Autor Wątek: Czekasz na tę jedną chwilę, serce jak szalone bije.... czyli kkotek odlicza :)  (Przeczytany 53900 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kkotek
  • maniak
  • data ślubu: 13.09.2008
Ika sis pisze prawdę i tylko prawdę  ;D

Fotki będa jeśli oczywiście ktoś będzie chciał je oglądać  :P

Właśnie wyszła ode mnie kumpela i nagadałyśmy się tyle, że normalnie gardło mnie boli!
Opowiedziałam wsyztkop o slubie i weselu więc dzisiejszej nocy mogę spodziewać się koszmarów  :D :D :D
Kumpeli miało nie być na panieńskim ale jednak się pojawi  ;D ;D ;D
Coś zagadywała o prezencie na wieczór ale nie wiem co wymyśliła  ::)
Zobaczę 30 sierpnia  ;D
Sis wiem, że już się cieszysz  :P hihihi

Jutro idziemy zapoznać się z nowym farorzem, poprosimy go aby udzielił nam ślubu no i wypytam go o wszystkie trapiące mnie sprawy  ;)

Miłego wieczory  :-*
Kajetan  *† 31.12.2015 (15 tc)
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
  • data ślubu: 14.01.2006 cywilny, 20.09.2008 kościelny
kochana pewnie że bedziemy chciały zdjęcia

moje aniołki 08.09 5tc, 03.10 9tc, 15.05.11 aniołek Lenka 21tc {*}

Offline agatonek

• zapaleniec
  • data ślubu: 26.07.2008
Mam nadzieję, że jutro będą fotki z próbnej  ;D

Offline kkotek
  • maniak
Dziewczyny jestem już w domu  :)

Dzisiaj mieliśmy baaaaardzo męczący dzień ale cieszymy się bo kilka spraw mamy juz załatwionych  ;D ;D ;D

O 19 byliśmy na spotkaniu z nowym farorzem i musze powiedzieć, że facet jest naprawde ludzki  ;D
Rzeczowy, bardzo spokojnie (ja oczywiście musiałam mieć swoją ściagę o co mam go wypytać  :P ) odpowiadał na wsyztkie moje pytania i rozwiewał wątpliwości  :D Podpowiedział kilka rozwiazań, z których mamy zamiar skorzystać  :)
Pogadaliśmy, zgodził się na wszytkie nasze pomysły tj. Martin idący z obrączkami na poduszce, Zuzia z kwiatkai, "obcy" pan organista i pan skrzypek  ;D 
Zdecydowaliśmy też, że kościół udekoruje nam nasza siostra zakonna a my rezygnujemy z kwiaciarni (jutro jadę odmówić zamówienie)  :) Acha za deko płacimy 150 zł  :)
Będą krzesła "ubrane" w biały materiał w na oparciach kwiat (tak jak u sis), dekoracja klęcznika i dużo kwiatów na ołtarzu oraz dwa stojaki z kwiatami obok klęcznika  :)  Cos takiego jak miała moja sis  ;D
Wypytalismy także o zapłatę ale ksiądz się "migał" i nie chciał powiedzie no i w końcy wyciagnęłąm z księdza jak dawali w tych parafiach , w których pracował i powiedział, że ok 200- 300 zł więc my damy 300 zł i spokój  :)

Acha opłata za ślub i deko na tydzień przed weselem czyli 7 września  :)

Dzwoniłam także do pana organisty i z nim też już jesteśmy umówieni na 13 wrzesnia o godz. 12 więc luzik  ;D
Z panem skrzypkiem tez dzisiaj rozmawialiśmy i ustaliliśmy wsyztko więc i o niego jesteśmy spokojni  :)
Jego również "molestowałam" o  cenę ale powiedział, że on nie "żyje" z tej gry więc nie powie ile mamy mu dać; bardzo sie cieszy kiedy PM przychodzą i proszą go aby zagrał i najważniejsze, że ludziom podoba się to co robi  ;D No ale zapłacimy mu 100 zł bo przeca za darmo nie będzie nam grał  :)

No więc tak spędziliśmy dzisiejszy wieczór  :)

A jutro próbny fryz :skacza:
Fotki będą a co  :D :D :D :D :D

Agatko kiedy spotkanko????

