Autor Wątek: Na zawsze razem Ty i Ja :)  (Przeczytany 109820 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
  • data ślubu: beż ślubu najlepiej :)
Odp: Na zawsze razem Ty i Ja :)
« Odpowiedź #60 dnia: 13 Marca 2008, 19:13 »
Tak dużo pięknych chwil wspólnie spedzonych a tu nagle  trzeba się pożegnać..

to było dla mnie i jest bardzo trudne rozstanie.. co innego jak mogłabym do niego pojechać dzwonić normalnie a tymczasem 4 minuty  połączenia które nam funduje wojsko polskie nie jest wystarczające , dodam ,że słabej jakości...
 jest ciężko, Szymek tęskni no i ja też zostało jeszcze 44 dni do jego powrotu ale dni mi się dłużą bo siedzę w domku na zwolnieniu.. okropność taka tęsknota..... co chwilkę słychać jak giną tam nasi... ale dzięki moim przyjaciołom daję radę...i to wszystko wytrzymuje..
Powiem Wam ,że bardziej niz slub to czekam na jego powrót to będzie na pewno wyjątkowe spotkanie jakby druga pierwsza randka

Offline hany81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
« Odpowiedź #61 dnia: 13 Marca 2008, 19:29 »
jejku aż mi się żal zrobiło :'( :'(. Bardzo Ci współczuję, ale dasz radę!czekasz przecież na bohatera....

Offline mario10011

• forumowicz
  • data ślubu: 24.05.2008
« Odpowiedź #62 dnia: 13 Marca 2008, 19:43 »
 :przytul: zobaczysz wróci i będziecie razem i szczęśliwi  :glaszcze: będzie oki

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
« Odpowiedź #63 dnia: 13 Marca 2008, 19:51 »
dziękuję za pociechę hany i mario :) jesteście kochane..dzięki temu zawsze czuję sie troszkę lepiej :)

jutro ciag dalszy moich opowieści bedzie troszkę więcej o moich planach slubnych

Offline ASIA39

• Chuck Norris
  • Szata miłości utkana jest z materiału codzienności
  • data ślubu: 18.08.2012
« Odpowiedź #64 dnia: 13 Marca 2008, 19:52 »
ojoj no to faktycznie Ci smutno ale juz malutko zostło-szybko zleci   :uscisk:

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 14.06.2008
« Odpowiedź #65 dnia: 13 Marca 2008, 21:12 »
Doskonale Ciebie rozumiem, ja tęsknię, gdy mój spóźnia się  z roboty - ma bardzo nieregularny czas pracy.
Musisz sobie znaleźć jakieś zajęcie, takie mocno czasochłonne, zwłaszcza teraz gdy siedzisz na zwolnieniu ;)
Głowa do góry - damy radę ;)

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
« Odpowiedź #66 dnia: 14 Marca 2008, 09:08 »
Witam Was kochane kobietki no jestem  gotowa na dalszy ciąg..
Przed wyjazdem Michala zalezalo nam zeby zalatwic salę orkiestre i fotografa i kamerzyste :) resztą miałam zając się ja......grzebałam na internecie i znalazłam sobie 5 sal do ktorych z Mchalem sie wybralismy... Pierwsza Jermir urzekła nas menu ale wystrój i perspektywa tłoczenia się na tarasie gdzie jak odsunie się krzesło to nie mozna przejśc wybiła nam lokal z głowy potem była sala w Fotonie łądna ale onskurna na zewnatrz i w wejsciu na sama sale wiec odpadla.... Trzecią salą była sala na Aterze (catering Lewiccy) byłam w szoku .. urzekła mnie sala swoim wystrojem bardzo podobają mi się krzesła owiniete białą płachtą  dodawało to uroku całej sali .. można powiedziec ,że zakochałam się

