Witam wszystkie przyszłe panny młode i już zamężne Panie

Trochę poczytałam Wasze odliczanka i postanowiłam założyć własne żeby później mieć co czytać jak już będzie po wszystkim
Nasza decyzja o ślubie wyszła trochę spontanicznie a trochę za namową ojca mojego narzeczonego. Chcieliśmy na początku cały ślub zorganizować samemu przede wszystkim finansowo, ale przyszli teściowie się nie zgodzili na to, ponieważ ich starsza córka miała sponsorowany przez nich ślub w połowie więc u nas tak samo czują się zobowiązani do tego aby się dołożyć. Tak więc połowę dają nam rodzice Maćka a drugą my finansujemy, moja rodzinka niestety nie posiada za dużo kasy więc ubiorą mnie i styka
Do tej pory mamy załatwione:
salę - Atria w Goleniowie
orkiestrę - New Stars z Kołobrzegu
fotografa ale na sesję po ślubie - Este Studio ze Szczecina
videofilmowanie - kolega Maćka który się tym zajmuje zawodowo
termin zaklepany w Kościele - Kościół Św. Katarzyny w Goleniowie
samochód - Rolls Royce Silver Shadow zabytkowy
obrączki - wstępnie wybrane na pewno będą tytanowe.
Teraz szukam sukni, bo zaczęły się wyprzedaże więc chcę kupić jakąś niedrogo ok 2000 tys. Najbardziej podoba mi się sukienka z kolekcji LaMariette model Idalia

oto link
http://lamariette.com.pl/#/pl/collections?image=29&id=5 jestem drobną ale dosyć wysoką dziewuchą także dobrze mi w tych modelach, myślałam o czymś mniejszym ale jak przymierzyłam to wyglądałam 'biednie'.
To na razie tyle ode mnie będę na bieżąco pisać co u Nas słychać jak tam przygotowania i zapraszam wszystkie chętne do śledzenia, oczywiście także będę podglądywać odliczanka innych

Buziaki :*:*:*