Autor Wątek: "Miłość zwycięży wszytsko" 1.08.2009:)  (Przeczytany 173103 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.09.2009
Odp: "Miłość zwycięży wszytsko" 1.08.2009:)
« Odpowiedź #750 dnia: 4 Lutego 2009, 11:20 »
skad ja to znam  ;D
Il corpo è solo uno strumento. Il corpo senza lo spirito non ha nessun valore.

całkiem nowa JA

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
« Odpowiedź #751 dnia: 4 Lutego 2009, 11:29 »
justyna- nic nowego :hopsa: Mój K też ciągle pomstuje i pomstuje na to forum, a jak mu wyjechałam z tekstem, że dzięki temu ja nie zasypuję go milionami pomysłów na minutę i dzięki temu może ze mną gadać o tym jakieś 2 razy na tydzień tylko, a nie codziennie i ciągle, to stweirdził, że już woli żebym na forum siedziała :hahahaha: Też oczywiście twierdził, że tu spiskujemy, głupol jeden :frajer: ;D
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #752 dnia: 4 Lutego 2009, 12:12 »
Oj taaak... Ja z D. widuję się raczej rzadko, bo jak już jadę do Szczecinka co 2 tyg powiedzmy i jak wchodzę na nasze forum (internet chodzi tam jak g... więc zajmuje to jeszcze więcej czasu) to też słyszą "A ta znowu na forum. Przyjeżdżasz i zamiast pobyć ze mną to siedzisz tam i siedzisz" :P oczywiście w żartah wszystko, bo koniec końców i tak każe mi siedzieć skoro mam taką potrzebę, ale jednak ;) Fasolek bardzo dobry argument!! Muszę go wykorzystać ;D

Offline nataliaxp
  • ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #753 dnia: 4 Lutego 2009, 12:17 »
hhehe - ale wymowki :D:D:D

Moj P. na poczatku troche protestowal - "znowu forum, chodz do mnie, a nie ten internet", a teraz jest oki, tylko jak znajomi pytaja, co nowego u was to moj P. mowi "Natalia to tylko e-wesele", "ojj dziewczynki jak tam nasze bukiety, nasze sukienki" - to jego slowa - gupol jeden !!  :luzak: :luzak: :luzak:
Ale i tak go kocham, lubie jak tam mowi bo wtedy smiesznie zmienia glos i wymysla cos takie typyu o tych bukietach czy sukienkach, nieraz jak cos wymysli to trzy dni sie smieje !! Ahhhh,i tak jest kochany   :Serduszka:

Pozdrawiam :)

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #754 dnia: 4 Lutego 2009, 12:44 »
Mój A. nie protestuje, bo za bardzo nie zdaje sobie sprawy z tego ile tu spędzam czasu.... Pewnie też by miał jakieś "ale" ;) No, ale to w końcu kobiece potrzeby ;D
Jak jestesmy osobno to normalne że nie wiemy co dokładnie robimy.. A jak jestesmy razem to siedzę tylko jak jest w pracy, bo jak juz w domku jest to nie mogę sobie odmówić jego wspaniałych ramion ;D
I dlatego konczy się tylko na: "Kochanie, a co dziś ciekawego robiaś" ? "No, gotowałam obiad, sprzątałam, trochę lekcji zrobiłam i troche na forum sobie posiedziałam..." ;D ;D ;D

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
« Odpowiedź #755 dnia: 4 Lutego 2009, 13:05 »
oj... ja też musze sie nasłuchać, ze siedzie na forum. A jak pózniej coś załatwiamy to "a skad wiesz?" hehe facieci... ale ja bronie sie tym, ze nie gram w jakies głupie gry i przynajmniej czasu nie marnuję.  ;D ;D działa  ;)

Offline mikoala

• Chuck Norris
« Odpowiedź #756 dnia: 4 Lutego 2009, 15:27 »
Ja też musze sie nasluchac w stylu "chyba ci to ewesele zablokuje ty maniaku" a ja na to nie nie ja mam 6 gwiazdek to entuzjazsta   :skacza: . Prawde mówiąc to naprawdę uzależnienie!

Offline madzia_n

• Chuck Norris
  • data ślubu: 22 sierpnia 2009
« Odpowiedź #757 dnia: 4 Lutego 2009, 16:07 »
Tak. Uzależnienie. Nie ma co... A mój angielski robi się sam ;D ;D ;D

Offline Olucha

• Chuck Norris
  • data ślubu: 11 lipiec 2009r.
« Odpowiedź #758 dnia: 4 Lutego 2009, 18:23 »
Mój M to mi nawet rano sam forum włącza, tzn stronę otwiera przygotowana do zalogowania  ;) ułatwia mi Kochany  ;) ale czasem też pomarudzi że znowu e-wesele, ale póki co bardziej ze śmiechem  :)

:-* zostawiam

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
« Odpowiedź #759 dnia: 4 Lutego 2009, 19:24 »
A mój się przyzwyczaił :)
Bo ja ledwo oczka otworze i odpalam laptopa :)
Ale to taka praca  ::) ::)
A forum uzależnia i to bardzo....

