Autor Wątek: 17.08.12. ♥ THE MIRACLE OF LOVE ♥ malinowa__mamba i jej książe na białym koniu;)  (Przeczytany 38019 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
Ej dziewczyny 'szczelam' focha na Was, bo się wcale o moje foty nie upominacie... :Placz_1: :Placz_1: :Placz_1:
dlatego wcale Wam nie pokaże!!! :terefere: :terefere: :terefere: ne nene ne ne...
a mam obrobione z 7 różnymi bukietami sposobem nusiakowym ;D 

Aleeeeee...właśnie wstawili wyniku wczorajszego egzamu(który swoją drogą bym epicki :Blee:) i malinowa ZDALA!!! :jupi: i jej Księciunio też :skacza:
Tamten zaległy egzamin w poniedziałek i mam wolne :Szczerbaty: HURRA!

ajć i zapomniałam napisać.....postanowiliśmy jako prezenciki dla gości zrobić takie lizaki z personalizacją, ale kupimy same naklejki http://farm8.staticflickr.com/7187/6972502869_5a8792870c_z.jpg o takie ;) a lizaki sami kupimy w makro czy gdzieś :) można kupić od razu z lizakami, ale wysyłają i tak osobno lizaki i naklejki, więc trza samemu kleić ::) a tak będzie taniej :D

Offline emm-a

• Chuck Norris
ej malinowa!!!! przecież prosiłyśmy o foty!!! nie wklejałaś, to uznałyśmy - przynajmniej ja uznalam - że pewnei zachrzaniasz na uczelni albo wkuwasz niczym dziobak, a kiedy znajdziesz czas, wkleisz fotki!!! wiec  nam tu z pretensjami i żalami nie wyskakuj!!!  :diabel_3: :diabel_3: :diabel_3: :diabel_3:

wklejaj foty natychmiast!!!! co za wredota!!!! moich sie domagala, a swoich pokazac nie chce!!!!  :diabel_3: :diabel_3: :diabel_3: :diabel_3: :diabel_3:
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline angelicious

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 31.12.2011
no nawet ja juz sie nie moge doczekac tych zdjec  ;D

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
no i fotek dalej nie ma, niedobra TY, bo Cię wymażę z tablicy weselnej w Duecie heheh :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
Malinowa pali frana z tymi fotami :))

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
 ??? pali frana??

Offline Pandi
  • maniak
Dobre :P ... heh

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
dawaj fotki dawaj, focha nie udawaj :D
Ja tak właśnie myślałam odbierając suknię, kiedy będą Twoje fotki :D
[/url]  [/url]

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
no no...tak sie mowi ;)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
Palisz frana - to sciemniasz hihi
taki gangsta dzielnicowy slang buhaha ;)

Offline xanth

• entuzjasta
  • data ślubu: 11.08.2012
Dawaj FOCISZE KUJONIE! :D

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
kujon zamiast ryc to na forum siedzi......a dzisiaj M. jak mnie budzi mowi 'A może jeb***y ten egzamin i jedziemy nad morze...taka ladna pogoda ::) ::) ::) ' ........no kurcze...nie powiem, ze nie kusil :P sorki, ze tak klne, ale .....ja tak klne ;D

dobra gangsta paradise......wrzuuuuuuuucam :D ;)

od razu pisze, ze wklejone kwiatuchy sa tylko przykladowe...chodzilo mi o kolorystyke nie o konkretne wiazanki...

kieca jest niedopasowana i  z tylu sa zjeb*** klamry ;D bedzie bardziej sciagnieta i tych gornych dwoch kwiatow nie bedzie, wiec bioderka beda obcisle :brewki:

Offline xanth

• entuzjasta
ja też tak klne, a najbardziej jak wypije :(

to nie przystoi takim damą! :( DAMY ALBO NIE DAMY! 

a fociszek nie widze ni du du! 

