Autor Wątek: 17.08.12. ♥ THE MIRACLE OF LOVE ♥ malinowa__mamba i jej książe na białym koniu;)  (Przeczytany 37857 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline _patka_

• Chuck Norris
suknie slubna masz tez sliczna  :brewki: :brewki: :brewki: :brewki: czekam na foteczkii z [przymiarki :)

Offline lebara

• maniak
  • data ślubu: 11.08.2012
malinowa dopiero teraz dokopałam się do zdjęć Twojej sukienki.....śliczna :) Wyglądasz w niej rewelacyjnie :)
,,Geny to nie wszystko, zdrowie i mądrość Twojego dziecka zależą od Ciebie"

Offline kaassia

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.11.2010
Suknia fantastyczna, teraz tylko czekamy na zdjecia z przymiarek ;)
Madzia 20.01.2012
Wojtuś 27.02.2013
Agatka 18.10.2014

Żonkowo

Offline emm-a

• Chuck Norris
zjawiskowa ta suknia....
Moje Laleczki :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline paulinka009

• forumowicz
  • data ślubu: 30 czarwca 2012
Jestem i ja  :hello:

Kiecki obie super! ahh ja już żałuje tej swojej chyba za długo jej nie miałam na sobie a na zdjeciach wygląda fatalnie  :Placz_1:  Ale podnosi mnie na duchu to że i tak nie stać mnie na na taką co mi się podoba :D
A gdzie zakupiłaś tą swoją kiece poprawinową? Bo też bym coś takiego chciała ale ja chyba szukać nie umiem bo widzę wszystkie błyszczące i obcisłe... 

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
w river island :)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
Witam...czemu tu tak cicho ??? ??? ???

Dzisiaj od rana poszukuję jakieś fajnej fryzurki po internecie, ale w sumie nic mnie nie zachwycilo... :-[ a buuu... :'(
To samo z biżuterią....zastanawiałam się nad typową ślubną z kryształków Swarovskiego ,ale chyba się nie zdecyduję, bo później na pewno nigdzie tego nie założę...za delikatne jak dla mnie ::) kolczyki na pewno jakieś dłuuuugie i do tego bransoletka...tyle ;) w Aparcie widziałam cuda, ale cena.... ??? :mdleje: a matko z córką :o

Wkleję trochę fryzów, które sobie zapisałam na dysku, aczkolwiek to nie do końca to co bym chciała...

Cały czas myślę czy ta kiecka na poprawiny jest ok...powiedziałam o tym Mamuśce i stwierdziła, że jak mi coś innego wpadnie w oko w miarę normalnej cenie to kupimy, bo jak się okazuje moi goście nie mają zamiaru skończyć na poprawinach w sobotę :protestuje: :protestuje: :protestuje:...od Mamy rodzinka jest ze Szczecina, rodzice M. śpią u moich rodziców, rodzeństwo Taty po poprawinach chyba też u moich rodziców zostanie, a brat M. u nas...więc już zaplanowana niedziela w ogrodzie :)
 no i też się trzeba w coś przyodziać :P więc jak znajdę jakąś sukienkę jeszcze, która mnie powali to miętowa spadnie na niedziele...hihihi... :taktak: :taktak: :taktak: kochane sukieneczki... :Serduszka: :Serduszka: :Serduszka:

Offline emm-a

• Chuck Norris
z fotek wnioskuję, że chcesz upięcie na dole, jakiś koczek fantazyjny; czy nie lepszy bylby wyżej upięty? te, ktore wklepiłaś sa bardzo fajne, ale myśle, że fryzjer dobry może coś fajniejszego wymyśleć...niech na probnej wymyśli kilka upięć, ktore do Ciebie pasują i wybierzesz to najlepsze  :D

skoro swarovski dla Ciebie za delikatny, to co byś chciala? coś błyszczącego? srebrnego/złotego? z cyrkoniami?
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
no na pewno coś świecącego :brewki: :brewki: :brewki:
na złoto to mnie nie stać ;D może jakieś srebrne z cyrkoniami po prostu... ??? ??? ???
coś w ten deseń
sama nie wiem co tu wykombinować...

emmo wiem, że takie karakanki jak ja powinny mieć coś wyżej żeby się trochę wyciągnąć, ale upięcie chcę nisko, bo mam welonik kogucik...także będę i tak nastroszona ;D

a dzisiaj mamba zakupiła sobie laczki do biegania :bieznia: żeby jej się stopy nie paliły ::)
i spodnie...o dziwo!...i to dżiny...u mnie to nie lada wyczyn...
także jestem baaardzo zadowolona :D

Offline emm-a

• Chuck Norris
fajne te kolczyki, bardzo nawet  :D :D :D

a skoro są butki biegowe, to...kiedy się na Głębokim malinowa pojawi???? coś czuję słomiany zapał....

fajosko że dżinsy masz wreszcie :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
fajne te, co wkleiłaś :) i fryzurki też - będziesz u fryzjerki, popatrzy na Ciebie i sama Ci zaproponuje, doradzi :) a może w salonie sukien ślubnych jak będziesz to znajdą Ci pasującą biżuterię? ja chyba na przymiarce właśnie coś dla siebie wybiore.

