Autor Wątek: Na zawsze razem Ty i Ja :)  (Przeczytany 110977 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
Odp: Na zawsze razem Ty i Ja :)
« Odpowiedź #510 dnia: 9 Kwietnia 2008, 08:21 »
 :przytul: tulam mocno. 

Historia nieciekawa i widzę podobieństwo do mojej sytuacji gdzie też wesele robimy za swoją kasę a mama mojego męża zażyczyła sobie zaprosić swoją kuzynkę - jest w moim wieku, razem chodziłyśmy do tej samej klasy w szkole średniej, razem siedziałyśmy w jedenej ławce przez 5 lat a teraz się nienawidzimy. Dziewczyna robiła wszystko, żeby zniszczyć nasz związek i żebyśmy się rozeszli.
Jak się o tym dowiedziałam to też zrobiłam afere  :nerwus:  Bo po co mi osoba na moim weselu, która robiła wszystko, żebyśmy się rozstali. Decyzje zostawiłam mojemu R. I stwierdził, że jednak ją zaproszą bo to bardzo bliska dla nich rodzina. Pogodziłam się już z jego decyzją ale postawiłam warunek - nie idę jej zapraszać. Sam pójdzie.

Dobrze Cie rozumiem Aniu i wiem co teraz przechodzisz....

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
  • data ślubu: beż ślubu najlepiej :)
« Odpowiedź #511 dnia: 9 Kwietnia 2008, 08:27 »
Voneczka .... ja tez decyzje zostawiam panu mlodemu bo to jego rodzice natomiast ona zadna rodzina nie jest  ale jezeli zdecyduje ze  jak rodzice tak stawiaj sprawe to ja musimy zaprosic  to ja sie do tego przychyle ale sie z tym nie pogodze a ja najchetniej bym............

Dzieki zuzka  przykre to jest ze dochodzi do szantazu ... i ze ta znienawidzona prze nas laska nie wycofa sie z tego i ma tyle tupetu ze chce przyjsc szczyt wszystkiego ... niestety ja mam jedna wade jestem msciwa i na pewno jej nie odpuszcze i ja zniszcze  jezeli tylko sie u nas pojawi .......

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
« Odpowiedź #512 dnia: 9 Kwietnia 2008, 08:37 »
Ech szkoda gadac... wiecie jak sie czujemy teraz nie mówie juz o panu mlodym bo sam sie tego po mamie nie spodziewal przykre to ale na pewno wybor nalezy do niego.......

Zuzka daj mi link do twojej relacyjki musze w koncu ja zobaczyc........i poczytac i poogladac :)

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.06.2008
« Odpowiedź #513 dnia: 9 Kwietnia 2008, 08:39 »
Aniu - w końcu wróciłam do żywych - Nie daj sie tej ****. Zdziwił mnie fakt, że rodzina stawia się po stronie obcej,

no ale trudno...jak już musi być, to niech będzie, ale postaraj się, żeby się za dobrze nie bawiła ;)

Pokaż jej i im wszystkim, którzy stanęli okoniem wobec Ciebie, że sie dobrze bawisz ;)

Kurcze, oczy bym jej wydrapała chyba  ???

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
« Odpowiedź #514 dnia: 9 Kwietnia 2008, 08:51 »
Macie racje tez tak bedzie ..... nie piopuszcze... ale narazie moj michal jest na nie... jezeli oni rezygnuja z naszego slubu to znaczy ze nas nie akceptuja... dziwne jest bo o mamie michala moglam mowic zawsze same dobre rzeczy ale to jak postawila sprawe to zszokowalo mnie ale tez michala

zuzka juz czytam :)

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
« Odpowiedź #515 dnia: 9 Kwietnia 2008, 09:38 »
K
Zmykam do pracy czekam na wasze opinie w mojej przykrej sprawie Do wieczorka

Offline Ania1234

• uzależniony
  • data ślubu: 02.08.2008
« Odpowiedź #516 dnia: 9 Kwietnia 2008, 10:21 »
No to faktycznie sie porobiło! Ale Aniu, nie możesz ulec im wpływom! To Wasz ślub, Wasze wesele i macie otaczać się najbliższymi,

kochającymi Was osobami, a nie jakimiś obłudnikami itp. Na pewno taka sytuacja wybija z rytmu, ale wierzę, że dasz radę i bedziesz silna!

Trzymam kciuki!

Offline agu-s

• Chuck Norris
« Odpowiedź #517 dnia: 9 Kwietnia 2008, 10:55 »
ale się porobiło...mam nadzieję, ze się ułoży po Twojemu ;) a tą dziewczynę :ckm: :ckm: :ckm: :ckm: :Kill: ;D

Offline hany81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
« Odpowiedź #518 dnia: 9 Kwietnia 2008, 15:14 »
oj kurczę to sie porobiło!! pamiętaj to jest wasz dzień i nie pozwól by ktoś wam go zepsuł. zapraszacie tych którzy są wam bliscy. jak miałaś takie zatargi z tą lafiryndą to uważaj żeby Ci przykrości nie zrobiła na ślubie ( jeżeli już będziesz musiała ją zaprosić), bo nigdy nic nie wiadomo. na twoim miejscu bym twardo stała przy swoim NIE żYCZę SOBIE TAKIEGO GOśCIA

