Autor Wątek: salony sukien slubnych  (Przeczytany 293721 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline katepolak

• bywalec
  • data ślubu: 11.06.11.
Odp: salony sukien slubnych
« Odpowiedź #270 dnia: 16 Czerwca 2010, 21:34 »
zdecydowanie chodziło mi o te taftowe i satynowe o oklepanym kroju...nawet ja przeciwniczka bolerek widziałam kilka boskich...mój faworyt pod tym względem to firma Pronovias. Najbardziej oryginalne i słodkie bolerka jakie do tej pory widziałam. Niestety w Bydgoszczy można o nich jedynie pomarzyć:P

Offline Martynkapysia
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 28.08.2010
« Odpowiedź #271 dnia: 29 Czerwca 2010, 13:45 »
Sukni szukałam długo więc mogę wiele powiedzieć o salonach.  Najgorsze wrażenie Romatica. . . . . . . . . . . suknie boskie, ale gdy przyszłam umówiona na mierzenie wybranych wzorów przy przymiarce jednej z sukien Pani spytała z dużą złośliwością w głosie, czy wiem ile ta suknia kosztuje???? Wredne babsko!!!! Dodam, że mój limit na suknie to 6000 zł więc nie sądziłam by była ona droższa okazało się że suknie kosztowała 4000zł powiedziałam jaki jest mój limit cenowy, a Pani niemiłym tonem powiedziała, że każda Panna Młoda tak mówi.  Zdenerwowała mnie ta sytuacja bo liczyłam na fachową obsługe i pomoc przy wyborze!
Dalej odwiedziałam salony na dworcowej jeden, ten bliżej dworca ma bardzo eleganckie suknie, w różnych cenach, każdy znajdzie cos dla siebie, ja niestety mimo miłej obsługi i ogromnej chęci pomocy ze strony pań pracujących tam nie znalazłam tej jedynej sukni

Kolejny by salon na Dworcowej bliżej Gdańskiej- suknie piekne, stsunkowo niedrogie, ale niestety czuc to gdy ubierze sie suknię.  Duże suknie bardzo cieżkie w każdej czułam fiszbiny.  To mnie zniechęciło, choc obsługa rewelacja!!!

Salon sukien ślubnych firmy z konina, nie pamiętam nazwy, godny polecenia, chociaz tam także nie znalazłam tej jedynej.

Wreszcie Lisa Ferrera- i tu strzał w dziesiątkę, Panie profesjonalnie się mną zajęły wyciagnęły wszytkie suknie które chciałam przymierzyć, a było ich kilka.  W sumie miałam 2 faworytki jeżeli chodzi o suknie, ale profesjonalizm Pań sprawił że wybrałam ta jedyną, która najlepuiej leżała.  Za suknie zapłaciłam 3500 zł + wypożyczenie halki.  W sumie wydałam mniej pieniędzy niż zamierzałam, a jestem bardzo zadowolona.  Tylko czas oczekiwania około 3 miesięcy, ale warto było bo kiecka już wisi w moim pokoju!

Offline konfiturka1979

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 12.06.2010
« Odpowiedź #272 dnia: 29 Czerwca 2010, 14:18 »

Lisa Ferrera ... ja również właśnie tam odnalazłam swoją suknię (dodam - pierwszą, którą przymierzałam od razu wybrałam, nie chciałam żadnej innej :) Bardzo fajne babeczki, profesjonalne, a z drugiej strony nie były natarczywe - nic na siłę. Teraz czeka Mnie plener i nie ma problemu z ponownym wypożyczeniem halki (100 zł/kwota zwracana po fakcie) oraz czyszczeniem sukni - w zależności od "stanu"sukienki 100-130 zł. Salon godny polecenia :) Gratuluję Martynkapysia :)

