Autor Wątek: Sprawdzone zespoły muzyczne????  (Przeczytany 70075 razy)

Offline Antalis
  • Chuck Norris
Sprawdzone zespoły muzyczne????
« Odpowiedź #90 dnia: 21 Grudnia 2006, 14:17 »
Poczytaj tutaj:
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4671&highlight=san+sebastian
Moze to rozwieje Twoje watpliwosci.

[ Dodano: Czw Gru 21, 2006 2:23 pm ]
Moze poczytaj tez relacje dziewczyn ktore mialy ten zespól .

[ Dodano: Czw Gru 21, 2006 2:24 pm ]
O ten link mi chodziło :)
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=683&start=0

Offline majka25
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #91 dnia: 21 Grudnia 2006, 14:35 »
dzieki za pomoc - ANTALIS -to dla mnie ważne , ale te opinie już czytałam , więc o alkohol jestem spokojna , bo raczej obdaruję zespół dopiero po imprezie (na wszelki wypadek) :lol:
Apeluję gorąco do tych , którzy mieli fajny zespół , żeby mi doradzili.
Z góry dziękuję i pozdrawiam

Offline asica-kam
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #92 dnia: 21 Grudnia 2006, 15:18 »
majka25 to bardzo fajny zespół.Śpiewa tam moja znajoma (a ma głosisko dziewczyna). Tak naprawdę to nie wiele mogę powiedzieć , poza tym że fajnie sie ich słucha , bo grają muzę na topie. Znam jeszcze zespół A TRE. Też bardzo przyzwoity. Nie wiem czego oczekujesz od zespołu , ale wiem jeszcze tyle ,że SAN SEBASTIAN się cenią sporo i A TRE wyniesie cię chyba taniej.Mają stronkę więc poszukaj i sama posłuchaj.Niestety nie pamiętam adresu.
No chyba ,że cena nie gra roli , więc....ty decydujesz :D

Offline majka25
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #93 dnia: 21 Grudnia 2006, 15:33 »
dziekuję ASICA-KAM!na pewno poszukam :D
a tak wogóle to ciężko mi coś idzie i zaraz kończę pracę i nici z sieci...  :boks:    :glupek:    :glowa_w_mur:  
dziewczyny i chłopaki POmóRZCIE!!!cHYBA ZACZYNAM WPADAĆ W DESPERACJĘ

Offline monia

• złośliwy skorpionek :)
  • Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 04.06.2005
« Odpowiedź #94 dnia: 22 Grudnia 2006, 11:07 »
zamiast wpadac w deprese warto czasem skorzystać z  funkcji szukaj ( sposób uzycia w technikaliach) lub zajrzec do FAQ w dziale muzyka na weselu lub szczecin

znajdziesz wtedy TO

https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=5352&highlight=san+sebastian

https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=1497&highlight=san+sebastian

https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=683&start=0

https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=24&start=0

https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=1522&postdays=0&postorder=asc&start=15

troszke chciejstwa i masz potok info na forum  :roll:

jeszcze raz prosze o nieklonowanie tematów..

a odnośnie twojej opini jaka wyraziłaś na mój temat - wystarczy to co przeczytałaś w privie..  :?
przyjaciel gdy powiesz "zabiłem", odpowie "gdzie go zakopiemy"

Offline asikas

• forumowicz
  • data ślubu: 29.12.2007
« Odpowiedź #95 dnia: 28 Grudnia 2006, 21:07 »
A mam pytanko dziewczyny-czy coś Wam mówi zespół Arcus Band ze Szczecina?? Rozmowy owszem bardzo owocne i w ogóle fajnie śpiewają ale jak z weselem? Czy ktoś ich na weselu słyszał?? Będę wdzięczna za jakieś informacje :)

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #96 dnia: 29 Grudnia 2006, 22:12 »
https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=4726&highlight=arcus

tylko tykle udało mi sie znalęśc.. niestety nie ma osobnego dużego tematu  o tym zespole..  :roll: nie trafił nam sie w pełni wiarygodny user, który mógłby cos sensownego napisac..  :?

