Witam Was kochane kobietki no jestem gotowa na dalszy ciąg..
Przed wyjazdem Michala zalezalo nam zeby zalatwic salę orkiestre i fotografa i kamerzyste

resztą miałam zając się ja......grzebałam na internecie i znalazłam sobie 5 sal do ktorych z Mchalem sie wybralismy... Pierwsza Jermir urzekła nas menu ale wystrój i perspektywa tłoczenia się na tarasie gdzie jak odsunie się krzesło to nie mozna przejśc wybiła nam lokal z głowy potem była sala w Fotonie łądna ale onskurna na zewnatrz i w wejsciu na sama sale wiec odpadla.... Trzecią salą była sala na Aterze (catering Lewiccy) byłam w szoku .. urzekła mnie sala swoim wystrojem bardzo podobają mi się krzesła owiniete białą płachtą dodawało to uroku całej sali .. można powiedziec ,że zakochałam się

Zdecydowaliśmy że ta i żadna inna... terminy sobotnie były zajete ale my chcielismy 08-08-08 taki kaprys

i udało się bo jakaś para nie potwierdziła tego terminu i wskoczylismy na ich miejsce

ale radocha ... obie sale są przepekne a układ stołów rózny od wachlarza po podkowe i po stoly okragłe no ale co do tego mielismy jeszcze czas na decyzje ... wazne ze jest sala... i ze z moim Misiakiem była zgoda
Następnego dnia pozbieralam opinie o sali i potwierdzilo sie ze wybor byl trafny

Dodam ze jeszcze mielismy jechac do KUmmerowki tam podbno tez jest ladnie dobre jedzenie no ale juz nie dotarlismy tam bo ja jak juz sie zakocham w czyms to na maksa hahahah
Co do zespołów to jak zwykle ja obdzwonilam klkanascie poleconych i juz czesc miala zajete terminy a jeden pan stwierdzil ze on nie gra w patki jak ma w sobote slub... pomyslalam sobie ze chyba kaca leczy zawsze po kazdym skoro na jeden mu starcza sily.... tak wiec dostalam numer jeszcze jeden mowie sobie ostatnia szansa.. bo jak nie to lipa

Kolezanki maz pracuje w Filharmonii i tam maja zespół Axi Band ... umowilam sie z panem na rozmowe i pojechalismy do niego do domku ( oczywiscie juz z Michalem ) posuchalismy wczesniej plyty spodobalo nam sie choc zawsze bylam anty spiewajacym pania na weselach ale cóż trzeba byc otwartym na inne nowe rzeczy... Takze wybralsmy tez zepol i mam nadzieje ze nie bedzie plamy w koncu ta pani byla laureatka szansy na sukces w 2006 roku a zespol grał w Jaka to melodia ... mama nadzieje ze dadza rade moim wymaganiom hehehe
uffffffffffff
sorry ale się rozpisałam w dodatku nie skonczyłam a pewnie już Wam sie czytac nie chce i sorki za błędy

) wybaczcie Anusi
Napisze Wam jeszcze o moim fotografie i kamerzyscie czyli 2 w 1 ... zlozylo sie tak ze postawilam na pewniaka Adi Foto heheh robil mi fotki na moim pierwszym slubie hehehe ale Michal nie mial nic przeciwko wiec wzielismy go i w dodatku na drugi slub dostalam rabat hehehehe smieszne co?? ale trzeba byc w zyciu wyluzowanym

))
to tyle na tę chwilę