Autor Wątek: Sprawdzone zespoły muzyczne????  (Przeczytany 71468 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline kkaassiiaa
  • nowicjusz
  • *
Odp: Sprawdzone zespoły muzyczne????
« Odpowiedź #120 dnia: 18 Lipca 2008, 01:58 »
my jak z siostrą szukałyśmy zespołu na wesele po wielu przejściach w końcu trafiłyśmy na ZESPÓŁ DYNAMIT, zaprosili nas do siebie na próbę i bardzo nam się spodobało od samego początku. , Bardzo mili ludzie.   Mieli nawet migające kolorowe światła które akurat na weselu się bardzo przydały bo jak kamerzysta skończył kamerować i zgasił lampkę to zrobił się fajny klimat:) Co mi się podobało to grali długo i robili krótkie przerwy a grali dużo znanych piosenek troche nowości troche po angielsku ale tak z umiarem wszystkiego siostra chciała disco polo żeby było troche dla ciotek do skakania.  no sokoły ore ore czy takie jak kankan to wogóle świetna sprawa na weselu. . . takie biesiadne:) Wogóle fajne prowadzenie wesela, oczepiny też bombowe wygrałam nawet szampana  w konkurencji:)Ostatnio przeglądałam kasete z wesela to przypomniał mi się pan akorderonista co chodził do gości i grał biesiadne piosenki-ale to była checa:P nawet ja dosiadłam się z kuzynkami do ciotek i śpiewaliśmy do kielicha hehe.  Goście byli bardzo zadowoleni z orkiestry z resztą z całego wesela ale dzisiaj jednak doszłam do wniosku, że dobry zespół na weselu to podstawa:) W tym roku ślubuje kuzynka i już nie mogę doczekac się tej imprezy ona zamówiła sobie ten sam zespół już w ubiegłym roku-pytałam sie jej czy skład zespołu taki sam -na szczęśćie się nie zmienił więc licze na dobrą zabawe:)hehe Dobra już i tak się za dużo rozpisałam-jednym zdaniem mogę bardzo polecic ten zespół jak na razię są dla mnie jedym z lepszych zespołów:D wiem że nie można podawac namiarów na zespoły wiec jakby co to piszcie na priva moge podac namiar do kogoś tam z tego zespołu Dynamit

Offline missmax

• entuzjasta
« Odpowiedź #121 dnia: 18 Lipca 2008, 11:40 »
kkaassiiaa - a w zespole Dynamit cztery osoby były na tym weselu, ktore opisalas? No ja juz sie wczesniej kontaktowalam z zespolem, nawet wokalistka zespolu przeslala mi kilka mp3 na emaila. Nie spiewa zle, ale wiekszosc piosenek wlasnie ona spiewala. A jak bylo na tym weselu, ona głównie spiewala? czy takze facet/faceci? jak było?dzieki za odpowiedz:)pozdrawiam

Offline kkaassiiaa
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #122 dnia: 18 Lipca 2008, 22:48 »
Cześć Missmax:) Powiem szczerze, że nie zwróciłam specjalnie uwagi na to kto kiedy śpiewał. . . ale pamietam, że facet dosyć często śpiewał, możliwe nawet że śpiewali na zmiane. . . no może troszkę więcej śpiewała dziewczyna, ale wcale to w niczym nie przeszkadzało a przynajmniej jak dla mnie.  Ale może jeśli wolisz żeby śpiewał więcej facet można z nimi to uzgodnić-nie wiem-ale warto się zapytać:) aha i tak na weselu były 4 osoby w zespole ale coś pamiętam że można było poprosić bez akordeonu wtedy było taniej-myśleliśmy nad składem 3 osobowym. . . ale rodzice zdecydowali że akordeon może być:)pozdrawiam

Offline missmax

• entuzjasta
« Odpowiedź #123 dnia: 19 Lipca 2008, 15:07 »
No ja wlasnie tez jakbym juz miala sie decydowac na zespół - to najlepiej, by mial tez akordeon i czasem przygrywaliby do stołów. Tak jest bardziej weselnie i biesiadnie :)

Offline Karolina1984
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 19-09-2009
« Odpowiedź #124 dnia: 28 Sierpnia 2008, 13:12 »
Witam,
poszukuje zespołu na moje wesele i po przeczytaniu Waszych opinii zdecydowanie chciałabym uzyskać jakieś namiary na zespół Wedan i Fama.  Bardzo Was proszę o kontakt do tych zespołów na priv.

