Autor Wątek: DJna wesele  (Przeczytany 243029 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Precelek

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011
Odp: DJna wesele
« Odpowiedź #240 dnia: 23 Czerwca 2012, 00:23 »
Azucena, może poszukaj więcej opinii, albo umów się z nim jeszcze raz, pogadaj, rozwiej wątpliwości.
Niestety na weselu najważniejsza jest muzyka i jedzenie.
Może warto dopłacić za nowego dj'a jesli jeszcze kogoś znajdziesz na termin.

Never run faster than your guardian angel can fly ....

Offline Azucena

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 14.07.2012
« Odpowiedź #241 dnia: 30 Czerwca 2012, 11:01 »
Ja przepraszam dopadł mnie strach przed weselem, prawdopodobnie DJ Mako dobrze by mi poprowadził wesele. Byłam zbyt surowa dla niego. Czasami powinnam się zastanowić co wypisuję. Nie widziałam w życiu jak prowadzi wesela, a już trzęsły mi się nogi przed. Teraz już trochę wyluzowałam

Offline Mandinka

• bywalec
  • nothing really matters
  • data ślubu: 29.06.2013
« Odpowiedź #242 dnia: 1 Lipca 2012, 12:03 »
U nas wesele poprowadzi DJ Marcin Raubo :) Jak na razie słyszałam o nim same dobre opinie z kilku różnych źródeł (nie tylko na necie), także jestem spokojna :)

Offline engelbk
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 7 lipiec 2012
« Odpowiedź #243 dnia: 16 Lipca 2012, 16:39 »
Polecamy DJ Starzecki, od początku wiedzieliśmy, że impreza będzie poprowadzona kulturalnie, na poziomie.  Michał ma mega wyczucie, świetnie prowadzi wesele, sympatyczny, uśmiechnięty i otwarty.  Zarówno młodzi jak i również starsi są baardzo zadowoleni z naszego wesela i jego prowadzenia!!! Już dziś polecamy!!!!!!! Beata i Paweł, ślub 7 lipiec 2012

Offline JacolekS
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 28.07.2012
« Odpowiedź #244 dnia: 31 Lipca 2012, 13:45 »
Witam serdecznie.

Na naszym weselu grał Jacek Staszak ze Starsky Music.  Oprawa weselna była rewelacyjna.  Z całą odpowiedzialnością piszę oprawa, bo to nie tylko granie, ale mnóstwo świateł, dymów, strojów( Jacek często się przebiera co wzbudza zachwyt gości).  Wszyscy zaproszeni goście podchodzili do nas i gratulowali wyboru Dj i zapewniali że na takim dobrym weselu jeszcze nie byli.  Każda wydana złotówka na Jacka to jest udana inwestycja.  Jest wart wszystkich pieniędzy!! Mieliśmy wesele 28. 07 temperatura na zewnątrz 34 stopnie, a pomimo to na parkiecie zawsze pełno ludzi.  Dzięki Jackowi impreza była rewelacyjna!!.    Gorąco polecam, z całą odpowiedzialnością.  Na wszelkie pytania mogę chętnie odpowiedzieć  (szczerb@poczta. onet. pl)

Mam nadzieje że pomogłem w wyborze ( zaznaczam że nie jestem spokrewniony z Jackiem i nie jest to rodzaj reklamy)

Pozdrawiam

Offline camelleonka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 06.07.2013
« Odpowiedź #245 dnia: 4 Sierpnia 2012, 21:37 »
Czy jest ktoś w stanie mi pomóc zidentyfikować DJ`a z fotki??

Pan grał na poprawinach u koleżanki w 2005 r.  robiłem też fotki na studniówce z Jego udziałem bodajże też w 2005 roku.  Przewijała mi się wiele razy wizytówka, a teraz nie możemy jej znaleźć. 

