Autor Wątek: DJna wesele  (Przeczytany 243187 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Caro34
  • użytkownik
  • **
Odp: DJna wesele
« Odpowiedź #90 dnia: 24 Lipca 2009, 18:35 »
A ja mam male pytanko : Czy ktos z was bral Dj , ale tylko na poprawiny? My bedziemy miec zespol na przyjecie weselne, ale mysle sobie, ze moze byc fajnie, miec "prawdziwa" muzyke na poprawiny. . .  Jezeli znacie jakiegos, ktory moglby sie na to zgodzic to prosze o namiary na priv! A ci, ktorzy byc moze rowniez wybrali taka opcje, moglibyscie mi powiedziec ile kosztuje taka usluga n akilka godzin poprawin?
Z gory dziekuje!

Offline hackja
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 04.09.10
« Odpowiedź #91 dnia: 26 Lipca 2009, 15:10 »
widzę, że zdecydowanie dominuje dj Zbynek i Starsky.  Czy można prosić o jakieś namiary na prv? z góry bardzo dziękuję :)

Offline hanka

• forumowicz
  • Bo ja, bo Ty, bo tylko my...
  • data ślubu: 1.05.2010
« Odpowiedź #92 dnia: 26 Lipca 2009, 15:20 »
wpisz w google STRASKY MUSIC i wyświetli CI się na pierwszej pozycji strona tego DJ :) tam znajdziesz kontakt do niego, pozdrawiam

Offline carollaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #93 dnia: 26 Lipca 2009, 15:38 »
Caro34, a skąd jesteś? Ja byłam na jednym takim weselu, że na wesele była kapela, a na poprawinach dj i było fajnie :)

Offline paulikb

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 18.07.2009
« Odpowiedź #94 dnia: 28 Lipca 2009, 09:55 »
My też już po.....,ach ale pięknie było... Na początku gdy mówiliśmy gościom, że nie będzie kapeli tylko DJ, dziwnie na nas patrzyli i kręcili głowami. Teraz z kim się nie spotkamy słyszymy, że to najlepsze wesele na jakim byli, że muzyka świetna itp itd.......
Na naszym weselu gości i nas do tańca porywał Michał Raubo, ze stajni Starsky Team. Wspaniały człowiek, jeszcze przed weselem, gdy sie spotykaliśmy dogadać szczegóły, zarażał nas pozytywną energią, wesele udane w 100%.
 Decydujcie się na DJ, naprawdę oryginalne kawałki to coś pięknego, a nie jak często marne ich interpretacje w wykonaniu zespołu....(oczywiście bez urazy, zdarzy się, że niektórzy śpiewać potrafią)

Offline Agata77
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 17.10.2009
« Odpowiedź #95 dnia: 3 Sierpnia 2009, 14:45 »
nie znam wielu dj ale ten co u nas jest fajny.  mogę podać namiary na niego.  byliśmy na kilku imprezach przez niego prowadzonych.  godny polecenia. pozdrawiam

Offline hackja
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #96 dnia: 4 Sierpnia 2009, 08:21 »
to ja poprosze :]

Offline jacekPlacek
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #97 dnia: 5 Sierpnia 2009, 01:25 »
to ja też poproszę :) bo niestety dj mako po spotkaniu okazał się panem niezbyt profesjonalnym i łagodnie rzecz ujmując, raczej mało godnym zaufania :/

Offline ada1988

• Chuck Norris
« Odpowiedź #98 dnia: 5 Sierpnia 2009, 23:03 »
starsky grał u mnie na 100dniówce polecam fajna zabawa wtedy była i potrafił rozkręcić publike :D

Offline Numi
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #99 dnia: 26 Sierpnia 2009, 07:55 »
Witam Was mógłby ktoś mi przesłać namiary na Dj Starsky lub innego godnego polecenia z okolic Bydgoszczy.  Z góry dziękuje, Pozdrawiam!!!

Offline carollaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #100 dnia: 26 Sierpnia 2009, 11:18 »
wpisz sobie w wyszukiwarke starsky i wyskoczy albo starsky music

Offline hackja
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #101 dnia: 27 Sierpnia 2009, 11:06 »
mial ktoś u siebie na weselu dj PAWCIO? po spotkniu wydaje się bardzo miły, ciekawe zabawy i ogolnie zrobil na nas dobre wrażenie. Czekam, na jakieś opinie od WAS!

