Witam drogie panie .. cześć Adiana

no to dzisiaj ciąg dalszy moich opowieści

Od tamtej pamietnej pierwszej randki byliśmy juz parą ... byłam bardzo szczęśliwa .. mieliśmy dużo wspólnego oboje wariaci i lekko postzeleni... pamiętacie dziewczyny te pierwsze randki są najbardziej podniecające prawda?? echh
Ponieważ Michał jest ode mnie młodszy o 2 lata i miał on wtedy 24 lata to szczerze powiem to że mam dziecko troszke go przerazał aczkolwiek z poznaniem go z moim synem zwlekałam kilka miesięcy żeby być pewna ,że to związek na dłuższy czas.............
Kiedy się poznali wszystko było ok choć zauważyłam że miał pewne obawy ,w końcu szalał na imprezach wczesniej a tu nagle kobieta dojrzała po przejściach z dzieckiem

ale dojrzał do tego aby stwierdzić ze mając taką rodzinkę jest tak samo fajnie jak bez a nawet lepiej....
tak wiec w maju juz razem mieszkalismyi od tamtego czasu wszystko miało się ku dobremu a Szymek spedzal z Michalem czas na podworku na rowerze , chodził z nim do lekarza ... (choć Szymek widuje się z ojcem swoim 2 razy w miesiącu).Michal ustalil z Szymkiem że beda kumplami i czasami mnie to przeraża TA MęSKA SOLIDARNOSć

)

ciag dalszy nastąpi