Nie mam zamiaru się tłumaczyć ani pisać sprostowania ponieważ każdy kto poznał moje podejście do klienta oraz poziom wykonywanych usług wie jaka jest prawda. Jednak jeżeli ktoś ma wątpliwości to zapraszam na moje konto na naszej-klasie gdzie pary, dla których pracowałem umieszczają komentarze po wykonanym zleceniu. Są to najbardziej miarodajne opinie ponieważ nikt sobie samemu nie może ich wystawić. Można również porozmawiać z osobami które przeszły wszystkie etapy realizacji zlecenia przez moją osobę:
(spotkanie wstępne - podpisanie umowy - spotkanie organizacyjne trwające od 1-2h, na którym ustalamy wszystkie etapy wesela oraz predyspozycje muzyczne /nikt nikomu nic nie wciska na siłę !!!/ - noc wesela - wystawienie rachunku za usługę)
Pragnę jeszcze nadmienić, iż para „incognito” swoją obszerną opinię na temat jakości wykonywanych przeze mnie usług stworzyła po 25 minutowym spotkaniu z czego 15 min to oglądanie dema.
DJ z grupy Starsky Music
Starzecki Michał
Witam!
Panie Michale, to ja pozwolę sobie uczynić sprostowanie! Zacznijmy od tego, że albo Pan myli pary, z jakimi Pan miał przyjemność się spotkać, albo Pan najzwyczajniej kłamie, bo nasza rozmowa trwała dobrą godzinę, co i tak uważam za stratę czasu poświęconą na bezcelowe negocjacje i wspólne osiągnięcie konsensusu, do którego i tak nie doszło.
Moja opinia to nie ocena jakości Pana usług, jak to Pan ujął, ale zwyczajna relacja z pierwszego spotkania z Panem i podzielenie się wrażeniami z innymi forumowiczami. Żeby ocenić jakość Pana usług musielibyśmy najpierw z nich skorzystać, a do tego nie doszło.
W moim odczuciu spotkanie polegało na przedstawieniu nam przez Pana swoich "warunków" prowadzenia imprezy, a "5%-owy wpływ klienta na muzykę" to cytat Pana słów, który mówi sam za siebie, więc nie bardzo wiem, co w takim razie ma Pan na myśli pisząc o "predyspozycjach muzycznych" swoich klientów omawianych w trakcie kolejnych spotkań (jakie one mają w takim razie znaczenie?). Cała moja opinia zarzucała Panu jedynie brak elastyczności, zdaję sobie jednak sprawę, że są klienci, którzy szukają po prostu dj'a, akceptują przedstawione warunki, są niewybredni, niewymagający co do typu serwowanej na weselu muzyki, oczepinowych zabaw, chodzi tylko o to, żeby
goście dobrze się bawili! A im więcej takich par, tym więcej pochlebnych opinii na Pana profilu na n-k i tym obszerniejsze Pana demo. Pytanie tylko, czy to świadczy o jakości. . .
Czytając kolejne riposty dj'ów dochodzę do wniosku, że najlepszym rozwiązaniem jest, by każdy sam przekonał się, z kim ma do czynienia i jak naprawdę przedstawia się oferta. A takie forum należałoby wykorzystywać tylko do zbierania "namiarów" i szczerze do tego zachęcam.