Autor Wątek: Mąż i żona to jedna dusza w dwóch ciałach... Odliczanie czas zacząć :-)  (Przeczytany 65706 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline marta082008

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
To zrezygnowałaś z niej w końcu?

Co do ich zaręczyn to super, ale czy oni przypadkiem się nie spotykają od jakiś 4 miesięcy?  :drapanie: Faktycznie tu chodzi tylko o to aby wokół siebie dużo szumu zrobić :ckm:

Offline adusiaxxx

• maniak
  • data ślubu: 12.04.2008
Ale bym się wk*****a, masakra to jest jakaś normalnie !!!  :o Ja to bym im pewnie powiedziała,ze ich po prostu nie chcę na naszym ślubie i tyle, bez względu na wszystko, krótko i na temat,   :ckm:

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
Widać ewidentnie, że Panna stara się być za wszelką cenę w centrum zainteresowania...  ::)

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008
myslałam, że nie będzie juz żadnych nowinek ze świdkową, a tu mnie znów zaskoćzyłaś. Fajna ta dziewczyna - ma wyobraźnię  ;D

Offline adusiaxxx

• maniak
Tak wyobraźnię to ona ma ogromną, ale fajna nie jest :ckm: współczuję Ci chlebosiu, że musisz przez to przechodzić  :-[ Mam nadzieję, że to już koniec jej durnych zagrań  ::)
« Ostatnia zmiana: 10 Czerwca 2008, 23:19 wysłana przez adusiaxxx »

Offline baska98

• Chuck Norris
mam nadzieje, że mnie źle nie zrozumiałyście. Fajna ale w tym sensie  :ckm:
chodziło mi o to, że jest raczej żałosna...
tez Ci bardzo współczuję, bo jakbym w tym całym toku przygotowań miała sie jeszcze martwić świadkową to bym sie chyba wykończyła.

Offline adusiaxxx

• maniak
Nieee, no coś ty  :) Ale poważnie, w tym wszystkim kolejny problem na głowie i do końca człowiek nie może być pewien, czy z czymś jeszcze w dzień ślubu nie wyskoczy, mam nadzieję, że w końcu zda sobie sprawę z tego, ze dla kogoś to nie są żarty , bo czasami mam wrażenie, że to normalnie jakiś żart  ::)

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
Widać ewidentnie, że Panna stara się być za wszelką cenę w centrum zainteresowania...  ::)

i ja to zauważyłam, koszmar z tą panną  :-\

Offline chlebosia

• Mąż i żona to jedna dusza w dwóch ciałach...
  • Chuck Norris
  • SZCZĘŚLIWI JAK NIGDY
Nieee, no coś ty  :) Ale poważnie, w tym wszystkim kolejny problem na głowie i do końca człowiek nie może być pewien, czy z czymś jeszcze w dzień ślubu nie wyskoczy, mam nadzieję, że w końcu zda sobie sprawę z tego, ze dla kogoś to nie są żarty , bo czasami mam wrażenie, że to normalnie jakiś żart  ::)

No właśnie oni się zachowują jakby dla nich to był śmieszny żart, ale dla mnie naprawdę nie jest i mam już tego serdecznie dosyć. Jest coraz bliżej ślubu, a ja zamiast myśleć o samych miłych rzeczach to się zastanawiam, czy oni przypadkiem nic głupiego mi nie wymyślą. Mam tego dość.

To zrezygnowałaś z niej w końcu?

Co do ich zaręczyn to super, ale czy oni przypadkiem się nie spotykają od jakiś 4 miesięcy?  :drapanie: Faktycznie tu chodzi tylko o to aby wokół siebie dużo szumu zrobić :ckm:

Tak Marta chcą się zaręczyć po tych paru miesiącach znajomości  :o

Że też mnie coś podkusiło ,żeby ją wziąć na świadkową? Tylko ,że wcześniej była normalna, dopiero ostatnio jej coś odwaliło, tak jakby była zazdrosna. Nie czaję tego. Kurcze ja w życiu byłam na wielu ślubach, ale nie kierowała mną nigdy zazdrość ,tylko chęć dobrej zabawy, bo przecież wiedziałam, że ja też kiedyś będę miała swój ślub i to będzie wtedy mój najpiękniejszy dzień, a teraz się o to obawiam  :(