Miłego wieczoru  :-*
« Ostatnia zmiana: 21 Sierpnia 2008, 23:07 wysłana przez kkotek »
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline Netula

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.10.2007
fajnie ze zalatwilas sporo:) No i ze ludzki faroz sie trafil:)
a na zdj i ja czekam;)

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
 :hello: troszkę późno ale dołączam się do twojego odliczanka  ;D i jestem już na bieżąco ;D ;D ;D pozdrawiam 

Offline agatonek

• zapaleniec
Kiedy, no na pewno musimy się spotkać w przyszłym tygodniu, bo 2 września leciiiimy do Egiptu  ;)

We wtorek na 18 mam wizytę u lekarza w Bytomiu, myślę że na 19 bym mogła być w Miechowicach.

Ewentualnie w jakiś inny dzień tygodnia, a jak wam pasuje??

Offline kkotek
  • maniak
O cholenderrrrrrr ja od przyszłego tygodnia mam na 12. 30 do pracy  :'( :'( :'( :'(
No chyba, że spotkacie się z sis i jej koleżanko droga przekażesz figurkę bo ja do 20.30 jestem w pracy  ::) ::) ::)

Dobra teraz zmykam na fryz  ;D
Aparat jest, wsówki sa, kokówki są no i welon potargany jest  :P

lecęęęęęęęęęęęęęęęę papapapatki
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
A gdzie zdjecia

Offline Netula

• Chuck Norris
  • data ślubu: 13.10.2007
puk puk gdzie relacja i zdjecia?

Offline kkotek
  • maniak
Dziewczyny fotki będa ale dopiero jutro bo dzisiaj jestem u Wojtka  ;D

Miłego wieczoru  :-* :-*
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline agatonek

• zapaleniec
A w poniedziałek 1 września? Ja mam wtedy cały dzień wolny?

Offline kobietka
  • maniak
witam dziewczynki- napisałąm w swoim wątku, ale i tu powtórzę:)

Wrażenia po próbnej fryzurze mojej sis- super- wyglądała naprawde przeslicznie, a jak juz założyła welon to normlanie az mi się miękko zrobiło, bo jeszcze niedawno i ja sie tak niecierpliwiłam i szykowałam do godziny 0.
Powiem tak- fryzura nie jest udziwniona ani zbyt ekstrawagancka-w swojej prostocie i elegancji bardzo pasuje do mojej sis i jej slubnych wyobrażeń o sobie.
Wysoko upięty welon,który jakos nigdy mi sienie podobał,przy jej wzroscie i figurze oraz wybranemu uczesaniu pasuje idealnie.
Normalnie nie moge uwierzyć, ze moja sis juz niedługo potupta do ołtarza. na samą myśl chce mi sie wyć, postaram sie powstrzymac od lania łez 13.09.  :Placz_1:
Fotki- ona sama wstawi w swoim wątku i mysle, że będziecie jej prawic same komplementy;)

Ja też przy okazji się uczesałam- działo siedziało, było lekko nerwowo, bom jakoś dzisiaj nie miała dnia na wymyslanie czegokolwiek a już najmniej miałam cierpliwości do siedzenia na fotelu u fryzjera, ale myślę, ze efekt zaskoczył nawet panią czeszczącą 8)

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
kurcze nie mogę sie doczekac aby zobaczyc twoja fryzurkę

Offline werka23

• Chuck Norris
  • Dwa serca przez miłość połączone stały się jednym
  • data ślubu: 14.02.2009 15.05.2010 :i_love_you:
ja też  ;)

Offline agatonek

• zapaleniec
Ja też już czekam z niecierpliwością:)

A nowy welon już jest? Jak będzie wyglądał?

Offline kkotek
  • maniak
Dzień dobry  :-*

Jestem już w domu i po kościele więc teraz na spokojnie mogę Wam wsyztko opowiedzieć i udokoumentować fotkami  ;D ;D ;D ;D

W piątek byłyśmy z sis na próbnym czesaniu i ja jestem baaaaaaaaaaaaaaaardzo zadowolona z mojej fryzurki  ;D
Wiadomo na fotkach nie będzie wyglądała przeuroczo ale musicie wybaczyć bo fryzjerka zrobiła mi 1 fryzure i jakoś mi się ona nie widziała więc później wykombinowała coś innego i tak oto powstał mój ślubny fryz :skacza:

Kurczę mam tyle zdjęć, ze nie wiem które wstawić  ::)
Nie zwracajcie uwagi na moje dziwne miny i na mega arnolda na policzku  ::)
Dziadostwo wyskoczyło 2 tygodnie temu i jeszcze nie zeszło  :'(
Mam nadzieję, że do wesela zniknie  :)

"Ślimaczko- loczki" są trochę spłaszczone ale to przez wcześniejszą fryzure bo włosy były już polakieorwane i potapirowane więc teraz włosy juz nie ukłądały się tak, jak powinny  ::)  W dzień ślubu będą bardziej przestrzenne  ;D ;D ;D ;D

Wystające końcówki na dole tak maja być tylko wiadomo w dzień slubu zostaną potraktowane prostownicą i wtedy pod kokiem nie będę miała "łysej polany" bo te końcówki fajnie będa tak zapełniały pustki i się odpowiednio prezentowały  ;D

I sis, która bardzo ubolewała, że już więcej nie załozy welonu  :P

I jak wam się podoba??

