Autor Wątek: Czekasz na tę jedną chwilę, serce jak szalone bije.... czyli kkotek odlicza :)  (Przeczytany 53764 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kkotek
  • maniak
  • data ślubu: 13.09.2008
Dziewczyny dziękuję za komplementy  :-*

asiaimarek podziękowania zamawialiśmy w drukarni, która wykonała ansze zaproszenia i rożki dla rodziców  ;D

Foremki dzisiaj wkleję tylko kilka fotek z wieczorku a jak będe miałą chwilkę to opiszę co tam się wyprawiało i uzupełnię galerię  ;) ;) ;) ;)

Zaczynamy  :D

Czerwona kokardka po to, by nikt nie zauroczuł Panny Młodej  ;)

Fartuszek przykłądnej pani domu  :D

Kajdanki- o jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee  :D :D :D :D

Na zawsze razem  :P Wielki, pluszowy penis, który wibrował, wyginał się we wszytkie strony i grał  :D

Pluszowa maskotka o wstydliwym kształcie- przez nia postawiłam na nogi cały lokal i korporację, z której zamówiłyśmy taksówkę do domu  :P Opowiem później  :D :D :D :D

Koszulka ze stringami na gorące noce  ;D ;D

Psiapsiółka została mianowana na kolejną panne Młodą  :D ;D :D
Czemu ma się mieć lepiej ode mnie  :P

I po imprezie.... teraz już tylko real life- i dobrze
Fajny mam wisorek nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee  :D :D :D

Kamikadze....

Były też świecące, kosmiczne drinki  :skacza:

Na dzisiaj powinno Wam wystarczyć  :)
Reszta jutro  ;D

Dobranoc  :-*
Agatko nie dziękuję żeby nie zapeszyć  :-*

Bawcie się dobrze i wracajcie wypoczęci  ;D
Kajetan  *† 31.12.2015 (15 tc)
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
kkotek fantastyczny wieczorek miałaś  ;D  :brawo_2: ale ten pluszak szok  :hahaha: :hahaha: :hahaha: świetny pomysł ciekawe kto ten fartuszek będzie nosić  :drapanie:  :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha:

Offline werka23

• Chuck Norris
kkotek już  11 dni  :D

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.01.2006 cywilny, 20.09.2008 kościelny
super czekamy na wiecej

moje aniołki 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 aniołek Lenka 21tc {*}

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
kkotek "gadżety" masz super  :hahaha: :hahaha: :hahaha: no i drineczki mmm az bym sie napila :D
« Ostatnia zmiana: 2 Września 2008, 10:16 wysłana przez kacha8609 »

Offline hany81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
oj była zabawa! ;D ;D

Offline kobietka
  • maniak
zabawa była fest a fest :) potwierdzam

Offline kkotek
  • maniak
Dobry wieczór dziewczyny  ;D

Mam chwilę wolnego to opisze Wam mój wieczór panieński  ;D

Jak już pisałam było zajebiaszczo :skacza:

Imprezka rozpoczęłą się o 19, na rozluźnienie zamówiłyśmy sex on the bitch  :D i zaczęłam odpakowywać prezenty  :P
Jak widziałyście na zdjęciach dostałam fartuszek i książeczkę "Twoje małżeństwo", seksowną bieliznę i świeczkę- penisa  :D oprócz tego winko, tańcząco- grającego- wibrującego mega pluszowego penisa i smoczek w odpowiednim kształcie oraz kajdanki i dyplom  ;D
Prezenty sa fantastyczne ale pluszak JUŻ wysiadł no ale w czwartek oddaję go do reklamacji więc kolejny będzie funkel- nówka nie śmigana :skacza:

Wieczó mijał nam w przyjemnej atmosferze, popijałyśmy pyszne w tym kosmiczno- świecące drinki i zajadałyśmy się pysznym jedzonkiem  ;D
Wszyscy do okoła wiedzieli, że to panieński bo było przy naszym stoliku baaaardzo gwarno  :D :D :D :D :D
W loży obok był wieczór kawalerski i panowie chcieli połączyć imprezki ale my odmówiłysmy bo to był mój wieczór i nie chciałysmy na nim facetów  :P
Były za to wspólne toasty, wymiana gadżetów do zdjęć i ciągłe namawianie nas do tego żebyśmy sie jeszcze zastanowli czy chcemy  :D :D :D :D
Jeden imprezowicz zakochał się w mojej koleżance i było baaaaaardzo wesoło, inny chciał mieć zdjęcie z welonem na głowie a chłopak był łysy  :D
Ok 1.30 pozbierałyśmy się i pojechałyśmy z sis (oczywiście po wsadzeniu wszystkich dziewczyn do taksówek) do domu; zajechałysmy, zapłaciłąm, wysiadłyśmy i jeszcze na klatce sis zrobiła mi mini sesję  ;)
Humorki nam dopisywały, % w główce szumiały a my śmiałyśmy się z tego wsyztkiego- ponoć w domu było nas baaaardzo słychać  :D :D :D :D

No i weszłyśmy do domu i chciałam zobaczyć jeszcze raz prezenty i nagle  :o :o :o :o :o Bo gdzie jest mój meeeeeeeeeeeeeega wielki, pluszowy penis  ??? ??? ??? ??? ??? ???
Przeszukałam wszytkie reklamówki, moją mega malutką torebkę i nic  ::) ::) ::)
W pierwszej chwili pomyślałam, że zostawiłam go w lokalu wieć tam zadzwoniłąm ale kelner jak usłyszał co zgubiłąm to parsknął śmiechem i poszedł sprawdzić do stolika czy gdzieś mi nie wypadł ale nie było go  :'( :'( :'( :'( No i okazało się, że zguibilam w taksówce pluszowego penisa  :D :D :D
No więc wszczelam alarm w calej korporacji RABAT  :P a babka jak uslyszala co zgubilam to ryła ze śmiechu i myślała, że ja żartuje ale ja z powagą i załąmanym głosem powiedzialam, że to nie jest żart i że poszukuję prezentu i się okazalo,ze w taksi sie znalazl i facet mi przywiozl penisa pod dom :D:D Ale najbardziej chciało mi się śmiać z tego jak babka pytała taksówkarza o to czy w jego aucie nie została pluszowa maskotka o wstydliwym kształcie  :D :D :D :D
Oj wesoło bylo :)  ale co najgorsze murzynski był kaput ;( nie działał nawet po włożeniu nowych baterii ; :'( Zajechany został  totalnie:P   W niedzielę miałam bardzoioooooooooooo ciezki dzien; w kibelku ladowałam 3 razy a od sobotniej nocy helikoptery non stop mi lataly  ::) A to wszyssko przez moją psiapsiółkę, która dobiła  pannę młodą drinkiem o nazwie kamikadze:D Ale bylo super  :D :D
Jestem baaaaaaaaaaaaaaardzo zadowolna  :)

No i tak wyglądał mój superowy wieczór panieńki- nigdy go nie zapomnę  :skacza: :skacza: :skacza:

Dzisiaj natomiast spotkałam się z dziewczyną, która ślubuje o 14 i uzgodniłyśmy dekorację kościoła  :) W poniedziałek dogadamy sie jeszcze z tą, która ślubuje o 13 więc koszta dzioelimy na 3 i każda para daje po 50 zł  ;D

Zadzwoniłam także do kierowcy naszego autokaru i z nim również wszystko jest obgadane   ;D

Jutro czeka mnie cięzki dzień  ::)
rano do pracy, przed 11 zwalniam się bo o 11 mam prezymiarkę, później wracam do pracy i siedzę do 16  :)
Po 12.00 teściwoa idzie odebrac kwiatki do ozdoby kołocza a ja po powrocie z pracy zaczynam robić dekorację na paczuszki z kołoczem tzn mini bukieciki z bukszpanu i 1 margaritki w kolorze hmmmmmmmm nie to rudym, nie to strego złota- o pięknym kolorze i już  :) A mam co kulać bo mamy prawie 80 paczek  :)
A w czwartek po 13.00 odbieramu paczuszki i rozwozimy kołocz weelny :skacza:

Oki lecę oblukać co tam u Was  ;D

Miłego wieczoru koleżanki  :-*

« Ostatnia zmiana: 2 Września 2008, 21:48 wysłana przez kkotek »
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline werka23

• Chuck Norris
 :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: kkotek uśmiałam sie do łez z twojego wieczorku panieńskiego  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: ale historia penisa pobiła wszystko :D a i sprawiła dodatkowych emocji i kupy śmiechu ;D ;D ;D  ;D  ten wieczór na pewno będziesz pamiętać  :-* :-* :-* kochana miłego wieczorku

Offline kacha8609

• Chuck Norris
  • data ślubu: 18.06.2011r.
kkotek widze ze bylo ostro  :hahahaha: :hahahaha: :hahahaha: chcialabym widzec mine tego kelnera i tej babki jak powiedzialas im czego szukasz  :hahahaha:

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.08.2008r
Hehe poszukiwaczki zaginionego penisa  ;D

Offline justek ;)

• forumowicz
 :hahaha: dobra ta historia z zaginionym ;D widze panieński musiał być super, pewnie nie zapomnisz go do końca życia i będziesz miała co wspominać ;D ;D ;D

Offline iza22

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.09.2008
zaginiony penis  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

ciesze się, ze wieczór się udał

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
panieński był pierwsza klasa ! ale najbardziej rozbroiła mnie akcja z maskotką  :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Offline Netula

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.10.2007
nie noe pan penis mnie rozbawil do lez:)
 ehh 80 paczek z ciastem..nie zazdroszcze roznoszenia:)

Offline marta082008

• Chuck Norris
ten dzien zbliza sie wilelkimi krokami

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
kochana juz tylko 8 dni Ci zostało

Offline kkotek
  • maniak
Dzień dobry  :-*

Rzadko do was zaglądam bo brak mi czasu na wszystko  :'(

Rano wychodzę do pracy a wracam do domu to jest godz. 22-23 i wtedy nie chce mi się nawet kompa uruchamiać  :-\

bardzo dużo się u nas dzieje; wczoraj od 13 do 23 rozwoziliśmy kołocz weselny (fotki beda jak się ogarnę), dostalismy bardzo dużo przydatnych prezentów no i pieniążków też dość mamy  :)

dzisiaj w pracy również dzieliłam kołoczem i od moich współpracownic dostałam blender z boscha  ;D ;D ;D ;D

Jutro o 9 ide na balejaż i jeszcze raz fryzjerka uczeszcze mi mój fryz slubny a później muszę pomóc mamie bo obchodzi jutro swoje 50 urodziny i jest imprezka :skacza:

Teraz zmykam troche odpocząć i poczytac co tam u Was ciekawego  :)

Miłego wieczoru koleżanki  :-*

P.S
To juz tylko prawie 7 dni  :o :o :o :o :o :o
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline hany81

• Chuck Norris
no niestety końcówka jest najgorsza....dacie radę . Później tylko błogi spokój

Offline Lili-liliana

• maniak
  • data ślubu: 08.05.2010r.
Już tak nie wiele...:)

Fajny panienski :D
Natalia 26.04.2012 Bartłomiej 10.01.2018

Offline Agatha
  • entuzjasta
Widzę że panieński sie udał! Jeszcze tylko ślub i wesele, i w końcu spokój  :P