Offline miki0429

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 05.06.2010
« Odpowiedź #273 dnia: 29 Czerwca 2010, 14:29 »
Osobiście jestem już "po" tych wszystkich przymiarkach i  "po' tym wielkim dniu. Więc pozwole sobie wypowiedziec sie na temat salonów i sukienek. Miałam ograniczone mozliwosci i czas na poszukiwania tej wymarzonej (mieszkam za granica). Przeznaczyłam cały dzien na obskoczenie wiekszosci salonów w centrum miasta aby rozeznac sie w cenach i mozliwosciach tych salonów. Wiedziałam czego szukam tzn mniej wiecej jakiego fasonu. Wyszukałam wczesniej w internecie kilka fasonów rezerwowych ale jeden konkretny wzor miałam juz upatrzony i pod ten wzór ze zdjeciem szukałam tej swojej. Zaczełam od Madleine, poprzes Agnes Dominike, Lisa Ferrera i kilka innych ktorych nazwy juz nie pamietam i na koncu własnie Romantica. we wszystkich salonach zostałam przyjeta standardowo, nikt mi jakos nie uprzykrzał przymiarek, nikt nie wypominał mi cen sukienek. Chociaz tez miałam swoj limit wiec te ktore były poza limitem cenowym nawet o nie nie prosiłam. ale ogolnie po całym dniu biegania , przymierzania byłam zadowolona, nikt mnie nie zdenerwował ani w jakis sposob nie wyprowadzil mnie z rownowagi. A swoja wymarzona znalazłam własnie w Romantice na samym koncu moich podbojów. Celowo zostawilam ten salon na sam koniec biorac pod uwage opinie znalezione na forum. wiec podswiadomie juz sie zniecheciłam. Ale osobiscie mile byłam zaskoczona, zostałam mile przyjeta. Pani pokazywała mi rozne fasony, probowała znalezc- dopasowac ktoras kiecuszke do tego mojego wzoru ze zdjecia, ktore miałam. I udało sie wspolnymi siłami znalazłysmy te jedyna, ktora najbardziej mi sie spodobała i lezała jak ulał. Panie bardzo sympatyczne w stosunku do mnie, doradzały jakie dodatki jaka fryzura jakie buty itd itp. A PAni ktora zajmuje sie dopasowywaniem, i innymi przerobkami w sukni to juz wogóle ujeła mnie za serce, spokojna, miła osobka, ktora tez potafiła doradzic w roznych kwestiach swojej profesji. Ogolnie wyszłam zadowolona z obsługi i z faktu, ze w jeden dzien udało mi sie znalezc sukienke ktora chciałam.
Moral z mojej opowiesci jest taki, aby nie zrazac sie do negatywnych opini na forum. Po to jest to forum zeby oczywiscie wypowiadac swoje opinie, sugestie i odczucia. Tak wiec ja wypowiadam swoja pozytywna opinie na temat salonu Romantica. (innym salonom tez nie mam nic do zazucenia). moze kolezanka trafiła na zły dzien obslugi lub tez sama miała nienajlepszy dzien i poprostu na dzien dobry dała odczuc obslugujacym Paniom ze cos jest nie tak, wiec one automatycznie zaczeły atakowac.? Ile ludzi tyle charakterów i nieraz na sam widok kogos juz mamy nerwa.
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny ktore przygotowuja sie do tego najpiekniejszego dnia i zycze Wam udanych poszukiwan w milej atmosferze.

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #274 dnia: 30 Czerwca 2010, 10:44 »
Co do salonu Romantica - ja szłam tam z duszą na ramieniu właśnie przez opinie przeczytane na forum - jednak okazało się, że panie są bardzo miłe, rzetelne, dobierają sukienkę do figury, proponują dane fasony - SUPER!  :)

Offline kasiaijuz82

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 21.08.2010
« Odpowiedź #275 dnia: 29 Lipca 2010, 19:12 »
dziewczyny,
absolutnie odradzam Wam kupno sukienki w salonie "Styl" na Gdanskiej
suknie szyte sa nie w bydgoszczy a w grudziadzu, nie ma przymiarek a gwarantuja ze uszyja od razu idealnie dopasowana suknie.
Nawet na sciagniecie miary krawcowa nie przyjezdza przez co nie ma mozliwosci zeby suknia byla do przerobki i to gruntownej.
Uszyli mi suknie gdzie dalam piekne wyrazne zdjecie, kilkakrotnie podkreslalam pani ktora sciagala miare, ze tu ma byc tak, a tu tak, a i tak zrobili zupelnie inaczej.
Przyjeli zamowienie, po czym powiedzieli mi ze nie maja materialu odpowiedniego by zrealzowac moj projekt, a ja na aalegro od razu taki znalazlam!!! no ale nie chcieli robic z mojego materialu :(
wiec sie zawinelam zaplacilam - slono, mimo ze projekt nie byl zrealizowany, i teraz u drugiej krawcowej dzialam.
Co sie okazalo, krawcowa mowi mi ze suknia jest dla mnie za mala, ze krzywo skrojona u dolu i "tzw. gorset" jest nie dosc, ze ze slabych materialow to do tego sie marszczy!! skad ja moglam wiedziec jak to powinno wygladac - nie znam sie na sukniach balowych :( no ale juz zaplacilam wiec pies pogrzebany :(
mam nadzieje ze cos u tej krawcowej uda nam sie poprawic, bo zalamka bedzie :(
zaluje, zaluje ze tam kazalam szyc suknie
odradzam dziewczyny, zdecydowanie odradzam
wstyd mi ze sie tak dalam omotac, moja glupota i naiwnosc