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #760 dnia: 5 Lutego 2009, 13:23 »
moj wiecznie marudzi ze nic nie robie tylko forum, heh szczegolnie wieczorem albo jak leci jakis mecz ktory oglada na kompie albo jak cos obstawil wrrr

całkiem nowa JA

Offline Olucha

• Chuck Norris
« Odpowiedź #761 dnia: 5 Lutego 2009, 13:31 »
A ty Justynko śmigasz już z kijkami , czy jeszcze nie było okazji?  ;)

Offline Justys851
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #762 dnia: 5 Lutego 2009, 13:53 »
Buziaki czwratkowe  :-* :-* :-*

Oj u mine na początku było to samo - a co tam wyczytałas na forum, skąd wziełas taki pomysła, jak to załatwiłaś  ;D
teraz też mi dokucza ale przyznał rację że pomogło i to bardzo bo sprawniej niektóre rzeczy poszły  ;)

Offline Doris85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 25.12.2008r :) NA ZAWSZE RAZEM
« Odpowiedź #763 dnia: 5 Lutego 2009, 14:09 »
 :-* :-* :-* wpadłam zostawic czwartkowe

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #764 dnia: 5 Lutego 2009, 14:45 »
pozdrawiam czwartkowo i zostawiam całuchy :-* :-* :-*

Offline margolka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #765 dnia: 5 Lutego 2009, 16:34 »
Hihi usmiałam sie z tego skrótu PM  ;D Bo mi sie przypomniało, że kiedyś mojemu narzeczonemu powiedziałam, że tak o nich piszemy i sie popukał w czółko  ;D  :glupek:
Buzka  :-*

Offline justyna85

• Chuck Norris
  • data ślubu: 01.08.2009
« Odpowiedź #766 dnia: 5 Lutego 2009, 19:14 »
 :-* dla  was
a ja ostatnio w sumie od przedwczoraj mamm nerwa na mojego N. i jakos nie chce mi przejsc, a poszlo w sumie si enie poklucilismy tylko tak ostatnio gadalismy n apytania typu cos bys zrobil gdyby, a czy kiedys cos tam takie tam i na jedno z takich poytan padla odp nie taka jaka chcialam uslyszec i tak jakos mnie zabolalo i do dzis tak siedzi ze jakon tak mogl pomyslec (bo tylko pomyslal o czyms bo bylo pyt. czy myslalaes keidys.. tam o czyms ) no i wlasnie to ze pomyslal o tej rzeczy mnie tak troszke zabolalo ,aj chyba dzis  znim o tym pogadam bo jakos mi to nie daje spokoju
a do tego jeszcze wczoraj mnie wkurzyl bo prace konczyl o 20,i po pracy odrazu z KAZIKIEM jechal po samochod bo kupowal (kazik) no to jeszcze ok , ale przyjechali ok 22 no i poszedl jesc jak by nie  mogl podgrzac jedzenia i przyjsc do pokoju to nie przyszedl o 23!! bo siedzial w kuchni sobie i gadali ok niby mnei wolala do kuchni ale kurde nie dosc ze na niego czekam to jeszcze mam beigac za nim ?ja nie wiem czy to ze mna juz jest cos nie tak i sie tak czepiam?
a i oczywiscie jak pn polazl do kuchni to ja sie poszlam wykompac i sie polozylam a jak on przyszedl to udawalam ze spie bo i tak juz mial focha
i dzis sobie z nim jezdzilam no i konczyl o 17.50 ale jeszcze musial pomuc kazikowi bo cos tam auta nie mogl odpalic,  i musielismy jechac po pracy zamiast do domu to na parking, ja to ok rozumiem ze taka sytuacja ze musial pomuc ale mnei to mimo wszystko wkurza, ahhh
musialm sie wygadac :)
a a co do kijkow to jeszcze nie mialam kiedy, no moze i czas by sie znalazl ale jakos tak sie jeszcze nie zebralam :/

Offline hania3033

• Chuck Norris
« Odpowiedź #767 dnia: 5 Lutego 2009, 19:20 »
oj bidulko... pocieszę Cie tylko, ze ja też tak czasem mam ;) bo te nasze chłopy to nas po proetu czasem nie rozumieją i w dodatku nawet nie próbują!! :-\ Ech... No ale pogadaj z nim, Tobie trochę ulży, a i on moze coś dostrzeże... Powodzenia :-*

Offline Olucha

• Chuck Norris
« Odpowiedź #768 dnia: 5 Lutego 2009, 19:34 »
Pogadaj z Nim, to chyba najlepsze rozwiązanie. Ehhhh ci faceci, najgorzej jak walną coś czego nie chciałybyśmy usłyszeć, a w dodatku to nie rozumieją cóż w tym złego.

