No więc po kolei...

Co do butków, to ja bym brała niższe, nie lubię obcasów i bardzo mnie w nich nogi i kręgosłup bolą 
Fasolku one i tak są niziutkie, bo to tylko 3,5cm czego i tak nie czuć, bo ja zawsze biegam na płaskich, a te są dla mnie mega wygodne

więc chodzi tylko o różnicę wzrostu, bo wygoda w butkach JEST
Japcio - bluzka Cię atakuje...

co do bucików to w pierwszych podoba mi się to, że jest wyższy obcas, a w drugich podoba mi się przód- ja wolę takie bardziej do szpica, czyli poszukałabym czegoś co jest połączeniem tych dwóch par 
hehe, a ja dokładnie na odwrót

wolałabym niższy obcas, z tym czubkiem z pierwszych butków...

ale niestety żadne inne nie miały "mojego" czubka... Tak jak mówię - spodobała mi się jeszcze inna para, ale niestety nie ma jej na stronie growikar ani nigdzie indziej gdzie są buty tej firmy...

tzn. może i są, ale ja ich nie dojrzałam

i właśnie te drugie mają większy szpic (też ładny) i niski obcasik... Hmm, może pójdę jeszcze raz mierzyć i jakoś zrobię fotki?? Hehe, telefonem

A kolczyki... Hmm... KUPIŁAM

poszłam do innego salonu (w Bydgoszczy jest 5 Apartów) i tam kosztowały 69zł

nie wiem jak to możliwe, ale jednak

nawet pani powiedziała, że kosztują 62 jak spytałam o cenę, ale chyba jej się coś pokićkało, bo naliczyła mi 69zł, co by się zgadzało z ofertą ze strony www

Ok, idę do Was

DUŻA BUŹKA

Acha! Byłam dzis w sephorze i pytałam o makijaż

(u kogoś wyczytałam że tam robią) i rzeczywiście - próbny 49 zł, jeśli sie decydujesz na ślubny to dodatkowe 49 zł, czyli w sumie 98 zł, więc myślę że nieźle

w sumie nie wiem czemu pytałam, bo w końcu koleżanka ma mnie malować, no ale to tak gwoli informacji

i jeszcze jedno - jeśli nie macie jeszcze butków ślubnych a poszukujecie na wysokim obcasie polecam przejść się do deichmanna. Jest z czego wybierać

Jeszcze raz BUZIAKI