Jestem, w końcu mam chwilkę, żeby coś napisać

ale znów nie ogarnę wszystkich wątków, czytam ale nic nie piszę na razie...
Co u nas- jakoś pomału leci, zostało niewiele czasu a my stoimy z przygotowaniami tak jak staliśmy, trzeba się w końcu zabrać za resztę

Jedyne co nam się udało ostatnio to rozdać 3 zaproszenia i tyle

Ł. będzie jewździł niedługo za garniakiem, a ja nie wiem za co teraz się wziąć

Teraz chyba pomyślimy o podziękowaniach dla rodzicó, dalej nie wiemy co to będzie, a potem nie wiem co dalej. czym z takich ważnych spraw mogłam zapomnieć?

Podpowiecie?
Pomału zaczynam myśleć o fryzurze i makijażu, szukam czasem po necie inspiracji i mam aż za dużo...ehh, jak znajdę chwilę, ale może jutro to wkleję kilka przykłądowych fotek

Poza tym w weekendy zwiedzamy, nigdy nie było na to czasu, a teraz się znów udało nam wyskoczyć, co prawda na kilka godziny tylko, ale za to w śliczne miejsce z super towarzystwem

Byliśmy w Ojcowie i Pieskowej Skale, następnym razem zamierzamy zwiedzić Ogrodzieniec...
A ja buszuję od wczoraj znów po sklepach. Wczoraj wypatrzyałm w jednym sklepie śliczną bieliznę, aż mi się dziś śniła

, więc po pracy w drodze do okulisty wpadłam do sklepu, przymierzyłam i wyszłam z dwoma kompletami bielizny
CZarna:

zbliżenie na górę biustonosza :

kremowa: ta mi się śniła

góra -zbliżenie:

Tą czarną torbę, która Wam pokazywałam,musiałąm zareklamować, na jej miejsce mam inną- tamtej nie dało się naprawić. Teraz mam taką:

i klapeczki kupione w zeszłym tygodniu:

Dobra, chyba zrekompensowałam fotkami moją nieobecność
ZMykam spać, bo rano do pracy nie wstanę

NA środę zostawiam