Offline Mała Czarna

• nowicjusz
  • *
  • "Całym sercem..." "... aż do końca świata."
  • data ślubu: 2.09.2006
« Odpowiedź #97 dnia: 30 Grudnia 2006, 16:10 »
majka25
 jesli chodzi o San sebastian to moge z pelna odpowiedzialnoscia polecic ich kazdemu, grali u nas we wrzesniu w miedzywodziu, impreza trwala do godz 6:30 rano. problem polega na tym ze maja naprawde duzo pracy ale oni kochaja to co robia i dlatego tak fajnie im to wychodzi!Terminy trzeba u nich ustalac duzo duzo na przod. My akurat zjezdzilismy z nimi 7 wesel i od dawna bylo wiadomo ze beda u nas grac, nie bralismy innego zespolu pod uwage. Dziewczyna ktora spiewa w zespole ma naprawde niesamowity glos.
pozdrawiam
:-)

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #98 dnia: 30 Grudnia 2006, 16:15 »
Mała Czarna, mam plisa

czy mozesz przekopiowac swoja opinie również do tematu o san sebastian? bedzie łatwiej go odnaleśc parom  myślącym o tym zespole..

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 21.06.2008
« Odpowiedź #99 dnia: 19 Stycznia 2007, 16:45 »
Ja poleciłabym zespół Mini-Band, mam ich zamówionych na mój slub. Znam ich osobiście, i wiem jak graja ponieważ często bawiłam się przy ich muzyce kiedy grali latem w ogródkach nad morzem. Pan Andrzej wraz z córką Kasią potrafia super poprowadzic imprezę. Teraz śpiewa jeszcze z nimi Justyna :)

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #100 dnia: 19 Stycznia 2007, 18:44 »
Cytat: "SaTine"
Pan Andrzej wraz z córką Kasią potrafia super poprowadzic imprezę. Teraz śpiewa jeszcze z nimi Justyna

popatrz jaka zbieznośc ;)

miałam wesele w nordzie i tez grał u mnie miniband  :skacza:  ( u liliann tez.. tyleże u lili w tio.. ja miałam tylko duet - p. andrzeja i kasię :) )

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #101 dnia: 19 Stycznia 2007, 19:07 »
Jak ostatnio dzwoniłam do p. Andrzeja to mówił że bardzo lubią grac w Nordzie :) I wiem że przy nich impreza naprawde bedzie udana :)

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #102 dnia: 19 Stycznia 2007, 19:19 »
acha.. wiem.. często mi to powtarza.. ;) bardzo się cieszy jesli dzwoni ktos i pyta o  granie na weselu w nordzie :D

Offline joanna1509
  • nowicjusz
  • *
TOMI BAND
« Odpowiedź #103 dnia: 19 Stycznia 2007, 21:33 »
CZY KTOS ZNA ZESPÓŁ TOMI BAND ZE SZCZECINA? BARDZO PROSZE O OPINIE JEZELI GRALI U KOGOS?

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #104 dnia: 19 Stycznia 2007, 21:35 »
timi band jest , chyba z nowogardu..

zdaje się,ze to brat pana andrzeja koniecznego z minibandu.. jesli mówimy o tym zespole to grał u mojego studenta na weselu.. pozytywnie się wyrażał o nich..

Offline SaTine

• ღ KM ღ
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #105 dnia: 19 Stycznia 2007, 21:36 »
A ja mam jeszcze pytanko odnośnie zespołu "Szczecińska Dwunastka" , czy ktoś zna? Orientuje się jak grają? :tupot:

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris

Offline alekam
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #107 dnia: 21 Stycznia 2007, 00:49 »
a mógłby ktoś napisać coś o zespole Aplaus ( nie mylić z Aplauz), bo o nich nie znalazlem nic na forum. Z góry dzięki

Offline monia

• Global Moderator
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #108 dnia: 21 Stycznia 2007, 01:00 »
niacha

wystarczy spojrzeć do FAQ w dziale zepoły lub szczecin

znajdziesz tam TO

https://e-wesele.pl/forum/viewtopic.php?t=1657

Offline alekam
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #109 dnia: 21 Stycznia 2007, 10:38 »
heh.. dzieki

