no to paooolka witaj w klubie bo moj N. wlasnie chcial byc szczery a ja to wszytsko wzielam do siebie i jestem zla, no ja niby chcialm prawdy, no ale......
no ja tez jestem wlasnie pamietliwa i ahhh co mi do łba strzeliło zeby zaczac temat i to tak ni z gruszki ni z pietruszki wyskoczylam ahh
dobra to ja moze powiem o co chodzi tzn o co poszlo choc jakos dziwnie mi to pisac jakso nie wiem glupio sie troszke czuje ale ze jestesmy sam i swoi to moze jak powiem o co dokladnie chodzi (ale sie pewnie i tak domyslacie) to mi szybciej przejdzie
no wiec tak jak juz powiedzialm tak wyskoczylam z tym sama nie wiem dlaczego i zadalam pytanie czy kiedys sobie myslal, wyobrazal sobie jak to by bylo z jakas tam dziewczyna
no i odp padla ze TAK!! a mi jak by ktos wiadro wody wylal , no on mowi ze sam nie wie czemu ze tak tylko przez sekunde pomyslal jak byl w pracy to ze wsiadly takie 2 i tak mu przeszlo przez mysl (sam mowi ze nie wie jak to wyjasnic co dokladnie pomyslal) wytumaczyl ze tak wziol i ahhh,
no i mnie to tak jakos zabolalo ze jka on mogl ze kurde no , on mowi ze tylko ejst facetem ze to tylko bylo tak przez sekunde ze nawet nie pamieta jak one wygladaly( bo ja odrazu musialm wszytsko wiedziec a jak byly ubrane i jak wygladaly) on mowi ze tak troszke wyzywajaco a ja no ale na plazy tez sa prawi enagie kobiety i co?on mowie ze niee , ze sam nie wie czemu
ale pogadalismy powiedxzialm ze mnie to zabolalo to on wlasnie mowil ze chcial byc szczery , ze nie chcial zeby mnie to zabolalo, a jednak skad mialam wiedziec ze az tak bedzi emnie to trzymalo
ja co prawda nie mam jakis takich msyli i generalnie sie nie ogladam za facetami
bo ja rozumiem jak facet sie oglada za dziewczyna ze powie ze ladna, ale tylek, cycki co kolwiek ale przekroczenie tego to ja juz tego nie rozumiem , nie wiem moze jaka dziwna jestem ale mam nadzieje ze mi to przejdzie , no niby nic zlego nie zrobil,a jednak...