Autor Wątek: DJna wesele  (Przeczytany 243124 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline incognito
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: czerwiec 2010r. :)
Odp: DJna wesele
« Odpowiedź #120 dnia: 19 Września 2009, 20:14 »
Cytat: Starzecki Michał link=topic=11332. msg1029643#msg1029643 date=1253355558

Nie mam zamiaru się tłumaczyć ani pisać sprostowania ponieważ każdy kto poznał moje podejście do klienta oraz poziom wykonywanych usług  wie jaka jest prawda.   Jednak jeżeli ktoś ma wątpliwości to zapraszam na moje konto na naszej-klasie gdzie pary, dla których pracowałem umieszczają komentarze po wykonanym zleceniu.   Są to najbardziej miarodajne opinie ponieważ nikt  sobie samemu nie może ich wystawić.   Można również porozmawiać z osobami które przeszły wszystkie etapy realizacji zlecenia przez moją osobę:
(spotkanie wstępne - podpisanie umowy - spotkanie organizacyjne trwające od 1-2h, na którym ustalamy wszystkie etapy wesela oraz predyspozycje muzyczne /nikt nikomu nic nie wciska na siłę !!!/ - noc wesela - wystawienie rachunku za usługę)  

Pragnę jeszcze nadmienić, iż para „incognito” swoją obszerną opinię na temat jakości wykonywanych przeze mnie usług stworzyła po 25 minutowym spotkaniu z czego 15 min to oglądanie dema.  

DJ z grupy Starsky Music
Starzecki Michał
Witam!

Panie Michale, to ja pozwolę sobie uczynić sprostowanie! Zacznijmy od tego, że albo Pan myli pary, z jakimi Pan miał przyjemność się spotkać, albo Pan najzwyczajniej kłamie, bo nasza rozmowa trwała dobrą godzinę, co i tak uważam za stratę czasu poświęconą na bezcelowe negocjacje i wspólne osiągnięcie konsensusu, do którego i tak nie doszło.

Moja opinia to nie ocena jakości Pana usług, jak to Pan ujął, ale zwyczajna relacja z pierwszego spotkania z Panem i podzielenie się wrażeniami z innymi forumowiczami.  Żeby ocenić jakość Pana usług musielibyśmy najpierw z nich skorzystać, a do tego nie doszło.  

W moim odczuciu spotkanie polegało na przedstawieniu nam przez Pana swoich "warunków" prowadzenia imprezy, a  "5%-owy wpływ klienta na muzykę" to cytat Pana słów, który mówi sam za siebie, więc nie bardzo wiem, co w takim razie ma Pan na myśli pisząc o "predyspozycjach muzycznych" swoich klientów omawianych w trakcie kolejnych spotkań (jakie one mają w takim razie znaczenie?).  Cała moja opinia zarzucała Panu jedynie brak elastyczności, zdaję sobie jednak sprawę, że są klienci, którzy szukają po prostu dj'a, akceptują przedstawione warunki, są niewybredni, niewymagający co do typu serwowanej na weselu muzyki, oczepinowych zabaw, chodzi tylko o to, żeby goście dobrze się bawili! A im więcej takich par, tym więcej pochlebnych opinii na Pana profilu na n-k i tym obszerniejsze Pana demo.  Pytanie tylko, czy to świadczy o jakości. . .

Czytając kolejne riposty dj'ów dochodzę do wniosku, że najlepszym rozwiązaniem jest, by każdy sam przekonał się, z kim ma do czynienia i jak naprawdę przedstawia się oferta.  A takie forum należałoby wykorzystywać tylko do zbierania "namiarów" i szczerze do tego zachęcam.

Offline OlaSzelag

• Już na zawsze razem !!!
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 07.08.2010
« Odpowiedź #121 dnia: 23 Września 2009, 11:39 »
Osobiści polecam dj Roberta Tworzydło  choć prawidłowo powinno się o nim mówić Wodzirej.  Już po pierwszych minutach byłam pewna że w końcu znalazłam kogoś kto spełnił moje oczekiwania.  Pan Robert jest na prawdę sympatyczny i polecam go gorąco!!

