Autor Wątek: DJna wesele  (Przeczytany 243196 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline natalya
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 30.07.2016
Odp: DJna wesele
« Odpowiedź #450 dnia: 12 Października 2015, 17:36 »
bylam na weselu prowadzonym przez wojtka ale ciezko sie wypowiedziec bo para mloda chciala bardzo specyficzna muzyke, ktora nie kazdemu przypadla do gustu. ale to bylo na wyrazne zyczenie mlodych.

Offline klimmarta
  • bywalec
  • data ślubu: 05.06.2015
« Odpowiedź #451 dnia: 12 Października 2015, 20:05 »
U nas na weselu grał właśnie Wojtek i szczerze go polecamy! Niektóre pary faktycznie mogą chcieć na weselu specyficzną muzykę, ale na plus Wojtka jest właśnie to, że dostosowuje się do życzeń Pary Młodej i jest otwarty na wszelkie propozycje. My zdaliśmy się całkowicie na jego doświadczenie i nie żałujemy. Goście bawili się do samego rana, nie było chyba chwili aby parkiet pozostawał pusty. Muzyka doskonale dobrana do gości - każdy znajdzie coś dla siebie, zarówno starsze, jak i młodsze pokolenie. Do tego rewelacyjne zabawy przy których niejeden płakał ze śmiechu. A tak abstrahując od samego prowadzenia imprezy, Wojtek to mega pozytywny gość, z którym pogadać można o wszystkim, widać że kocha to co robi i angażuje się w swoją pracę całym sercem :)

Offline nath91
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 16.06.2017
« Odpowiedź #452 dnia: 12 Października 2015, 22:42 »
uff...no to mnie uspokoiłyście dziewczyny :) wahałam się czy dj to dobry pomysł, a Wojtek rzeczywiście wydaje się bardzo sympatycznym człowiekiem. Miałam i nadal mam trochę obawy czy gościom będzie się podobać, czy będzie dużo zabaw ale jestem dobrej myśli :)

Offline martunia220

• bywalec
  • data ślubu: 13.08.2016
« Odpowiedź #453 dnia: 14 Października 2015, 12:39 »
Z tego co mi mówił to disco polo i biesiad nie puszcza chyba że mamy kilka utworów na których nam zależy to puści no i możemy jaka listę utworów przygotować co byśmy chcieli. Wiadomo nie 50 żeby całe wesele zajęli ale kilka :)

Offline em_ka89

• bywalec
« Odpowiedź #454 dnia: 14 Października 2015, 14:03 »
u nas było tak samo powiedzieliśmy , że disco polo nie chcemy ae mieliśmy kilka piosenek, które ewentualnie mogły polecieć. Jeśli ktoś z gości chciał jakąś piosenkę na życzenie a było to z tej strefy zakazanej dj mówił w prost, że jeśli ja się zgodzę i  powiem mu, że może to puścić to wtedy taka piosenka będzie zagrana inaczej nie wchodziło to w grę

Offline marmarika
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #455 dnia: 31 Października 2015, 22:05 »
Poszukuję DJ Czy  pojawił się ktoś nowy w tej branży   bo ci starsi  pozajmowani a dj z laptopem mnie nie interesuje  .

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 31.07.1999
« Odpowiedź #456 dnia: 31 Października 2015, 22:13 »
W czym Ci laptop przeszkada?

Offline marmarika
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #457 dnia: 31 Października 2015, 22:50 »
Po prostu kojarzy mi się z brakiem profesjonalizmu . Byłam kiedyś w pewnej podbydgoskiej restauracji  hotel brzoza  tam taki  dj grał z samego laptopa  wysoki łysy w okularach  nazwy nie pamiętam ale  tak spaprał  imprezę  że do teraz pozostał ten niesmak  sorry  .