Offline veronka17

• zapaleniec
  • .: co mnie nie zabije , to mnie wzmocni :.
  • data ślubu: Jak będzie , to sie dowiecie :)
Odp: Sprawdzone zespoły muzyczne????
« Odpowiedź #110 dnia: 9 Października 2007, 01:15 »
Hej :) poleciłam juz lokal , więc teraz czas na zespół :) Nie będę się już powtarzać w jakich to było okolicznościach , ale powiem tylko tyle , że na pewno na każdej imprezie sprawdzi się San Sebastian. Co prawda nie slyszałam ich od początku do końca , ale słuchałam przez jeden set (  1 wejście ) i to prawie pod koniec imprezy ok. 5.00 rano , zrobili na mnie wrażenie , a dodatkowo koleżanka (która się tam bawiła ) była bardzo zadowolona z serwowanej przez nich muzyki." od wyboru do koloru " - tak powiedziala.

ps. śledzę wiele tematów już od dłuższego czasu , nie zawsze chce mi się wypowiadać , ale myślę , że czasem warto , bo np.ten zespół  nie ma tu za dobrych opinii , a ztego co usłyszałam sama i dowiedziałam się z pierwszej ręki od kumpeli , zespół jest bardzo profesjonalny pod każdym względem.

Offline elunia99
  • nowicjusz
  • *
« Odpowiedź #111 dnia: 9 Października 2007, 11:11 »
Jeśli chodzi o zespół, to ja polecam jeden z Kamienia Pomorskiego. Nie wiem jak się nazywają, ale gra Andrzej Przybyła z córką. Byli na moim weselu 22.09.07r. i goście byli zachwyceni! Grali i śpiewali super. Ja początkowo miałam straszne rozterki, bo pierwotnie wybrany przez nas zespół zrezygnował i już specjalnego wyboru nie mieliśmy, wszystkie polecane przez znajomych zespoły były pozajmowane. O p. Andrzeju słyszeliśmy, że gra, ale nie mieliśmy okazji posłuchać go osobiście, ze spotkania też mieliśmy mieszane uczucia. Ale na weselu naprawdę spisali się rewelacyjnie, potem grali jeszcze na poprawinach i wyciągnęli gości na parkiet!

Offline Natienka

• ...ubi tu, ibi ego...
  • uzależniony
  • ...miłość nie ustaje...
  • data ślubu: 21 czerwca 2008
« Odpowiedź #112 dnia: 11 Listopada 2007, 21:01 »
Czesc wszystkim!

Bardzo cenne uwagi - ciesze sie ze to wszystko przeczytalam.
Ale jestem totalnie poczatkujaca w kwestii weselnej, a pojawil sie nie lada problem - ni z gruszki ni z pietruszki chyba wezme slub w czerwcu ;) Wiec czasu wcale nie duzo na zalatwienie dobrego zespolu!

Problem w tym ze zupelnie nie wiem jak sie za to zabrac. . .  czy mam ich prosic zeby cos mi na zywo zagrali? No i jak to zalatwic zeby ich gdzie na imprezie uslyszec? Niektorzy mowia ze byli na weselach - ale jako goscie, czy mozna sie 'wkrecic' na kilka utworow?

I na co zwracac uwage przy ewentualnym podpisywaniu umowy?. . .  dziekuje bardzo za pomoc, i jesli pomylilam watki to prosze powiedziec gdzie mam sie 'przekleic' ;)

z gory bardzo dziekuje!!!

Offline veronka17

• zapaleniec
  • .: co mnie nie zabije , to mnie wzmocni :.
  • data ślubu: Jak będzie , to sie dowiecie :)
« Odpowiedź #113 dnia: 12 Listopada 2007, 01:28 »
hej Natienka  , też nie wiem czy można tu poruszyć ten temat , ale krótko ci odpowiem :)
Z tego co wiem jest tak , ze raczej zespoły nie robią większych problemów z posłuchaniem ich na żywo na jakiejś imprezie. Poprostu albo grają dla ciebie na umówionym spotkaniu , albo zapraszają cię na imprezę na której grają ( tak jak to właśnie określiłaś na kilka kawałków ) , niektórzy proponują płytki cd z wesel , ale tym JA OSOBIŚCIE bym się nie sugerowała , bo z nagraniami to różnie bywa :) Wydaje mi się , że najlepiej posłuchać ich w akcji :) Gdzieś zresztą na forum był podobny temat , ale teraz nie pamiętam gdzie......wyczytałam też , że niektóre dziewczyny np. nie wchodziły do srodka tylko słuchały pod lokalem zespołów i to jest też chyba dobre wyjście , bo nikt nie czuje się skrępowany , możesz słuchać ile chcesz , no i zespół pokazuje to na co go stać (czyli nie wybiera przykładowo jakichs najlepszych numerów itd. ) :) spróbuj poszukać coś w dziale MUZYKA NA WESELE :) powodzenia

Offline Natienka

• ...ubi tu, ibi ego...
  • uzależniony
  • ...miłość nie ustaje...
  • data ślubu: 21 czerwca 2008
« Odpowiedź #114 dnia: 13 Listopada 2007, 11:28 »
Dziekuje bardzo za odpowiedz :) Bede szukac!

