Autor Wątek: Sprawdzone zespoły muzyczne????  (Przeczytany 71503 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline coti
  • nowicjusz
  • *
Sprawdzone zespoły muzyczne????
« Odpowiedź #30 dnia: 17 Lipca 2006, 22:57 »
polecamy zespół OKAY ze Szczecina państwa Soltowskich,byliśmy na weselu znajomych, gdzie zabawa była przednia, kiedy sami organizowaliśmy wesele od razu do nich dzwoniliśmy. Grali rewelacyjnie, goście nie schodzili z parkietu, bawili sie i młodzi i starsi, repertuar bardzo szeroki, dla każdego coś dobrego:))

Asia i Maciek

Offline agayuna
  • forumowicz
« Odpowiedź #31 dnia: 1 Sierpnia 2006, 13:17 »
a czy ktoś może mi podać namiary na jakiś dobry przenajlepszy weselny zespół ze Świnoujścia?....szukam zespołu na 07.10...wielkimi krokami nadchodzi ten dzień.

czekam czekam..

Offline agayuna
  • forumowicz
« Odpowiedź #32 dnia: 6 Sierpnia 2006, 22:45 »
Widze ze nikt tu nie zagląda....

a może na priva albo na getti@wp.pl ktos by nam podesłał numer tel do Okay , Wedan ....

desperacko pozdrawiam..

Offline Agnieszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.08.2005
« Odpowiedź #33 dnia: 7 Sierpnia 2006, 00:33 »
Jezeli chodzi o zespół Wedan to są dostępni na stronie głównej, ale ja mogę polecicć ich bo akurat grali u mnie na weselu i byłam baardzo zadowolona :D

Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę,ja o Twoje zdrowie najgoręcej proszę.Ja jestem przy Tobie od pierwszego grama,Tyś mój świat cały,a ja...Twoja mama..

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #34 dnia: 7 Sierpnia 2006, 06:36 »
Moim skoromnym zdaniem ...jak na 7 października to troszku już późnawo....
Te przenajlepsze kapele są już rezerwowane rok wcześniej.
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #35 dnia: 7 Sierpnia 2006, 08:09 »
a nie lepiej pogadać z dj-ami????

faktycznie październik 2006 jest za 2 m-ce... ciężko będzie coś znaleść chybaże ktoś inny zrezygnował..
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline madziulek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #36 dnia: 8 Sierpnia 2006, 12:15 »
Cytat: "coti"
polecamy zespół OKAY ze

no właśnie grali u mnie na weselu i sa naprawdę świetni ja równiez ich polecam goraco  :!:
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline agayuna
  • forumowicz
« Odpowiedź #37 dnia: 8 Sierpnia 2006, 12:25 »
Cytat: "madziulek"
Cytat: "coti"
polecamy zespół OKAY ze

no właśnie grali u mnie na weselu i sa naprawdę świetni ja równiez ich polecam goraco  :!:

A czy moge Was Dziewczynki prosić o namiary na OKAY na priva..

uf uf uf ...szukanie zespolu to nie dla mnie zadanie.

Offline zibi

• Administrator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 31.07.1999
« Odpowiedź #38 dnia: 9 Sierpnia 2006, 17:37 »
agayuna,
troszkę inwencji, masz do dyspozycjki naszą bazę danych, ale się nie chce zajrzeć, a tam są namiary zresztą na OKAY też
kliknij w LINK

Offline madziulek

• Chuck Norris
« Odpowiedź #39 dnia: 10 Sierpnia 2006, 14:20 »
w bazie danych też są namiary
Kuba 2007
Szymon 2010

Offline agayuna
  • forumowicz
« Odpowiedź #40 dnia: 10 Sierpnia 2006, 20:05 »
Dziękuję Dziękuję.Znalazłam "bazę danych", zespołu jeszcze nie.

Jesteście Boskie!

Offline monika_szczecin
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #41 dnia: 5 Września 2006, 09:46 »
Cześć,

Szukamy z moim przyszłym mężem zespołu na sierpień 2007 i jest duży problem. Polecane na forum zespoły tj. np. Gambit, Galileo, Presto (ze stargardu) są już zajete. Kajabad jakoś nas nie przeknuje, podobnie jak Pan z Mini-band. Polecacie zespół OK więc zadzwoniłam, ale Pan z którym rozmawiałam był tak zadufany w sobie i przekonany o tym że jest najlepszy z najlepszych, że troche mnie zraził. Dlatego moze ktos poeca jakis inny dobry zespół tzn żeby w miarę dobrze śpiewał a przede wszystkim potrafił zabawiać gości, czyli trochę umiejetności wodzireja. Bardzo proszę o jakies wskazówki, bo szczerze mówiac jesteśmy w kropce. Z góry wielkie dzieki

Offline MELODYJKA

• bywalec
  • data ślubu: oj dawnoo;)
mini band
« Odpowiedź #42 dnia: 5 Września 2006, 23:44 »
sorki ,ale dla mnie mini band to..porazka...po odsluchaniu dema
 :koncert:
prawdziwy przyjeciel wie o Tobie wszystko ...a mimo to nadal Cię lubi...

