Autor Wątek: "Zakochani i świadomi że ich miłośc to nie wiatr..." Karolina i Arek 23.05.2009  (Przeczytany 49645 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
A ja mojego PM na karuzelę nie moge wyciągnąć... nawet przekupstwo nie działa  ;D ;D

fajowe fotki  ;) ;)

ale opaska cudna  :Serduszka: nie wiedziałam, ze są opaski także... hm... jakos śię je wpana?  8)

karola nio fakt, jak bedziesz miec zdobiona suknię to taka prosta fryzurka będzie idealna  ;) ;)

Offline Karolla77

• uzależniony
  • Zakochani i świadomi że ich miłośc to nie wiatr...
  • data ślubu: 23.05.2009  :serce:
HEJ
Pamiętacie jak pisałam o darmowej sesji ślubnej? niestety nie możemy jej zrobic bo pani fotograf akurat wyjeżdża w tym czasie za granice. Ale... zdecydowaliśmy się na sesje narzeczeńską. nic wcześniej nie pisałam bo nie wiedziałam czy uda się nam spotkac z panią fotograf. Teraz jesteśmy już po...

Pan od etykiet w końcu zakumał o co chodzi i poprawił projekt mam tylko nadzieje że zdąży je wysłac na czas.

Ostatnio byłam u fryzjera także odrostów już żadnych nie widac i zrobiłam grzywke taką na skos nie za krótką. Wczoraj byliśmy z A. u kosmetyczki na oczyszczaniu.Dobrze się zrelaksowałam a A. nawet zasnął  ;D

Byliśmy też u księdza zawieźc zaśw. z mojej parafii o wygłoszeniu zapowiedzi i zaśw z USC.

A jutro jedziemy na wieczorki panieński i kawalerski (Wiśniowa jedziemy na domki do Nowej Kaletki) i nawet świadkowa przyjedzie.

A teraz   :-* :-* :-* Wam zostawiam i ide robic obiad bo zaraz A. wraca z pracy  ;D
Zuzanka 06.03.2010 godz. 20:30 2950 g, 51 cm
Antoś 11.06.2013 godz. 8:15 3230 g, 55 cm
Pola 21.04.2015 godz. 8:40 3000 g, 53 cm
Moje dzieci - moje najwieksze szczescie

http://www.ziabka.pl/ ART. DLA NIEMOWLĄT

Offline Olka1983
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.07.2009
dobrze z eudalo sie tobie zalatwic etykiety no i sesje narzeczenska :)
na fotki nowej fryzurki to chyba mozemy liczyc :D ???
udanej imprezki na wieczorku :)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30.05.2009
ooo i jak wyszła ta sesja? jaki był klimat? ja się zastanawiam czy też się znie zgłosić do tej pani na narzeczeńską tylko nie wiem kiedy my czas na to znajdziemy  ::)

domków w kaletce specjalnie nie znam chociaż co roku jestem nad gimem  ;) ja tam wolę RAJ po drugiej stronie jeziora... miłej zabawy (dobrze, że świadkowa jednak się stawi)

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
  • data ślubu: sierpień 2009
to dobrze, że jednak świadkowa będzie na wieczorze panieńsko-kawalerskim :)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
zostawiam buziaki  :-* :-* :-*
ciekawe jak tam po panieńskim  ;D ;D ;D

Offline edyta9915
  • zapaleniec
  • data ślubu: 25 lipiec 2009
Zostawiam  :-* :-* :-* :-* :-* :-*
i czekamy na relacje i fotki  z wieczoru panieńskiego  :)

