Autor Wątek: 22.08.2009 - Odliczania nadszedł czas... :)  (Przeczytany 105248 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
Odp: 22.08.2009 - Odliczania nadszedł czas... :)
« Odpowiedź #660 dnia: 16 Marca 2009, 23:28 »
zdecydowanie te pierwsze buty ładniejsze :)
mi dokładnie o to chodziło z tym wzrostem, że po pierwsze 2, 5 cm a 3, 5 cm to tylko centymetr :) Po drugie najważniejsze, żebyś "czuła" do tych butów tzw "to coś" ;D Jeśli jest tak jak piszesz, że zrobiły na Tobie takie pozytywne wrażenie, to bierz i się już nie zastanawiaj  :D
Taka mała historyjka, jakoś pół roku temu bardzo spodobały mi się butki w jednym ze sklepów internetowych, były złotawe, z tego też powodu myślałam o sukience w kolorze ecru... jednak namyśliwszy się doszłam do wniosku, że jednak sukienka będzie biała, bo taką też zakłada się raz w życiu (poza tym chyba mi ładniej w bieli ;p). Zamówiłam białą. Idąc tym tokiem myślenie butki tez powinny być białe, więc takie też chciałam zakupić, znalazłam, takie same jak te złotawe, ale w bieli... prawie zamówiłam, w ostatniej chwili po rozmowie z moim PM doszłam do wniosku, że nie cieszą mnie ( na samą myśl o ich zakupie)  tak bardzo te białe buty jak cieszyłyby mnie te moje pierwsze wybrane, odrzucone tylko ze względu na kolor... koniec końców zamówiłam złotawe i byłam taka szczęśliwa ( nie myślałam, że tak się głupimi butami cieszyć można ;)). I będą złotawe butki do białej sukienki, wg wielu passe ale ja jestem bardzo zadowolona z wyboru  ;D

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
« Odpowiedź #661 dnia: 17 Marca 2009, 09:20 »
odnosnie butków to te 1 ładniejsze
i fajne te kolczyki, a co do ceny to pewnie jest jakas * ze to cena moze sugerowana i w salonach moze byc inna albo cos takiego

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #662 dnia: 17 Marca 2009, 10:12 »
Witajcie wtorkowo :) zaglądam jeszcze przed praktykami, bo dziś na 12 :P ;D
Justynko, zasugerowałam się Twoją * weszłam na stronkę A. i nic tam nie ma... Tan. żadnej gwiazdki, przekierowania, zakładek, że cena 69zł "ale"... Jest po prostu 20 zł różnicy między tym co w salonie a tym co podają na stronce, ale nie wiem dlaczego :-\ ::)
Castia ja tam nie wiem czy passe czy nie passe ;) ale jeśli Ty jesteś zadowolona to najważniejsze ;D no i odważna dziewczyna z Ciebie!! ;D
Buziaki :-*

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
« Odpowiedź #663 dnia: 17 Marca 2009, 10:18 »
jeju ale mam nadrabiania, cholerka fotki mi sie nie wyswietlalaja wiec musze zobaczyc je w domu :)

co do bielizny mam tak jak Fasolek, to jest rzecz na której nie oszczedzam
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
« Odpowiedź #664 dnia: 17 Marca 2009, 10:42 »
Co do butków, to ja bym brała niższe, nie lubię obcasów i bardzo mnie w nich nogi i kręgosłup bolą :P Zależy czego ty oczekujesz, jeśli lepiej się czujesz w wyższych to je weź, bo wszystkie następne pary będziesz porównywać do tych które tak się Tobie spodobały ;D
Kolczyki boskie :Serduszka:
No nic, buziaki wtorkowe zostawiam :-* :-*
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
« Odpowiedź #665 dnia: 17 Marca 2009, 11:22 »
Haniu przepiekne kolczyki  ;) proszę namiary na priv  ;)

:-* :-* :-*

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
« Odpowiedź #666 dnia: 17 Marca 2009, 11:33 »
Jeden weekend bez netu i tyle nadrabiania :( Przeczytałam jednym okiem, bo drugie boli po niespodziewanym ataku paska od bluski wrrrr

Pozdrowionka wtorkowe :)