Offline monika_szczecin
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #43 dnia: 6 Września 2006, 08:20 »
Nie ukrywam, że to forum to dla mnie najcenniejsze źródło opinii, ale faktycznie co do mini-bandu to moze i oni fajnie prowadzą itp. ale głosu to ten facet za bardzo nie ma

Offline Madzialena

• Prawdziwie kochasz wtedy, kiedy nie wiesz dlaczego...
  • maniak
  • Aniołek [*] 16.01.2009
  • data ślubu: 17.09.2005r.
« Odpowiedź #44 dnia: 6 Września 2006, 15:37 »
Cytat: "monika_szczecin"
Pan z którym rozmawiałam był tak zadufany w sobie i przekonany o tym że jest najlepszy z najlepszych, że troche mnie zraził.

to samo jest z A-TRE.. może i oni umieją śpiewać, ale podejscie do potencjalnych kilentów jest okropne..

kiedys rozmawiałam z którymś z nich przez gg, brałam ich pod uwagę pod względem powiedzmy wokalnym, ale chciałam się dowiedziec też, jak wygląda sprawa kosztów.. ile trzeba zapłacic.. i pan przez parenaśce minut uparcie twierdził, ze jak chcę to mam sie z nim i umówic, przyjsc, posłuchac jak grają itp..
Ale ja nie mialam na to ochoty.. albo bym się decydowała i brała (jesli cena byłaby ok i termin oczywiscie), bez słuchania, albo nie.

Ale Pan swoje.. nie rozumiał tego, ze dla niektórych cena tez jest ważna, nie chciał powiedziec czy ma wolny termin itp.. :x  :?

to ja mam gdzies taki zespół.. chyba po pół godzinie mi podał cenę, ale twierdził, ze nie moze ona byc wyznacznikiem zespołu itp.

porażka...

Cieszę się, ze wybrałam Galileo bo oni poważnie traktują klientów, są otwarci na propozycje, można dogadac wiele spraw itp.

Offline monika_szczecin
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #45 dnia: 6 Września 2006, 15:50 »
Ja też sie kontaktowałam z Galileo  ale cały sierpień maja już zajęty  :(
Słyszeliście coś może o zespole "Fanton" i "Warto"

Ps. Pan z OKAY też nie podał mi ceny przez tel.

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
« Odpowiedź #46 dnia: 6 Września 2006, 15:52 »
Cytat: "Madzialena"
to samo jest z A-TRE.. może i oni umieją śpiewać.....
kiedys rozmawiałam z którymś z nich przez gg, brałam ich pod uwagę pod względem powiedzmy wokalnym, ale chciałam się dowiedziec też, jak wygląda sprawa kosztów.. ile trzeba zapłacic.. i pan przez parenaśce minut uparcie twierdził, ze jak chcę to mam sie z nim i umówic, przyjsc, posłuchac jak grają itp..

co do A-TRE to kontaktowałam sie nimi równiez przez gg. Wylewni moze nie byli, ale nazbyt uprzejmi też nie. Odniosłam wrażenie, że nie zależy im na nas jako na potencjalinych klientach. Zrezygnowałam zatem.

Natomiast co do Pana Andrzeja z Mini Bandu, to wybaczcie, ale nie mogę narzekać.
Kontakt bardzo miły, rzeczowy, same konkrety bez bicia piany (jaka data, jaka cena, wymogi co do repertuaru itp.), odpowiedzi na maile w ciagu 12 godzin (tego samego dnia lub z samego rana następnego), płytka CD z ich nagraniami znalazła sie w mojej skrzynce na drugi dzień po rozmowie telefonicznej.

Jak widzicie nie mam sie na co uskarżać...
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline monika_szczecin
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #47 dnia: 6 Września 2006, 16:23 »
ale przecież nikt nie mówi że mini band jest niemiły czy niesolidny, chodzi tylko o to, że jednym sie podoba jak śpiewaja a innym nie, ale wyglądają na całkiem sympatycznych

Offline monika_szczecin
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #48 dnia: 6 Września 2006, 16:24 »
a tak wracając do głównego mojego wątku, to może ktoś polecić jeszcze jakiś naprawdę dobry zespół?

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Nelcia mój kawałek nieba
« Odpowiedź #49 dnia: 6 Września 2006, 20:44 »
Brałam ślub miesiąc temu i u mnie grał zespół AZ-et -raczej nie ogłaszają się w e-wesele, ale w innych ślubnych informatorach tak- i powiem szczerze, że było suuuuper!!!

Może nie mają aż nie wiadomo jakich głosów, ale śpiewać umieja :P:P:P:P- od razu rozbawili Naszych gości- a ich konkurs pod tytułem ,,Jezioro łabędzie" po prostu suuper...Jeszcze nigdy nie widziałam tak tańczących gości :hahaha:

Po drugie nie znali piosenki-takiej jaką chcieliśmy mieć na pierwszy taniec-ale się jej nauczyli.
Grać skończyli po 5 rano, cenowo są ok :D:D:D:D

Goście do tej pory pytają się co to była za orkiestra, bo suuper się bawili (więc chyba sie podobali :D:D)

Jak dla mnie ok...