Offline Andżela
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #102 dnia: 27 Sierpnia 2009, 11:35 »
"A ja polecam naszego dj'a  Grał na naszym weselu i sprawdził się w 100%.  Przywiózł profesjonalny sprzęt, ma ciekawy program artystyczny.  "No i na tle konkurencji ma przystępne ceny. "
« Ostatnia zmiana: 27 Sierpnia 2009, 15:09 wysłana przez rybkawiedenka »

Offline Krzysiek231

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #103 dnia: 27 Sierpnia 2009, 11:44 »
Cytat: jacekPlacek link=topic=11332. msg988409#msg988409 date=1249428352
to ja też poproszę :) bo niestety dj mako po spotkaniu okazał się panem niezbyt profesjonalnym i łagodnie rzecz ujmując, raczej mało godnym zaufania :/

Możesz napisać coś więcej  na ten temat? Publicznie rzucasz na Niego nieprzychylną opinię więc może jakiś argument?!
"Muzyka to najlepszy lek, ona jest jak w długiej trasie piąty bieg".      (Budka Suflera - Piąty bieg)

Offline jacekPlacek
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #104 dnia: 27 Sierpnia 2009, 22:36 »
Nie chce się tutaj specjalnie rozpisywać bo to chyba nie miejsce na "skargi i zażalenia" :) Po prostu jeśli ktoś w 30 minut po spotkaniu i wstępnych ustaleniach zmienia cenę "z rękawa" o 200 zł jest wg mnie człowiekiem o małym zaufaniu.  Dodatkowo stara się wywrzeć presję na nas (jako na zaręczonych-klientach) będąc odrobinę zbyt pewnym siebie.  Jeśli takie argumenty Tobie nie wystarczą mogę bardziej opisać sytuację :) pozdrawiam

Offline agnieszkac4

• bywalec
« Odpowiedź #105 dnia: 28 Sierpnia 2009, 00:01 »
My na naszym weselu bedziemy miec Pana Romana Cabaja. Gral juz na weselu u naszego wujka i zabawa byla naprawde udana

Offline Agata77
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 17.10.2009
« Odpowiedź #106 dnia: 28 Sierpnia 2009, 14:06 »
podaję namiary do dj. przepraszam że tak póxno ale chwilowo byłam bez internetu Mirek Bzdawka regulamin tel. na priv
« Ostatnia zmiana: 28 Sierpnia 2009, 15:07 wysłana przez monia »

Offline incognito
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: czerwiec 2010r. :)
« Odpowiedź #107 dnia: 13 Września 2009, 22:23 »
A my jesteśmy po pierwszym spotkaniu z Michałem Starzeckim z grupy Starsky Music i . . . jesteśmy zawiedzeni, bo to zdecydowanie nie to, czego oczekujemy.  Facet od samego początku zaznaczył, że nasz wpływ na muzykę jest. . .  5%-owy, czyt.  żaden.  DJ dopasowuje muzykę do aktualnej klienteli na weselu, więc jak uzna, że goście dobrze się bawią przy disco polo, to będzie grał disco polo.  Ma swój styl i albo się go akceptuje albo nie nie nawiązuje się z nim współpracy, żadnych zmian, żadnych modyfikacji.  Poza tym specyficzne poczucie humoru kupuje się w pakiecie - po jego demo można spodziewać się w trakcie wesela mało smacznych żartów na temat nocy poślubnej :-/ Czy ktoś ma może namiary na dj'a, który gra to, o co się go prosi i nie wciska ludziom na siłę dmuchanych gitar? Przed nami jeszcze spotkanie z Romanem Cabajem i Marcinem Raubo. . . ale czarno to widzę :(

Offline carollaa

• Chuck Norris
« Odpowiedź #108 dnia: 14 Września 2009, 07:44 »
a mysleliscie o kims innym z ekipy starsky'ego, czy moze wszyscy sa juz zajeci? Ja slyszama bardzo dobre opinie na temat Romka, z tych, ktorych podawales.

