Autor Wątek: Sprawdzone zespoły muzyczne????  (Przeczytany 70074 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline asia555

• forumowicz
  • data ślubu: 18.07.09
Odp: Sprawdzone zespoły muzyczne????
« Odpowiedź #150 dnia: 12 Marca 2009, 13:41 »
A czy ktos moze slyszal o zespole Silver Now Music? Plissss, napiszcie cos ???

Offline leeloom
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 08.08.2009
« Odpowiedź #151 dnia: 16 Marca 2009, 20:54 »
pomocy proszę; mam do wyboru zespół As lub Wedan lub Access Music Band i . . .  nie moge sie zdecydować :( ja, po szkole muzycznej! (może właśnie dlatego) :///
Za zespołem As przemawia saksofon, ale jak dla mnie mają ubogi repertuar; zespół Wedan przeraża mnie brakiem instrumentów - z 2 keybordami boję się że będzie za nudno i mało urozmaicenia; a o Access Music Band nie ma żadnych opini. . .  :( Galileo, Muzykanci, Felix i cała reszta zespołów pozajmowana  :'(  a może ktoś jeszcze poleci jakiś ciekawy zespół, który nie gra w stylu disco polo  ???
z góry dziekuję za wszelkie info

Offline stokrota86

• uzależniony
« Odpowiedź #152 dnia: 18 Marca 2009, 20:10 »
na pewno odrzucilabym zespol ktory nie ma zadnych instrumentow. w ogole to bylas juz na spotkaniach z zespolami? jesli nie to na pewno warto to zrobic przed podjeciem decyzji, spotkac sie ze wszystkimi trzema, zobaczysz czym potrafia cie do siebie przekonac. poza tym ja jestem za zespolami, w ktorych sa mlodzi ludzie, starsze panie i panowie z brzuchem nie specjalnie do mnie przemawiaja:P a to z powodu disco polo wlasnie.

Offline ARNIMO

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 10.04.2010
« Odpowiedź #153 dnia: 27 Marca 2009, 14:37 »
Uwaga !
Nie mylcie ze sobą zespołów - FamaBand i FAMA -to są całkowicie inne zespoły ze Szczecina .    FamaBand - sami faceci, FAMA - dziewczyna i 2 chłopaków.    Jeśli ktoś posiada więcej informacji o nich jaki, który jest - podzielcie się nimi na forum . 
« Ostatnia zmiana: 27 Marca 2009, 14:51 wysłana przez ARNIMO »

Offline ARNIMO

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 10.04.2010
« Odpowiedź #154 dnia: 27 Marca 2009, 20:41 »
Uwaga !
Nie mylcie ze sobą zespołów - FamaBand i FAMA -to są całkowicie inne zespoły ze Szczecina .
FamaBand -kobieta i mężczyzna - STARSI,
FAMA - dziewczyna i 2 chłopaków-MŁODZI.     
Jeśli ktoś posiada więcej informacji o nich jaki, który jest - podzielcie się nimi na forum .     
-sorki za pomyłkę. 
« Ostatnia zmiana: 27 Marca 2009, 20:45 wysłana przez ARNIMO »

Offline irenka21

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 26-09-2009
« Odpowiedź #155 dnia: 2 Maja 2009, 12:10 »
witam wszystkich
jeśli ktos szuka zespołu na wesele 26. 09.  2009 bardzo chetnie odstąpie swój termin  poniewaz my niestety musimy przełożyc ceremonie zespoł jest naprawde świetny a chłopak który śpiewa ma tak fenomenalny głos ze az chce sie przy jego muzyce tańczyc zepół nazywa sie zespół może składa sie z 2,3 badz 4 os z wodzirejem.  maja naprawde bogaty repertuar.  zainteresowanych prosze o kontakt na gg 8906007 badz na meila nemekbuziaczki@wp. pl