Poproszę również na PW pary które w ostatnim czasie miały DJ`a na weselu o PW z namiarami :) (jeśli godny polecenia of korz)

pozdrawiamy :)

Offline camelleonka
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 06.07.2013
« Odpowiedź #246 dnia: 4 Sierpnia 2012, 21:39 »
oto fotka :)

Offline Łukasz Marczak
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 04.08.2012
« Odpowiedź #247 dnia: 20 Sierpnia 2012, 11:55 »
Brak nam słów oraz siły aby wyrazić profesionalizm, elegancję, zabawę, śmiech, zaangażowanie w to co robi oraz potrafi  DJ Michał Starzecki
Z naszego wesela zrobił jedną z najlepszych imprez, w której mieliśmy okazję uczestniczyć.  Potrafi w sposób perfekcyjny dobrać muzykę, która przypadnie do gustów zarówno młodego jak i starszego pokolenia.  Całą gamą pomysłów, gadżetów umie doskonale manipulować wprowadzając luźny i zabawny styl prowadzenia imprezy.  Michał Starzecki jest nie tylko w naszym mniemaniu jak i innych osób u których mieliśmy okazję bawić się przy jego udziale, jednym z najlepszych dj prowadzących imprezy okolicznościowe w szczególności tak ważny dla nas dzień jakim było nasze wesele.  Z całym szacunkiem, uznaniem polecamy Michała Starzeckiego.  Nigdy nie zapomnimy tego dnia:) Bardzo ale to bardzo dziękujemy. 
Ewelina & Łukasz , 04. 08. 2012

Offline Marcin08
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 28.08.2012
« Odpowiedź #248 dnia: 21 Sierpnia 2012, 23:05 »
Witam serdecznie bawilismy sie teraz z moja zona na weselu i gral dj ,wesele bylo w Bydgoszczy,szczerze mowiac to bylo profesjonalne prowadzenie wesela. Muzyka oryginalna ,konkursy niebanalne ,no i tak sie ubawilismy jak nigdy.  Polecam ksywe ma dj Mario Mariusz Nowicki

Offline Fajkos
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #249 dnia: 21 Sierpnia 2012, 23:36 »
Witam wszystkich.  W czerwcu tego roku bawiłem sie wraz z moją dziewczyną na weselu w Solcu Kujawskim.  Wesele było bardzo udane, DJ Mario zapewnił nam przednią zabawę do samego rana.  Przy muzyce bawili się wszyscy świetnie młodzi i starsi a konkursy doprowadzały do płaczu ze śmiechu.  To był świetny wieczór i dzięki DJ Mario wszyscy będą dobrze wspominać to wesele  :)

Offline AnnaMaria87

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 27.06.2014
« Odpowiedź #250 dnia: 13 Września 2012, 20:08 »
dziewczyny a możecie podać ceny Djów? Tych których tak chwalicie???? Czy fajnie prowadzili oczepiny? Nie pili za dużo?

Offline Mandinka

• bywalec
  • nothing really matters
  • data ślubu: 29.06.2013
« Odpowiedź #251 dnia: 13 Września 2012, 22:32 »
Ceny DJów z którymi się kontaktowałam:

DJ Marcin Raubo - 1700zł (jego wybraliśmy)
DJ Tomek Szewczyk - 1500zł
DJ Roman Cabaj - 2000zł o ile mnie pamięć nie myli ;)
Starski bierze coś koło 2.500, nie wiem ile dokładnie :>
Każdy z tych DJów ma dobrą opinię, ale my najlepiej dogadaliśmy się z Marcinem :)

Offline chmurniak
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #252 dnia: 17 Września 2012, 11:38 »
Witam!

Mam pytanie o opinie na temat DJa - DJ KRYS - Krzysztof Steltmann.  Ciężko coś znaleźć w internecie.

pozdrawiam

Offline Foczka90
  • uzależniony
« Odpowiedź #253 dnia: 21 Września 2012, 09:47 »
Cytat: chmurniak link=topic=11332. msg1770320#msg1770320 date=1347874685
Witam!

Mam pytanie o opinie na temat DJa - DJ KRYS - Krzysztof Steltmann.   Ciężko coś znaleźć w internecie. 

pozdrawiam

Godny uwagi :) Chcieliśmy z narzeczonym, aby grał u nas na weselu niestety- termin zajęty :(
Byliśmy u niego w domu- pokazał nam przykładowy filmik o swojej twórczości- bomba !

