Pan z którym rozmawiałam był tak zadufany w sobie i przekonany o tym że jest najlepszy z najlepszych, że troche mnie zraził.
to samo jest z A-TRE.. może i oni umieją śpiewać, ale podejscie do potencjalnych kilentów jest okropne..
kiedys rozmawiałam z którymś z nich przez gg, brałam ich pod uwagę pod względem powiedzmy wokalnym, ale chciałam się dowiedziec też, jak wygląda sprawa kosztów.. ile trzeba zapłacic.. i pan przez parenaśce minut uparcie twierdził, ze jak chcę to mam sie z nim i umówic, przyjsc, posłuchac jak grają itp..
Ale ja nie mialam na to ochoty.. albo bym się decydowała i brała (jesli cena byłaby ok i termin oczywiscie), bez słuchania, albo nie.
Ale Pan swoje.. nie rozumiał tego, ze dla niektórych cena tez jest ważna, nie chciał powiedziec czy ma wolny termin itp..
to ja mam gdzies taki zespół.. chyba po pół godzinie mi podał cenę, ale twierdził, ze nie moze ona byc wyznacznikiem zespołu itp.
porażka...
Cieszę się, ze wybrałam Galileo bo oni poważnie traktują klientów, są otwarci na propozycje, można dogadac wiele spraw itp.