Offline Olka1983
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.07.2009
« Odpowiedź #667 dnia: 17 Marca 2009, 14:31 »
uffffffffff.............. nadrobilam :D
buciki pierwsze mi sie podobaja, kolczyki sliczne, wracajac do autka to ten mercedesik i sie strasznie podoba, tez mialam takiego nagranego, ale w koncu stanelo ze znajomy tesciow ma ladnego mesia wiec taniej...... i tez ladnie :D
jezeli chodzi o bielizne ...... to ja tez kiedys kupowalam tylko taniutkie...... az moj M. mi powiedzial ze chce abym miala pozadna bielizne, bo ciagle narzekalam ze cos sie dzialo....... no i tak od tego czasu ...... nie oszczedzam na bieliznie :D

Offline justyna85

• Chuck Norris
« Odpowiedź #668 dnia: 17 Marca 2009, 14:39 »
hmm a no to dziwne,  a moze zapytaj w salonie dlaczego na stronie jest inna cena a u nich inna

Offline buraczek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #669 dnia: 17 Marca 2009, 15:24 »
Haniu śliczne te kolczyki z A... też bym się zapytała dlaczego jest taka różnica w cenie między tym co jest w internecie, a tym co jest w sklepie ?
co do bucików to w pierwszych podoba mi się to, że jest wyższy obcas, a w drugich podoba mi się przód- ja wolę takie bardziej do szpica, czyli poszukałabym czegoś co jest połączeniem tych dwóch par  ;) a poza tym to przecież pod sukienką raczej nie będzie widać czy masz dużą stopę, sama mam rozmiar 40 ehhhh dlatego wybieram buciki na większym obcasie bo optycznie wysmuklają i pomniejszają stopy.
co do bielizny to uważam, że skoro znalazłaś tańszą w triumphie to po co wydawać więcej? jak będziesz już miała bieliznę, to wklejaj fotki!!!
 :-* :-* :-* zostawiam.

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #670 dnia: 17 Marca 2009, 18:22 »
No więc po kolei... :)
Co do butków, to ja bym brała niższe, nie lubię obcasów i bardzo mnie w nich nogi i kręgosłup bolą :P
Fasolku one i tak są niziutkie, bo to tylko 3,5cm czego i tak nie czuć, bo ja zawsze biegam na płaskich, a te są dla mnie mega wygodne :D więc chodzi tylko o różnicę wzrostu, bo wygoda w butkach JEST :)
Japcio - bluzka Cię atakuje... ??? ;D
co do bucików to w pierwszych podoba mi się to, że jest wyższy obcas, a w drugich podoba mi się przód- ja wolę takie bardziej do szpica, czyli poszukałabym czegoś co jest połączeniem tych dwóch par  ;)
hehe, a ja dokładnie na odwrót ;D wolałabym niższy obcas, z tym czubkiem z pierwszych butków... ;) ale niestety żadne inne nie miały "mojego" czubka... Tak jak mówię - spodobała mi się jeszcze inna para, ale niestety nie ma jej na stronie growikar ani nigdzie indziej gdzie są buty tej firmy... ::) tzn. może i są, ale ja ich nie dojrzałam :P i właśnie te drugie mają większy szpic (też ładny) i niski obcasik... Hmm, może pójdę jeszcze raz mierzyć i jakoś zrobię fotki?? Hehe, telefonem :P
A kolczyki... Hmm... KUPIŁAM ;D ;D ;D  :skacza: poszłam do innego salonu (w Bydgoszczy jest 5 Apartów) i tam kosztowały 69zł :) nie wiem jak to możliwe, ale jednak :D nawet pani powiedziała, że kosztują 62 jak spytałam o cenę, ale chyba jej się coś pokićkało, bo naliczyła mi 69zł, co by się zgadzało z ofertą ze strony www :)
Ok, idę do Was :) DUŻA BUŹKA :-* :-* :-*

Acha! Byłam dzis w sephorze i pytałam o makijaż :) (u kogoś wyczytałam że tam robią) i rzeczywiście - próbny 49 zł, jeśli sie decydujesz na ślubny to dodatkowe 49 zł, czyli w sumie 98 zł, więc myślę że nieźle :) w sumie nie wiem czemu pytałam, bo w końcu koleżanka ma mnie malować, no ale to tak gwoli informacji :)
i jeszcze jedno - jeśli nie macie jeszcze butków ślubnych a poszukujecie na wysokim obcasie polecam przejść się do deichmanna. Jest z czego wybierać :)

Jeszcze raz BUZIAKI :-* :-* :-* :-* :-*
« Ostatnia zmiana: 17 Marca 2009, 18:29 wysłana przez hania3033 »

