Autor Wątek: niespokojne jest serce moje dopóki nie spocznie w Tobie... buraczkowe odliczanie  (Przeczytany 85719 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline margolka

• Chuck Norris
Oj, Buraczku mam nadzieję, że zmieni zdanie Twój PM!  :)

Offline mikoala

• Chuck Norris
Mam nadzieję, ze mojemu PM nie przyjdzie to do główki!! Ale na razie spokojnie przygotowuj sie do Waszego dnia, a co bedzie później to czas pokaze ja myslę że i tak zobaczymy Cie w relacyjce!

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
O kurcze ..... moze da sie go namowic .... !!  :-[ :-[ :-[

Ale 5 dni do slubu sa imponujace  ;D

My idziemy na slub do P kolegi z pracy :) Musimy prawie 40 km dojechac  :-\
No ale co sie nie robi dla kolegiiiiiiiiiiii ..........  ;D

Buziaki i zycze powodzonka w ostatnich przygotowaniach  :-* :-* :-*

Offline Diankusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 29.05
Ojej, ale co to ma znaczyć ten szlaban? Ja bym tak nie pozwoliła ;)
Mam nadzieję że się jakoś dogadacie.

TO już tak mało czasu zostało, fajnie masz :)

Offline anulla_p

• Chuck Norris
  • data ślubu: 27-06-09
buraczek chyba do nas już nie wróci do ślubu, szkoda  :-[

Dlaczego kobiety mają zawsze tak dużo obowiązków? Bo głupie śpią w nocy to im się zbiera

Offline mesitini

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 08.05.2010
Odp: niespokojne jest serce moje dopóki nie spocznie w Tobie... buraczkowe odlic
« Odpowiedź #1355 dnia: 23 Czerwca 2009, 23:14 »
4 dni :)

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
  • data ślubu: 27.06.2009
Buraczku Skarbie...powiedz swojemu przyszłemu mężowi żeby sie otrząsnął(tak kilka razy porządnie)..bo rozumiem..jakis szok przed ślubem go dopadł i chłopak nie wie co czyni!!
..no gdyby Mój mi z takim tekstem wyskoczył..to szybko bym go uświadomiła, ze skoro ja nie mam forum, to on nie ma "....tu jego ulubiona rzecz"...i pojechała po nim jak po młodym oraz ustawiła do pionu!!

..czekamy na Twoja relację i nie ma nawet mowy, żeby było inaczej!!

..4 dni!!

:-*

Offline buraczek
  • Chuck Norris
cześć  :D jeszcze jestem na forum  :D

wczoraj byłam zabiegana od rana... zamówiłam w kwiaciarni koronę i kwiatki do klapy dla świadków, później pojechaliśmy do hurtowni i dokupiliśmy 35 butelek wódki, wiśniówkę, żubrówkę, wina, napoje... razem wydaliśmy na to wszystko ok.2500 zł  ::) popołudniu byłam u fryzjera zrobić baleyage a wieczorkiem pojechaliśmy uzgodnić szczegóły foto-wideo  :) jak wróciłam do domu to padłam jak mucha i o 22 już spałam  ;)

poza tym trochę martwi mnie ta pogoda... ciągle pada i pada... ale nie tak normalnie tylko takie ulewy, jakby ktoś wiadrami lał  >:( niby w sobotę ma być ciepło, ale ja już nie wierzę...  :'(

plan na dzisiaj jest taki: na 10 idę zrobić paznokietki żelowe, udało mi się wyhodować swoje bardzo długie i nie będę ich niepotrzebnie niszczyć  :D, później mam zamiar wywieźć część swoich rzeczy do D. i wypakować wszystko do szaf, no i chciałabym się spotkać z naszym DJ ustalić wszystkie szczegóły i dać listę piosenek, ma do mnie popołudniu zadzwonić kiedy się spotkamy  :)

co do forum to D. nie zmienił zdania...  :'( próbuję go przekonać, że będę siedziała tylko godzinkę dziennie, ale narazie nie pomaga...   :-* :-* :-*

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
jestes juz prawie przy mecie :)

co do forum, wybacz ale w ogole nie rozumiem sytuacji. mam dosyc silny charakter i nigdy nie bylam w zwiazku gdzie byly jakies zakazy i nakazy
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
mam nadzieje ze Cie nie urazilam, nie bylo to moim celem!

