Autor Wątek: 22.08.2009 - Odliczania nadszedł czas... :)  (Przeczytany 105077 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline hania3033

• Chuck Norris
Odp: 22.08.2009 - Odliczania nadszedł czas... :)
« Odpowiedź #210 dnia: 12 Lutego 2009, 21:48 »
w tym "naszym" wątku zdązyłam się jeszcze rano odezwać, dopiero teraz zauważyłam że go zamknięto... Ale normalnie... :klnie:
Daruda środkową blond fryzurkę też mam zapisaną na moim komputerowym folderze fryzur ;) jest śliczna... Tylko ja się chyba uparłam na proste włoski... No ale kwestia jest jeszcze otwarta, więc... :) Pierwsza jest dla mnie jakaś dziwna, dziewczyna wygląda jakby miała u góry treskę ;) a trzecia... Zdecydowanie za dużo loczków. Może wyglądałaby lepiej, gdyby, jak piszesz natalko, wyprostować ten dół... :)

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #211 dnia: 12 Lutego 2009, 22:18 »
Szanownie koleżanki upominam was że na forum obowiązują pewne zasady, przede wszystkim szacunku wobec siebie jak i zasad przyjętych przez akceptację regulaminu.

Nazywanie faktu zamknięcia CHAMÓWĄ a moderatorki "miłośniczką pedantyzmu" uważam za znacznie przesadzone i informuję że jeszcze jedna tego typu uwaga a obie PANIE, jak i każda inna dostaną ostrzeżenie.

Od tego są na forum moderatorzy żeby pilnować porządku, czy się to uzytkownikom podoba czy nie. Jeśli wątek zaczyna przypominać bazar na stadionie to przepraszam bardzo ale czas tam sprzątać. Dowolność jest pozostawiona w wątkach odliczeniowych a tematy narzucone "od górnie" w innych wątkach mają na celu określenie jego treści. Wszystko co poza nią będzie usuwane.
« Ostatnia zmiana: 12 Lutego 2009, 22:25 wysłana przez liliann »

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #212 dnia: 12 Lutego 2009, 22:28 »
Dziękuję za zwrócenie uwagi, ale puszczam to mimo uszu.
Gratuluję poprawy błędów ortograficznych. Miło mi, że zauważyłaś to w moim wątku, bo pisanie "urzytkowników", "usówane" i "od górnie" jest dla mnie obrazą.
Przypominam - TO MÓJ WĄTEK

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #213 dnia: 12 Lutego 2009, 22:31 »
Wątek może i Twój ale porządku kto inny pilnuje.

A błędy ortograficzne to u niektórych wada nie uleczalna. Jak u innych głupota.

Offline buffy85

• bywalec
  • data ślubu: 19.09.09
« Odpowiedź #214 dnia: 12 Lutego 2009, 22:39 »
przed chwila ktos tu pisal o szacunku dla innych uzytkownikow.....  :dno:

buziak Haniu

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
« Odpowiedź #215 dnia: 12 Lutego 2009, 22:40 »
a ja proszę o niezaśmiecanie wątku Hani!!!

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #216 dnia: 12 Lutego 2009, 22:41 »
Wiem, że "nie uleczalna" czyli nieuleczalna. Jestem pedagogiem i wiem że istnieje coś takiego jak dysleksja. Podobnie jak istnieje słownik do którego zawsze można zajrzeć. Obraziłaś mnie mówiąc że jestem głupia. I gdzie tu ten Twój szacunek? Chciałabym zakończyć tą wymianę zdań. Ja tu nikogo nie obraziłam, więc proszę dać już nam spokój. Pozdrawiam