Offline kkotek
  • maniak
Dzień dobry w niedzielę  :-*

Nareszcie mam chwilę spokoju i czasu więć mogę nadrobić zaległości forumowe  :P W ostatnim tygodniu nie miałam na nic  ::) W pokoju sajgon, na biurku pełno wszystkiego a ubrania składowane były kilogramami  :'(
Na szczęście wczoraj przed pójściem do fryzjera wzięłam się za sprzątanie i już od 8 rano latałam ze szmatką i hejaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  :D :D :D No i pokój wygląda w końcu na pokój  :) Na fotelu siedziałam przeszło 4 i pół godizny, później w domu szykowałam z sis płyty, sałatki i takie tam inne smakołyki na 50-siąte urodziny mamy; po 16 zjechali sie goście, wypilismy kawę i na 18 poslziśmy do kościoła na mszę w intencji mojej mamy i jej zmarłej siostry bliźnieczki; po kościelie imprezki ciąg dlaszy i tak po 24 do domu zmuyłą się sis z mężem i jej teściową  :) Ja tylko zaległam w łóżku i obudziłąm się dzisiaj przed 9 :)
W. wczoraj jeździł na weselu u kolegi więc pojechał do domu zawieźć moją teściwą ok 23 i od 23.30 do 5 rano spędził  na weselu czekając na rozwóżkę gości  :)
Kumpel, który wczoraj się żenił będzie u nas jeździł i dzisiaj włąśnie Wojtek jedzie z kierowcami pokazać im ich trasy  :)

Ja akurat mam trochę czasu wolnego ( po 14 przyjeżdza sis i będziemy robiły rożki na podziękowania dla gości) więc pokażę Wam foto relację z czwartkowego rozwozu kołocza weselnego  :)

Część blach z upieczonym ciastem czekających na skrojenie; jeden zestaw to makowiec, sernik i ciasto drożdżowe z posypką a u nas było 10 zestawów czyli łącznie 30 blach co nam dało 80 paczek :)

Makowiec

Szefowa ekipy przygotowującej i pieczącej nasz kołocz weselny  :)
Tutaj akurat porcjuje ciasto na blachach  :)

Pierwsze porcje (sernik)

Pani przygotowująca paczuszki

Ciasto z przystojeniem czekające na zapakowanie

Pakowanie w rękaw celofanowy

Paczuszki pięknie zapakowane czekające na rozwózkę  :)

Ogromny kawałek dla teściowej a na jego wierzchu wiśnie w likierze, ćwiartka żołądkowej gorzkiej i róża- tak się dzieli panna młoda kołoczem weselnym z teściową  :)

A teraz kilka zdjęć mojej nowy fryzury  ;D
Grzywką została trochę podrasowana bo od kilku dni męczyłąm się z myślą, że ta moja chyba mi się znudziła no i fryzjerka wczoraj zmieniła trochę mi jej kształt  ;D Od razu lepiej się czuję  :P

Miałam wczoraj robiony balejaż i tak oto mam 3 kolorki na głowie tzn włosach- swój naturalny, słomkowy blond i pomieszany brązowy  :)

I tak się kolorki prezentują w świetle naturalnym ale oczywiście na żywo wyglądają duuuuuuuuuuuuuuuuuuużo lepiej  ;D ;D ;D ;D
Fryz, który mam na głowie to nie jest slubny- został uczesany gratisowo bo mama wczoraj obchodziła Abrahama więc córeczka musiła pięknie wyglądać :skacza:

Znowu wyszedł mi elaborat no ale tyle dni nic nie pisałam więc musiałąm wam dokładnie wszystko opowiedzieć  ;) ;) ;) ;)

Miłej niedzieli kochane  :-* :-* :-* :-*

Ale czemu nie widać zdjęć  :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje: :mdleje:

Tyle się naprodukowałam a tu nic  :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline iza22

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.09.2008
nie widzę zdjęć  :(

kochana ostatni tydzień się zaczyna...  ;D ;D ;D

Offline kkotek
  • maniak
No już wiem jak to zrobić  ;D

Część blach z upieczonym ciastem czekających na skrojenie; jeden zestaw to makowiec, sernik i ciasto drożdżowe z posypką a u nas było 10 zestawów czyli łącznie 30 blach co nam dało 80 paczek   ;D

Makowiec  :)

Szefowa ekipy przygotowującej i pieczącej nasz kołocz weselny   :)
Tutaj akurat porcjuje ciasto na blachach   :)

Pierwsze porcje (sernik, makowiec, posypka) :)