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
« Odpowiedź #519 dnia: 9 Kwietnia 2008, 16:59 »
Historia niestety nie ma dobrego zakonczenia a raczej nie ma go wcale choc myslalam ze bedzie ok........moj narzeczony kochany napisal do brata i  sie oboje z tego smiali .. bo brat PM powiedzial ze on jej wcale nie chce brac do nas na wesele ze na sile idzie znia na wesele do kuzyna w czerwcu i ze on rozumie mnie....i ze ze mna pogada i  mnie uspokoi a michal podziewkowal mu za wyrozumialosc i powiedzial ze jest bardzo mile widziany na naszym slubie i weselu Ale gdyby to byl koniec historii byloby za dobrze............a jest tragicznie.............. bo wydarzylo sie cos jeszcze......
O tym za kilka chwil

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #520 dnia: 9 Kwietnia 2008, 17:01 »
Oj Aniu, cóż to za tragedia  :-[

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
« Odpowiedź #521 dnia: 9 Kwietnia 2008, 17:41 »
Problemem jest teraz mama bo obarcza mnie wina za wszystko wszystko wypomina nie pdooba sie jej lista gosci ze za malo rodziny je4st ze sa sami moi koledzy i  masakra ze ja namawiam michala zeby wypisywal smsy brzydkie ze sie zawidol na mamie ze ja sklocam rofdzine i  ze ja jestem najgorsza................... wiec oni nie wiedza czy przyjda na nasz Slub i wesele....
za to dobra nowina jest ze z siostra Michala wlasnie porozmawialysmy sobie szczerze po raz pierwszy i rozmawialysmy o tym ze ona z mama lubia ta dziewczyne i dlaczego ja jej nie lubie.... ja mowie ze kazdy ma swoje porowdy i kazdy zna ja z innej strony...
postanowilam ze relacje z siostra michala powinnam miec normalne i jej mowie  ze chcemy ja widziec na weselu zeby byla znami w tym dniu a ona na to ze dobrze ze bedzie ... ze by tez chciala zeby miedzy nami byly normalne relacje a nawet coraz lepsze...... przynzlalm jej racje bo jesli to bylo szczere to wole zeby bylo lepiej niz gorzej ale zdania co do tej laski nie zmienie.... niestety z mama michal musi porozmawiac  o tym wszystkim o naszym weselu w koncu mamy prawo zapraszac kogo chcemy a michal ze mna ustalal liste gosci i jak on nie chce chrzestnych na slubie bo to pijaki to ja to zaakceptuje.. to tez jego slub i nic na sile w koncu my sami za to placimy....... ale mam wiec swoje i nic sie jej nie podoba...
za to przez ta afere rodzinna wiem ze michal to ten jedyny bo stanal za mna murem  i bronil mnie i powiedzial ze liczy sie nasza milosc ze my spedzamy razem dnie i noce i musimy byc razem w kazdej chwili a to juz nasz pierwszy sprawdzian

to tyle nie bede was zanudzac

Masakra co??

Offline vonka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #522 dnia: 9 Kwietnia 2008, 17:46 »
Historia nieciekawa. Mam nadzieje, że rodzice Michała troche sie uspokoja, emocje opadna i myśle, że spojrzą na cała sytuacje z innej strony.

Ciesze się, że przynajmniej siostra Michala zachowala sie w porzadku

Offline agu-s

• Chuck Norris
« Odpowiedź #523 dnia: 9 Kwietnia 2008, 18:04 »
ach... jacy ludzie potrafią być beznadziejnie uparci... dobrze, ze siostra przejrzała na oczy
no i  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: dla narzeczonego, że stoi za Tobą murem i wie jak się zachować ;)

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
« Odpowiedź #524 dnia: 9 Kwietnia 2008, 18:27 »
Mowie Wam kobiety ze chyba napisze ksiazke.... niestety juz nie bede ulubiona synowa a i mamo tez mowic nie zamierzam  w tej sytuacji chyba ze mama michala mnie o to poprosi too bedzie znak dla mnie ze mnie akceptuje poki co ... mam dosc

Tak bardzo bym chciala zeby moj Michalek juz wrocil a to jeszcze miesiac ....

Z innej beczki to powiem Wam ze dostalam od kumpeli czerwona podwiiazkei zaloze ja na slub bo ma mi przyniesc szczescie a wtej sytuacji rodzinnej to mi sie przyda

zaraz wysle fotke :)

Offline agu-s

• Chuck Norris
« Odpowiedź #525 dnia: 9 Kwietnia 2008, 18:28 »
czekamy na fociaka :tupot: :tupot: :tupot: :tupot:

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
« Odpowiedź #526 dnia: 9 Kwietnia 2008, 18:47 »

:):)

Offline panna_niedopisana
  • użytkownik
  • **
  • data ślubu: 18.06.2012
« Odpowiedź #527 dnia: 9 Kwietnia 2008, 19:12 »
Aniu, podwiązka śliczna. Kłopoty z teściami zdarzają się często, chyba nie ma na nie innej rady, niż po prostu przeczekać :( Ważne, że masz oparcie w narzeczonym, to bardzo dobrze wróży na przyszłość.