Dlatego szukam bardziej odpowiedzialnych 

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #458 dnia: 31 Października 2015, 23:04 »
No tak z samego laptopa to siara. Ale współczesne urządzenia bazują na komputerach.  Zaś zapis muzyki jest cyfrowy zarówno na cd jak i w pamięci  komputera. To tylko nośnik.  Zamiast wkładać płytę do odtwarzacza wybiera się plik. Ja np pracuje na sprzęcie matki Pioneer. To bsrd z o dobrą firma i działa właśnie z laptopem stąd moje zdziwienie Twoim pytaniem. Najważniejsza prz wyborze dj'a jest jego osobowość.  Umiejętność nawiązania kontaktu z bawiących się. Widać tamten człowiek  kompletnie tego nie potrafił. 
« Ostatnia zmiana: 31 Października 2015, 23:11 wysłana przez zibi »

Offline Szymulcio
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 16.07.2016
« Odpowiedź #459 dnia: 4 Listopada 2015, 23:39 »
Witam wszystkich :)

Czy ktoś z was ma może jakieś świeże opinie o DJ Andrzeju Murawskim albo Wiesławie Nowickim? Szukam, szukam i nie mogę znaleźć nic :(

Offline martunia220

• bywalec
« Odpowiedź #460 dnia: 5 Listopada 2015, 11:58 »
Nie słyszałam o Panach...:/

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #461 dnia: 5 Listopada 2015, 12:02 »
A skąd oni są? Może to nie właściwy wątek...

Offline em_ka89

• bywalec
« Odpowiedź #462 dnia: 5 Listopada 2015, 20:46 »
Dj bez laptopa to chyba mało spotykane zjawisko
skądś ta muzykę musi puszczać
do tego dochodzą też inne miksery i bajery

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #463 dnia: 5 Listopada 2015, 21:04 »
No chyba, że gra z vinyli; )

Offline em_ka89

• bywalec
« Odpowiedź #464 dnia: 6 Listopada 2015, 19:52 »
Na weselu ? Rzadko spotykane wręcz nigdy

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #465 dnia: 7 Listopada 2015, 00:10 »
Ja raz widziałem. Ale fakt to pewnie mega unikat.

Offline Markar88
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: czerwiec 2016
« Odpowiedź #466 dnia: 7 Listopada 2015, 15:35 »
Cześć!

Mój ślub w przyszłym roku i poszukuję DJ na wesele.
Kogo polecacie: DJ Roman Cabaj, Tomasz Szewczyk czy Wojciech Singer?

Offline Nodi
  • Moderator
  • forumowicz
  • data ślubu: 26.09.2015
« Odpowiedź #467 dnia: 7 Listopada 2015, 15:52 »
Cześć!

Mój ślub w przyszłym roku i poszukuję DJ na wesele.
Kogo polecacie: DJ Roman Cabaj, Tomasz Szewczyk czy Wojciech Singer?

Mamy rozumieć, ze tylko ta trójka Cię interesuje? Jeśli jeszcze dopuszczasz jakieś roszady to proponuję umówić się z DJ Mattsound Mateusz Gronowski i poznać jego osobę i styl w jakim prowadzi :)
Żonki suknia na sprzedaż: suknia ślubna na sprzedaż: http://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=55372.0

Koleżanka odstąpi termin 15.07.2017: http://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=56064.0

Offline Markar88
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: czerwiec 2016
« Odpowiedź #468 dnia: 8 Listopada 2015, 09:59 »
Ci DJ mają wolny termin dlatego ich biorę pod uwagę :) o DJ którym pisałaś nie słyszałam, rozumiem, ze polecasz DJ Mattsound Mateusz Gronowski? :)

Offline Nodi
  • Moderator
  • forumowicz
  • data ślubu: 26.09.2015
« Odpowiedź #469 dnia: 8 Listopada 2015, 12:53 »
Każdy z nas ma jakieś swoje priorytety weselne, więc polecam też aby się spotkać z nim,  to nic nie kosztuje ;-) mnie i żonkę spotkanie przekonało,  a po weselu wiedzieliśmy, że to była bardzo dobra decyzja :-) dlatego ja polecam :-) nie bez powodu też stworzyłem wątek o nim i pozostałych też zachęcam do tworzenia wątków o konkretnych firmach weselnych :-) jeżeli oczywiście nikt wcześniej nie utworzył takiego wątku ;-)
Żonki suknia na sprzedaż: suknia ślubna na sprzedaż: http://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=55372.0

Koleżanka odstąpi termin 15.07.2017: http://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=56064.0