Dziękuje i pozdrawiam :)

Offline asia555

• forumowicz
  • data ślubu: 18.07.09
« Odpowiedź #125 dnia: 9 Września 2008, 15:46 »
Kochani!
A czy macie jakies nowe opinie na temat zespolu Silver Now Music? Wiem, ze ten temat byl juz poruszany na forum, ale od tych wypowiedzi juz troche czasu, a wiecie jak to jest - chcialabym byc pewna ze dobrze wybralam, bo to przeciez jeden z najwazniejszych dni w zyciu.
Przeciez zespol ten musial grac u kogos ostatnio na weselu. Bardzo prosze o odpowiedz :):):)

Offline Karolina1984
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 19-09-2009
« Odpowiedź #126 dnia: 30 Września 2008, 19:20 »
Byłam ostatnio w Scandii posłuchać zespołu Famaband.   Składa się z dwóch panów.   Muszę powiedzieć, że byliśmy pod wrażeniem.   Głosy mają świetne, repertuar też.   Ludzie przy ich muzyce bawili się znakomicie.   Ogólnie zdecydowaliśmy się, że to właśnie oni zagrają na naszym weselu.   Po tym co od nich usłyszałam zdecydowanie mogę ich polecić :)

Offline strzelky83

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 26.09.2009
« Odpowiedź #127 dnia: 4 Listopada 2008, 14:36 »
salomea prosze na priv info o zespole ktory u Ciebie grał na weselu-podzielisz sie wrażeniami? prosze...

Offline tetka
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #128 dnia: 21 Listopada 2008, 09:48 »
witam
a my mamy PRESTO ze Stargardu na kwiecień 2009 opinie słyszałam bardzo dobre a nawet rewelacyjne, więc zdecydowaliśmy się na ten zespół.  Umowa jest podpisana a na życzenie klinta można obejrzeć dvd z wesela na którym grali.  Panowie są konkretni cena też nie jest z kosmosu .
z tego co wiem to na 2009 mają wszystkie terminy zajęte( chyba że coś się zwolni przez przypadek- my tak mieliśmy) i 2010 też zaczęli już dawno rezerwować. 

Offline aaniiusiaa

• forumowicz
  • data ślubu: 08.08.2009
« Odpowiedź #129 dnia: 24 Listopada 2008, 20:02 »
my mamy zespół dynamit. wokalistka nam też wysłała kilka mp3, byliśmy na spotkaniu i zdecydowaliśmy się na nich.
Ale jak ich rezerwowaliśmy to i tak już nie mieliśmy w czym wybierac bo te wszystkie najlepsze zespoły już dawno były zarezerwowane.

Offline irenka21

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 26-09-2009
« Odpowiedź #130 dnia: 25 Listopada 2008, 13:41 »
witam serdecznie kochane kobietki
szukam opisni o zespole hawana san z pyrzyc prosze o opinie

Offline izabelle13

• Chuck Norris
  • data ślubu: 8.09.2007
« Odpowiedź #131 dnia: 30 Listopada 2008, 17:25 »
a czy może któraś z Was wie coś na temat zespołu EFEKT z Chociwla?
Czekam na opinie :D :D :D

Offline czarna_mamba

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 29.08.2009
« Odpowiedź #132 dnia: 2 Grudnia 2008, 13:55 »
a ja biorę Basstars no i mam nadzieję że rozkręcą imprezę tak jak ich chwalą ;))

Offline p_h_i_l_l_i_p
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #133 dnia: 9 Lutego 2009, 01:38 »
a czy ktos moglby polecic zespol grajacy muzyke calkowicie na zywo (lacznie z perkusja) ;D

