Myślę, że teraz mam już odpowiednie kompetencje, żeby się wypowiedzieć w tym temacie
Restauracja jest fantastyczna! Obsługa przemiła, zawsze pomocna, grzeczna, uśmiechnięta. Uwijali się bardzo sprawnie, niczego nie brakowało. Soki były natychmiast uzupełniane (napoje restauracja zapewnia bez ograniczeń), kawę i herbatę można było sobie wziąć ze stolika obok, jedzenie ciepłe, pyszne i pięknie podane. Dekoracje były fantastyczne - nie dość, że ładnie wyeksponowane to co my przywieźliśmy, to jeszcze kwiaty z samego lokalu, piękna zastawa i widać, że wszystko maksymalnie dopieszczone. Stoły wręcz się uginały, wszyscy mówili, że te ilości są nie do przejedzenia

Dostaliśmy na ślubie mnóstwo kwiatów, którymi też obsługa zajęła się bardzo troskliwie i stały super wyeksponowane, a jednocześnie w ogóle nie przeszkadzały. Po weselu dostaliśmy to co zostało popakowane w styropianowe pudełeczka. Część gości zostawała na noc w hotelu. Pokoje mieliśmy z upustem ze względu na wesele, przygotowane śniadanko na ciepło i na zimno, kawka, herbatka... Po prostu bajka

Powiem Wam, że nawet sama nie marzyłam, że wszystko wyjdzie tak fantastycznie.
Jedynym minusem jest to, że pomimo rzutnika w sali, gdzie była konsumpcja, nie było do niego kabelka, więc musieliśmy go kupić w piątek, żeby na weselu podłączyć laptopa z prezentacją dla rodziców. Ale reszta zupełnie bez zarzutu!