Super że panieński sie udał  ;)

Offline pamela

• Chuck Norris
justys wlasnie dokladnie to co napisalas kupilismy i smaruje sie. a z awantura pojedziemy napewno.

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
jak kac jest, to znaczy, że na pewno udany panieński był :D
już tak niedługo do Twojego ślubu, ciesz się tym czasem :D

Offline frezyjka81

• entuzjasta
  • Uwierzyć w Anioły nawet gdy ich skrzydła są czarne
  • data ślubu: 10.10.2009
Fajnie, że panieński się udał - już nie mogę doczekać się zdjęć i relacji!!!
Pozdrawiam serdecznie!!!
Buziaki
 :-*  :-*  :-*

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
no to gitara jak impreza sie udaal :)

na fotki poczekamy jakos wytrzymamy, a juz tylko pare dni :)

Offline pamela

• Chuck Norris
witam juz tylko 5 dni do slubu!!!
ojojoj wszystko nas boli, wygladamy tragicznie, normalnie zostalismy poparzeni.
a dzisiaj przymiarka chyba ostatnia i fryzurka probna, i  caly dzien na miescie, najgoretszy tydzien sie zaczal.a pogoda na sobote nie ciekawa, deszcz i chlodno, mam nadzieje, ze jeszcze sie zmieni.
do zobaczenia wieczorkiem, zdam relacje z calego dnia.  :-* :-*

Offline carollaa

• Chuck Norris
Pamelko, trzymajcie się i smarujcie ciałka ile wlezie, żeby były nawilżone. Koniecznie idzcie do tego solarium ochrzanić kobietę, bo krzywde robi ludziom :)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
oj współczuję oparzeń... sama mam bardzo wrażliwą skórę więc zdarzało mi się spalić  :-\ trochę czasu jest więc na pewno ładnie się wyrówna tylko smarujcie się dużo kremami żeby skóra nie zeszła

Offline katrishja

• entuzjasta
  • data ślubu: 18.09.2009
Zawsze wyskakują takie dziwnie niespodzianki oby tylko wszystko przeszło Wam ale jest jeszcze 5 dni więc myślę że spokojnie się uda dojść do porządku:)

A tak z innej beczki: czy wiecie może jak usunąć fotki umieszczone w odliczanku?
Bo chciałabym aby kilka już zniknęło:)
kasia