NIE PODAJEMY STRON WWW. PATRZ REGULAMIN!!
« Ostatnia zmiana: 23 Września 2009, 12:17 wysłana przez .:Anka:. »

Offline Budzik
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 26.09.2009
« Odpowiedź #122 dnia: 28 Września 2009, 09:10 »
W sobote miałem Nasze wesele na którym grał Michał Starzecki , impreza wzorowa w 100% a to wszystko zasługa Michała ,któremu zaufalismy.  Pełen profesjonalizm.  Michał dziękujemy !!! :)  
Czytając opinie na tym forum skierowane do Michała stwierdzam że to chyba jakieś nieporozumienie.  "Incognito" uwierz mi ale nie chciałbym się bawić na Twoim weselu, jak można zaplanować repertuar od początku do końca???Nie widząc gości.  Hellołłł?? Chyba coś nie tak.  Szukasz profesjonalisty czy amatora? .  Jeżeli twierdzisz że Michał ma niesmaczne żarty to chyba cofasz sie w czasie, a co do muzyki że klient ma 5% wpływu na to! Czego sie spodziewałeś??? Gra się pod gości a nie Pary Młodej, widać że nigdy  nie obracałeś(aś) się w świecie muzyki.  Jeżeli chodzi o 1 spotkanie z Michałem to spędzilismy u niego ok 2h i wyszliśmy pozytywnie nakręceni.  Pamietaj kolego, kolezanko: wesele musi być z jajem bo to wesele a nie stypa.  Pozdrawiam serdecznie

Offline ada1988

• Chuck Norris
« Odpowiedź #123 dnia: 30 Września 2009, 12:03 »
zgadzam sie z budzikem wesele jest robione pod gosci a nie pod mlodych :)

Offline Mysikróliczek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #124 dnia: 9 Października 2009, 01:19 »
Mi się wydaje, że zaszło jakieś nieporozumienie.

To, że DJ STARSKY prowadzi rewelacyjne imprezy - nikt tego nie podważa i nie podważył. Ilość opinii mówi sama za siebie i nie uważam, aby incognito umniejszyła zdolnościom tegoż DJa w jakikolwiek sposób. Wyraziła swoje zdanie i rozczarowanie jakie ją spotkało (spodziewała się po prostu czegoś innego).

Jednak ja rozumiem incognito. Mi 5% wpływ na to co będzie grane na weselu i na przebieg oczepin NIE ODPOWIADA. Po prostu. I nie umniejsza to DJowi STARSKYemu w żaden sposób. Też bym się na to nie zgodziła.

Czytając opinie na tym forum skierowane do Michała stwierdzam że to chyba jakieś nieporozumienie.  "Incognito" uwierz mi ale nie chciałbym się bawić na Twoim weselu, jak można zaplanować repertuar od początku do końca???Nie widząc gości.  Hellołłł?? Chyba coś nie tak.  Szukasz profesjonalisty czy amatora? .  Jeżeli twierdzisz że Michał ma niesmaczne żarty to chyba cofasz sie w czasie, a co do muzyki że klient ma 5% wpływu na to! Czego sie spodziewałeś??? Gra się pod gości a nie Pary Młodej, widać że nigdy  nie obracałeś(aś) się w świecie muzyki.  Jeżeli chodzi o 1 spotkanie z Michałem to spędzilismy u niego ok 2h i wyszliśmy pozytywnie nakręceni.  Pamietaj kolego, kolezanko: wesele musi być z jajem bo to wesele a nie stypa.  Pozdrawiam serdecznie

Budziku, przede wszystkim trochę zejdź z tonu, bo forum nie służy do tego, aby komuś wytykać coś w ten sposób i OBRAŻAĆ kogokolwiek. Przede wszystkim - trochę kultury. Ten post świadczy o Tobie, pamiętaj.

Offline incognito
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #125 dnia: 9 Października 2009, 19:42 »
Mysikróliczku - przywróciłeś mi wiarę w ludzi  :)

Ja już nie chcę toczyć tu dalej wojen, ale nie daje mi spokoju jedna ciekawa rzecz: kolega/koleżanka Budzik zarejestrowała się po raz pierwszy na tym forum na dwa dni po własnym ślubie (jak pisze) tylko po to, by zamieścić na nim tylko jednego, dość chamskiego posta w obronie dj Starskiego.

Hmmm... daje do myślenia.

Offline sopran
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #126 dnia: 10 Października 2009, 20:29 »
Czy mogę prosić na priv kontakty do djów?
Niestety póki co nie udało nam się znaleźć kogoś kto by nam odpowiadał. .

Offline sopran
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #127 dnia: 10 Października 2009, 21:23 »
Czy ktoś ma namiary na dj romana cabaja?

Offline incognito
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #128 dnia: 10 Października 2009, 22:11 »
Czy ktoś ma namiary na dj romana cabaja?

sopran - namiary poszły na priv

Offline Budzik
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 26.09.2009
« Odpowiedź #129 dnia: 11 Października 2009, 21:25 »
NO COMMENT. . . .  pozdrawiam bardzo serdecznie i bardzo gorąco. . .