Zdecydowaliśmy że ta i żadna inna... terminy sobotnie były zajete ale my chcielismy 08-08-08 taki kaprys :) i udało się bo jakaś para nie potwierdziła  tego terminu i wskoczylismy na ich miejsce :) ale radocha ... obie sale są przepekne a układ stołów rózny od wachlarza po podkowe i po stoly okragłe no ale co do tego mielismy jeszcze czas na decyzje ... wazne ze jest sala... i ze z moim Misiakiem była zgoda :)
Następnego dnia pozbieralam opinie o sali i potwierdzilo sie ze wybor byl trafny :)
Dodam ze jeszcze mielismy jechac do KUmmerowki tam podbno tez jest ladnie dobre jedzenie no ale juz nie dotarlismy tam  bo ja jak juz sie zakocham w czyms to na maksa hahahah
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         Co do zespołów to jak zwykle ja obdzwonilam klkanascie poleconych i juz czesc miala zajete terminy a jeden pan stwierdzil ze on nie gra w patki jak ma w sobote slub... pomyslalam sobie ze chyba kaca leczy zawsze po kazdym skoro na jeden mu starcza sily.... tak wiec dostalam numer jeszcze jeden mowie sobie ostatnia szansa.. bo jak nie to lipa :(
Kolezanki maz pracuje w Filharmonii i tam maja zespół  Axi Band ... umowilam sie z panem na rozmowe i pojechalismy do niego do domku ( oczywiscie juz z Michalem ) posuchalismy wczesniej plyty spodobalo nam sie choc zawsze bylam anty spiewajacym pania na weselach ale cóż trzeba byc otwartym na inne nowe rzeczy... Takze wybralsmy tez zepol i mam nadzieje ze nie bedzie plamy w koncu ta pani byla laureatka szansy na sukces w 2006 roku a zespol grał w Jaka to melodia ... mama nadzieje ze dadza rade moim wymaganiom hehehe                   
uffffffffffff

sorry ale się rozpisałam w dodatku nie skonczyłam a pewnie już Wam sie czytac nie chce i sorki za błędy :) ) wybaczcie Anusi

Napisze Wam jeszcze o moim fotografie i kamerzyscie czyli 2 w 1 ... zlozylo sie tak ze postawilam na pewniaka Adi Foto heheh robil mi fotki na moim pierwszym slubie hehehe ale Michal nie mial nic przeciwko wiec wzielismy go i w dodatku na drugi slub dostalam rabat hehehehe smieszne co?? ale trzeba byc w zyciu wyluzowanym :)))

to tyle na tę chwilę :):):) ;D ;D ;D

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #67 dnia: 14 Marca 2008, 09:13 »
Bardzo ładna ta sala, robi wrażenie ;) Podobają mi się dekoracje i rozkład na stołach - tak elegancko, że aż wstyd sie upić :D
Też miałam ten problem - zakochałam sie w jednej sali a potem poszłam oglądać drugą - też była niezła no i miał osiołek problem :D
A co do tego rabatu - to nawet śmieszne, ale chyba mało ich daje - mam nadzieję ;)

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
« Odpowiedź #68 dnia: 14 Marca 2008, 09:26 »
Heheh mało mało Adiana w sumie to mój kolega :) i nie mial wyjscia bo sama o ten rabat prosilam heheh a wlasciwie powiedzialam ze mi sie nalezy hehe :)

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #69 dnia: 14 Marca 2008, 09:32 »
No to całe szczęście ;) W sumie to nie powinien sie tym chwalić, bo  "rabat na Twój drugi ślub" byłoby kiepskim hasłem reklamowym, można by pomyśleć, że pecha przynosi :D

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
« Odpowiedź #70 dnia: 14 Marca 2008, 09:51 »
 :) Adianko Ja nie wieze w takie rzeczy i mimo ze moj swiadek moj najllepszy przyjaciel  swiadkowal mi na pierwszym slubie i mi nie wyszlo to na dtugi tez go biore bo jest moim przyjacielem od dziecinstwa .. dodam jeszcze ze wszyscy ktorym swiadkowal sie rozwiedli nawet jego brat :) i w sumie to nie chcial sie zgodzic ale ja powiedzialam ze bez niego nie wyjde za mąż :)

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #71 dnia: 14 Marca 2008, 09:59 »
Co racja to racja, nie dajmy się zwariować ;)