Offline halinkas

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 30.12.2007 już po :-)
« Odpowiedź #109 dnia: 14 Września 2009, 10:42 »
A my jesteśmy po pierwszym spotkaniu z Michałem Starzeckim z grupy Starsky Music i . . . jesteśmy zawiedzeni, bo to zdecydowanie nie to, czego oczekujemy.  Facet od samego początku zaznaczył, że nasz wpływ na muzykę jest. . .  5%-owy, czyt.  żaden.  DJ dopasowuje muzykę do aktualnej klienteli na weselu, więc jak uzna, że goście dobrze się bawią przy disco polo, to będzie grał disco polo.  Ma swój styl i albo się go akceptuje albo nie nie nawiązuje się z nim współpracy, żadnych zmian, żadnych modyfikacji.  Poza tym specyficzne poczucie humoru kupuje się w pakiecie - po jego demo można spodziewać się w trakcie wesela mało smacznych żartów na temat nocy poślubnej :-/ Czy ktoś ma może namiary na dj'a, który gra to, o co się go prosi i nie wciska ludziom na siłę dmuchanych gitar? Przed nami jeszcze spotkanie z Romanem Cabajem i Marcinem Raubo. . . ale czarno to widzę :(

może ten coś ci pomoże. namiary poszły na pw
pozdrawiam

Offline Olka1983
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.07.2009
« Odpowiedź #110 dnia: 14 Września 2009, 14:53 »
szczerze mowiac ja jestem zdziwiona tym co piszesz i ciezko mi w to uwierzyc....... u nas gral wlasnie Michal Starzecki i jestesmy bardzo zadowoleni, na spotkaniu pytal sie nas jaka muzyke  bysmy widzieli na naszym weselu,  pytal o nasze propozycje i sugestie, proponowal sam rozne opcje odnosnie prowadzenia imprezy, my albo to akceptowalismy albo nie. Facet otwarty na wszelkie propozycje z naszej strony.  jesli chodzi o modyfikacje, to moglismy wpowadzic zmiany chyba do miesiaca wczesniej, z tego tytulu ze w razie czego zeby mial czas w razie czego na ewentualne zalatwienie sobie plyt z utworami jakie bysmy chcieli.  Podczas wesela mozna bylo go prosic o jakies inne piosenki, jesli ktos chcial zadedykowac piosenke komus to nie bylo zadnego problemu, bardzo sympatyczny koles,  ja nie moge powiedziec absolutni nic zlego na jego temat. U nas nie puscil zadnej piosenki disco polo, choc wielu przy imprezach lubilo sie kiedys bawic przy tej muzyce, utwory dopasowal tak ze praktycznie na kazdej piosence na parkiecie bylo 80% gosci A nasz kolega ktory byl wczesniej na weselu ktore prowadzil Starsky stwierdzil ze Michal Starzecki zdecydowanie lepiej wypadl w jego odczuciu :) Goscie byli bardzo, bardzo zadowoleni, nie znalazla sie ani jedna osoba ktora moglaby powiedziec ze cos sie jej nie podobalo....

Offline incognito
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: czerwiec 2010r. :)
« Odpowiedź #111 dnia: 14 Września 2009, 21:41 »
Olka1983 pan Michał wydawał się być bardzo sympatyczny, nie przeczę, ale cała reszta jego charakterystyki wydaje się odpowiadać zupełnie innemu dj'owi.  Pan Michał od samego początku zastrzegł, że układanie mu repertuaru nie wchodzi w grę, bo to ingerencja w jego styl.  Próbowałam pójść na kompromis i spytałam, czy może mi podać listę np.  50 piosenek, które zagra, a ja wykreślę kilka, które zupełnie mi nie odpowiadają i tym samym on będzie wiedział, czego oczekujemy, albo przy najmniej jakiego typu piosenek absolutnie nie chcemy na swoim weselu usłyszeć.  Ale okazało się to niewykonalne, bo koleś poinformował nas, że repertuar dobiera na miejscu, oceniając gości i ich preferencje, niewiadomo więc co będzie na weselu grane.  Może faktycznie ma wyczucie i skutecznie trafia w gusta towarzystwa, czego potwierdzeniem może być Twoje wesele i zadowoleni goście.  Ja jednak obawiam się też sytuacji, że wszyscy bawią się dobrze, tylko my nie, a to w końcu jest przecież nasze wesele. . . W każdym razie gratuluje trafionego wyboru dj'a, mam nadzieję, że i nam się w końcu taki trafi - jesteśmy w trakcie poszukiwań ;)

Będę wdzięczna za wszystkie namiary!

