Hello

w końcu dotarłam, zaglądałam wczoraj na forum, ale nie działało
Cieszę się z naszej wycieczki

dzięki dziewczyny za miłe słowa
japcio chyba będziemy w hotelu, który mieści się koło Twojego hotelu, patrząc na fotki tak to wygląda
margolka jedziemy na tydzień- od 24.09 do 1.10, płacimy 2275 od osoby, w tym mamy opłaty lotniskowe itd, czyli wszystkie możliwe opłaty, wyżywienie wzieliśmy 2 posiłki-śniadania i obiadokolację.
mietowka my niesatety nie mamy możliwości czekać z rezerwacją wycieczki do ostatniej chwili-trzymają nas urlopy, u nas w styczniu musimy już podać urlop na cały rok, niestety zabiegi są planowane kilka miesięcy wcześniej, potem jest problem z osobą, która wskoczy na moje stanowsko i mnie zastąpi. U Ł. jest tak samo, urlopy musi podać wcześniej, wiadomo jest jeszcze opcja uslopu na żadanie ale to są tylko 4 dni

Nam się marzy, a dokładniej to mnie wycieczka do Barcelony- moje marzenie i jeszcze ta wycieczka łodzią z przezroczystym dnem

Dziewczyny, mam problem- moja siorka chce nam zrobić dekorację auta, mój bukiet ślubny, butonierkę Ł. i wszystkie pozostałe bukiety, które będą potrzebne, do tego dekorację klatki- nawet już mam w domu materiał, któy na to można wykorzystać, ale Ł. się nie chce zgodzić. Siostra jest florystką, przyjeżdża do nas tydzien wcześniej, miałaby na to czas, a ten skubaniec nie chce się zgodzić

Nie wiem już jak go przekonać, brakuje mi argumentów normalnie

Sorki za tasiemca, zmykam się kapać, a potem spać, bo rano do pracy. A jutro mam w planie wskoczyć na rower i przejechać z 10 km

MIłego i udanego poniedziałku