Ja ze swej strony mogę polecic sprawdzony na własnej skórze zespół: Ka-ja-band. Byli wspaniali, przewspaniali, cudowni. Niesamowity kontakt z gośćmi, muzyka dobrana w ten sposób, że każdy chciał się bawić i robił to do utraty tchu. Zabawy na poziomie, z wyczuciem smaku- nikt nie czuł się urażony, obrażony…Obawiałam się, że moi goście nie będą się chętnie bawić, ale parkiet był ciągle pełny, a do konkursów zawsze zgłaszał się komplet ludzi i kilka osób więcej Pan Krzysztof ma niesamowite podejście do ludzi i rewelacyjny kontakt, potrafi rozbawić wszystkich ludzi (nawet moja 87 letnia babcia wywijała na parkiecie), potrafi wybrnąć z każdej sytuacji… Zarówno Pan Krzysztof jak i Pani Beata są przemiłymi ludźmi o miłej aparycji i czystych głosach. Piosenki były śpiewane czysto, bez fałszów, wyraźnie. Jesteśmy z Grzesiem bardzo zadowoleni z wyboru zespołu i gdybyśmy wybierali raz jeszcze, wybralibyśmy właśnie Ka-ja-band. Dlatego z czystym sercem GORĄCO POLECAMY wszystkim niezdecydowanym Ka-ja-band…