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
« Odpowiedź #217 dnia: 12 Lutego 2009, 22:54 »
Haniu, bardzo przepraszam, ale muszę coś dodać, wybacz kochana :blagam:

rybkawiedenka: Ja bardzo przepraszam, ale "miłośniczka pedantyzmu" nie odnosiła się do, powiem tu personalnie, choć chciałam tego uniknąć, Eli, która jest bardzo miłą osobą i można z nią o wielu rzeczach pogadać, którą bardzo szanuję, tylko do osoby, która zaczęła całą burzę w tamtym wątku, czyli do Agu-chy. Nie dano nam okazji, żeby wyjaśnić całą sytuację w tamtym wątku, bo go tak szybko zamknięto, że nie wszystkie miały okazję się wypowiedzieć... Dlatego teraz "trawimy" ten temat tutaj. I tego też nam teraz zabronisz?
Ja rozumiem, że pilnujecie porządku- ale bez przesady. Ciekawe tylko, kto kontroluje Was, bo ja na miejscu Hani, gdyby mi ktoś zarzucił, ze jestem głupia, bardzo bym się zbulwersowała- przynajmniej. Nie rozumiem, jak można najpierw prosić o szacunek do siebie nawzajem i szanowanie moderatorów, a potem coś takiego pisać. To samo odnosi się do błędów ortograficznych, które taka przeglądarka jak Mozilla Firefox automatycznie podkreśla na czerwono i można je poprawić. Uważam takie zachowanie, jak teraz przedstawiłaś, za karygodne.
Koniec.
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #218 dnia: 12 Lutego 2009, 22:59 »
O, zaczeło się.

1. Nikogo głupim nie nazwałam i prosze mi tego nie wmawiać.
2. Ela poczuła się obrażona i zgłosiła to do administratorów więc nie ja sobie to wymyśliłam

Moja przeglądarka nic nie podkreśla i oby tego nie robiła. Moje błędy nie są tematem tej dyskusji, a wasze wkurzenie że ktoś po was w innym wątku posprzątał.

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #219 dnia: 12 Lutego 2009, 23:04 »
rybkawiedenka nazwałaś mnie głupią - stoi jak byk.
Po nas nikt niczego sprzątać nie musiał. Moim zdaniem. Mogę je u siebie wyrazić?
Ja zrozumiałam Fasolka od razu - że słowa dotyczyły agu_chy

A teraz już bardzo proszę... Rybkawiedenka jak masz potrzebę ochrzaniania to załóż osobny wątek. Dziękuję

To co?? Zmieniamy temat? :D

rybkawiedenka
  • Gość
« Odpowiedź #220 dnia: 12 Lutego 2009, 23:08 »

A błędy ortograficzne to u niektórych wada nie uleczalna. Jak u innych głupota.

Widzisz tu swoje imie? To gratuluję wzroku.

Ty może słowa zrozumiałaś jak powinnaś - ja otrzymałam "zgłoszenie" i interweniowałam. Taka moja rola. I po raz enty zaznaczam - nikogo nie ochrzaniam. Nawet głosu nie podniosłam.

Offline ela

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.08.2005
« Odpowiedź #221 dnia: 12 Lutego 2009, 23:12 »
Wtrące sie !
hania3033   Chyba przesadzasz i za dużo sobie "przeinaczasz" ! Rybka nie obraziła ciebie ! Napisała ze głupota jest nieuleczalna ! Napisała ogólnie , tak o społeczństwie ! Ja mogę dodać że tak jak głupota jest nieuleczalna tak i cukrzyca  :P
To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
« Odpowiedź #222 dnia: 12 Lutego 2009, 23:13 »
zmieniamy bo robi się nieprzyjemnie!!!!!!!i nudno ,a ja ide spaćku,bo rano do pracki znowu trzeba wstać,to był dłuuuuuugi dzień i zrobiłam fajny obiadek,nowy i pyszniusi obiadek;-))))dobranoc dziewczynki!!!!!

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #223 dnia: 12 Lutego 2009, 23:14 »
W takim razie

Elu- bardzo przepraszam, jeśli moje słowa odebrałaś personalnie- bardzo przepraszam, nie miałam takiego zamiaru! Te słowa nie odnosiły się do Ciebie i nie chciałam Ciebie urazić. Naprawdę nie było to moją intencją...  :Daje_kwiatka:  Na przeprosiny :) Zgoda? :)

Rybkawiedenka- gdzie mam jeszcze zamieścić przeprosiny, aby dotarły tam gdzie trzeba?

Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #224 dnia: 12 Lutego 2009, 23:18 »
Wtrące sie !
hania3033   Chyba przesadzasz i za dużo sobie "przeinaczasz" ! Rybka nie obraziła ciebie ! Napisała ze głupota jest nieuleczalna ! Napisała ogólnie , tak o społeczństwie ! Ja mogę dodać że tak jak głupota jest nieuleczalna tak i cukrzyca  :P

:Hahaha: :Hahaha: :Hahaha: ;D

to ja już wolę żeby mój wątek był kulinarny :P oojjj ciężko dziś na forum... Dobranoc

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #225 dnia: 12 Lutego 2009, 23:21 »
Dobranoc Haniu, śpij dobrze :)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline ela

• Chuck Norris
« Odpowiedź #226 dnia: 12 Lutego 2009, 23:25 »
Fasolek  ok , nie ma problemu  :)

Daruda ja uważam , że tu jest wręcz bardzo ciekawie a nie nudno ;)

To, że się uśmiecham, śmieje i żartuje jak zawsze nie znaczy, że u mnie jest zajebiście. Ja po prostu nie lubię pokazywać, że jest mi bardzo źle. -

Offline chiquita_84
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #227 dnia: 12 Lutego 2009, 23:30 »
Emm... no to jestem w szoku. Ja myślałam ze moderatorzy pilnują porządku a tu się okazuje że dyskutują z formumowiczami. A swoją drogą za błędy ortograficzne zamyka się wątki?? Bo chyba się pogubiłam...

Powiało na tym wątku grozą... dobrze że moim moderatorzy jak narazie specjalnie nie ingerują w mój wątek (chociaż po tym wpisie pewnie może się to zmienić :) )

Idę spać tak sie zestresowałam, a fryzurki... prawie wszytskie fajne gdyby w każdej coś zmienić, tu mnniej loków, tam bez grzywki itd itd :)

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #228 dnia: 12 Lutego 2009, 23:32 »
ja uważam , że tu jest wręcz bardzo ciekawie a nie nudno ;)

no to ja wolę, żeby w tej kwestii było ciekawie gdzieś indziej, a nie u mnie.
Teraz już naprawdę dobranoc...

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #229 dnia: 12 Lutego 2009, 23:34 »
Elu, cieszę się niezmiernie :los:
Co do nudy- mi tam nie trzeba aż takich wrażeń... ::) ;)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline ela

• Chuck Norris
« Odpowiedź #230 dnia: 12 Lutego 2009, 23:38 »
Wiało tu nudą wiec trzeba było wprowadzić trochę rozrywki  :cancan:

A moderatorzy to ludzie jak inni ! Też miałyśmy swoje ślubu , też coś sie u nas dzieje wiec tez piszemy w różnych wątkach - nie tylko moderujemy .

chiquita_84   nie robisz błędów w swoim wątku ..nie bedzie zamkniety :) hehe

hania3033
  narobiła pare ale jej wybaczamy i wątku nie zamykamy :)

Dobranoc dziewczynki :D

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #231 dnia: 12 Lutego 2009, 23:54 »

hania3033
  narobiła pare ale jej wybaczamy i wątku nie zamykamy :)

no nie... chciałam już dać spokój, ale nie przemilczę tego. co ja znowu zrobiłam?? nie ja to wszystko zaczęłam więc proszę po raz kolejny DAĆ TEMU SPOKÓJ W MOIM WĄTKU!!!!!
nikogo nie wyzwałam ani nie obraziłam. I mimo że piszesz z " :) " to do mnie to nie przemawia.
chiquita_84 npisała "Ja myślałam ze moderatorzy pilnują porządku a tu się okazuje że dyskutują z formumowiczami" - dyskusja to jest zaśmiecanie...
Pytam po raz kolejny - czy możemy to zakończyć? Super mieć syf we własnym wątku...

Offline ela

• Chuck Norris
« Odpowiedź #232 dnia: 12 Lutego 2009, 23:57 »
Eee no napisze szczerze że przejęzyczyłam się w nicku ..chodziło o kogos innego  ;D

Nic nie zrobiłaś idz spokojnie spac :)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
... Zaczynasz robić błędy , zaczynając zdania z małej litery :)
idz spać bo wątek zamkniemy ;) oczywiscie piszę to w żartach :)

Dobranoc wszystkim i spokojnej nocy :)

Dziewczynki trochę wiecej humoru i loozu w życie musicie wprowadzić  ;)