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
« Odpowiedź #72 dnia: 14 Marca 2008, 10:32 »
A tym rabatem - dobre, nigdy by mi nie przyszło do głowy, że mogą dawać takie rabaty  :brewki:

Sala śliczna, bardzo mi sie podoba, no i tak jak mówiłaś - te krzesła robią wrażenie  :ok:

dodam jeszcze ze wszyscy ktorym swiadkowal sie rozwiedli nawet jego brat :) i

to mamy coś wspólnego bo w rodzinie mojego R wszyscy, którzy się oźenili z dziewczyną o imieniu Iwona się rozwiedli. Były już 3 rozwody. Mam nadzieje, że ze mną tak nie będzie  ;)

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
« Odpowiedź #73 dnia: 14 Marca 2008, 10:53 »
Vonka Adiana zawsze trzeba myslec że z nami bedzie inaczej heheh przecież ślub każdej z nas będzie wyjatkowy bo my jesteśmy wyjątkowe prawda ?? :) :)

Offline Adiana

• Agnieszka
  • Chuck Norris
« Odpowiedź #74 dnia: 14 Marca 2008, 11:09 »
Vonka Adiana zawsze trzeba myslec że z nami bedzie inaczej heheh przecież ślub każdej z nas będzie wyjatkowy bo my jesteśmy wyjątkowe prawda ?? :) :)

Amen !

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
« Odpowiedź #75 dnia: 14 Marca 2008, 11:20 »
 :hello: przeczytałam od początku Twój wąteczek i powiem,że mnie zaciekawił :D
Tworzycie bardzo ładną parę, synuś kochany :) Czas rozłąki jakoś przeminie....
Macie wybraną śliczną salę i też mi się podobają tak ubrane krzesła.

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
« Odpowiedź #76 dnia: 14 Marca 2008, 14:34 »
evelaz Dzięki ze przeczytałaś te moje wywody  :) postaram sie nie przynudzac i bede pisała dalej tylko odsapnę po denntyście   :(

Offline mario10011

• forumowicz
  • data ślubu: 24.05.2008
« Odpowiedź #77 dnia: 14 Marca 2008, 16:41 »
 :ok: sala przepiekna nie dziwię się że się w niej zakochałaś  :)

Offline grecka

• bywalec
  • data ślubu: 08.08.2008
« Odpowiedź #78 dnia: 14 Marca 2008, 18:33 »
no i stalo sie.... zawitalam w Twoim odliczaniu  :skacza:
no i nie moge sobie tego odmowic- Aniu jaka tmacie piekna sale... prawie tak piekna jak moja :P  hmm... czekawe dlaczego mi sie tak podoba  ::)

Offline mystikala

• entuzjasta
  • data ślubu: 16.08.2008
« Odpowiedź #79 dnia: 14 Marca 2008, 21:24 »
Aniu   nie ma mnie jeden dzien a tu juz tyle do nadrobienia :D

Widać,ze duzo w zyciu przeszlas,ale to tez daje tobie siłe.Tesknota na pewno wielka,ale jakie bedzie przywitanie i radosc ze w koncu jestescie razem  ;D
Sala bardzo fajna,slyszalam duzo pochlebnych opinii na jej temat.

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008
« Odpowiedź #80 dnia: 14 Marca 2008, 21:39 »
pokrowce na krzesła robią duże wrażenia. Ja mam nadzieje, ze szef naszej sali też zdąży je zakupić :)

Offline Ania1234

• uzależniony
  • data ślubu: 02.08.2008
« Odpowiedź #81 dnia: 14 Marca 2008, 21:41 »
Bardzo ładna sala. Świetne dekoracje!