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #671 dnia: 17 Marca 2009, 18:39 »
Buziaczki  :-* :-* :-*
Ja bym brała te 3.5 cm, nie bedzie widać, tym bardziej jak meskie buty maja 3.5 cm :) A butki wlasnie te 3.5 są cudne :)
Kolczyki przepiekne, super ze je kupilas :)

Offline justyna85

• Chuck Norris
« Odpowiedź #672 dnia: 17 Marca 2009, 18:53 »
ja tez wiem ze w sephorze maluja i jak bede  w szczecinie to zapytam jak u nas sie ceny kształtuja :)

Offline buraczek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #673 dnia: 17 Marca 2009, 19:44 »
gratuluję zakupionych kolczyków- bardzo dobry wybór  :ok:
chyba się przejdę do deichmana za butkami, dzięki za podpowiedź  ;)
 :-* :-* :-*

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
« Odpowiedź #674 dnia: 17 Marca 2009, 19:48 »
a ja poproszę o jakieś dane sklepików z bucikami,które warto odwiedzić-z małymi obcasikami;-))))

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #675 dnia: 17 Marca 2009, 21:48 »
Cieszę się że kolczyki sie podobają :)
Daruda byłam w Agnes na Gdańskiej i tam jest właściwie to samo, co na Cieszkowskiego (od Gdańskiej-tam też byłam). Tylko że w Agnest jest drozej, bo to w końcu salon ślubny... ;) no i pani nie była nachalna... ;) Heh, w Agnes byłam już duuużo razy gdy szukałam sukni, teraz zatrudnili chyba jakąś nową babkę - aaaallleeee....... Próbowała mi wcisnąć dosłownie wszystko ::) ale się nie dałam ;D :P
A teraz z innej beczki - zainspirowana zakupem jednej z Forumek (hmm... Justyny??) - welonem - postanowiłam również się za takowym rozejrzeć... :) i wiecie co znalazłam?? Jeśli kogoś uraże i jeśli komuś się podoba to wybaczcie mi moją dobitność, ale to najbrzydszy welon jaki w życiu widziałam!!!! ;D Szpeci okrutnie... ;D

i jak?? podoba się??  :hahaha: :glupek: :hahaha: mam wrazenie ze ten welon wygląda mniej więcej jak on:  :luzak:

a teraz jeszcze coś... Bo ja do mojej sukni nie mam bolerka... Na kupno jakiegoś koronkowego sie nie zdecyduję, bo koronka na bank nie bedzie taka jak przy mojej sukni, a nie chciałabym robić meksyku ;) no więc wymyśliłam sobie bolerko z tiulu/organtyny/organzy...;D czyli półprzezroczyste, bez żadnych aplikacji... Przeglądałam, popatrzałam, poszukałam (w salonach w Bydzi nie znalazłam :P ) i MAM!! Podoba mi się strasliwie!! Tylko, że fotka strasznie mała, a nie idzie powiększyć. Tzn. na stronie na której znalazłam nie można powiekszyć, w związku z czym nie mają go w sprzedaży... Nawet nie wiem z jakiej to było strony... Ale ja je chcę!!! :D :D :D może mi jakaś krawcowa uszyje... ??? ::) Oto ono (mówię - jest maciupkie zdjęcie, więc się wpatrzeć trzeba ;D ):

kurcze, zakochałam się... ;)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #676 dnia: 17 Marca 2009, 22:17 »
Faktycznie bardzo ładnie wygląda ta fotka, tak subtelnie :) Myślę że powinnaś dostać takie coś hmm.. Może w salonie ślubnym zapytaj czy by Ci zrobili takie coś? Albo tak jak piszesz, krawcowa :)

Welon - no boski, super normalnie zakochałam się ;D ;D ;D Mnie napewno nie uraziłaś - OKROPNY!
A co powiesz na to ;D ?

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #677 dnia: 17 Marca 2009, 22:24 »
o matko!! madzia !!! zabiłaś mnie tym welonem!!!!!! ;D ;D ;D
a w salonie pytałam czy uszyją bolerko, gdy jeszcze nie wiedziałam co bym chciała. Powiedzieli ze nie :( mogę coś kupić lub wypożyczyć co mają na stanie, ale na szycie nowego wymyślonego przeze mnie nie mają czasu... No i w sumie się nie dziwię... Pytałam też w innym salonie, to pani powiedziała że mogą uszyć pode mnie, ale jedynie coś co jest w ich ofercie. Czyli jeden pies :P no albo tak jak w "moim" salonie - kupić lub wypożyczyć to co już mają...
Jejku, nie mogę przeżyć tych welonów...  :Serduszka: LOVELY :Serduszka:  :hahaha: :hahaha: :hahaha:
« Ostatnia zmiana: 17 Marca 2009, 22:26 wysłana przez hania3033 »