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
aaaa sorki....bo właśnie wparował M. i znowu mówi, że nie ma mocy i wali to wszystko...więc musieliśmy podjąć jakąś decyzję...w końcu wrzesień też dla ludzi ;)

http://imageshack.us/g/59/98652954.jpg/

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
no i gora z bliska ;) musze sobie tylko jakis biust zamontowac i zmienic twarz!

fotka za duża

z moja frędą w tle :D
« Ostatnia zmiana: 29 Czerwca 2012, 14:49 wysłana przez Maja »

Offline xanth

• entuzjasta
Łaaaaaaał!

Jest taka HISZPAŃSKA! ja widze fryzurkę już!

Takie śliczne falowane rozpuszczone włoski, i jakiś czerwony kwiat przy uchu :) Genialnie :)))) Albo takie włoski mocno falowane (po fryzjerksku) na boczek :D Jaaaaa...!!!!

Ekstra jest ta suknia! Zwłaszcza z tyłu!!!

Tylko ja bym chyba dekold poglłebiła, albo własnie tak jak mówisz, wsadziła sobie coś w cycuszki :D SKRAPETY :d
a bukiet to chyba różowy, i rózowy kwiat we włosach :D Extra!

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
  • data ślubu: 2011
WOW!!! piękna kobieto!!!
wyglądasz bosko w ej kiecy! :)

Offline Anjuszka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 30.07.2011
Śliczna z Ciebie dziewczyna, będziesz prawdziwą księżniczką w dniu ślubu ;) suknię masz boską, prezentujesz się w niej po prostu zaj..ebiście! Co do bukietu, uważam, że musi być wyrazisty kolor - nie musi być jednokolorowy, ale musi mieć intensywne kolory! Co by było go widać ;)

Offline przyszlazona
  • uzależniony
pięknie wyglądasz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Offline nusiak
  • maniak
  • data ślubu: 07.07.2012r.
Nie mówi mi teraz, że się nie interesujemy ;D, leciałam do domu jak głupia żeby zobaczyć fotki hehe, a teraz lecę sprzątać bo okazuje się że mamy gości wieczorem, a ja w czarnej d.... ;D
[/url]  [/url]

Offline emm-a

• Chuck Norris
malinowa wyglądasz prześlicznie!!! a kiedy suknia będzie do Ciebie dopasowana... :szczeka: :szczeka: :szczeka: :szczeka:

co do bukietów i kolorów, to mi by się widział intensywny kolor - może być róż albo czerwień albo mocny niebieski;

nie pamietam - masz już butki? jeśli nie, to moze butki pod kolor bukietu?

w venezii zaczęly sie dzis wyprzedaże i sa rozne superaste szpilki w intensywnych kolorach  :D :D :D
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline angelicious

• użytkownik
  • **
OMG!!!!!!!!!!!!czadowa!!!!!!!(mego podobna do mojej, musimy na jakis balet w niej się wybrac!!!!!!!!!!)

Offline angelicious

• użytkownik
  • **
a kwiaty jak dla mnie tylko fioletowe! wiem co mówie, miałam takie;p

Offline sylwiq

• Chuck Norris
Wow suknia na wypasie!!!!! Mi bukiet podobasie najbardziej ten 3 u gory. czerwono pomaranczowy z czyms zielonym ;) bynajmniej tak go widze na moim smarthphonie ;))
Co do morza.... dzis jest meeeeerga parno duszno i goraco
nie cierpie takiej pogody... ale wytrwalam 3 godz na plaxy. zjaralam nogi i rece i buzie. i nawet wlazlad do lydek do morzs ;) chcialam pocwiczyc przed plenerem ;)

Offline lebara

• maniak
Zgadzam się z dziewczynami pięknie wyglądasz w tej sukni, hmmm nie wiem czemu ale zawsze myślałam że jesteś brunetką
,,Geny to nie wszystko, zdrowie i mądrość Twojego dziecka zależą od Ciebie"

