Fotka na pewno będzie

A teraz opowiem Wam jak to było z załatwianiem mojego ślubu terminu itd

na początku sie wkurzyłam poryczałam bo
okazało sie ,że w USC BYDGOSZCZ została mi na ślub godzina 19 ...pomimo ,że kazano mi dzwonic na 6 miesiecy przed planowanym slubem ,żeby
zarezerwowac termin to ja zrobilam to juz 8 miesiecy przed i jakie bylo moje zdziwienie ,że na datę 08-08-2008 są od dawna rezerwacje
.....uwierzecie mi ,że dla mnie ta godzina to był koszmar ... Po tym dniu wzięłam się w garśc i zrobiłam tam awanture .... porozmawiałam tez z
zastepca kierownika który zaczął zapisywac niezgodnie z regulaminem i powiedzialam mu co o nim myslę... następnego dnia dostałam telefon ,że
mogą mnie wcisnąć o 17.15 :(bo ja chciałam o 17 ) zgodziłam się ale pomyslałam ,że to bedzie koszmar para za parą w małym urzędzie staniu
cywilnego ..... już to widziałam oczyma wyobraźni.....Byłam nastawiona strasznie negatywnie ale obudziło się we mnie kolejne marzenie ... ślub
na świeżym powietrzu... pewnie nie do załatwienia pomyslałam ... (przeglądajac fora widziałam jak ludzie mają problemy ,żeby taki ślub mieć )
Zadzwoniłam po raz kolejny do USC Bydgoszcz i o dziwo odebral pan którego juz nienawidzilam za te problemy z rezerwacją godziny na ślub ...
powietrze ze mnie uszło i grzecznie spytałam czy jest taka mozliwość..... no i siezdziwiłam ... usłyszałam odpowiedź: JAK NAJBARDZIEJ TYLKO
GDZIE I KIEDY TO MA BYć PROSZE USTALIć MIEJSCE I DO MNIE ZADZWONIć USTALMY SZCZEGółY
Tego dnia wypłam chyba z 4 piwka z radochy

Niestety zapomniałam pomysleć jakie mozna wybrać miejsce na ślub w naszej kochanej Bydzi ... pierwsze co mi przyszło na mysl to Ogród
Botaniczny w Myslecinku .. tam jest latem pieknie zielono jest wodospad i stawy z kaczuszkami

Idealne miejsce na slub

)

))

Napisałam wiec pismo do zarządu Myslęcinka i.............
Otrzymałam pozytwyna odpowiedz wręcz dostałam ich błogosławienstwo ... byłam w szoku UDAłO SIę ..Michał był zadowolony ,że daje sobie tak
z wszystkim radę

też był szczęśliwy

I tak zatrudniłam dwie panie które bedą zajmowały sie dekoracja mojego ślubu na swiezym powietrzu
....będą kwiaty świece krzesełka baldachim pod którym powiemy sobie Tak