Offline _patka_

• Chuck Norris
hehe dziny wreszcie :) nie tylko ciagle ten lateks :P :P ;D kolczyki sa super! takie mi sie podobaja i przy okazji wydluzaja szyje :)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
właśnie dlatego chciałabym mieć kolczyki dłuższe, ale bez naszyjnika...żeby mięć łabędzią szyję ;) hyhy

emmo...chciałam Cie uświadomić, że ja na ten fitness sobie dobiegam :D zresztą tam też będę w nich ćwiczyć :) są leciutkie jak piórko, mięciutkie i oddycha nóżka :)

AnioOlku wiosna idzie, więc trzeba się w coś lżejszego przyodziać...lateks będzie czekać na jesień ;)

Offline emm-a

• Chuck Norris
malinowa, nie odpowiedzialas - kiedy się na Głębokim pojawisz??????? :diabel_3: :diabel_3: :diabel_3:
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline _patka_

• Chuck Norris
w lateksie jak bedzie cieplo dupka moze sie zapocic ;D hyhy

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
no dokladnie AnioOlku ;D
emma poki co to nie wiem...jutro do tesciow jade...pozniej jak juz Ci mowilam mam egzamin, wiec nie wiem jak to bedzie...chybab bede biegac po osiedlu, bo szkoda mi bedzie wtedy czasu na dojazdy... :-\

Offline emm-a

• Chuck Norris
 :( :( :(
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris

ODEBRALIŚMY OBRĄCZKI :)

Offline Natysa

• To co na zawsze między nami, dodaje wiary w lepszy czas;*
  • uzależniony
  • data ślubu: 19.05.2012
Poka Poka :D :D
Gabriela
Zofia

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
CZEkamy na fotencje ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
ja tez czekam  :D :D :D
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
fotki o nieregulaminowych wymiarach

Pewnie będą za duże :-\ :P

Fotka słaba, bo z telefonu...
Bardzo mi się podobają...mierzyliśmy z M. już ze 3razy :P i taka ładna drewniana szkatułeczka( w realu jaśniejsza  ;)) ::)
« Ostatnia zmiana: 18 Kwietnia 2012, 10:40 wysłana przez Maja »

Offline przyszlazona
  • uzależniony
  • SPRZEDAM FIGURKĘ NA TORT I PODUSZKĘ NA OBRĄCZKI
very, very, very nice  ;D ;D ;D

Offline emm-a

• Chuck Norris
bardzo bardzo mi się podobają :-)
Klara 2014r.
Dominika 2017r.

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris
Dzięki dziewczyny :-* na początku chcieliśmy inne, ale wiadomo... :P jak zaczęliśmy mierzyć to co innego się okazało ::)
Obrączki wybrał M. ...jak tą założył to już nie chciał mierzyć żadnych innych...a mi w sumie było obojętnie...byle tylko nie jakieś przekombinowane ;) No i dla mnie grubsza by odpadła, bo serdelki mam króciutkie i pulchniutkie :D
A te takie akuratnie ;) Grawer tradycyjny...imię+data :)

Offline sylwiq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 23 czerwca 2012 ! <3
mi tez sue podobaja ;p
chcielismy takie klasyczne ale oczywiscie wyszlo ze one nie pasuja na moje grube paluchy ;p  dlatego mamy ciut inne.. a te sa super bo nigdy na nie moda nie przemija ;p

Offline lebara

• maniak
  • data ślubu: 11.08.2012
Bardzo ładne też zastanawialiśmy się nad tym wzorem ale ostatecznie kupiliśmy inne i nie w aparcie :)
,,Geny to nie wszystko, zdrowie i mądrość Twojego dziecka zależą od Ciebie"

Offline _patka_

• Chuck Norris
bardzo ladne te obraczki ;D sa takie niby proste klasyczne, ale ten diamencik dodaje Twojej uroku :)

Offline malinowa__mamba

• Chuck Norris

Offline Pandi
  • maniak
Przepiekne - taka klasyka :)