Macher - bardzo się cieszę

No cóż skoro już zostałem wezwany do tablicy to trzeba coś napisać

Co to jest miłość

Wg mnie nie ma jednego wytłumaczenia tego słowa i dla mnie samego jest kilka rodzajów miłości.
To, że kocham swoją żonę i staram się dbać o to co nas łączy zarówno uczucie, przywiązanie i wspólne cele to jest jeden z rodzajów.
Troska o nią, co z nią się dzieje, jak się czuje, gdzie przebywa.
Najlepiej tą troskę się odczuwa wtedy gdy wychodzi żonka z domu i nie odbiera 30 telefonów od męża bo nie słyszy a mąż umiera z niepokoju.

Innym rodzajem miłości obdarzam naszego synka. To również opieka nad nim troska o jego zdrowie, samopoczucie a zarazem dawanie mu radości i spełnianie życzeń (oczywiście nie wszystkich) ale i do tej miłości zalicza się również karcenie go jeśli coś zmaluje lub próbuje to zrobić.
Kolejny rodzaj miłości to do rodziców i rodzeństwa. Oni już są już dorośli i mają swoje życie ale człowiek cały czas gdzieś w duchu o nich myśli i zastanawia się czy wszystko u nich jest w porządku i jakby mógł im pomóc gdyby tego potrzebowali.
Ostatnią grupą ludzi jesteście Wy wszyscy i też Was kocham na swój sposób i pragnę dla Was jak najlepiej choć najczęściej okazuje się to tylko w słowach. Nie ukrywam, że pewnie gdy ktoś z Was mnie o coś poprosił to pewnie bym się starał to spełnić w miarę możliwości.
Hmm.
To chyba by było tyle - nie wiem Macher czy zadowala Cię moja odpowiedź bo jeśli ie to proszę o sprecyzowanie dokładniejsze pytania

Gabiś skoro nas juz zaczęłaś czytać to poproszę abyś napisała coś takiego (nie ukrywam że wiele osób ma z tym problem):
Scharakteryzuj w 10 zdaniach swoją osobę. Powiedz zarówno o swoich pozytywnych jak i negatywnych cechach
Powodzenia