całkiem nowa JA

Offline buraczek
  • Chuck Norris
paooolka oczywiście, że nie uraziłaś  :D

wróciłam z paznokietków ślubnych i muszę powiedzieć, że bardzo mi się podobaja  ;D całkiem inne niż planowałam, ale myślę, że lepsze  ;) szkoda, że nie mogę wam ich pokazać, ale niestety nie mam aparatu  :( powiem tylko, że robiłam żel na moich naturalnych paznokciach, jest french posypany brokatem, na paluszku gdzie będzie obrączka są  duże cyrkonie srebrne a w środku bordowa, a na reszcie malutkie srebrne naklejki na linii french. mam nadzieję, że dobrze opisałam i będziecie umiały sobie wyobrazić  ;) :) zapłaciłam 80 zł  :)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
gdzies czytalam ze french jest niemodny juz. totalna bzdura!!! ja uwielabim french, jest elegancki i do wszystkiego pasuje :) ja robie sobie na lato kolorowy :)
szkoda ze nie bedzie fotek ale napewno wygladaja super, szczegolnie jesli masz dlugie ladne paznokcie a pisalas ze masz :)

całkiem nowa JA

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Ja podobnie jak paoolka nie rozumiem jak wogól może Ci coś zakazać  :-\
przecież Ty nie robisz nic złego siedzac i gaworzac sobie z nami  ;)
Ja bym nie umiała tak jak Ty , postawiałbym sie od razu na takie zachowanie  :P

Dobrze ze Tobie pazurki się podobają  ;)

Offline pamela

• Chuck Norris
ja tez czasami slysze, ze ciagle to forum, i ze nie moge siedziec, ale wtedy tylko sie smieje, i robie swoje dalej, a jak mu sie nie podoba to niech mnie czyms zajmie  ;D
eee tam a wlasnie, ze french zawszed bedzie modny, bo niby nic a takie ladne i eleganckie.
buraczku zycze duzo sil w tych ostatnich dniach przygotowan.  :-*

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
lepiej pokaz temu swojemu D. nasze oburzenie , bo dziewczyny maja racje to jak by ci zabronil kontaktu  zkolezankami i zreszta nie moze ci przeciesz niczego zabraniac!!1 a jak tak to powiedz ze on ma tez jakis zakaz (co tam lubi to mu zabon)!!!!

a po za tym to ciesz sie tym ze juz nie dlugo bedziesz zonka mam nadzieje z epogoda dopisze ze to slonko co u nas swieci zaswieci i dla Was (u nas goraco jak nie wiem)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
Ty go lepiej Buraczku do pionu doprowadź bo da Ci popalić po ślubie.. lepiej od razu takie rzeczy ukrócać.... ja nie wyobrażam sobie takiej sytuacji, żeby Kocur mi forum zabraniał.... picia, palenia, ćpania czy czegoś co obiektywnie szkodzi ok ale forum?  ::) mój się dziwił, że tyle tu siedzę aż kiedyś wieczorkiem przeczytał odliczanko i nawet mu się spodobało.... powiedział potem, że gdyby nie Wy to zwariowałby bo pewnie to jego pytałabym o każdą pierdółkę od księgi gości po kolor kwiatków  ;)

też słyszałam, że french już niemodny ale dla mnie to klasyka i nie wyobrażam sobie czegoś innego na paznokciach (no ewentualnie czasem maluję na jednolity kolor... mleczny albo jakiś soczysty malinowy  ;))

Offline buraczek
  • Chuck Norris
mój D. argumentuje swoją decyzję w ten sposób, że ten czas który spędzam na forum mogłabym przeznaczyć na bardziej pożyteczne rzeczy, np. naukę języka angielskiego... narazie temat przycichł i pewnie przed samym weselem się pojawi albo po  :P wogóle dziś się trochę posprzeczaliśmy... te nerwy przedślubne... D. musi auto naprawiać a ja mu każę na zakupy jeździć  :-\ bo nie pisałam wam chyba że mieliśmy w poniedziałek wypadek i strzaskane reflektory, zgnieciona maska i błotnik  :( nie powiem ile nas to nerwów kosztowało  ::)

oglądałam dzisiaj swój welon i zobaczyłam że wychodzi z niego drucik... próbowałam go schować albo przeciąć ale nadal wychodził... więc bez zastanowienia poszłam do salonu i zamówiłam drugi- prosty do pasa z średnio szeroką lamówką, jego koszt to 50 zł.

poza tym kupiliśmy 3kg cukierków na stoły- kg michaszków, kg galaretek w czekoladzie i kg pralinek z mieszka oraz plastikowe jednorazowe pojemniki na jedzenie i ciasto- wydaliśmy 90 zł

a na 20 umówiłam się z DJ, niestety D. nie będzie i wszystko na mojej głowie, ale co zrobić, auto na jutro jest nam potrzebne bo jedziemy do częstochowy- po sukienkę ślubną, na zabieg nawilżający i żeby zdać wkońcu pokój na akademiku... ale urwanie głowy jutro nas czeka  :P

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
U la la to troche zalatwiania jest :)

Jakos nie moge za bardzo zrozumiec postepowania Twojego narzeczonego - moj P tez nie za bardzo lubi jak dlug siedze na forum ale zeby definitywnie mi tego zabronic - kurcze strasznie stanowczy Twoj przyszly maz  :P

Buziaczki na jutrzejszy dzien   :-* :-* :-*

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
:) to ja mam nadzieję, że naprawdę nam z forum nie znikniesz po ślubie! :)
ja na Twoim miejscu bym argumentowała, że czasami dobrze jest się wygadać na forum, taka terapia zbiorowa, zamiast zwariować  ::) przecież nie zawsze facet do końca zrozumie "nasze" problemy... koleżanki nie zawsze mają czas, a my zawsze tu będziemy, jak nie jedna to druga :)