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #233 dnia: 13 Lutego 2009, 00:06 »
Taa...  ::) Luz blues i orzeszki... ::) idę się wyluzować. Już nie chcę u siebie tej rozmowy.
Dobranoc po raz trzeci moim kochanym forumkom i żegnam te nie-kochane :P

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
« Odpowiedź #234 dnia: 13 Lutego 2009, 09:04 »
 :-* zostawiam piątkowe  ;)

cieszy mnie niezmiernie że ominęła mnie wczorajsza dyskusja zagorzała,  z tego co zdążyłam zauważyć to nie toczyła się ona na równych prawach i nauczka na przyszłość żeby tego typu sytuacje ignorować i nie próbować pokusić się nawet o polemikę, bo to bez celu  :)

Haneczko co u ciebie?  ;)

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #235 dnia: 13 Lutego 2009, 11:25 »
uff.... Witam piątkowo :) już zaraz weekendowo :)
Olucha - na Twoim miejscu też bym się cieszyła... Aż normalnie spać w nocy nie mogłam, tak mnie to całe wczorajsze g**** nabuzowało >:(
No ale mamy już nowy dzień, nowe tematy do poruszenia... To o czym sobie pogadamy?? ;D

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #236 dnia: 13 Lutego 2009, 12:57 »
Jeśli o mnie chodzi to możemy się nade mną porozczulać, bo mam zapalenie gardła- i w sumie to mówię jedynie szeptem :'( Dobrze że forum pisane a nie mówione ;D
I jak się cieszę, że wczoraj zrobiłam obiad na dziś, bo teraz to mną tak dreszcze trzęsą, że nic nie utrzymam poza kubkiem z herbatą, który koi trochę gardło ;)
Olucha, nie ma co- wczoraj ja też wolałabym nie udzielać się na forum... Tylko że ono tak cudownie odciąga myśli od choroby ;D No nic, miałam nadzieję na miły wieczór, a tu lipa... ::)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #237 dnia: 13 Lutego 2009, 13:17 »
Oj nasz biedniutki Fasolku... Mam nadzieję, ze do jutra (WALENTYNKI ;D ) już troszke lepiej się poczujesz :) Ja też mam juz gotowy obiadek od wczoraj - klopsiki w białym sosie z ziemniaczkami i przyprawką ;D

A teraz zwracam się z prośbą do moderatorów/administratorów:

Bardzo proszę o usunięcie (w miarę możliwości) wczorajszych postów począwszy od niepotrzebnego "upomnienia" koleżanki rybkiwiedenki z godziny 22:18:52 aż do mojego posta z godziny 00:06:41 włącznie. Jest to niepotrzeba, niekonstruktywna i niczemu nie służąca wymiana zdań. W związku z powyższym uważam, iż wiadomości te zaśmiecają mój wątek, co przecież jest niepożądane. Proszę o usunięcie WSZYSTKICH wiadomości z podanego przeze mnie przedziału czasowego. Jeśli usunięte miałyby zostać tylko wybrane wiadomości to proszę tego nie robić. Mam nadzieję, że jakiś rozsądny moderator zrozumie moją prośbę. Dzięki.

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #238 dnia: 13 Lutego 2009, 13:33 »
Raczej nie poczuję się lepiej- antybiotyk zacznie działać pewnie jutro, ale dopiero wieczorem :( Nawet nie wiem czy dam radę ten schabik upiec- chyba poproszę mamę to mi coś na jutro wymodzi... Albo K zagonię do garów- niech on też coś powymyśla :twisted:
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #239 dnia: 13 Lutego 2009, 13:47 »
Albo K zagonię do garów- niech on też coś powymyśla :twisted:

brawo!! :brawo:
a ja, jak już mówiłam pizzara jestem :) no więc na jutrzejsze spotkanko w czwórkę upiekę pizze ;D oj mogę ją jeść choćby co drugi dzień ;)
a słuchajcie - tak sobie pomyśleliśmy wczoraj z D., że może możnaby przygotować jakiś mały walentynkowy akcent jak już do tej koleżanki i jej chopaka pojedziemy?? :) W końcu to walentynki  :serce: a my wszyscy o nich zapomnieliśmy umawiając się... ::) co może być takim akcentem??  :drapanie: nic wielkiego... Jakieś pomysły?? ;D