26sierpnia bawiliśmy się-już jako małżeństwo!!!  :serce:  :serce: -na weselu kuzyna mojego męża -i tam grało małżeństwo z Gryfina- Jeszcze na żadnym weselu nie bawiłam się tak jak z nimi :D:D:D:D ( a cenowo to nie uwierzycie... :shock:  :shock: ). Tylko, że nie wiem jak się nazywali :hmmm:
Życie jest jak gra planszowa...czasem ktoś stoi na twoim polu.

Offline monika_szczecin
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #50 dnia: 6 Września 2006, 21:38 »
A zespół Voices? Słyszeliście coś o nich? Może mi ktoś podesłać jakiś kontakt do nich i adres ich strony? Z góry wielkie dzięki!

Offline belonka
  • zapaleniec
« Odpowiedź #51 dnia: 7 Września 2006, 11:25 »
A co sadzicie o zespole Gambit pana Pertkiewicza? dobrze bawia gości?

Offline monika_szczecin
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #52 dnia: 7 Września 2006, 12:54 »
Gambit - jest dużo opinii na forum i chyba same dobre, zespół bardzo chwalony, ale terminy ma już na rok do przodu zarezerwowane

Offline monika_szczecin
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #53 dnia: 7 Września 2006, 16:51 »
A Voices? Ktos się wypowie?????

Offline Kasia*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #54 dnia: 7 Września 2006, 17:09 »
Cytat: "martini"
San Sebastian - sa drodzy ale ponoc niesamowici

są drodzy to fakt(i dodałabym nawet super drodzy) ale czy niesamowici???
Miałam okazje sie bawić na dwóch weseleach z ich udziałem- jedno w sieprpniu 2000 a drugie wrzesien 2003. Duzo piją i chyba zapominają że są w pracy. Repertuar maja prosto z list przebojów i (na weselach ) grają to co obecnie w dyskotekach. Mi sie akurat ich praca nie podobała. Brak weslengo klimatu- chyba tak bym to nazwała
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień

Offline Magda M.
  • Moderator
  • uzależniony
  • data ślubu: sierpień 2006
« Odpowiedź #55 dnia: 7 Września 2006, 17:28 »
A Voices? Ktos się wypowie?????

Zespół Voices gra podobnie do zespółu Gambit  :lol:  ( w tym pierwszym gra syna pana Mirka z Gambitu (przynajmniej kiedyś grał jak ich słyszałam)) Jeśli chodzi o prowadzenie wesela nie ma pojęcia.

Gambit - jest dużo opinii na forum i chyba same dobre, zespół bardzo chwalony, ale terminy ma już na rok do przodu zarezerwowane

Racja, ja też rezerwowałam ich rok naprzód  :D

Offline Magda M.
  • Moderator
  • uzależniony
  • data ślubu: sierpień 2006
« Odpowiedź #56 dnia: 7 Września 2006, 17:34 »
Cytat: "klaudia"
Repertuar maja prosto z list przebojów i (na weselach ) grają to co obecnie w dyskotekach.

Faktycznie grają dużo nowości i przebojów dyskotekowych co na weselu (moim zdaniem) nie bardzo pasuje  :?  A jeśli ktoś lubi takie szaleństwa i wesela porównywalne z zabawą na dyskotece to ten zespół na pewno tworzy taki klimat.

Offline monika_szczecin
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #57 dnia: 7 Września 2006, 20:38 »
No tak, zadzwoniłam do Voices i nie ma terminu, już powoli zaczynam szaleć. Kiedy znajdę kilka pozytywnych opinii o zespole dzwonię a tu już zajęte. Tragedia!

A ktoś miał na swoim weselu zespół Fanton? A moze ktoś poleci jakiś... bo mi się chyba pomysły skończyły. Było kilka bardzo dobrych opinii o zespole wedan, mają nawet wolny termin, ale są tam tylko dwie osoby, Pani śpiewa, a Pan śpiewa i gra na klawiszach, trochę mnie ten brak instrumentów przeraża...

Offline monika_szczecin
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #58 dnia: 7 Września 2006, 21:03 »
I jeszcze zespół Arise? U kogo grał na weselu? Jakie opinie? Na forum właściwie jedyna jest taka, że babka ma fajny głos. No więc jak to z nimi jest?

Offline Kasia*

• Chuck Norris
« Odpowiedź #59 dnia: 7 Września 2006, 21:31 »
ja za 10 dni powiem Ci jak sie bawiłam na weselu na który ide w następny weekend. Młodzi mają jakiś zespół, który jest mało znany, chyba nawet nie ma go w bazie danych, bo jest na tyle fajny i nie potrzbuje reklamy.
A jak bedzie to zobaczymy :roll:
Wszyscy mówią mi - kiedyś przyjdą lepsze dni, ktoś na dobre zmieni mnie, czekam na ten dzień