Offline Nemezis

• maniak
  • data ślubu: 3 lipca 2010
« Odpowiedź #276 dnia: 29 Lipca 2010, 21:12 »
wstyd mi ze sie tak dalam omotac, moja glupota i naiwnosc

Nie obwiniaj się, bo nie mogłaś przewidzieć, że to tak się skończy. Dobrze, że opisałaś Twój problem na forum, może inne dziewczyny unikną podobnych nieprzyjemności... :-\
Generalnie odradzam zlecanie szycia "ze zdjęcia", bo zawsze wyjdzie trochę inaczej (na zdjęciu nie widać jak przebiegają szwy itd.). Lepiej wybierać z gotowych modeli, wtedy ma się pewność, jak suknia będzie wyglądać i z jakich materiałów będzie uszyta. Wiem, że zagraniczne modele są masakrycznie drogie, ale polskie suknie w niczym im nie ustępują... Ja zdecydowałam się na suknię polskiego producenta (Kreacja Żannet), wcześniej ją przymierzyłam i miałam pewność, że będę w niej dobrze wyglądać. Za nową, szytą na moje wymiary, z dobrych gatunkowo materiałów suknię zapłaciłam 2 tysiące - to chyba niezła cena, no i mogłam spać spokojnie ;)

Offline Kaziuchna
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #277 dnia: 5 Sierpnia 2010, 20:58 »
witajcie.
Od dawna czytam Wasze wypowiedzi na forum, ale nigdy sama nic nie pisałam. . .  Ale teraz muszę zakończyć moje milczenie.  Muszę Was wszystkie ostrzec prze szyciem sukien w firmie Szefler w Bydgoszczy na Błoniu.  W lutym br byłam na targach ślubnych i zainteresowała mnie ich oferta, suknie na manekinach wyglądały bardzo ładnie, a cena to była SUPER!! Pobiegłam do nich zakochana w konkretnym modelu, suknię zamówiłam białą. . . .
i czekam z niecierpliwością, kiedy nadejdzie dzień mojej przymiarki. . .  I się doczekałam.  Suknia była za krótka!! Makabra!! Byłam załamana.  Zażądałam naprawienia błędu - uszycia nowej w odpowiedniej długości.  Pani mnie obsługująca nie była tym zadowolona "możemy nie zdążyć - w sierpniu mamy 60 sukien do wydania" Po moich naciskach uzgodniłyśmy, że suknia zostanie uszyta na nowo.  No i została. . .  Znowu źle - fason niby ten sam, ale tkanin mniej niż pierwotnie (cyt: "bo klientki narzekają, że im za gorąco" - ale NIE JA!!) a drut z halki był widoczny przez satynę ze spódnicy.  Sukni nie odebrałam, mają to naprawić. . .  Ale szczerze mówiąc - nie chcę już ani tej ani innej sukni z tego salonu!! Zrozpaczona, że nie mam sukni, a ślub tuż tuż wyruszyłam od nowa na poszukiwanie swojej sukni ślubnej.  W związku z tym, że mam ograniczone już fundusze - nie zajrzałam do drogich salonów typu Romantica, czy Agnes.  Trafiłam do małego komisu sukien ślubnych (polecała mi go sąsiadka) i znalazłam - moje marzenie!!

