0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
ewelinka te pozycje co opisałam to w naszym przypadku są najczęścięj stosowane heheheja mam dziś 27 dzień cyklu i czekam na tę wredotę @ ... dzisiaj czuje kłucie w podbrzuszu...
gabiś to od dziś zmieniajcie pozycję ty na dół a mąż na górę
Dziewczyny mi lekarz powiedział wprost, źle robią te kobiety, które zaraz PO idą do toalety lub pod prysznic! \
Cytat: madziq w 6 Czerwca 2008, 10:37kochane ja dzisiaj stwierdziłam że musze zacząć dbać o siebie - za radą naszej forumkowej mamusi (Ewelina-Eva* )od dziś koniec z kawa!!! tzn nie do końca... dziennie pije 2-3 kawki to teraz będzie tylko jedna + litr wody mineralnej a mi @ miała przyjść we wtorek i dalej cicho... ale to dopiero pierwszy cykl po rzuceniu tabletek wiec napewno wreda przyjdzie kochana a nie boisz sie starac zaraz w pierwszym cyklu po tabletkach? rozne sa opinie na ten temat...
kochane ja dzisiaj stwierdziłam że musze zacząć dbać o siebie - za radą naszej forumkowej mamusi (Ewelina-Eva* )od dziś koniec z kawa!!! tzn nie do końca... dziennie pije 2-3 kawki to teraz będzie tylko jedna + litr wody mineralnej a mi @ miała przyjść we wtorek i dalej cicho... ale to dopiero pierwszy cykl po rzuceniu tabletek wiec napewno wreda przyjdzie
wiesz co Gabiś chyba muszę Cię podesłać mojemu mężowi to by się ucieszył chłop. Bo ja to normalnie muszę być bardzo napalona że na górze jestem, a wiem że faceci to lubią
metus ja tam tak wredna nie jestem bo daję mu się przytulać hehehe a po prostu mocniej zaciskam nóżki hehehe
Madziu ja mam identyczne bóle... nieraz przytulanko kończy się poprostu moim pąłczem..Najczęściej boli mnie tak podczas owulacji.... i w tych dniach kiedy szyjka jest nisko. Zmiana pozycji powinna wszystko rozwiązać.
Madziq czasem boli w ten sposób jeśli w jajniku jest duży pęcherzyk i nie pęka. To wtedy rzeczywiście podczas i po może boleć ale też tylko wtedy gdy ma od czego boleć, tzn. jakby to wytłumaczyć Ooo już wiem, chodzi mi o to, że Wasi Panowie pewnie są dumni z tego co mają O!!!
Cytat: ooppoonnkkaa w 7 Czerwca 2008, 22:38Madziq czasem boli w ten sposób jeśli w jajniku jest duży pęcherzyk i nie pęka. To wtedy rzeczywiście podczas i po może boleć ale też tylko wtedy gdy ma od czego boleć, tzn. jakby to wytłumaczyć Ooo już wiem, chodzi mi o to, że Wasi Panowie pewnie są dumni z tego co mają O!!!OOo to musze męża podbudować, bo on ma zawsze pretensje do siebie że sprawia mi ból