Offline GosiaMG2
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 09/2010
Poszukuje zespołu na wesele
« Odpowiedź #156 dnia: 13 Maja 2009, 03:26 »
Poszukuje zespołu na wesele wrzesien 2010 prosze o kontakt gosiuniu@buziaczek. pl

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #157 dnia: 13 Maja 2009, 08:08 »
irenko.. jak nazywa się ten zespół i skąd sa?? ze s-cia??
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline irenka21

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 26-09-2009
« Odpowiedź #158 dnia: 13 Maja 2009, 13:18 »
witam moniu zespół jest z pyrzyc grają naprawde super ja niestety musze z nich zrezygnwac poniewaz musiałam odwołac uroczystoś
jesli bedziesz chciała wiedziec cos wiecej to moje gg 8906007

Offline martika
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 30.05.2009
« Odpowiedź #159 dnia: 4 Czerwca 2009, 14:35 »
na moim weselu grał zespół wedan, który naprawdę baaardzo polecam!!!! super grali i bawili gości, naprawdę warto!!

Offline snakeKaa
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #160 dnia: 5 Czerwca 2009, 10:17 »
Witam! Osobiście polecam zespół ze Stargardu PRESTO, bawiłam sie z nimi na wielu weselach i za każdym razem prowadzili zabawę świetnie.  Sama  mam ich na swoim weselu w kwietniu 2010r. 

Offline Robin

• bywalec
  • data ślubu: 24-04-2010 :Serduszka:
« Odpowiedź #161 dnia: 9 Czerwca 2009, 08:03 »
My dzisiaj jedziemy podpisać umowę z SAVIO. Mają fajne opinię, kontakt z nimi naprawdę profesjonalny. Zaprosili nas na wesele, żebyśmy ich sobie obejrzeli. Po rozmowie z nimi doszliśmy do wniosku, że ich pomysły pokrywają się z naszą wizją zabaw weselnych, więc się zdecydowaliśmy. Mam nadzieję, że nie rozczarują nas ;)
Trzymajcie kciuki.

Relacyjka Robin
Zapraszam :)

Offline daga.l

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 20 Czerwiec 2009
« Odpowiedź #162 dnia: 5 Sierpnia 2009, 13:18 »
Z calego serca polecam zespol Koszalin Show Band. Sa rewelacyjni !!!!!!!!!! Jak dla mnie numer 1

Offline awrena
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 01.08.2009
« Odpowiedź #163 dnia: 5 Sierpnia 2009, 13:47 »
Wlaśnie jestem tydzień po weselu i spiesze zdać relacje i umieścić relacje w każdym temacie który dotyczy wesela.  Na moim weselu grał zespół PLAYERS.  Jednym z ich członków jest syn Pertkiewicza z zespołu Gambit.  Ja i goście jesteśmy pod wielkim wrażeniem, piękne wokale, prowadzenie wesela pierwsza klasa, impreza do białego rana.  Kobietka na wokalu cala noc skakała i rozdawała energie wszystkim gościom.  Na sam koniec cała sala dziekowała i oklaskiwała orkiestre bo nie wiedzieli jak już okazać podziw i podziękowania.  POLECAM GORĄCO, gwarantuje udane wesele!!!
« Ostatnia zmiana: 5 Sierpnia 2009, 13:49 wysłana przez awrena »

Offline stokrota86

• uzależniony
« Odpowiedź #164 dnia: 5 Sierpnia 2009, 19:22 »
awrena gdzie bawilas sie na weselu? bo mam podobne wspomnienia z tego na ktorym bylam w ostatnia sobote :)

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #165 dnia: 5 Sierpnia 2009, 20:20 »
hmm.. w innym watku  awrena pisze o bartoszewie..