Offline margolka

• Chuck Norris
Napisz jak było na panieńskim!  :-*

Offline Karolla77

• uzależniony
Witajcie
Wieczór panieńsko-kawalerski był całkiem całkiem.Zajechaliśmy na domki w piątek po 14 czekając aż się wszyscy zjawią obeszliśmy okolicę i jeziorko. Wieczorem grill i zabawa przed domkiem do 3 rano. Trenowaliśmy z A. tańce których się nauczyliśmy na tańcach (właśnie kurs się skończył w czwartek) do różnych piosenek. Jak wiecie impreza damsko-męska była połączona i dobrze nam to wyszło. My z A. się napiliśmy reszta zresztą też i dobrze się bawiliśmy. Niestety świadkowa dojechała do nas dopiero w sobote wieczorem czyli najlepsza zabawa ją ominęła ale ja się tym już nie przejmuje. W sobote rano wstałam rześka i wypoczęta i co najlepsze brak kaca  ;D i tak śniadanie obiad kolacja grill wieczorem powtórka z rozrywki. Graliśmy też przez pół dnia w piłkę a to w śiatkę a to w nogę było śmiesznie jak Ci ludzie pijani się wywracali a skończyło się na rugby w wykonaniu kawalerów którzy już chyba piłki nie widzieli za bardzo bo rzucali się w inną stronę  ;D ;D ;D
Zabawa także była udana choć ta piątkowa chyba bardziej. Podczas piątkowej imprezy doszedł jeszcze do nas inny domek z nieznajomymi którzy się dowiedzieli o naszej imprezie i wszyscy śpiewali nam sto lat i gorzko a A. krzyczał że bardzo mnie kocha  :D
W niedzielę od rana nad jeziorkiem, w wodzie i na łódce. Wróciliśmy ok 17 do domu. Dostaliśmy różne fajne prezenty m.in. ja gre miłości, kajdanki (nawet 2 komplety), 10 przykazań dobrej żony, sexi  bieliznę, i coś  tam jeszcze a A. gre pijacją, śmieszne kieliszki do wódki, fartuch z gorącym ciałem męskim, 10 przykazań dobrego męża i poduszkę z cyckami  ;D Zdjęć z wieczoru raczej nie bedzie bo zapomnieliśmy wziąć aparat tylko tyle co z komórki jak coś znajdę.
Ewentualnie zdjęcia z sesji jeśli chciecie albo zdjęcia prezentów.
Podsumowując wyjazd udany choć dobrze że 3 tyg. przed ślubem bo A. troche podrapany z każdej strony przez ten sport wyczynowy  ;D ;D ;D mam nadzieję że do ślubu się zagoi  ;)
« Ostatnia zmiana: 4 Maja 2009, 08:55 wysłana przez Karolla77 »

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
Super zabawę mieliście :)
też chcę taki wieczór panieńsko-kawalerski :)
i zdjęcia jak znajdziesz jakieś to oczywiście wrzuć  :-*

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
super że wieczór się udał... fajny pomysł z tym wspólnym kawalersko-panieńskim :D a fotki jasne, że chcemy... i te z komórki i prezentów i oczywiście z sesji narzeczeńskiej  :)

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
no to dobrze ze zabawa sie udała no i jednak milo ze swiadkowa zawitała chociaz troche pozno ale zawsze :)
noi oczywiscie pokazuj fotki jak znajdziesz z wieczoru ale tez z sesji :)

Offline mk.mika
  • maniak
  • data ślubu: 6 czerwca 2009
Super że udany kawalersko-panieński wieczór a raczej wieczory.
A co do świadkowej, dobrze, że Ty się nie przejmujesz a i dobrze, że ona się pojawiła.

Moje oczy są nadal zielone w moim oknie wciąż kwitnie nadzieja

RELACJA

Offline Olka1983
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.07.2009
super ze wieczorek udany...... no a fotki oczywiscie chcemy, wszystkie dostepne :D:D:D

Offline Justys851
  • Chuck Norris
wow niezła dżampreza musiała być  :pijaki: :pijaki: :pijaki:
oj tak czekamy na fotki prezencików i z sesji  ;D

Offline margolka

• Chuck Norris
Fajna imprezka  ;D Wrzucaj foty - czekamy  ;D

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
Wpadłam zostawić :-* :-* :-*
Fajnie że wieczór się udał! :) W sumie to weekend paniensko kawalerski ;) Czekamy na foteczki z sesji i prezentow ;)

Offline Karolla77

• uzależniony
wybaczcie za fotek nie ma nadal ale nie mam kiedy usiasc przed kompem i powrzucac tylko w pracy a tu nie mam fotek  :(

wczoraj bylismy w cukierni wybralismy torta: 4- pietrowy różne smaki tj. wiśnia, brzoskwinia, mokka, czerkolada oczywiście ze śmietany jak znajde jakasd fotke na necie to wrzuce.
mielismy tez miec ciasta własnej produkcji sasiadka miała piec ale lokal sie boi i woli z cukierni z paragonem i zamawiamy ciasta z tej samej cukierni co torta. cena tort 10 kg 240 zł ciasto ok 10 kg 180 zł dowóz grastis a dla sasiadki mielismy dac 500 zł na produkty i robociznę. kupiliśąmy ciasto na spróbunek i było smaczne  :) wybraliśmy narazie 5 rodzajów ciast a dziś jade tam jeszcze raz i jeszcze ze dwa dobiore.

wczoraj wzieliśmy się w końcu za menu i dziś myslę je do kńca opracowac jedziemy jeszcze do rodziców i zobaczymy co oni powiedzą.