Offline ada1988

• Chuck Norris
« Odpowiedź #112 dnia: 14 Września 2009, 22:17 »
ale Ty nie możesz brac siebie pod uwagę mój Teściu powiedzial że wesele jest dla gości - dla nas młodych najważniejszy jest kościół
a chyba ważniejsze aby się gościom podobało...

Offline Olka1983
  • uzależniony
  • data ślubu: 11.07.2009
« Odpowiedź #113 dnia: 14 Września 2009, 22:21 »
wlasnie chcialam napisac to co ada :) prawda jest taka ze to goscie maja sie dobrze bawic, bo jesli goscie sa zadowoleni to i wy bedziecie sie dobrze bawic bez wzgledu na rodzaj muzyki :) a Michał ma duzy  zbior utworow  i  na weselu dobiera tak ze nie ma szansy aby gosciom sie nie podobalo i sie nie bawili

Offline ada1988

• Chuck Norris
« Odpowiedź #114 dnia: 14 Września 2009, 22:24 »
dzięki Olka za wsparcie :)

DJ MAKO
  • Gość
« Odpowiedź #115 dnia: 17 Września 2009, 03:26 »
Witam wszystkich forumowiczów. 

Kilka słów wyjaśnienia do komentarza: jacekPlacek link=topic=11332. 100;wap2

Pan trochę pozmieniał fakty aby przemówiły na moją niekorzyść.

Po pierwsze żadnych wstępnych ustaleń nie było - para nie była jeszcze na mnie zdecydowana!!!

Zmieniłem cenę nie "z rękawa" jak to napisał jacekPlacek ale dlatego, że w pół godziny po spotkaniu miałem telefon od pary, która była zdecydowana na 100% i od niej  miałem dostać więcej (tak działa prawo rynku).

Co do wywierania presji - ja po prostu zadzwoniłem i powiedziałem parze szczerze i  wprost jaka jest sytuacja.  Miałem prawo być pewnym ponieważ mówiłem prawdę. 

Fakt, że zadzwoniłem i przedstawiłem sytuację tym samym dając możliwość zdecydowania się na moje usługi lub nie, nie świadczy o braku profesjonalizmu i byciu niegodnym zaufania a wręcz przeciwnie - moim zdaniem.  Państwo, którzy byli na spotkaniu mieli pierwszeństwo pod warunkiem przyjęcia nowych warunków, do podyktowania których zmusiła mnie zaistniała sytuacja.

Łatwo jest rzucać oskarżenia i pisać nieprzychylną opinię pod wpływem negatywnych emocji!

Czas pokaże czy pan jacekPlacek miał rację ponieważ mam nadzieję, że wkrótce ukażą się tu opinie moich klientów po imprezach.

Pozdrawiam!
Dj Mako

Offline jacekPlacek
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #116 dnia: 17 Września 2009, 22:06 »
Po pierwsze żadnych wstępnych ustaleń nie było - para nie była jeszcze na mnie zdecydowana
przykro mi że nie podejmujemy decyzji nagle i natychmiast, a musimy ją przemyśleć, ale wg nas spotkanie, rozmowa, przedstawienie swojej oferty jest swoistą formą wstępnych ustaleń
Zmieniłem cenę nie "z rękawa" jak to napisał jacekPlacek ale dlatego, że w pół godziny po spotkaniu miałem telefon od pary, która była zdecydowana na 100% i od niej  miałem dostać więcej (tak działa prawo rynku).
no nam przedstawił Pan inną wersję.  Telefon od innej pary swoją drogą, ale te 200 zł mieliśmy rzekomo dopłacić ze względu na to, że nasz nr tel dał Panu kolega (czyli jak to Pan nazwał "z polecenia"), a nie dlatego że jakaś para zaproponowała Panu/Pan jej, wyższą kwotę.  To jest wg nas brak profesjonalizmu i zaufania.  Szczególnie, że o tej zmianie warunków do której, jak Pan sam powiedział, zmusiła Pana zaistniała sytuacja, poinformował nas Pan nie podczas rozmowy tel, a chwilę później smsem.
pozdrawiamy