Pani przygotowująca paczuszki

Ciasto z przystojeniem czekające na zapakowanie

Pakowanie w rękaw celofanowy

Paczuszki pięknie zapakowane czekające na rozwózkę  :)

Ogromny kawałek dla teściowej a na jego wierzchu wiśnie w likierze, ćwiartka żołądkowej gorzkiej i róża- tak się dzieli panna młoda kołoczem weselnym z teściową  :)

A teraz kilka zdjęć mojej nowy fryzury   ;D
Grzywką została trochę podrasowana bo od kilku dni męczyłąm się z myślą, że ta moja chyba mi się znudziła no i fryzjerka wczoraj zmieniła trochę mi jej kształt   :) Od razu lepiej się czuję   :D :D :D

Miałam wczoraj robiony balejaż i tak oto mam 3 kolorki na głowie tzn włosach- swój naturalny, słomkowy blond i pomieszany brązowy  :)

I tak się kolorki prezentują w świetle naturalnym ale oczywiście na żywo wyglądają duuuuuuuuuuuuuuuuuuużo lepiej     ;D
Fryz, który mam na głowie to nie jest slubny- został uczesany gratisowo bo mama wczoraj obchodziła Abrahama więc córeczka musiła pięknie wyglądać :skacza:

Teraz to już chyba widzicie zdjęcia co  ;)
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline werka23

• Chuck Norris
 :hello: oj kkotek to bardzo pracowicie dzionki ci mijają , ale fajnie już niedługo będziesz  :cancan: na swoim weselu  :przytul: ja też zdjęć nie widzę  :-*miłego dnia  :-*
:o :o :o :o :o już widać, to zabieram się do oglądania   ;D

Offline Netula

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.10.2007
mniam mniam ale bym zjadla takiego kolocza:)

Offline werka23

• Chuck Norris
 :D mniaaaammm ciasta wyglądają ślicznie i pysznie ;) teraz to za mną będzie chodził serniczek, a grzywka 100 razy lepiej   :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:  
kkotek na czym polega tradycja  z kołoczem, pierwszy raz o tym słyszę  :drapanie:
buziaki

Offline kkotek
  • maniak
mniam mniam ale bym zjadla takiego kolocza:)

:D mniaaaammm ciasta wyglądają ślicznie i pysznie ;) teraz to za mną będzie chodził serniczek,
kottek na czym polega tradycja  z kołoczem, pierwszy raz o tym słyszę  :drapanie:
buziaki

dziewczyny kołocz był pyszny  ;D
Do dzisiaj ludziska dzwonią i dziękują za niego oraz mówią, że takiego pysznego już dawno nie jedli  :)
Maslany, żółciutki i taki rozpływający się w ustach  ;D ;D ;D

Werka młoda para  rozwozi swojej rodzinie, znajomym i sąsiadom kołacz specjalnie przystrojony (tzn. w celofanie z karteczką z jakimś wierszem dot. ślubu, małżeństwa i z gałązką mirtu lub bukszpanu) wszystko to ma na celu dzielenie się radością i "poinformowania" niezaproszonych (niezainteresowanych teoretycznie sąsiadów chociaż u nas sąsiedzi zbierają się na prezent ślubny dla młodych, dekorują klatkę i trzaskają porcelane w piatek przed weselem), że ktoś bierze ślub. Najczęściej ci nie zaproszeni w zamian za kołacz dają młodym jakieś skromne prezenty (np. pościel, ręczniki kuchenne,pieniądze).

a grzywka 100 razy lepiej   :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:  

Dziekuję bardzo  :-*
Trochę się obawiałąm tego cięcia bo do wesela juz tylko 6 dni zostało a wiaodmo grzywka tak szybko nie odrośnie ale muszę powiedzieć, że jestem baaaaaardo z niej zadowolona i nie żałuję, że tak dałam sobie ją obciąć  ;D ;D ;D ;D
« Ostatnia zmiana: 7 Września 2008, 12:22 wysłana przez kkotek »
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
super ta fryzurka i kolorek ci pasuje :)

Offline hany81

• Chuck Norris
ja tez bym zjadła.....
Włoski pasują idealnie.