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
Oooo jaaaaaa ;D
Dzięki dziewczyny kocham Was wszystkie na nowo ;D
Postanowiłyśmy z Mamuśką, że pójdziemy jednak w róż, ale bukiet taki mieszany...od pudru po fuksje...i z kilkoma anemonami(to te z czarnym środkiem...jakoś mi się podobają :P )...jeszcze dokładnie nie wiemy, ale coś koło tego :P

Inne mi się podobają, ale tak...fioletowy uważam, że jednak bardziej mi do brunetki pasuje...pomarańczowy uważam, że jest ogólnie śliczny, ale taka cała pomarańczowa jestem-skóra, włosy, bukiet...myślałam też o czerwonym, bo jako że suknia taka hiszpanka to by miało ręce i nogi, ale jakoś tak w patriotycznych barwach się sobie nie podobam :D ;)

Kupiliśmy dzisiaj jakieś kolorowe alko jeszcze, ale to i tak nie wszystko...i lizaczki dla gości, które w końcowym efekcie będą wyglądać tak

No i kupiłam inne bucisze na poprawiny do mojej miętowej...poszukiwałam żółtych-takich kanarkowych, bo ostatnio bardzo mi się takie połączenie spodobało, ale nic nie było...za to znalazłam inne :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:
http://static.zara.net/photos//2012/I/1/1/p/6455/101/014/6455101014_1_1_3.jpg?timestamp=1338993576473
a Mamuśka takie same czerwone sobie wzięła ;D

XOXO

ogólnie w Zarze są przeceny i bym mogła stamtąd nie wychodzić cały dzień!

Offline sylwiq

• Chuck Norris
Moja swiadkowa miala mietowa sukienke z musztardowym paskiem i taki fason butow tylko mietowo nusztatdowe ;) jest ruda wiec calosc komponowala sie ekstra ;))

Offline lusi251

• Chuck Norris
  • data ślubu: 28 04 2012
butki rewelacyjne :D

uwielbiam takie fasony. I kolor tez sliczny. A dla mamy szacun  8) ze tez sie na takie odwazne buty zdecydowala :) (wiekszosc mam to tak obcas do 5cm chyba toleruja ;) )

Offline przyszlazona
  • uzależniony
|Malinowa będzie błyszczeć !!! ja to już wiem :D

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
dzięki dziewczyny :)

lusi moja Mamuśka to tylko szpile...ona nawet kapcie po domu ma na koturnie :D auto w szpilach prowadzi i tylko dywaniki co chwile musi zmieniać , bo dziurawe ;D ale przy naszym wzroście to  ::) ::) ::)

wczoraj w Duecie byliśmy...akurat poprawinki były w ogrodzie a naszą salę już przygotowywali na następne wesele....swoją drogą tam to robią siano...wesele za weselem...nawet w środku tygodnia...i to po dwa naraz a w ogrodzie poprawiny w tym czasie... :o normalnie fabryka

mniej więcej już trochę mam zamysł jak postawić stoły żeby jeszcze w miarę duży parkiet do tańca został...i kolorystykę też już mam w miarę ogarniętą myślę :) oczywiście nie obyło się bez spinki z Tatą, który wszystko wie najlepiej i na wszystkim się zna...i już mi kwiaty zaczął wybierać :mdleje: to nie na moje nerwy... :-\
mieliśmy dzisiaj jechać z nim garniaka wybrać, ale rano miał focha i stwierdził, że sam z Mamą pojedzie...i pojechał...ale w końcu mama zadzwoniła, żebyśmy podjechali do sklepu im pomóc ;D no i kupiliśmy :) co oni by beze mnie zrobili :D ;) haha...
W piątek jedziemy do Poznanie, tam spotkamy się z Mamą M. :) musimy ubrać  PMa i moją Mamę :) ja obczaję sobie jakieś bucisze, bo tak jak Monia pisała, sama też myślałam właśnie o różowych skoro taki będzie bukiet :)