Przestrzegam Was - nie zamawiajcie sukien w Szeflerze! Piękne na wystawie, a buble w rzeczywistości.
POWODZENIA

Offline fighterkaa

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: jeszcze ustalamy :)
« Odpowiedź #278 dnia: 7 Sierpnia 2010, 13:17 »
Kurcze jak czytam niektóre opinie o salonach w Bydgoszczy to aż się boję tam jechać (a miała zamiar zrobić mały rekonesans, bo nie jest daleko).  Ja chyba zdecyduję się na salon w Inowrocławiu - Dominika.  Bardzo podobają mi się ich wzory.  Dwie przyjaciółki też tam zakupiły i były zadowolone.  Na szczęście mam jeszcze trochę czasu, więc zamierzam kupić suknię wcześniej.  Mam nadzieję, że przez to ominę stres jak koleżanki wyżej, że "suknia jest źle uszyta".  W razie czego będzie czas na poprawkę.

Offline silena

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: czerwiec 2010
« Odpowiedź #279 dnia: 9 Sierpnia 2010, 17:43 »
Ja polecam Elizabeth Konin na Chocimskiej. Moją suknią wszyscy byli oczarowani. Bardzo ładnie uszyta ( na wymiar), z dobrych gatunkowo materiałów- nic się nie podarło mimo, że wielokrotnie mi po sukience deptano.
A tak poza tym polecam suknie proste. Wiem, że to subiektywna ocena, ale one dodają uroku pannie młodej.

Offline Nemezis

• maniak
« Odpowiedź #280 dnia: 9 Sierpnia 2010, 18:06 »
A tak poza tym polecam suknie proste. Wiem, że to subiektywna ocena, ale one dodają uroku pannie młodej.

Zgadzam się w 100% :) Zbyt strojne suknie przytłaczają pannę młodą a proste, nieprzesadzone sukienki podkreślają jej urodę. Dlatego, wybierając suknię ślubną, warto się zastanowić, czy zależy nam, aby suknia sama w sobie była oszałamiająco piękna, czy żebyśmy MY w niej pięknie wyglądały :)
Pozdrawiam wszystkie wielbicielki prostoty i elegancji :)

Offline asiula_hh
  • Chuck Norris
  • our love is everlatsing..
« Odpowiedź #281 dnia: 9 Sierpnia 2010, 19:53 »
ja chciałabym uniknąć tego, że najpierw wchodzi sukienka, a później ja.. wybrałam już wzór, ale nie wiem gdzie mam ja uszyć ;( przestraszył mnie troche złe opinie o Szeflerze, gdzie chciałam szyć sukienke..
ZNIKAM!

Offline Nemezis

• maniak
« Odpowiedź #282 dnia: 9 Sierpnia 2010, 20:27 »
A pytałaś na Wełnianym Rynku? Gdybym miała szyć suknię, pewnie wybrałabym właśnie ten salon :)

Offline Kaziuchna
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #283 dnia: 9 Sierpnia 2010, 21:11 »
tam na Wełnianym Rynku pracuje taka przemądrzała czarna laska "na wszystkim" najlepiej się zna" a satynę z atłasem myli.  Przejdź się tam i sama oceń jakość tamtych tkanin. . .  Powodzenia.  Co do szycia to polecałabym albo "Dominikę" na Dworcowej albo "Julię" na Grdziądzkiej

Offline Nemezis

• maniak
« Odpowiedź #284 dnia: 9 Sierpnia 2010, 22:11 »
Hmm... Moje wrażenia z salonu na Wełnianym Rynku były bardzo pozytywne. Sprzedawczyni (nie pamiętam koloru włosów :P) poświęciła mi dużo czasu, pokazała mnóstwo zdjęć. Suknie, które tam mieli, bardzo mi się spodobały (przyznaję, że żadnej nie przymierzyłam). Chciałam szyć u nich suknię na wzór Maggie Sottero, ale w końcu znalazłam "gotowy" model w Toruniu i zrezygnowałam. Poza tym na Wełnianym Rynku kupiłam kiedyś sukienkę na studniówkę, która była po prostu przepiękna i świetna jakościowo ;D
Tak więc, co klient to opinia, najlepiej przejść się samemu i wyrobić sobie własną ;)

Offline asiula_hh
  • Chuck Norris
  • our love is everlatsing..
« Odpowiedź #285 dnia: 9 Sierpnia 2010, 22:58 »
na ełnianym rynku to tam gdzie się długa zaczyna? jak się ten salon nazywa?
ZNIKAM!