Offline sopran
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #117 dnia: 18 Września 2009, 01:24 »
Cytat: incognito link=topic=11332. msg1024799#msg1024799 date=1252873406
A my jesteśmy po pierwszym spotkaniu z Michałem Starzeckim z grupy Starsky Music i .  .  .  jesteśmy zawiedzeni, bo to zdecydowanie nie to, czego oczekujemy.   Facet od samego początku zaznaczył, że nasz wpływ na muzykę jest.  .  .   5%-owy, czyt.   żaden.   DJ dopasowuje muzykę do aktualnej klienteli na weselu, więc jak uzna, że goście dobrze się bawią przy disco polo, to będzie grał disco polo.   Ma swój styl i albo się go akceptuje albo nie nie nawiązuje się z nim współpracy, żadnych zmian, żadnych modyfikacji.   Poza tym specyficzne poczucie humoru kupuje się w pakiecie - po jego demo można spodziewać się w trakcie wesela mało smacznych żartów na temat nocy poślubnej :-/ Czy ktoś ma może namiary na dj'a, który gra to, o co się go prosi i nie wciska ludziom na siłę dmuchanych gitar? Przed nami jeszcze spotkanie z Romanem Cabajem i Marcinem Raubo.  .  .  ale czarno to widzę :(

Mam takie same oczekiwania wobec dja- chciałabym mieć jakiś wpływ na repertuar i możliwość wybrania zabaw na wesele.  Szukam raczej miłego, otwartego na zmiany DJa niż gwiazdy wieczoru.  

Bardzo prosiłabym o namiary jak kogoś takiego znajdziesz ;)

Offline madziara07

• uzależniony
« Odpowiedź #118 dnia: 18 Września 2009, 21:32 »
dobra wiem, wesele jest dla gości i tak niestety jest ale sorry na naszym weselu nie chciałabym mieć niektórych piosenek choćby nie wiem jak goście pragnęli i powinnam mieć prawo do tego prawo! takie oczepiny też się ustala z prowadzącym i niechby nie wiem jak goście się np upierali np na "gorące krzesła" to ma ich nie być i tyle, tu mogę mieć swoje życzenia a w muzyce nie? jasne że goście mają się świetnie bawić i jestem przeciwna sztywnemu repertuarowi ustalanemu przez młodych ale "klient nasz pan". płacę to wymagam.
Mówi się, że kogo bogowie chcą zniszczyć, temu najpierw odbierają rozum. W rzeczywistości temu, kogo chcą zniszczyć, bogowie wręczają odpowiednik krótkiej laski z syczącym lontem i napisem "Acme Dynamite Company" na boku. Tak jest ciekawiej i trwa krócej.

Offline Starzecki Michał

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 12-08-2006
« Odpowiedź #119 dnia: 19 Września 2009, 12:19 »
  Witam wszystkich forumowiczów.

Moi byli klienci od tygodnia zaczęli mnie informować, że na waszym forum jest przyklejana mojej osobie nie słuszna łatka.

Nie mam zamiaru się tłumaczyć ani pisać sprostowania ponieważ każdy kto poznał moje podejście do klienta oraz poziom wykonywanych usług  wie jaka jest prawda.  Jednak jeżeli ktoś ma wątpliwości to zapraszam na moje konto na naszej-klasie gdzie pary, dla których pracowałem umieszczają komentarze po wykonanym zleceniu.  Są to najbardziej miarodajne opinie ponieważ nikt  sobie samemu nie może ich wystawić.  Można również porozmawiać z osobami które przeszły wszystkie etapy realizacji zlecenia przez moją osobę:
(spotkanie wstępne - podpisanie umowy - spotkanie organizacyjne trwające od 1-2h, na którym ustalamy wszystkie etapy wesela oraz predyspozycje muzyczne /nikt nikomu nic nie wciska na siłę !!!/ - noc wesela - wystawienie rachunku za usługę)  

Pragnę jeszcze nadmienić, iż para „incognito” swoją obszerną opinię na temat jakości wykonywanych przeze mnie usług stworzyła po 25 minutowym spotkaniu z czego 15 min to oglądanie dema.

DJ z grupy Starsky Music
Starzecki Michał

« Ostatnia zmiana: 19 Września 2009, 15:31 wysłana przez liliann »