Offline anulka 80
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #254 dnia: 21 Września 2012, 10:33 »
U nas był Krzysztof Polański (z fordonu). Jest świetny! Goście nie schodzili z parkietu. Było coś dla każdego. Zabawa super, a to jest najważniejsze na weselu. My płaciliśmy 1200, ale to dlatego, że zimą (2011), normalnie chyba trochę więcej.

Offline alex136
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #255 dnia: 22 Września 2012, 18:52 »
Witam, oprawę muzyczną naszego wesela powierzyliśmy Michałowi Starzeckiemu i jesteśmy bardzo zadowoleni.  Michał to profesjonalista, a do tego bardzo otwarty i pełen pozytywnej energii człowiek.  Każdy z gości mógł znaleźć coś dla siebie spośród serwowanych przez niego propozycji.  Od początku do końca imprezy parkiet był pełen gości.  Impreza prowadzona na bardzo wysokim poziomie, okraszona dozą humoru.  Zarówno my jak i nasi goście byliśmy nim oczarowani.  Wśród gości nie istniały podziały, wszyscy doskonale się bawili, a to za sprawą DJ-a który kulturą, dowcipem i energią trafia do wszystkich.  Bardzo dziękujemy. 
Ola i Mariusz

Offline patrycja_g87
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #256 dnia: 24 Września 2012, 20:27 »
Nie wiem jakich słów musiałabym uzyć aby móc określić to jak wspaniałe było nasze wesele dzięki Michałowi Starzeckiemu! Jeżeli ktoś jeszcze zastanawia się czy Dj czy orkiestra to wybór jest jeden- Michał!! takich ludzi jak on to chyba juz nie ma! pełen profesjonalizm wszyscy goście bardzo zadowoleni i pełni podziwu dla niego! jeżeli chcecie aby dzień Waszego Ślubu był jeszcze piękniejszy niż tylko moglibyście go sobie wymarzyć to naprawdę wybierzcie właśnie jego! Dziękujemy! Dziękujemy! Dziękujemy! Michał świetna robota! pozdrawiamy Patrycja i Łukasz 21.09.2012

Offline patrycja_g87
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #257 dnia: 24 Września 2012, 20:33 »
jeszcze jedno jeżeli ktokolwiek miałby jakiekolwiek wątpliwości  co do wyboru Michała służymy pomocą i podpowiedzią dla wiarygodności wypowiedzi powyższej zostawiamy maila i w razie co proismy o kontakt patrycja_g87@interia.pl

Offline molka26

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 07.09.2012
« Odpowiedź #258 dnia: 28 Września 2012, 20:24 »
U nas 15. 09.  grał DJ Krzysztof Polański i szczerze - gość jest MEGA.  Wybieraliśmy z pośród trzech i ten nam najbardziej przypadł do gustu.  Gości mieliśmy w różnym wieku i z różnych "klimatów" ale wszyscy szaleli na parkiecie (leciało wszystko - od Wioletki W.  i Krzysztofa K. , przez twisty, rock'n'roll'e po Enej, Żywiołaka i Boba Marley'a).  Zabawy oczepinowe też inne niż zwykle, co bardzo miło zaskoczyło gości.  Nikt nie narzekał, wręcz przeciwnie (kumpela obecna na weselu będzie swoje wesele przesuwać, żeby Krzyśka "dorwać"). 

Rozmowy wstępne i wybór repertuaru, też fajnie przebiegał. 

Gorąco polecamy :)

Offline AnnaMaria87

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 27.06.2014
« Odpowiedź #259 dnia: 2 Października 2012, 11:36 »
jaka cena Starzeckiego? i Polanskiego?

Offline Moniskaa
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 15.05.2010
« Odpowiedź #260 dnia: 11 Października 2012, 12:57 »
jaka cena Starzeckiego? i Polanskiego?

My 2 lata temu Michałowi płaciliśmy 2000 zł, z tego co słyszałam to teraz chyba bierze 2500 zł ale naprawdę warto wydać takie pieniądze na niego :)

Offline haryb

• http://www.haryb.pl
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: narazie ?
« Odpowiedź #261 dnia: 13 Października 2012, 20:43 »
Poszukuje od godziny w necie telefonu do DJ KRYS - Krzysztof Steltmann i nic :(
Jeśli ktoś z Was posiada kontakt do niego to proszę o PW.