Offline zaba

• maniak
  • data ślubu: lipiec 2011
« Odpowiedź #286 dnia: 9 Sierpnia 2010, 23:26 »
ja podzielam zdanie Nemezis i tak sie sklada, ze rowniez tam kupilam sukienke na studniowke - taka bordowa, dluga i przepiekna;D...ja powiem szczerze, ze po rozwazeniu wszystkich za i przeciw postanowilam nie bawic sie w szycie z obrazka i mam zamiar szukac sukienki juz gotowej, ewentualnie zgodze sie na niewielkie jej przerobki...w zasadzie mam juz swoj ideal ale nikt mi dokladnie takiej nie uszyje, wiec szukam czegos podobnego...moze macie jakies pozytywne doswiadczenia z szycia sukienek na wzor innej? bo jak dotad spotkalam sie tylko z negatywna opinia i wszyscy mi to odradzaja...

Offline Daruda

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
« Odpowiedź #287 dnia: 10 Sierpnia 2010, 16:25 »
ja miałam szytą sukienkę na wzór sukni z salonu Agnes,dokonałyśmy nawet kilku zmian,moim zdaniem na lepsze;-)-układ koronki i byłam bardzo zadowolona,szyłam ja w salonie Julia.

Offline monika84
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 24.04.2010
« Odpowiedź #288 dnia: 3 Września 2010, 23:43 »
Piszę to w przestrodze dla przyszłych Panien  Młodych i przepraszam, ale bede o tym pisała co jakiś czas...by żadna z dziewczyn nie dała się oszukać!
Mianowicie...
SALON ADELA NA KUJAWSKIEJ TO %&$#&%$# OSZUŚCI!!!!!Dziś byłam zrobić jazdę. Moją suknię ślubną KUPIŁAM u nich we wreśniu 2009 r. ponieważ model który mi się podobał (nr. 64) nie był na do wypożyczenia tylko do kupienia. OK. Zgodziłam się. Spisałyśmy umowę kupna-sprzedaży z tym, że suknia po ślubie została oddana (zgodnie z umową) do salonu w komis za 50% (czyli ktos ją kupuje tak jak ja to zrobiłam) po czym miałam dostac połowę kasy.
Czekałam 4 miesiące. Miesiąc temu dzwoniłam i pytałam co jest z suknią...Pani powiedziała, że  się podoba, ale nikt się w nią nie mieści i jeszcze się nie sprzedała.
CO się okazało!!! Wczoraj znalazłam na portalu NK moją koleżankę z LO w MOJEJ SUKNI(slubowała 27 sierpnia)! Napisałam do niej i potwierdziła moje obawy, napisała, że suknię wypożyczyła, w salonie Adela i podała jeszcze nr mojej sukni.
Mało tego!!!
Ponieważ owe Panie mają swoje konto na NK, przeszukałam ich znajome i co się okazało, że jeszcze jedna z dziewczyn wypożyczyła moją suknię w czerwcu! Widziałam zdjęcie!
Oczywiście o niczym nie byłam informowana, czyli moja suknia bez mojej wiedzy zarabiała dla pań z salonu Adela.
Jak przyszłam zrobić awanturę, to pani powiedziałam, że suknia jest właśnie prsowana i że zaraz zostanie powieszona na manekina żeby jak najszybciej poszła. No to ja ciach!!! Pokazałam jej wydrukowane zdjęcia obu dziewczyn! Ona mi w żywe oczy kłamie, że to nie moja, że skąd ja wnioskuje, że to moja, że one mają podobne suknie.
A ja ciach!!! Pokazuję jej rozmowe miedzy mną a moją koleżanką z LO...no i wtedy się poddała...powiedziała, że teraz nie ma tyle kasy, wiec odda w środę. Kazałam jej napisać na kartce oświadczenie, że mi kase odda, podpisac, dac pieczątke.
Wredne babsztyle.
Suknia jest moja od roku, ciekawe ile w tym czasie zarobiły na niej, skoro była tam cały czas!!!
Zastanawiam się czy nie iśc z tym do rzecznika praw konsumenta, albo do prawnika!
Pewnie nie ja pierwsza i ostatnia zostałam tak przez nie oszukana, ale miałam to szczeście, że moja koleżanka wypożyczyła akurat moją suknie.
Tak sobie myśle, że skoro to moja suknia...to cała kasa jaką one na niej zarobiły należy się mnie 
W środę jak pójdę po kasę to jeszcze tamz  nimi pojadę!
Dziewczyny pilnujcie się! Chodzcie nawet co tydzień sprawdzać czy wasza sukienka oddana w komis jest rzeczywiście w salonie!!