Offline agnes3

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 25.06.2016
« Odpowiedź #470 dnia: 9 Listopada 2015, 08:57 »
My wybraliśmy Tomka Szewczyka. Mnie już przekonała rozmowa telefoniczna, spotkanie tylko nad utwierdziło, że to dobry wybór więc od razu podpisaliśmy umowę  :)
Polecano nam również Romana Cabaja i nawet do niego dzwoniliśmy, ale nie miał wolnego terminu, ale przy okazji rozmowy  zasięgnęliśmy u niego opinii o Tomku i stwierdził, że dobry wybór - więc myślę, że z jednym i drugim wesele będzie udane. O trzecim Panu nie słyszałam.
« Ostatnia zmiana: 9 Listopada 2015, 08:59 wysłana przez agnes3 »

Offline TrojanPL
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #471 dnia: 12 Stycznia 2016, 22:28 »
Szukam DJa na wesele. DJ Czarny (Roman Cabaj) i Starsky mają pozajmowane interesujące nas terminy. Pan Michał ze Starsky Team polecił nam Pana Romana Nalazka. Czy mogę prosić o opinie?

Offline martunia220

• bywalec
« Odpowiedź #472 dnia: 13 Stycznia 2016, 08:45 »
Markar88 -  Romka miała moja siostra na poprawinach - impreza rewelacyjna!!!! Tomka nie znam, nie słyszałam o nim a  Ja mam Wojtka u siebie :)

Offline mati112
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 24-06-2017
« Odpowiedź #473 dnia: 26 Stycznia 2016, 12:03 »
My długo szukaliśmy dj na wesele. Chcieliśmy kogoś kto zrobi nam fajny klimat i poprowadzi zabawę na takim... heh ciężko to określić ale wymarzonym poziomie, bez jakichś zbereźnych zabaw. Zdecydowaliśmy się na Art of Show i nie ukrywam, że całkiem przypaskiem na nich trafiliśmy. Mają niesamowite portfolio pełne świateł, klimatu i na przedstawionych filmach i fotach robili dużo zadymy, nam się spodobało i z tego co widzieliśmy, myślę, że warto ich polecić, a przynajmniej rozważyć. Jak będzie na prawdę zdamy relację w przyszłym roku :D

Offline MartaAdi

• forumowicz
  • data ślubu: 23.09.2016
  • Ślub w: Sianożęty
« Odpowiedź #474 dnia: 26 Stycznia 2016, 21:20 »
My szukamy DJ'a na poprawiny, ale z racji tego, że poprawiny mamy w sobotę, to jest ciężko, ponieważ wolą więcej zarobić na jakimś weselu  :-\

Offline mati112
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #475 dnia: 27 Stycznia 2016, 13:32 »
My szukamy DJ'a na poprawiny, ale z racji tego, że poprawiny mamy w sobotę, to jest ciężko, ponieważ wolą więcej zarobić na jakimś weselu  :-\
Hmm a co za różnica jest czy to wesele czy poprawiny? Skoro to pojedynczy dzień, to chyba nie powinno mieć to znaczenia dla dj'a. Sprzet musi przywieźć, rozstawić, zagrać, złożyć... Chyba, że chodzi tutaj o to, że ma być tańszy niż jakby grał wesele to rozumiem wówczas tor rozumowania. Może stąd się bierze inn wola dj :)

Offline MartaAdi

• forumowicz
« Odpowiedź #476 dnia: 27 Stycznia 2016, 13:35 »
mati112 tak właśnie o to chodzi, że na weselu gra więcej godzin i bierze za to więcej kasy, a poprawiny zazwyczaj trwają krócej i nie zarobiłby tyle co na weselu ;)

Offline xoixo
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #477 dnia: 27 Stycznia 2016, 15:58 »
mati112     A gdzie  ślub , sala , obrączki , tort  cokolwiek ?  daj więcej informacji na  innych wątkach  o waszych przygotowaniach  nie tylko na "DJ / oświetlenie "  chyba że to próba kryptoreklamy?    udowodnij że się mylę   .

Offline MartaAdi

• forumowicz
« Odpowiedź #478 dnia: 27 Stycznia 2016, 18:41 »
Polecicie nam dobrych DJ'ów w okolicach Kołobrzegu lub Gryfic?

Offline mati112
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #479 dnia: 27 Stycznia 2016, 20:29 »
Obrączki są... zamawialiśmy u.. heh koleżanki taty, znajomy słotnik, napiszę więcej, ale pracujemy na zmiany i nie zawsze możemy pisać... Nota bene właśnie jestem w pracy :)