Offline grzesk98
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 29.08.2009
« Odpowiedź #134 dnia: 26 Lutego 2009, 10:55 »
Ze Szczecina polecam zespół muzyczny Savio - ich strona regulamin Grali na ślubie mojego kolegi, zabwaa na prawdę przednia, 3 osoby, w tym wokalistka.  Ja również ich będę gościł na własnym.
Na stronie jest sporo utworów, można posłuchać i skontaktować.
Termin należy sobie rezerwować z rocznym, albo najlepiej 1,5, 2 wyprzedzeniem tacy są popularni w rejonie.
« Ostatnia zmiana: 26 Lutego 2009, 11:20 wysłana przez monia »

Offline malgosiask

• Chuck Norris
  • data ślubu: 10 czerwca 2009r.
« Odpowiedź #135 dnia: 26 Lutego 2009, 13:23 »
a czy ktos moglby polecic zespol grajacy muzyke calkowicie na zywo (lacznie z perkusja) ;D

Jeśli z perkusją to Muzykanci - muzyka na żywo. Wiem od koleżanki, która miała ich na swoich weselu, że są świetni. Też ich słyszałam na żywo i muszę przyznać, że naprawdę są dobrzy!

Offline irminka.p
  • forumowicz
« Odpowiedź #136 dnia: 26 Lutego 2009, 15:16 »
O tak potwierdzam. Muzykanci są super. Grali na moim weselu i nie zamieniłabym na jakikolwiek inny zespół. Muzka na żywo i przecudny głos wokalistki. POLECAM!!! Juz niedług idę na wesele do znajomych gdzie także będą grać (znajomi zdecydowali się po obejrzeniu mojego filmu z wesela:) i już nie mogę się doczekać. Pozdrawiam

Offline missmax

• entuzjasta
« Odpowiedź #137 dnia: 27 Lutego 2009, 20:59 »
ci "Muzykańci" chyba nie grają biesiad ani dico polowek?  bardziej nowoczesny zespol, z tego co slyszalam? hmm jak dla mnie.. to musi byc biesiada i disco polo na weselu.

Offline pileczka22

• Aga
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #138 dnia: 1 Marca 2009, 19:51 »
Muzykanci są rewelacyjni i z tego co pamiętam, to grali kilka disco polowek na naszym weselu. A na pewno jeśli komuś zależy to są skłonni "poduczyć" się kawałków, których nie mają normalnie w repertuarze. Biesiady były na pewno. Generalnie muzyka była taka, że i młodzi i starsi nie schodzili z parkietu.
« Ostatnia zmiana: 2 Marca 2009, 10:42 wysłana przez Maja »

Offline missmax

• entuzjasta
« Odpowiedź #139 dnia: 1 Marca 2009, 19:58 »
nie no napisalam, że disco polo nie graja - bo na ich stronie chyba przeczytalam, "ze nie wiedza co to disco polo", to od razu u mnie odpadli.. choc takze i przez to, że jest ich troche w kapeli, wiec to raczej na jakis duze weselicho sie bierze zespol grajacy na zywo i duzy skład. No i tez troche by kosztowali, jak ich jest 5 czy 6 ...?

A ... tak w ogóle, to drodzy oni są?

Offline pileczka22

• Aga
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #140 dnia: 1 Marca 2009, 20:04 »
Jest ich pięcioro, a co do ceny... chyba coś koło 3 tyś płaciliśmy ale już dokładnie nie pamiętam.
Ja jednak uważam, że są warci każdej ceny :) Wszyscy znajomi, którzy planują wesela, a byli na naszym pytają się mnie o namiary do nich :)
Ale Ty missmax, to już na pewno masz jakiś zespół - w końcu wesele tuż tuż :) Wszystko dopięte na ostatni guzik??  :)

Offline missmax

• entuzjasta
« Odpowiedź #141 dnia: 1 Marca 2009, 20:13 »
^ no slyszalam, ze Muzykanci są dobrzy. W koncu tez dostali nagrode na festiwalu zespolow weselnych, czy cos takiego  ::)