Pozdrawiam Was dziewuszki!
Spokojnej nocy 

Offline Wilhelminka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 29.10.2010
« Odpowiedź #289 dnia: 8 Września 2010, 10:31 »
Witam wszystkie Panny Młode! Ja już też jestem po i chce się z wami podzielić wrażeniami.  Po długich poszukiwaniach wylądowałam w nowym salonie na Dworcowej.  Nazywa się bodajże Lady White.  Musze Wam powiedzieć że naprawdę z czystym sumieniem mogę go wam polecić.  Atmosfera cicha i spokojna, nikt nie pogania, można spokojnie przymierzyć nawet wszystkie sukienki w salonie.  Sukienki są prześliczne zarówno skromniejsze jak i bardzo bogate.  Dodatkowy plus to to że są stosunkowo tanie w porównaniu do cen w innych salonach(które dochodzą nawet do 4-6 tys!!!) Ja sobie wybrałam sukienkę w ksztalcie litery A, bez żadnych problemów podczas przymiarek, dodatki utargowałam gratis bo Pani ekspedientka jest bardzo pozytywnie nastawiona do klientek i naprawde widać że zależy jej na tym aby Panna Młoda była zadowolona! Polecam naprawdę gorąco!!!

Offline Nemezis

• maniak
« Odpowiedź #290 dnia: 8 Września 2010, 11:56 »
Wilhelminka, a raczej Pani Paulino, jeśli chce Pani reklamować swój salon na forach ślubnych jako rzekoma klientka, to radziłabym przy rejestracji podawać inny e-mail niż ten, który widnieje na wielu stronach internetowych jako adres kontaktowy do salonu. A jeszcze lepiej poprosić jakąś prawdziwą zadowoloną klientkę, żeby wypowiedziała się na forum. Pozdrawiam!

Offline Ewiszka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #291 dnia: 8 Września 2010, 11:59 »
Wilhelminka, a raczej Pani Paulino, jeśli chce Pani reklamować swój salon na forach ślubnych jako rzekoma klientka, to radziłabym przy rejestracji podawać inny e-mail niż ten, który widnieje na wielu stronach internetowych jako adres kontaktowy do salonu. A jeszcze lepiej poprosić jakąś prawdziwą zadowoloną klientkę, żeby wypowiedziała się na forum. Pozdrawiam!

dobre :D Nemezis...szacun za spostrzegawczość ;)

to częsta praktyka...jak dla mnie żałosna i swiadcząca niestety kiepsko o właścicielu danego salonu ::)

Offline Nemezis

• maniak
« Odpowiedź #292 dnia: 8 Września 2010, 12:11 »
Wiesz, Ewiszka, trochę rozumiem właścicieli tych nowych salonów. Konkurencja jest duża, podatki i czynsze wysokie, nie jest łatwo wyjść na swoje w tym biznesie. Mało kto, otwierając własny sklep (często po zaciągnięciu kredytu), może sobie pozwolić na płatne reklamy... a kryptoreklama jest najtańszą (w zasadzie darmową :P) formą promocji. Tylko decydując się na coś takiego, trzeba być troszkę bardziej ostrożnym, bo naprawdę łatwo się skompromitować i osiągnąć efekt przeciwny do zamierzonego :P

Offline Ewiszka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #293 dnia: 8 Września 2010, 12:22 »
no właśnie efekt jest odwrotny od zamierzonego ::)