Offline evcia-e1

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 25.09.2010
« Odpowiedź #130 dnia: 14 Listopada 2009, 12:04 »
ja też poszukuję DJ na przyszły rok, pomocy  :P

Offline agulla2121

• Hipnotyzuj Mnie ...
  • użytkownik
  • **
  • Zakochani ... Zaczarowani :*.
  • data ślubu: 14.08.2010
« Odpowiedź #131 dnia: 14 Listopada 2009, 21:15 »
Ja na poprawiny bede miala fajnego DJ-a  ;D w miare tani jest od 15 do 22 chce 350zl , a za wesele chial i za poprawiny chyba 800zl , wiec moim zdaniem sa to grosze w porownaniu do zespolow.
Facet przyjechal do mnie do domu (co inni umawiaja sie u siebie) chociaz jest on z innego miasta co ja , pokazal mi filmiki na swoim laptopie  :P , bardzo mi sie spodobaly , umie sie "sprzedac".Ja Go polecam!!!
Umie zabawic ludzi i mlodszych i tych starszych!Do tego ma atrakcje czyli lasery,dym,banki , karaoke jezeli ktos chce.
Jzeli ktos chce namiary to pisac na priv  ::) .

Offline evcia-e1

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #132 dnia: 14 Listopada 2009, 23:12 »
to ja poprosze  :ekxpert:

Offline ada1988

• Chuck Norris
« Odpowiedź #133 dnia: 15 Listopada 2009, 19:23 »
a ja nie jestem za zachwalaniem DJ/Orkiestry przed weselem... niestety ja też zachwalałam same och i ach na temat akurat orkiestry i się zawiodłam i tez byli bardzo tani w porównaniu do innych...

Offline agulla2121

• Hipnotyzuj Mnie ...
  • użytkownik
  • **
  • Zakochani ... Zaczarowani :*.
  • data ślubu: 14.08.2010
« Odpowiedź #134 dnia: 15 Listopada 2009, 21:56 »
Moze i masz racje , ale mam nadzieje ze w moim przypadku tak nie bedzie bo chyba bym zawalu dostala  :-[ ... ale z tego co widzialam na filmiku wszyscy sie siwetnie bawili.

Offline Minojaka
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #135 dnia: 16 Listopada 2009, 11:15 »
ja jestem dopiero na etapie poszukiwan i spotkalam sie dopiero z 3 panami, ale na logike cos mi nie pasuje. . . 350 zł za 7 godzin grania plus czas na dojazd i rozlozenie sprzetu oraz na powrot i spakowanie sprzetu. . .  Mowilas ze facet jest z innego miasta i przyjechal do Ciebie na spotkanie, wiec dojazd na prezentacje-koszta paliwa oraz koszt dojazdu w momencie wykonania uslugi. . . patrzac na to wszystko wydaje mi sie bardzo tanio. . . czasem w zyciu sa jakies okazje, ale z doswiadczenia wiem ze gdzies musi byc haczyk. . . jakos tak sie nauczylam, ze jesli cos jest dobrej jakosci to zazwyczaj cena do niej jest adekwatna. . . ale chetnie sama sprawdze-poprosze namiary na priv. . . skoro mowisz ze filmiki sa ok. . . bo ja bylam na spotkaniu z jednym panem, ktory nic nie pokazal(zadnych plyt) tylko na piekne oczy przekonywal, ze "bedzie dobrze bedzie pani zadowolona". . .  ale przekonujacy nie byl. . . .

Offline ada1988

• Chuck Norris
« Odpowiedź #136 dnia: 16 Listopada 2009, 19:42 »
ale z tego co widzialam na filmiku wszyscy sie siwetnie bawili.

nie chcę Cię Kochana zniechęcać... ale wiem po sobie ja tez oglądałam wesele na którym właśnie grała moja kapela i ja byłam oczarowana... ale pamiętaj filmik to nie wszystko bo kamerzysta itp potrafi zdziałać cuda... i dokładnie cena coś nie pasuję, zbyt piękne aby prawdziwe

Offline karol83
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 4 09 2010
« Odpowiedź #137 dnia: 24 Listopada 2009, 11:20 »
Dzień dobry wszystkim;
apeluje do ludzi dobrej woli o przesłanie namiarów na dj-ów czy też wodzirejów dzałających w regionie bydgoskim; najwkiększe tu wymienione "gwiazdy" ( Dj Starsky, Zbynek czy Michał Starzecki) już mi odpadły ze względu na termin; bardzo zatem proszę o kontakty do innych osób, szczególnie zależy mi na polecanym tu panu Romanie Cabaju; z góry serdecznie dziękuje