Offline awrena
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 01.08.2009
« Odpowiedź #166 dnia: 5 Sierpnia 2009, 21:48 »
w Mini Maxie w Bartoszewie:)

Offline ewciaa80

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 14.02.2009
« Odpowiedź #167 dnia: 11 Sierpnia 2009, 18:58 »
A ja Wam polecam ACORD z Polic - 2 chłopaków grali na moim weselu w lutym i powiem więcej zrobili naprawdę wielkie show.   Poszukajcie na google ich stronkę to Same się przekonacie :)
« Ostatnia zmiana: 11 Sierpnia 2009, 19:00 wysłana przez ewciaa80 »

Offline aaniiusiaa

• forumowicz
« Odpowiedź #168 dnia: 12 Sierpnia 2009, 08:05 »
a ja jestem akurat z Polic i słyszałam same negatywne opinie o zespole Acord.

Offline ewciaa80

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #169 dnia: 12 Sierpnia 2009, 09:36 »
aaniiusiaa to nie słuchaj tych bzdur tylko sama sprawdź bo to super orkiestra! Grali u mnie to wiem!

P. S.  znalazłam ich stronkę kto zainteresowamy mogę przesłać :)

Buziaczki

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #170 dnia: 12 Sierpnia 2009, 09:59 »
tia... 3 posty, i każdy o 1 zespole..

czemu nie o  lokalu??? czemu nie o makijazystce czy fruyzjerce a tylko o super zespole , który, jak widac,  dobrej opini nie ma  8)

Offline ewciaa80

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #171 dnia: 12 Sierpnia 2009, 10:32 »
Kochana moja sprawa o czym piszę i gdzie? A co to ma do opini o zespole? Na podstawie czego tak sądzisz! Ja tylko piszę że to dobry zespół a już mnie ktoś atakuje! Zastanów się a nie grzebiesz w moich postach.   >:(

bardzo proszę o zapoznanie się z Regulaminem - pkt. 15 dot. pisania postów
« Ostatnia zmiana: 12 Sierpnia 2009, 10:41 wysłana przez Maja »

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #172 dnia: 12 Sierpnia 2009, 10:34 »
"kochana"

taka moja fucha na forum zeby wyłapywać  reklamy.. a to pieknie pasuje pod TO  ;D

Offline ewciaa80

• nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #173 dnia: 12 Sierpnia 2009, 10:58 »
Jak widzisz po postach jestem tu nowa znalazłam temat na który mogę coś napisać a tu TO! Jak napiszę o hotelu, wiązance, fotografie sukniach, itd.  to też mi napiszesz że to reklama.  To po co w ogóle tu pisać jak taka cenzura! Nie chcem nikomu zrobić przykrości i być posądzona o jak to nazywasz reklamę.  Jeżeli taka Twoja rola to wytnij moje posty.  Pozdrawiam Ewa

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
« Odpowiedź #174 dnia: 12 Sierpnia 2009, 11:01 »
Dziewczyny, off topic się robi ::)

Offline Ilona1985

• entuzjasta
« Odpowiedź #175 dnia: 16 Sierpnia 2009, 21:15 »
Czesc dziewczyny.....a wiec jesli chodzi o sprawdzone zespoły na moim weselu grał zespół Scat z Gorzowa....Sa naprawde swietni.Sa swietna konkurencja dla zespołow ze Szczecina, powaznie.Sprawdzilam mnostwo zespolow ze Szczecina , Stargardu a wybralam Scat.
Maja strone internetowa...ale piosenki tak umieszczone nie odzwierciedlaja calej weselnej zabawy.W sklad zespolu wchodza 3 osoby na zyczenie bodajze 4.
Wokalistka-Magdalena (brala udzial w Drodze do Gwiazd) spiewa swietnie...Oj potrafi ona wiele....Az zazdrosze....:-)
Na klawiszach pan rowniez daje czadu i sam rowniez dobrze spiewa...
No i na gitarze mlody chlopak..widac, ze gitary go pasjonuja...co ona z ta gitara wyprawial z moim malutkim kuzynem...to goscie sie nasmieli!!!!
Poprawiny zrobili dokladnie takie jakie chcialam.
Graja i nowosci i starsze piosenki i zagraniczne.Bardzo ładnie po angielsku daja czadu.
POtrafia zartowac, sa usmiechnieci, robia krotkie przerwy. Podczas imprezy nie sozywaja alkoholu.
Naprawde polecam...Nie dlugo wkleje jakis kawalek na mojej relacji.
Polecam i jeszcze raz polecam.