Offline madzia_n

• Chuck Norris
« Odpowiedź #678 dnia: 17 Marca 2009, 22:33 »
Wiem że jest piękny, w końcu to mój wymarzony :skacza:
No to do krawcowej się przejdź jakiejś dobrej :) ja mam tu u siebie dobrą, no ale do mnie to specjalnie raczej nie przyjedziesz, trochę za daleko ;) ;) ;)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #679 dnia: 17 Marca 2009, 22:38 »
Buciki - wg mnie te pierwsze, widziałam je na żywo  ;D są bardzo ładne - u nas kosztują 139 zł  ::)
Kolczyki sa booooskie !!!!!
 Te welony....hehehe są rewelacyjne  :hahaha: :hahaha: :hahaha: hmmm chciałabym zobaczyć taką Pannę Młodą  ;)

Ja zarówno welon jak i bolerko kupuję na all  ;)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
« Odpowiedź #680 dnia: 17 Marca 2009, 22:43 »
rzeczywiście te welony są cudowne  :mdleje:
Haniu, bolerko bardzo ładne :) może do jakiejś krawcowej z tym??

jejku jak mi się dziś pisać nie chce... taka jestem zła na mojego, że aż mi się wszystkiego odechciało...

Offline Madziulka83

• Chuck Norris
  • data ślubu: 19.09.2009
« Odpowiedź #681 dnia: 17 Marca 2009, 23:21 »
1 butki są super, kolczyki tez ładniutkie :) a tymi welonami mn ie powaliłyście ;D  :-* zostawiam

Offline justyna85

• Chuck Norris
« Odpowiedź #682 dnia: 18 Marca 2009, 00:53 »
swietne bolerko :)
a welony hmm nie moge przezyc ze ja juz mam zamowiony bo tu takie extra pokazłas :P

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
« Odpowiedź #683 dnia: 18 Marca 2009, 10:26 »
Śliczne Haniu  ;) nie lubię bolerek ale to jest przepiękne  ;)

Offline japcio

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2009
« Odpowiedź #684 dnia: 18 Marca 2009, 10:48 »
hejkum :)

Madziu, jestem oczarowana welonem, który wkleiłaś :) Chyba sobie taki zamówię :) Tylko nie wiem, czy do sukienki będzie mi pasować.... Oceńcie :)

:skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza: :skacza:

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #685 dnia: 18 Marca 2009, 14:57 »
japcio dałaś radę z kiecką!! ;D hehe... ;D a to na głowie to co?? włosy, welon, czy wciąż sukienka?? :P :P :P

co do bolerka - no właśnie chyba poszukam jakiejś dobrej krawcowej, która mogłaby mi takie uszyć... A myślicie że co to za materiał?? Tiul chyba... bo na organzę/organtynę nie wygląda... Chociaz nie wiem... :-\

Poczytałam już co u Was, ale bez pisania :P potem skrobnę kilka słów, bo za chwilę do fryzjera... W końcu!! :hopsa:

ps. Castia a co się stało ze tak się na PM zdenerwowałaś ??? Ech te chłopy, dobiją nas kiedyś... :-X

BUZIAKI :-* :-* :-*

Offline justyna85

• Chuck Norris
« Odpowiedź #686 dnia: 18 Marca 2009, 17:06 »
mi sie wydaje ze to chyba tiul ale sie az tak nie znam :), ale krawcowa bedzie wiedziała co to jest :)

no ładnie do fryzjera idzesz a aparatu nie masz i znow fotek nie zobaczymy :(

Offline chiquita_84
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #687 dnia: 18 Marca 2009, 17:47 »
to "bolerko" jest genialne...

a welony... emmmm.... dziwne :)

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #688 dnia: 18 Marca 2009, 18:51 »
No nie mam aparatu, nie mam... Ale nic takiego nie robiłam, tylko odrosty pasemek bo już patrzeć nie mogłam ;) ale kurcze jest różnica, teraz to widzę ;D no bo tak to jest jak sie raz na 3 miesiące włosy farbuje :P ale tak sobie założyłam i tego się trzymam, co by mogły sobie troszkę odpocząć... :)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #689 dnia: 18 Marca 2009, 18:52 »
zabawne te welony  ;D ;D ;D ;D
a kolczyki z apartu boooskie... chyba tez sobie takie kupię  :)

pozdrawiam środowo  :-*