Tak,ja juz mam zespół. Jedna z forumek polecila zespol, który u niej gral na weselu i mi sie tez spodobali. choc nie slyszalam na zywo, to demowka pokazala mi, że ta muzyka i ich spiew to to, czego szukalam, no i cena dosc atrakcyjna - a tym tez sie musialam kierowac,

Czy wszytsko dopięte na ostatni guzik? CHCIALABYM. mysle, że wszytsko dopięte bedzie dopiero... hehe gdzies tak w kwietniu może :o. No ale z tych wazniejszych spraw to juz mamy. Pozostalo rozdanie zaproszen od mojej strony, dodatki do sukni, ubranie pana mlodego... i inne już całkiem drobniejsze :) Miedzy innymi takze wybór piosenki na pierwszy taniec.

Offline pileczka22

• Aga
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #142 dnia: 1 Marca 2009, 20:16 »
No to trzymam kciuki żeby wszystko wyszło :)
Grunt to się nie stresować :)

Offline missmax

• entuzjasta
« Odpowiedź #143 dnia: 1 Marca 2009, 20:34 »
no dzięki dzięki i oczywiście, wszystko będę z planem i z gracją załatwiać. postaram się bezstresowo :).

A odnośnie MUZYKANTÓW - to własnie sobie przesłuchuję ich demowkę na stronce i przejrzalam repertuar. No to ja bylam juz dawno na ich starszej stronce. W repartuarze duzo roznorodnej muzyki.. jest tez i m.in. BOYS i DODA.. tak wiec widzę, że nie są specyficzni odnosnie muzyki.

Najwiecej spiewa ta jedna dziewczyna - ma super glos. A jak zaspiewala "I Feel Good" - normalnie mistrzostwo. "Volare" tez super. No pewnie od czasu do czasu tez i jakis chlopak z nia zaspiewa, np. "Moj Przyjacielu", bo jak by ciagle wszytskie piosenki musiala ciagle ta pani spiewac, to by tak nudnawo sie moglo zrobic. Choc glos i spiew ma naprawdę PROFESJONALNY! Brawo...  ::)
« Ostatnia zmiana: 2 Marca 2009, 10:42 wysłana przez Maja »

Offline pileczka22

• Aga
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #144 dnia: 1 Marca 2009, 22:01 »
No są nieźli :)
A Ty pisz jak Ci idą przygotowania na bieżąco :)

Offline madzia1980a
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #145 dnia: 8 Marca 2009, 07:42 »
w przyszlym roku w czerwcu mam wesele w dworku hetmanskim, serdecznie prosze o kontakty do sprawdzonych muzykow, dziewczyny i chlopaki-doradzcie! :)

Offline stokrota86

• uzależniony
« Odpowiedź #146 dnia: 10 Marca 2009, 20:07 »
my zdecydowalismy sie na zespol Fama, dzis podpisalismy umowe i (odpukac) jestesmy bardzo dobrej mysli :) poznalismy lidera zespolu oraz jego narzeczona, sa bardzo mili, otwarci na propozycje, kontaktowi i mysle, ze bedziemy zadowoleni. nie maja strony www ale jesli ktos bedzie chcial kontakt to moge przeslac na priv. pozdrawiam :)

Offline aga.m1986

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 03.06.2010 r.
« Odpowiedź #147 dnia: 11 Marca 2009, 13:07 »
cześć!
słyszałyście może o zespole piasecki band???
Czy któraś z Was miała ich na weselu, lub była na imprezie z ich udziałem?
Jak śpiewają i prowadzą imprezę?
Z góry dziękuje za pomoc :)

Offline madzia1980a
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #148 dnia: 11 Marca 2009, 16:08 »
jejku juz nie wiem jaki zespol wybrac, tak chwala muzykantow-ale troche drogo. . . .  moze jeszcze ktos podsunie cos ciekawego i zeby cena byla troche nizsza ;)

Offline osa

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #149 dnia: 12 Marca 2009, 00:08 »
Polecam 3 osobowy zespół KAMERTON .  Są naprawde świetni.  Mają strone WWW .  Cena przystępna.  Więcej informacji moge podać na priw.  POZDRAWIAM :).