Offline leeloom
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #176 dnia: 22 Września 2009, 12:21 »
Ja już po weselu (w Maciejewie - opiszę więcej wkrótce we właściwym wątku, aby ostrzec Was na co trzeba zwrócić uwagę, bo mamy bardzo duuuużo zastrzeżeń, w szczególności biorąc pod uwagę tą cenę!, ale to jak znajdę więcej czasu), i chciałam serdecznie polecić zespół SAVIO - 2 mężczyzn i 1 kobieta - Zuzanna, głos przepiękny.  Był to jeden z niewielu wolnych zespołów (zabraliśmy się bardzo późno za organizowanie całej imprezy, bo dopiero w marcu:)), i nie do końca wiedziałam czego się spodziewać, a wyboru wielkiego nie było.  W każdym razie z czystym sumieniem polecam ten zespół, goście byli zachwyceni; wszyscy się wspaniale bawili; muzyka taka jaką chcieliśmy (czyli przeboje polskie i angielskie od lat 70-do dziś, bez disco polo, choć 3-4 piosenki biesiadne też były, bo na weselu bez nich się nie obędzie :), ale w ogóle to nam nie przeszkadzało).  Dodatkowym plusem - za co bardzo dziękuję! - było to, że mieliśmy kilka próśb o dodatkowe piosenki "niespodzianki" dla rodziców i przyjaciół - i wszystkie nasze prośby zostały spełnione! :) Ogólnie - polecam! Dodam jeszcze, że łatwo nie jest mnie zadowolić pod względem muzycznym, bo jestem po dwóch szkołach muzycznych ;)
« Ostatnia zmiana: 22 Września 2009, 12:25 wysłana przez leeloom »

Offline Robin

• bywalec
  • data ślubu: 24-04-2010 :Serduszka:
« Odpowiedź #177 dnia: 22 Września 2009, 21:25 »
leeloom dzięki za tę opinię
Trochę mnie uspokoiłaś :)

Relacyjka Robin
Zapraszam :)

Offline aaniiusiaa

• forumowicz
« Odpowiedź #178 dnia: 29 Września 2009, 22:25 »
nie polecam zespołu Dynamit- grali na weselu na ktorym bylismy, mało polskiej i biesiadnej muzyki. Jakie zagraniczne pierdoly grali. Za dedykacje brali grubą kasę. Co chwile robili przerwy, jak goście się dopiero rozbawili to było "idziemy na jednego" , i oni faktycznie szli na tego jednego....
Nie puszczali muzyki w czasie przerw.
Normalnie katastrofa.

Offline dynamit
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #179 dnia: 1 Października 2009, 14:28 »
Witam! Co jakiś czas zaglądam na to forum czytając różne wypowiedzi. . . i niestety natrafiłam na bardzo nieszczerą wypowiedź na temat naszego zespołu które pozwoliłam sobie sprostować.  Otóż w odpowiedzi na powyższą wypowiedź aaniiusiaa, nie mogłam nie odpowiedzieć, otóż jako Zespół Dynamit nigdy nie pijemy alkoholu na weselu na którym gramy, ponieważ każdy z nas jest zmotoryzowany i musimy wrócić do swoich domów (wobec czego pani ania nas niestety obraziła), poza tym nigdy nie bierzemy pieniążków od gości którzy zamawiają u nas piosenki!!! stara tradycja już nie praktykowana przez nasz zespół! Zawsze!!!!puszczamy muzykę w przerwach! nigdy nam się jeszcze nie zdarzyło aby muzyka nie leciała.  Rozumiem, że pani nasz zespół się nie podobał. . . ale proszę nie pisać nieprawdziwych zdarzeń.  I jeszcze jedno gramy w 90% polską muzykę. . . więc chyba pomyliła Pani zespoły!