Mam zamiar wybrac się też dziś do kwiaciarni...

:-* :-* :-* dla Was.

Przepraszam że mało do Was zaglądam ale naprawde nie mam na nic czasu. czytam Wasze wątki ale nie zawsze coś pisze :) wybaczcie  :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka: :Daje_kwiatka:

Offline Justys851
  • Chuck Norris
To torcik taniutko Wam wyszedł  :D
a ciasta tylko 10 kg będziecie brać ??
W sumie to bardziej opłaca się w cukierni niż ta sąśiadka miała by piec  ;)
My już mielismy doświadczenie bo u siostry mojego G piekła jakaś tam babka i za 25 kg ciasta zapłacili jej 400 zł a my w cukierni za taką samą ilosć płacimy 270 zł  :D

Ja Cię doskonale rozumiem że nie masz czasu , nic dziwnego za 17 dni zostaniesz  zonką  :skacza:

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
Karolla a w tej Waszej cukierni to trzeba stelaż rezerwować wcześniej? bo ja się już zastanawiam czy się z tej głupiej śnieżki nie przenieść... w sumie zaliczkę już wpłaciliśmy ale może uda się z tego wykręcić hmmm  ::)

Offline edyta9915
  • zapaleniec
  • data ślubu: 25 lipiec 2009
To ja tez się muszę w takim razie rozejrzeć za ciastem,  jeżeli Pirat wymaga ciast z cukierni. szczerze to pierwszy raz się z czymś takim spotkałam, a ty Karolla zamawiasz ciasto w cukierni na Podgrodziu?
Wiśniowa a ty jadłaś ciasta z Śnieżki? bo chciałam tam zamówić  tort, w sumie to nie jadłam ciast stamtąd ale dużo osób chwaliło
 :-* :-* :-* :-*

Offline Karolla77

• uzależniony
Wiśniowa stelaż rezerwowaliśmy w kwietniu. musiałabyś się dowiedziec jak jest z terminami u nich czy mają jeszcze wolny stelaż na Wasz ślub.
Edyta tak i torta i ciasta zamawiam w cukierni Podgrodzie na Osińskiego. Próbowaliśmy ciasta od nich są pyszne  :P
Justyś tak nam doradziła pani z cukierni myślisz że bedzie mało tego ciasta? może jeszcze troche domówie?

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
Karolla77 masz tam numer do nich może?... ja teraz w Elblągu jestem i tylko telefonicznie mogę coś załatwiać

Edyta... jadłam ciasto ze śnieżki i powiem szczerze, że mi nie smakowało i mimo tego, że chcielismy od razu zamówić to po spróbowaniu rozmyśliliśmy się... ale może ja mam dziwny smak bo pewnie nie bez powodu tam takie tłumy chodzą  ::)

Offline Karolla77

• uzależniony
Wiec może zaczniemy od zdjęc prezentów... oto moje:

i PM

Wiśniowa niestety nie mam do nich numeru   :(

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
super te prezenty dostaliście :D jakie fajne różki dostałaś :D

a jak się nazywa ta cukiernia? to może w necie chociaż znajdę  ::)

Offline wiśniowa

• forumowy
  • Chuck Norris
dobra jest :) już znalazłam cukiernię, mają wolny stelaż i go zamówiłam :D tylko teraz trzeba jakoś zręcznie się ze śnieżki wycofać żeby nam zaliczkę oddali  ::)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
Ale fajne prezenciki  :D

Jeśli chodzi o ciasto to ja słyszałam i w cukierniach i na forum że ciasta liczy się 200 g na osobę czyli przy 100 os 20kg, my i tak mamy więcej  ;)
Z tego co kojarze to masz jeszcze poprawiny więc nie wiem czy te 10 kg ciasta to nie będzie za mało .

Offline margolka

• Chuck Norris
Bardzo fajne prezenty :D :D

Offline Castia

• Chuck Norris
  • totalnie zakochana
super prezenty! :)
10 kg ciasta to faktycznie trochę mało...

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
Fajne prezenty i bardzo przydatne  :P ;)