:-* zostawiam

Offline Karolla77

• uzależniony
  • Zakochani i świadomi że ich miłośc to nie wiatr...
  • data ślubu: 23.05.2009  :serce:
« Odpowiedź #769 dnia: 5 Lutego 2009, 19:38 »
Justynko nie ma się co przejmowac z facetami tak bywa oni czasami są jak z innej planety  ;D zero wyczucia i zrozumienia  :)
Zuzanka 06.03.2010 godz. 20:30 2950 g, 51 cm
Antoś 11.06.2013 godz. 8:15 3230 g, 55 cm
Pola 21.04.2015 godz. 8:40 3000 g, 53 cm
Moje dzieci - moje najwieksze szczescie

http://www.ziabka.pl/ ART. DLA NIEMOWLĄT

Offline Fasolek
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.08.2009
« Odpowiedź #770 dnia: 5 Lutego 2009, 23:27 »
FAceci są dziwni... mój K też niby dorosły mądry facet a czasem jak do niego coś mówię to zachowuje się jakby w ogóle nie rozumiał po polsku ::)
Max 13 wrzesień 2009
Leoś 30 maj 2011

Offline agairish

• Chuck Norris
  • Nasz aniołek 10t3d (9.07.10) godz. 13.15 [ * ]
« Odpowiedź #771 dnia: 5 Lutego 2009, 23:34 »
Puk, puk
można sięjeszcze przyłączyć??

Justynko, te nasze chłopaczki to jest zupełnie inny gatunek, uwierz mi. Doświadczenia życiowe nauczyło mnie nie przejmować się głupotkami i Tobie radzę to samo ;)

Pozdrawiam

Offline justyna85

• Chuck Norris
« Odpowiedź #772 dnia: 6 Lutego 2009, 10:41 »
agairish   :hello:

co do nieprzejmowania sie to jakos tym sie nie moglam nie przejac sama nie wiem czemu tak jakos mnie zabolalo i jeszcze troszke trzyma, wczoraj mu o tym powiedzial to przeprosil ze nie chcial zeby zabolalo a chcial byc szczery to mu powiedzialam ze wolalam zeby w tej kewstii mnie oklalam ,ale to chyb atak zabolalo bo nie bylam przygotowana na taka odp ale juz po malu mi przechodzi

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #773 dnia: 6 Lutego 2009, 11:47 »
ja z koleji jak wypytuje M o takie dziwne rzeczy to on zawsze mowi to co chce usłyszec, w sumie mam nadzieje ze to prawda ale wiem ze jest facetem i no same wiecie, mysli jak facet. zawsze naciskam na niego zeby powiedzial  mi prawde a jak juz powie to sie wkurzam. wiec nie mowi mi prawdy  ;D ale zakrecilam

nie ma sie co przejmowac, choc ja sama tez biore takie rzeczy do siebie

całkiem nowa JA

Offline Olucha

• Chuck Norris
« Odpowiedź #774 dnia: 6 Lutego 2009, 11:51 »
Ja jestem bardzo pamiętliwa i generalnie jak usłyszę coś co zaboli to dłuuuuuuuuuuuuugo pamiętam  :) teraz nauczyłam się nie wypytywać M, bo wcześniej takie dziwne dyskusje równie dziwnie się kończyły  ;)

Offline justyna85

• Chuck Norris
« Odpowiedź #775 dnia: 6 Lutego 2009, 12:01 »
no to paooolka witaj w klubie bo moj N. wlasnie chcial byc szczery a ja to wszytsko wzielam do siebie i jestem zla, no ja niby chcialm prawdy, no ale......  :ckm:
no ja tez jestem wlasnie pamietliwa i ahhh co mi do łba strzeliło zeby zaczac temat i to tak ni z gruszki ni z pietruszki wyskoczylam ahh

dobra to ja moze powiem o co chodzi tzn o co poszlo choc jakos dziwnie mi to pisac jakso nie wiem glupio sie troszke czuje ale ze jestesmy sam i swoi to moze jak powiem o co dokladnie chodzi (ale sie pewnie i tak domyslacie) to mi szybciej przejdzie