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #528 dnia: 9 Kwietnia 2008, 19:18 »
Jaka ognista czerwień ;)

Czytam Twoją historię i się zastanawiam czy to naprawdę życie, czy historia rodem z telenoweli  :-\

Teściową się nie przejmuj, dobrze, że uzdrowiłaś relacje z przyszłą szwagierką, powolutku powolutku a i tam będzie lepiej.

Głupia siksa narobiła Wam tyle kłopotów, nie daj jej powodów do satysfakcji.

I pamiętaj, że to jest Wasz ślub i Wasze wesele i robicie je dla Was a nie na pokaz...chcecie się cieszyć Waszym szczęściem

w gronie przyjaciół i bliskich, więc to Wy ich wybraliście. I tak ma zostać.

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
« Odpowiedź #529 dnia: 9 Kwietnia 2008, 20:15 »
Dzieki dziewczyny za wsparcie i za to ,że moglam sie wygadac teraz juz mi lzej i michal ciagle mowi ze mam sie nie przejmowac ze  jak ktos nas jako pary nie akceptuje to ma spppppadac delikatnie mowiac...
Dzieki wielkie :) uwielbiam Was
;D ;D ;D ;D ;D ;D

Offline vonka

• Chuck Norris
« Odpowiedź #530 dnia: 9 Kwietnia 2008, 20:32 »
Ania jesteśmy z Toba  :-*

Offline mario10011

• forumowicz
  • data ślubu: 24.05.2008
« Odpowiedź #531 dnia: 9 Kwietnia 2008, 22:04 »
 :) Aneczko nadrobiłam wszystko i całą Twoją historię i mogę Cię tylko przytulić i mocno trzymać za Ciebie kciuki, ale się nie martw jakby co to  :ckm: :ckm: :ckm: :ckm: :ckm:

mam nadzieję, że z teściową jak porozmawiasz to też dojdziesz do setna i zaakceptuje Waszą decyzję

a swoją drogą to ciekawe, żeby obca osoba była ważniejsza od przyszłej synowej  :drapanie:

trzymaj się cieplutko i trzymam kciuki za Was  :przytul: :przytul: :przytul:

Offline Ania1234

• uzależniony
« Odpowiedź #532 dnia: 9 Kwietnia 2008, 22:07 »
Sexi ta podwiązka :)

A z tą panną to same kłopoty! Współczuję!

Offline iza22

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.09.2008
« Odpowiedź #533 dnia: 9 Kwietnia 2008, 22:15 »
ale sie porobiło, nieciekawa sytuacja
najważniejsze, że masz narzeczonego po swojej stronie, bo to jest w takich sytuacjach naj naj najwazniejsze

mam nadzieję, ze jakoś to sie ułoży

Offline roza_83
  • zapaleniec
« Odpowiedź #534 dnia: 9 Kwietnia 2008, 22:26 »
Aniu nie ma co się przejmować teściowe zazwyczaj takie są  :Kill:
Jak moja się wtrąca do listy gości albo wogle do wesela to jej mówie że ona za to nie płaci tylko My i się zamyka  :P

Offline akayu
  • maniak
  • data ślubu: 27.06.2009
« Odpowiedź #535 dnia: 9 Kwietnia 2008, 22:46 »
chyba ma kazdy jazdy jakeis z tesciową....ale jakos sie ulo9zy,wazne zebyscie robili jak chcecie

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
« Odpowiedź #536 dnia: 10 Kwietnia 2008, 07:16 »
akayu,roza_83,iza22,Ania1234,mario10011,panna niedopisana,vonka ,adianka,agu-s.......................dziekie wielkie za slowa otuchy...tak wczoraj sobie pomyslalam ze  tesciowa olewam i tak nie mieszka w Bydgoszczy to wielkich kontaktow miec nie bedziemy... i dobrze.. ja w jej laski nie mam zamiaru sie wpychac...... teraz zmykam do pracy i życze Wam milego dnia... wroce pozno wiec zajrze tu wieczorem bo mam zebranie w szkole  no a jako wychowawca ma sie mase obowiazkow... Pozdrawiam Was serdecznie moje kochane forumowiczki... skrobijcie cos dzisiaj na Anulkowym odliczanku :)

Offline Olcia27
  • uzależniony
  • data ślubu: 06-09-2008
« Odpowiedź #537 dnia: 10 Kwietnia 2008, 09:07 »
Ania zupełnie się nie przejmuj teściowa jak to teściowa nigdy jej nie dopasujesz, przypomniała mi się nasza pogawędka z przed paru stron wcześniej o teściowych ;D ;D

głowa do góry, ja też jestem nielubianą przyszłą synową ;D

Będzie Synek:)

Offline agu-s

• Chuck Norris
« Odpowiedź #538 dnia: 10 Kwietnia 2008, 09:12 »
podwiązka suuper, soczyscie czerwona ;D

Offline Ania1234

• uzależniony
« Odpowiedź #539 dnia: 10 Kwietnia 2008, 09:35 »