Pozdrawiam
Jacek

Offline JolaRyłko
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 31.03.2002
« Odpowiedź #262 dnia: 15 Października 2012, 09:16 »
https://www. facebook. com/pages/Krzysztof-Steltmann-Dj-Krys/263769737002964?sk=wall&filter=12

Offline The Singers

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #263 dnia: 2 Stycznia 2013, 15:06 »
Witamy na forum z najlepszymi  życzeniami na rok 2013!

Offline Beata1985
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #264 dnia: 4 Lutego 2013, 20:00 »
Hej,

odsprzedam termin na prowadzenie wesela przez dj Starskiego w dniu 15. 06. 2013 oraz miejsce w restauracji 3V6 w Hotelu City w Bydg. 
Dla DJa został wpłacony zadatek w kwocie 300 zł oraz w lokalu w kwocie 2000zł. 
Cena podlega negocjacji.
Wesele zostało odwołane z przyczyn osobistych. . .

Zainteresowane osoby proszę o kontakt może być telefoniczny 608 886 525

Offline Beata1985
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #265 dnia: 8 Marca 2013, 12:47 »
Witam,

dj zwrócił nam zadatek.  Także bardzo w porządku, w obecnej sytuacji dj ma wolny termin na 15. 06. 2013 gorąco polecam :)

Offline ASR

• nowicjusz
  • *
  • https://e-wesele.pl/forum/index.php?topic=48115.0
  • data ślubu: 05.10.2013
« Odpowiedź #266 dnia: 10 Marca 2013, 12:48 »
Byc moze sa na forum osoby, ktore bawily sie na weselu prowadzonym przez dj Starskiego i grupe wodzirejska Merlin.  Kogo byscie polecili?

Offline gosiawhite

• zapaleniec
  • data ślubu: 06/09/2014
« Odpowiedź #267 dnia: 18 Marca 2013, 18:45 »
Cytat: ASR link=topic=11332. msg1864371#msg1864371 date=1362916102
Byc moze sa na forum osoby, ktore bawily sie na weselu prowadzonym przez dj Starskiego i grupe wodzirejska Merlin.   Kogo byscie polecili?
My przesuchiwalismy Merlina, pomysly super i zna sie na imprezach, ale. . .  no wlasnie, nie podszedl mi jego pewny siebie styl i nieco szowinistyczne podejscie do kobiet.  Moj przyszly maz chcial go, ale ze ja nie bylam pewna, nie zdecydowalismy sie na niego.  Rozmawialismy z DJ Krzysztof Polanski i bardzo mi przypadl do gustu, chyba on bedzie naszym DJ.  Bardzo sympatyczny i elastyczne, w koncu to nasze wesele i ja chce miec wplyw na muzyke. 

Offline Krzysiek231

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #268 dnia: 23 Kwietnia 2013, 11:59 »
Zwolnił się termin 3. 08. 2013 u dosyć fajnego Dja.   ;)
Więcej informacji, napisz.
"Muzyka to najlepszy lek, ona jest jak w długiej trasie piąty bieg".      (Budka Suflera - Piąty bieg)

Offline Precelek

• Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2011
« Odpowiedź #269 dnia: 26 Kwietnia 2013, 21:58 »
Odnośnie Merlina - my mieliśmy go na weselu i nie miałam zastrzeżeń. Nie zauważyłam szowinistycznego podejścia ani w trakcie ustalania czegokolwiek ani na weselu.
Na początku też obawialiśmy się jego charyzmy, ale w całokształcie jest ona ogromnym atutem. W żadnym wypadku nie przyćmiewa Pary Młodej, zabawia gości, jest konkretny i świetnie współpracuje z obsługą/kuchnią.
Wiadomo, że czasem to kwestia osobowości i coś może nie przypasować, w każdym razie my polecamy. Nie słyszałam niezadowolonych głosów po weselu z grupą MERLIN.

Never run faster than your guardian angel can fly ....