...ja przynajmiej do takiego salonu już bym nie poszła :D

Offline Gosia Koszalin
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 05.06.10r
« Odpowiedź #294 dnia: 8 Września 2010, 18:23 »
Witam wszystkich, którzy czytają.  Niedawno brałam ślub, do którego chciałam pójść oczywiście w najpiękniejszej sukience.  Jeździłam po Bydgoszczy szukając dobrego i niezbyt drogiego salonu z sukniami ślubnymi.  Byłam w kilku, nie bede wymieniała nazw, gdyż nie o tym mam pisać.  Znalazłam wspaniały salon Centrum mody ślubnej i wizytowej Malena REGULAMIN SIĘ KŁANIA!.  Zapomniałam napisać, że dość późno zaczęłam szukać salonu -3 miesiące przed ślubem (będąc dodatkowo w ciąży:)) Jednak salon okazał sie trafem w dziesiątke.  Jest nieduży, co od razu sprawia, że jest bliższy klientowi ,bardziej elastyczny.  W salonie -  wspaniała obsługa, możliwość wprowadzania -chyba nieskończonej ilości poprawek by wszytko było idealnie (brzuch przed samym ślubem urósł:)), ale i to mozna było poprawić.   Po prostu: super super super.  Jeszcze nigdy nie spotkałam sie z taką życzliwością.  Jestem naprawde niezdecydowaną kobietą ,chyba jak wiekszość- lecz salon spełnił moje wymagania w 200%.  Nie dość tego, gdy przyszło do płacenia -po prostu oniemiałam.  Piękna sukienka, jak z moich snów -kosztowała mnie tyle ,że w innych salonach miałabym chyba pół tej sukni.
« Ostatnia zmiana: 9 Września 2010, 14:53 wysłana przez rybkawiedenka »

Offline zaba

• maniak
  • data ślubu: lipiec 2011
« Odpowiedź #295 dnia: 8 Września 2010, 19:30 »
kurcze, nie mam pojecia co sie dzieje na tym forum...kolejna kryptoreklama!!! ludzie nie rejestrujcie sie tylko po to zeby zachwalac jakis salon czy sale! podawanie daty slubu, ktora dawno juz minela, dodatkowo inne miasto w nicku - no zalosne maksymalnie!!!
dziewczeta Ci ludzie robia z nas naiwne idiotki, ze niby z panna mloda zaaferowana przygotowaniami do slubu mozna leciec w kulki...

Offline Gosia Koszalin
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 05.06.10r
« Odpowiedź #296 dnia: 8 Września 2010, 20:27 »
Bardzo sie ciesze, że w końcu zarejestrowałam sie na tym forum:)Opisałam swoje odczucia najlepiej jak umiałam.  Nie zrobiłam tego predzej gdyż jak juz wczesniej napisałam jestem w ciąży i czas leci mi szybciej:)

Offline elba
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #297 dnia: 8 Września 2010, 20:47 »
Wrzucam salony, adresy, bo nie wiem czy było gdzieś zebrane (Bydgoszcz już przeszłam, podzielę się spostrzeżeniami po Toruniu, ale już teraz napisze, że moje wrażenia na razie są niebyt pozytywne, może mam za duże wymagania, nie wiem) - chyba adresy salonów można podawać :-[: NIE MOŻNA. PROSZE ZAPOZNAĆ SIĘ Z REGULAMINEM, bo jak ktoś coś ułożył, to chyba można wrzucić żeby komuś się przydało:

Bydgoszcz
1. Agnes,  
2. Barbara,
3. Styl,
4. MADLEINE,
5. Barbara Salon Ślubny,
6. Twój Ślub,
7. Dominika,
8. Madonna,
9. Lady White,
10 Wypożyczalnia,
11 Lisa Ferra,
12. Glamour Joanna,
13. Romantica,     
14. Sandra,    
15. E & H Salon Ślubny,
16. Eleonora,
17 Romantica -
18. Elizabeth,  
19. lnia Sukien Ślubnych,
20. Wypożyczalnia Sukien Ślubnych,      
21 Julia,
22 Polmark Marzenna Sowińska,
23. Floris,
24. Salon Sukien Ślubnych,
25. Adela,
« Ostatnia zmiana: 9 Września 2010, 14:51 wysłana przez rybkawiedenka »

Offline Nemezis

• maniak
« Odpowiedź #298 dnia: 8 Września 2010, 21:16 »
O rety, jak ja się cieszę, że tak szybko znalazłam tę jedyną suknię i nie musiałam łazić na próżno po 25 salonach :p :p :p

Offline elba
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #299 dnia: 9 Września 2010, 10:41 »
Prosze zapoznać się z REGULAMINEM!
A jutro podzielę się uwagami.
« Ostatnia zmiana: 9 Września 2010, 14:52 wysłana przez rybkawiedenka »