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Zgadzam się w zupełności z Wiśniową  ::) Nie rozumiem też co on ma do tego co tyś byś mogła robić w czasie kiedy siedzisz na forum, chyba to Twoja sprawa czy uczysz się języków czy szydełkujesz czy na forum siedzisz  :) Nie wróży to dobrze jeśli już teraz stawia ci takie zakazy  ::) Nie wyobrażam sobie żeby M mi czegokolwiek zakazał, no chyba że było by to szkodliwe dla zdrowia   ::)

Offline nikaa

• bywalec
  • data ślubu: 22.08.2009
Oj ale zabiagana jestes :Przytul: ale za to w sobotę wszystko będzie idealnie ;)
Tak piszesz o tych slodkiściach ze az mam ochote na cos slodkiego :D

Mam nadzieje ze rozwiązesz sprawe z pobytami na forum ;) nie daj sie zdominować ;)

Offline Agulek79

• Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.
  • Chuck Norris
  • Zadymiara forumowa ;)
Kochaniutka..mam nadzieje, ze Twoj Przyszły tylko tak gada, bo próbuje swoich "sił" jako przyszły mąz tp..Ale Ty absolutnie sie nie dawaj, jesli teraz sobie pozwolisz - tym bardziej, ze to sie tyczy takiej błahostki w końcu - to później może zacząć zakazywać (w ogole masakra!) innych, bardziej powaznych rzeczy!!

A ja Ciebie  :przytul: bo to juz 3 DNI!!

:-* i 3maj sie Malutka!!

Offline margolka

• Chuck Norris
Buraczku ja też zabiegana - widzę, że podobne sprawy załatwiamy - ja zabieg nawilżający miałam dzis, a na żele idę w piątek  ;) I tez zapuściłam swoje paznokcie, jeszcze nigdy takich długich nie miałam  ;)
Co do pogody, to tak jak dziewczyny mówiły, tego się nie przewidzi, tez jestem zła, że leje, nawet bardzo - ale mam nadzieję, że dla nas zaświeci słonko  ;)

Offline Diankusia

• entuzjasta
  • data ślubu: 29.05
Mam nadzieje że ustawisz swojego PMa do pionu, tak byc nie moze ;)

Co do frenchu nie wiem jak moze byc nie modny skoro on dla mnie jest uniwersalny i bardzo naturalny :)

Trzymam kciuki za ostatnie dni :)

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
podzwiam Twoj spokoj w tej sprawie ale Ty lepiejsz znasz swojego PM, ja ogolnie bym mojego wyhuczała

jeszcze 2 dni :)

całkiem nowa JA

Offline agairish

• Chuck Norris
  • Nasz aniołek 10t3d (9.07.10) godz. 13.15 [ * ]
  • data ślubu: 01.08.2009
Zabranianiu czegokolwiek w związku mówię stanowcze NIE  :protestuje:

Ciekawe jaki nastrój na 2 dni przed... ??

Offline margolka

• Chuck Norris
Buziaki  :-* :-* :-*

Offline buraczek
  • Chuck Norris
heja, ja tylko na chwilkę  ;) nie wiem dzisiaj jak się nazywam  ;) pobudka o 6.30, o 8 wyjazd do częstochowy i na szybko robienie zdjęć do dyplomu, potem na inny wydział zapłacić opłatę za dyplom- 60 zł, następnie drukowanie pracy i szybko do promotora po podpis... i na co to wszystko?? i tak nie było kobiety z dziekanatu i nie mogłam złożyć pracy  :'( ależ byłam wkurzona...  :nerwus:

następnie o 12 byłam na zabiegu nawilżającym twarzy połączonym z relaksującym masażem twarzy- było przyjemnie  ;D a na końcu depilacja brwi, to czego nie lubię najbardziej  ;)

następnie sprzątanie akademika i do salonu odebrać suknię- muszę wam powiedzieć że z tym nowym kołem jest jeszcze piękniejsza  ;D wisi sobie na szafie i co jakiś czas na nią spoglądam  ;) potem jeszcze 2 spowiedź odbyliśmy a wieczorkiem byłam u księdza przekazać jakie czytania chcemy, oddałam karteczki ze spowiedzi i poprosiłam żeby księża po nas wyszli przed kościół- takie przywitanie a potem razem do ołtarza  :)

strasznie chce mi się spać, a jutro się szykuje jeszcze cięższy dzień... i tłuczenie porcelany wieczorkiem  :) dobranoc kochane forumki  :-* :-* :-*

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
Och ja ja lubie te wszystkie dziekanaty  :-\ :-\ :-\

Buraczku wyspij sie najbardziej jak tylko sie da zebyc miala duzo sil na najblizszy weekend  ;D ;D ;D

Buziaczki  :-* :-* :-*

Offline pamela

• Chuck Norris
no no rzeczywiscie szalony dzien, jak caly tydzien. sil duzo zycze  :-*