no wiec tak jak juz powiedzialm tak wyskoczylam z tym sama nie wiem dlaczego i zadalam pytanie czy kiedys sobie myslal, wyobrazal sobie jak to by bylo z jakas tam dziewczyna

no i odp padla ze TAK!! a mi jak by ktos wiadro wody wylal , no on mowi ze sam nie wie czemu ze tak tylko przez sekunde pomyslal jak byl w pracy to ze wsiadly takie 2 i tak mu przeszlo przez mysl (sam mowi ze nie wie jak to wyjasnic co dokladnie pomyslal) wytumaczyl ze tak wziol i ahhh,

no i mnie to tak jakos zabolalo ze jka on mogl ze kurde no , on mowi ze tylko ejst facetem ze to tylko bylo tak przez sekunde ze nawet nie pamieta jak one wygladaly( bo ja odrazu musialm wszytsko wiedziec a jak byly ubrane i jak wygladaly) on mowi ze tak troszke wyzywajaco a ja no ale na plazy tez sa prawi enagie kobiety i co?on mowie ze niee , ze sam nie wie czemu
ale pogadalismy powiedxzialm ze mnie to zabolalo to on wlasnie mowil ze chcial byc szczery , ze nie chcial zeby mnie to zabolalo, a jednak skad mialam wiedziec ze az tak bedzi emnie to trzymalo
ja co prawda nie mam jakis takich msyli i generalnie sie nie ogladam za facetami
bo ja rozumiem jak facet sie oglada za dziewczyna ze powie ze ladna, ale tylek, cycki co kolwiek ale przekroczenie tego to ja juz tego nie rozumiem , nie wiem moze jaka dziwna jestem ale mam nadzieje ze mi to przejdzie , no niby nic zlego nie zrobil,a jednak...

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #776 dnia: 6 Lutego 2009, 12:22 »
mam tak samo. dlatego unikam teraz takich pytan bo potem jest mi przykro. zreszta ja zawsze sobie tak mysle ze jak M widzi jakas fajna laske to mu sie podoba itp
a kiedys pracował w firmie gdzie byly w wiekszosci same szmule. pytam go - ladne masz dziewczyny w pracy? on na to ze nie, zadna mu sie nie podoba. szoku doznałam jak poszlismy na impreze, ktos wyprawial urodziny. wbilo mnie w podłoge ile ma fajnych lasek w pracy, myslalam ze pekne z zazdrosci! odrazu wbilam sobie do głowy ze on cos swiruje na boku... ach mialam kiedys tendencje do takich głupot...

nie wiem co Ci poradzic, bo powiem szczerze ze sama swiruje w takich sprawach i nie potrafie niz z tym zrobic..
trzeba sobie wytłumaczyc to tak - to tylko faceti jak mawia agu-s inna forma białka   ;D ;D ;D

całkiem nowa JA

Offline Olucha

• Chuck Norris
« Odpowiedź #777 dnia: 6 Lutego 2009, 12:23 »
Oj Justyś ja się Tobie wcale nie dziwię, gdyby M mi tak powiedział to, obraza by była na całego i jak najbardziej jesteś normalna że to cię zabolało.  Chyba każdą kobietę która by coś takiego usłyszała to by ruszyło. I tak spokojnie do tego podeszłaś. Z drugiej strony chciał być szczery i to jego plus w tej sytuacji. Powiem ci szczerze że mój musiałby by długo przepraszać za coś takiego, nie odpuściła bym mu tak łatwo, aż by się nauczył żeby o innych laskach nie myśleć nawet przez sekundę, a w końcu pewnie bym wybaczyła,bo w końcu miłość  ;)

Offline justyna85

• Chuck Norris
« Odpowiedź #778 dnia: 6 Lutego 2009, 12:30 »
Olucha to juz tak od wtorku we mnie siedzi i jeszcze mi nie przeszlo i tak mu ciagle o tym gadam i on wie ze zle zrobil i mnie przepraszal, tylko wkurza mnie to tlumaczenie jestem tylko facetem osz ty , to ja odrazu odwracam sytuacje probujac mu uswiadomic o co mi chodzi i co mnie boli i mowie a ty co bys czul jak ja  bym sobie myslala o jakis innych facetach no ale co sie stalo to sie nie odstanie i tez mam naucze zeby takich pytan nie zadawac bo pozniej sama sobie szkodze
ale dzis go uswiadomie ze moze jestem przekupna i moze cos z tym zrobic, bo i tak mi nie dlugo przejdzie (mam nadzieje, choc ja taki wredziol pamietliwy jestem ) to chociaz niech mi bluzeczke kupi albo cos :P

Offline paooolka

• Niufomaniaczka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #779 dnia: 6 Lutego 2009, 12:36 »
zadoscuczynienie musi byc!

całkiem nowa JA