6 września idę na balejaż więc też fryzura będzie bardziej "kolorowsza"  ;D

Agatko welon będzie całkiem nowy bo ten "nasz" nie nadaje się już na drugie wyjście  :'(
Szlajer bedzie identyczny tzn mieniący się, dwuwarstwowy BEZ LAMÓWKI ale chce taki bardziej zebrany przy grzebyku  ;D
Nie wiem czy wiecie o co mi chodzi ale chcę by był bardziej taki hmmmm jak to napisać...... żeby miał więcej objętości i żeby bardziej "stał" przy grzebu  :D :D
Cholender nie wiem jak weam to napisać ale jesteście obyte jeśli chodzi o welony to pewnie będziecie wiedziały o co mi chodzi  :D :D :D :D

Wczoraj byliśmy z W. odebrać zamówione dolary a popołudniu wzięliśmy się za malowanie płotu  :)
Musze napisać, że jesteśmy z siebie dumni bo machnęliśmy go raz dwa a mamy tam co malować  :P
W tygodniu Wojtek jeszcze tylko obieli i pan kamera może kręcić  ;D ;D ;D

Popołudniu jedziemy do carrefoura kupić kolorowe wódeczki  ;D
W tygodniu musimy jeszcze pokupować jedzonko na wieczór kawalerski W.  :)

A ja jutro mam przymiarkę :skacza:
Trochę się stresuję ale mam nadzieję, że będzie dobrze  ;D
Dzisiaj rano jak się obudziłam to nie wiedziałam czy jest niedziela, czy poniedziałek  ::) Dopieor jak spojrzałam na wyprasowaną bluzkę to się kapnęłam, że niedziela bo ją przygotowałam wczoraj na dzisiejszą mszę  :D

Dobra teraz zmykam poczytać co tam u Was  :)

Miłej niedzieli koleżanki  :-*

« Ostatnia zmiana: 24 Sierpnia 2008, 11:35 wysłana przez kkotek »
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline kkotek
  • maniak
Acha i te wszystkie wolno fruwające pojedyncze włosy będą pospinane  :)
Także będzie gładziutko i fajniutko :Serduszka:

Już się normalnie nie mogę doczekać  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Za 20 dni będę żonką mojego Wojtusia :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline marzenieeee

• Chuck Norris
gratuluje 20 dni
nono super fryzurka

Offline kkotek
  • maniak
marzenieeee dziekuję za komplement  :-*

Nie bójcie się mówić prawdy- chętnie przeczytam nawet baardzo szczere wyznania  ;)
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 21.06.2008
Ogólnie nie przepadam za takimi kokami ale tobie on bardzo pasuje :)  ;D

TYlko na 6 fotce cos mi tam nie pasuje... Między welonem a grzywka takie "wzgórze się zrobiło"

Offline kkotek
  • maniak
SaTine dziękuję  :-*

Dopieor teraz zauważyłam, że tak mam taką górkę  :o
Hmm możliwe, że to przez to iż przód ma być lekko podniesiony i jak fryzjerka wpięła welon to takie coś się zrobiło  ::) Jak pójdę na balejaż to muszę zwrócić jej uwagę na to  :)
Poza tym przód muszę mieć lekko podniesiony bo w takim spłaszczonym nie wyglądam za dobrze  :'(
Jakoś będziemy musiały to zrobiż żeby się taki pagórek nie utworzył  :P

Jesli chodzi o koka to ja znowu nie lubię takich "lekkich" fryzur  :) Mam wrażenie, że zaraz mi się rozwalą a ja nie cieprię kiedy włosy mnie gryzą w szyję ;)
Żadko chodzę w rozpuszczonych włosach bo nie lubię  ::)
A do tego wpięcia welonu nie wyobrażam sobie innej fryzurki  :)
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Gabiś
  • Gość
Kochana bardzo ci pasują wysokie upięcia więc uważam że fryzurka jest ok :): Tylko teraz troche niesforna ale jak te kosmyki będą schowane to będzie super!!!
bzuaiki!!!