Offline Minojaka
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #138 dnia: 25 Listopada 2009, 14:51 »
ja byłam na kilku(około 10) prezentacjach. . .  ale niektore to naprawde czas stracony i az rece opadały (nie bede wymieniac z pseudonimów bo kazdy ma inny gust, ale na moje bez komentarza). . . i mysle ze pierwszy wybor(wodzirej Merlin) był najlepszy. . . .  facet od razu mi sie bardzo spodobal, szczegolnie to, ze pracuja we dwoch (wodzirej i dj) i chcialam podpisac umowe, ale Merlin(nie pamietam jak miał na imie) sugerowal zebysmy poszli na kilka prezentacji i mieli porownanie, wybierajac najlepsza dla siebie opcje(co bardzo mnie zdziwiło bo powinno mu chyba zalezec na kliencie i powinien chyba dazyc do podpisania umowy jak najszybciej, zeby miec klienta pewnego), co moj narzeczony podchwycił(w sumie tak tez rozmawialismy przed wyjsciem z domu, ze podpiszemy umowe, z ktoryms z panow, ale dopiero po kilku spotkaniach, aczkolwiek ja troche jestem w goracej wodzie kapana :)) i tak właśnie zrobilismy, ale ze moja kobieca intuicja rzadko mnie myli, to pomimo, iz zostaly nam jeszcze 2 spotkania mysle, ze jednak na 99% z Merlinem podpiszemy umowe. . . .

Offline evcia-e1

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #139 dnia: 25 Listopada 2009, 23:03 »
Minojaka, Dj Merlin jest z Torunia?

Offline zygi28
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #140 dnia: 25 Listopada 2009, 23:21 »
Minojaka my wybraliśmy Merlina i mamy nadzieję, że nie będziemy żałować. :)))

Offline Minojaka
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #141 dnia: 27 Listopada 2009, 11:57 »
tak evcia-e1 z Torunia. . . zygi28 a wy na ilu byliscie spotkaniach zanim wybraliscie? nam jeszcze dwa zostaly i coraz nowe opcje sie pojawiaja ale mam juz powoli dosyc. . . chyba powinnismy zaczac byc niemili, bo z niektórymi to po 5 minutach rozmowy wiemy, ze nie podpiszemy umowy, ale cierpliwie siedzimy sluchajac ich do konca, zeby nie byc niegrzecznym. . . .

Offline zygi28
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #142 dnia: 27 Listopada 2009, 23:01 »
Byliśy na trzech spotkaniach w tym dj zbynek.

Offline Minojaka
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #143 dnia: 29 Listopada 2009, 12:22 »
to szybko podjeliscie decyzje...i co zbynek mial termin zajety czy poprostu woleliscie merlina? ja mam dzis ostatnie na 17...

Offline zygi28
  • użytkownik
  • **
« Odpowiedź #144 dnia: 29 Listopada 2009, 21:58 »
dj zbynek nam się nie spodobał. merlin był lepszy dlatego zdecydowaliśmy się na niego. Merlina polecili nam znajomi i dlatego też mieliśmy do niego większe zaufanie. W maju będziey na weselu innych znajomych, którzy też go wzięli, więc będziemy mieli okazję się przekonać, czy dobrą decyzję podjęliśmy.

Offline Kasia_Leszek
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #145 dnia: 22 Grudnia 2009, 19:45 »
hmmmm tyle opini.  Na naszym Weselu grał Dj Dombek z Kcyni.  (to gdzies miedzy wagrowcem a bydgoszcza)  Ma swoją Firmę, wszystko na najwyższym poziomie.  Rachunki , umowy.  Jak się z nim spotkaliśmy pierwszy raz to naprawdę poczułam się jak bym rozmawiała ze specjalistą.  Bardzo sympatyczny.  Wesele poprostu bez skazy. . . od początku do końca!.  Zresztą jesli ktos zajmuje sie zawodowo to myśle ze poziom musi byc.  jak komus pomoglam to fajnie.  
« Ostatnia zmiana: 23 Grudnia 2009, 20:24 wysłana przez liliann »

Offline evcia-e1

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #146 dnia: 5 Stycznia 2010, 17:34 »
hmm, czytam i czytam i nie mogę się na nic zdecydować, myślę o DJ Zbynku. Muszę się wreszcie na kilku zdecydować i umówić się na spotkania, bo czasu coraz mniej... :-*

Offline mimi2612

• nowicjusz
  • *
  • "...nas dwoje, nas-troje..."
  • data ślubu: 03.IX.2010
« Odpowiedź #147 dnia: 5 Lutego 2010, 16:36 »
Cytat: etkapetka link=topic=11332. msg674255#msg674255 date=1219922027
Namiar do DJa Starsky'ego poszedł na priv  :)

etkapetka- moge prosic o namiary na Dj Starskiego?
mimi2612:-)

Offline olinda
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 24.07.2010
« Odpowiedź #148 dnia: 5 Lutego 2010, 19:15 »
wysłałam na priv

Offline evcia-e1

• użytkownik
  • **
« Odpowiedź #149 dnia: 5 Lutego 2010, 21:50 »
a my w końcu po długich poszukiwaniach zdecydowaliśmy się na DJ Mako i myślę że będziemy zadowoleni  ;)