Hehe, widziałam już ten filmik. Prezerwaryw jeszcze nie używałam jako modelin...hehe...ale na wieczór panieński to i owszem

Damy radę przeskoczyć do przodu o 120 głosów? Chyba nie. Co tam, przynajmniej wróci normalny wątek

Jak nie padnę na pyszczek to wkleję Wam moją dzisiejszą pracę. Co roku zawsze robimy deko na bal dla fundacji "Serce dla Serca" w Starostwie w Skierniewicach. Rok temu nie byłam z brygadą a dwa lata temu byłam w ciąży z Łucją

i ciągle mnie muliło....a dzisiaj wszyscy takie oczy

zrobili, że córuś ma już 1,5 roczku. Fajnie tak powspominać.... Użyliśmy tylko 500 balonów, ale efekt moim skromnym zdaniem jest superowy. Już od dawna chodziło mi pogłowie, żeby zrobić kilka "mocnych" elementów balonowych a nie ciągle tylko te szmaty i szmaty....
Wczoraj znów byliśmy po raz piąty z rzędu w przedszkolu dekorować dzieciakom salę na bal karnawałowy....no i jakby ktoś pytał, to moje dziecko miejsce w przedszkolu już ma

. Warto jednak zrobić czasami coś za dziękuję. Łatwiej jest wtedy być w grzeczny sposób bezczelnym i zadawać pytania, na które odpowiedź negatywna nie wchodzi nawet w rachubę;D

Łucja zasnęła...wybawiliśmy ją z Rafałem do padłego, cały dzień nie było nas w domu, wróciliśmy przed 19....dwie godziny intensywnej zabawy i dzieciątko mało co nie zasnęło w kąpieli...spiło kaszkę i teraz ślicznie śpi. Mama też ma ochotę już położyć się do wyrka.....