Offline kkotek
  • maniak
Gabi  :-*

Tak, tak te niesforne kosmyki będą schowane- one też mnie bardzo drażniły ale wybaczyłam to fryzjerce  ;)
W dzien ślubu tak jak pisałam będzie gładziutko i pięknie  ;D ;D ;D
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline mantis1981
  • użytkownik
  • **
Jesli chodzi o fryzurke to myslalam, ze cos innego wymodzisz :) Nie chce bys sie zloscila na mnie, ale ja szczerze mowiac nie widze zadnej roznicy pomiedzy Toba przed fruzura a Toba juz z fryzura slubna....jestes caly czas taka sama a wydaje mi sie ze choc troszke trzeba inaczej wygladac w tym dniu. Ja bym na Twoim miejscu zrobila cos z grzywka....jakos zaczesala ja na bok badz puscila taka podwinieta tez bokiem....to zawsze zmieni troche Twoja buzke a wydaje mi sie ze i Twoj Wojtek bedzie milo zaskoczony jak zobaczy Cie inna niz Cie widzi w dzien powszedni. Bo tak szczerze mowiac tego koka pod welonem nie widac....

ojjj i chyba sie narazilam :)

Offline kkotek
  • maniak
Manitis nie naraziłaś się bo nie ma powodu  :) Przecież prosiłam o szczere komentarze ale powiem tak: miałam już różnego rodzaju grzywki: krótkie, na bok, mega postrzępione i dopiera to, to był strzał w 10  ;D
Od samego początku mówiłam, że nic z grzywka nie robię bo w innych się sobie nie podobam!
Moje włosy bardzo ciężko się układają i nawet jak fryzjerka ułoży mi pięknie wyglądającą grzywkę na bok przy użyciu tony żelu, gumy i lakieru to po godzinie moje włosy wyglądają baaaardzo tragicznie i wywijaja się we wszytkie strony także skutek jest odwrotny od zamierzonego :'(
Dlatego na ślub nie chciałam z niczym innym eksperymentować  :)
A wiadomo teraz wyglądam tak jak zawsze bo brak trej całej oprawy tj. makijaż, fryz, wel;on, suknia ślubna i emocje  ;D
Poza tym Wojtkowi najbradziej podobam się z taką grzywka bo jestem sobą tą jego prawdziwą, nieudawaną Karoliną  ;D

A jeśli chodzi o to, że koka nie widać.... To tak ma być  :P
Po oczepinach wszyscy zobaczą kok i te moje kwiatruszki we włosach  :P
Taki supriseeeeeee  :D :D :D :D

Właśnie wróciliśmy z carrefoura i kupiliśmy kolorowe wóki, winka, szpana piccolo dla dzieci,  winko dla kobiet w pracy WOjtka, wódkę na ajerkoniak i wsyztkie inne produkty potrzebne do wyprodukowania tego pysznego trunku  ;D ;D ;D

Teraz zmykam cos zjeć bo jestem baardzo głodna  :-\

Miłęgo weiczoru  :-*
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Gabiś
  • Gość
kkotek wiem o czym mówisz bo ja tez mam grzywkę i tylko w niej się dobrze czuje :) Powiem Ci tak... w dniu slubu nie tylko fryzura zmiania kobiete... jest jeszcze makijaż, suknia i uśmiech który nie schodzi z twarzy.... I tak zaskoczysz męża i będzie zachwycony :)

Offline kkotek
  • maniak
Gabiś widzę, że mamy takie same zdanie  :-*
My grzywkowce już tak mamy  :P

Mantis też ma rację, że może powinnam coś w sobie zmienić ale ja nie chcę eksperymentować i to w dodatku z grzywką  ::)

Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline agatonek

• zapaleniec
Mi się baaardzo podoba, sama miałam uczesanie w podobnym stylu  :)

Ja myślę, że będziesz błyszczeć w dniu ślubu, nawet z grzywką taką jak na codzień :)

A co z tym poniedziałkiem 1 września  ???

Offline kkotek
  • maniak
Agatko dziękuję za komplementy

A co do spotkania to ja się piszę  ;D

Jak będę miała na 2 zmianę to się najwyżej zamienię  ;)
Zapytam jeszcze co sis na to bo 1 września zaczyna się rok szkolny więc i jej praca ale myślę, że tak pod wieczór będzie już wolna  :)

Agatko a jak wasze zdjęcia????
Paulinka ❤️ 19.03.2018