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
« Odpowiedź #82 dnia: 14 Marca 2008, 21:44 »
Grecka ja wiem dlaczego Ci sie tak ta sala podoba i mówisz ze podobna do Twoje heheh bo mamy tam wesele :))
Mystikala dzieki ze chce ci sie czytac te moje opowiesci bardzo mi milo.... jutro postaram sie dodac kolejne  .. dzis juz nie mam siły .... rehabilitacja nóżki mnie wykończyła ... padam z nog
Baska98 dziekuje ze Ci sie podobaja ... oby  szef waszej sali zdazyl takie zakupic bo to fajna sprawa
Ania1234  ciesze sie ze sie Tobie spodobała  jutro zagladne na twoje odliczanko bo dzis juz ide spac

pozdrawiam Was kochane dziewczyny DOBRANOC

Offline Beacia

• uzależniony
  • data ślubu: 19. 07. 2008 r.
« Odpowiedź #83 dnia: 14 Marca 2008, 21:53 »
 :hello:

Mogę jeszcze dołączyć?  :D

Słyszałam dużo pozytywnych opinii o tej sali  ;D
Bardzo mi się podoba  :D

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
« Odpowiedź #84 dnia: 15 Marca 2008, 11:24 »
Witaj Beacia bardzo sie ciesze ,że dołączyłaś do mojego odliczanka.... zaraz zaczynam pisać dalszy ciag moich przygód :) :)

Offline grecka

• bywalec
  • data ślubu: 08.08.2008
« Odpowiedź #85 dnia: 15 Marca 2008, 11:27 »
dzialaj, dzialaj... ania  ;D

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
« Odpowiedź #86 dnia: 15 Marca 2008, 11:39 »
Ania I Michał
No to jestem i pisze dalej...............
No węc zostałam sama w tej naszej mieścinie....  pierwsze dni byly koszmarem nie mogłam sie przyzwyczaić do pustki w domu ,dobrze ,że mam tego synka bo bym zwariowała  :) :) wszystkie sprawy łącznie z naprawą kontaktu zostało na mojej malej głowce... postanowiłam być dzielna... zajęłam sie pracą  w szkole i sedziowaniem meczy.. całymi dniami nie było mnie  domu .. sprawy slubne zaatwiałam grzebiąc w internecie... no w sumie nie do końca bo w grudniu pojechałam do żnina z przyjaciółmi po sukienkę :)... j się działo...................

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
« Odpowiedź #87 dnia: 15 Marca 2008, 12:38 »
Zuza :)  fotki sukienki jeszcze nie było bo w całej euforii szukania sukienki i pozniejszego jego wyboru  niestety zapomnielismy zrobic zdjecie.....
Moja koncepcja na sukienke byla taka ze chcialam krótką z przodu a długą z tyłu i z taka koncepcja pojechałam wybierać sukienke ... niestety rzeczywistość często pokazuje nam ,że to co nam się podoba na kimś niekoniecznie bedzie ładne na Nas .. i tak tez było ze mną w tych sukienkach wygladałam jak Fiona  niestety ,... bo okazało się że mam za krótkie ( choć ładne ) nogi hehe :) :) 
Jak stalismy i czekalismy w koljce do przymiarki obok mnie stał manekin a na nim sukienka klasyczna długa koloru kawa z mlekiem przecudna .. i moja przjaciółka mówi ,że oprocz tych moich wymysłow z krótką z przodu powinnam przymierzyć i te bo jest sliczna ... a ja jak zwykle swoje ,że ja przecize chcialam krótka  ... no ale ta na manekinie byla cudna .. niestety nie chcialam sie przyznac ze taka sukienka tez mi sie podoba .... w koncu po tych nieudanych probach zalozenia sukienki krotkiej dalam sie namowic na te  na manekinie... ładna była zachwycal sie nia wszyscy a jak ja założyłam to......................ech dziewczyny wiecie  ze jest taki moment ze to juz sie wie ze to ta jedyna  i   ja to wiedzialam ... wygladalam cudnie.... do tego dobralam sobie bolerko koronkowe ecrue z elementami kawowymi  bo elementy koronki mam na sukience .. ale jest przecudna i obiecuje ze wkleje zdjecie bo nedlugo jade do sklepu po buty i na przymiarke  takze cierpliwosci :):)

http://www.kasia.net.pl/

buziaki

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008
« Odpowiedź #88 dnia: 15 Marca 2008, 12:42 »
no to czekamy na Twoje zdjęcia w tej sukni :)

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
« Odpowiedź #89 dnia: 15 Marca 2008, 12:49 »
Bardzo chetnie Zuzka....  :) :)