Offline awrena
  • nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 01.08.2009
« Odpowiedź #115 dnia: 29 Maja 2008, 23:18 »
Witam wszystkie forumkowiczki
Sale juz mam zarezerwowana, wkoncu po nieprzespanych nocach i codziennych obmyslaniach co za a co przeciw.  Chcialam zeby zagral na moim weselu Miroslaw Pertkiewicz(znany tez jako Gamibit), bylam na wiele weselach przez niego prowadzonych i wszystko bylo jak nalezy.  Niestety wszystkie terminy zajete.  Zalezy mi bardzo na tym, aby wesele bylo prowadzone wlasnie w tym stylu.  Nie tylko granie, ale i prowadzenie i zabawianie gosci jest dla mnie wazne.  Wiem, ze jego syn ma wolny termin.  Czy ktos moze wie, czy jego syn prowadzi wesela wlasnie w takim samym stylu. Moze macie lepsze pomysly. . .

Offline missmax

• entuzjasta
« Odpowiedź #116 dnia: 30 Maja 2008, 12:25 »
o, widzę ze tutaj zbiorczy temat jest o zespolach grajacych w szczecinie i okolicach wiec tutaj bedę w razie czego szukac opinii i się wypowiadac

ja nadal szukam i szukam :))

trzeba niedlugo juz zdecydowac

Może znacie jakis mniej znany zespół, który wezmie tak max 2000 lub góra 2200-2500? najlepiej 2-3 osobowy, no maxsymalnie 4 osobowy.
PROSZĘ NA PRIVV :-) :-)
dziękuję bardzo!

Offline Kejsi_w

• nowicjusz
  • *
  • data ślubu: 17 maja 2008
« Odpowiedź #117 dnia: 6 Czerwca 2008, 13:47 »
Ja gorąco polecam zespół SEKRET grali na moim weselu.  Świetnie grają i śpiewają, oczepiny też były bardzo fajne.  W składzie dwóch panów i babeczka.  Nie grają disco polo, muzyka dla młodych i dla starszych.

Offline missmax

• entuzjasta
« Odpowiedź #118 dnia: 2 Lipca 2008, 11:25 »
Ja własnie najchetniej wzielabym zespol, który tez gra disco polo (także jakies kawalki cygańskie)i biesiadną (jak i muzykę różniastą od nowoczesnej po stare, polskie,zagraniczne) - jest nie drogi, skład najlepiej 3 osobowy, dwoch panow i pani, jak nie taki skład: to ewentualnie dwie osoby lub cztery. Tez by wyprowadzali,przygrywali na akordeonie. No ale jak szukam takiego to ... no wlasnie... narazie efekt taki, ze pozostaje bez zespolu :( Powoli mnie już to męczy.

Może ktoś zna zespoly, których ja moze jeszcze nie sprawdzilam, które by kwalifikowaly sie do powyzszego opisu.

Prosze na PRYWATNĄ WIADOMOŚĆ
będę wdzieczna.
dzięki.

Offline salomea

• forumowicz
  • data ślubu: 29.06.2008
POLECAM ZESPÓŁ FAMA
« Odpowiedź #119 dnia: 10 Lipca 2008, 23:04 »
Nasz zespół by rewelacyjny, dlatego w ramach wdzięczności chciałabym Wam wszystkim go polecić.  Zespół nazywa się FAMA.  Składa się z 3 osób.  Grają i  śpiewają rewelacyjnie - 100% profesjonalizm.  Lider zespołu - Marcin - świetnie prowadzi całą imprezę.  Repertuar bardzo bogaty - wiele ambitnych kawałków - polecam najbardziej wymagającym, którzy chcieliby mieć na weselu coś więcej niż disco polo, ale to też potrafią.  Kontakt do zespołu: KONTAKTY PODAJEMY NA PRIVA

salomea
« Ostatnia zmiana: 10 Lipca 2008, 23:21 wysłana przez liliann »