Haniu, bardzo przepraszam, ale muszę coś dodać, wybacz kochana

rybkawiedenka: Ja bardzo przepraszam, ale "miłośniczka pedantyzmu" nie odnosiła się do, powiem tu personalnie, choć chciałam tego uniknąć, Eli, która jest bardzo miłą osobą i można z nią o wielu rzeczach pogadać, którą bardzo szanuję, tylko do osoby, która zaczęła całą burzę w tamtym wątku, czyli do Agu-chy. Nie dano nam okazji, żeby wyjaśnić całą sytuację w tamtym wątku, bo go tak szybko zamknięto, że nie wszystkie miały okazję się wypowiedzieć... Dlatego teraz "trawimy" ten temat tutaj. I tego też nam teraz zabronisz?
Ja rozumiem, że pilnujecie porządku- ale bez przesady. Ciekawe tylko, kto kontroluje Was, bo ja na miejscu Hani, gdyby mi ktoś zarzucił, ze jestem głupia, bardzo bym się zbulwersowała- przynajmniej. Nie rozumiem, jak można najpierw prosić o szacunek do siebie nawzajem i szanowanie moderatorów, a potem coś takiego pisać. To samo odnosi się do błędów ortograficznych, które taka przeglądarka jak Mozilla Firefox automatycznie podkreśla na czerwono i można je poprawić. Uważam takie zachowanie, jak teraz przedstawiłaś, za karygodne.
Koniec.