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
  • data ślubu: beż ślubu najlepiej :)
kondolencje ja bym zmieniła świadkowa i powiedziała jej co mysle prosto z mostu .. niech spada

Offline iza22

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.09.2008
dziwna ta dziewucha, staraj się nia nie pzrejmować bo jest zbyt "Głupia" zeby sie nią przejmować

a co do tego, że tak szybko sie chcą zaręczyć to się nie czepiajcie, my się zaręczyliśmy po 8 miesiącach  ;D ;D ;D ;D fakt, że oni to chcą chyba zrobić dla popisu

Offline madziq

• Chuck Norris
  • data ślubu: 26.04.2008
 :szczeka: :szczeka: :szczeka:

kondolencje ja bym zmieniła świadkowa i powiedziała jej co mysle prosto z mostu .. niech spada

popieram!!  to dziewcze chyba zabardzo nie zrozumiało roli  swiadkowej bo mysli ze jest rownie jak panna młoda !!  ale to pewnie jeszcze młode i głupiutkie

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
Ewcia szczęka mi opadła  :szczeka: ta laska ma coś z głową  :bredzisz: :bredzisz: :bredzisz: bym ją  :boks: :Kill: :ckm:
odliczam do 09.08.2008 zapraszam

"Miłości trzeba się uczyć - uczyć wciąż na nowo i bez końca"

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
buziaki piątkowe  :-* :-* :-*

Offline marta082008

• Chuck Norris
Chlebosia, buziaczki ślę

Offline Agatha
  • entuzjasta
moja światowa postanowiła wyjść za mąż przede mną... ale ja sie ucieszyłam jak to mi powiedzieli, bo Oni już są ponad 8 lat ze sobą i już nie mogłam sie doczekać ich ślubu...w następną sobotę idę sie do nich bawić :skacza:

Offline marta082008

• Chuck Norris
Tak agatha, ale to co innego, bo to dziewczę jest walnięte w czaszkę i nie ma co tu dużo dyskutować, ona jest po prostu chora

Offline chlebosia

• Chuck Norris
  • SZCZĘŚLIWI JAK NIGDY
Dziękuję dziewczyny za buziaczki.

Jeśli chodzi o tą laskę, to szkoda słów, po prostu bez komentarza, nie ma już na nią siły................

Planujemy pojechać na dni morza, ale tak pogoda beznadziejna się zrobiła, że już sama nie wiem. Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko.  :-* :-* :-*

Offline hany81

• Chuck Norris
faktycznie pogoda nieciekawa. buziaczki

Offline Agatha
  • entuzjasta
właśnie marta082008, sytuacja podobna, ale intencje obu świadkowych zupełnie odmienne. Chciałam przez to powiedzieć (bo tak uważam), że wszystko można powiedzieć (załatwić) tylko zależy w jaki sposób się to zrobi :drapanie: ale generalnie wypadało by pomyśleć zanim sie coś głupiego zrobi

Offline marta082008

• Chuck Norris
Oczywiście, o to właśnie chodzi.

Offline ASIA39

• Chuck Norris
  • Szata miłości utkana jest z materiału codzienności
  • data ślubu: 18.08.2012
o masakra z ta laską ona chyba jest walnieta  :bredzisz: :bredzisz:

Offline marta082008

• Chuck Norris
Ona na pewno ma cos nie tak z głową, zazdrośnica mała

Offline Ania1234

• uzależniony
  • data ślubu: 02.08.2008
Pozdrawiam i życzę miłego odpoczynku!

Offline ania24polska

• uzależniony
  • Anuleczka
  • data ślubu: beż ślubu najlepiej :)
Pozdrawiam i życzę miłego odpoczynku!

buziaki

Offline Agatha
  • entuzjasta
pogoda całkiem znośna jest i można ruszać na zwiedzanie Daru Młodzieży ;D ;D ;D

Offline adusiaxxx

• maniak
Chlebosiu kochana, baaardzo Ci dziękuję za butki  :uscisk: :uscisk: :uscisk: śliczne są !!! Te fioletowe troszkę mnie cisną, ale zaniosę sobie je do szewca, to mi minimalnie rozciągnie, a te pozostałe są idealne  :) Jestem baardzo zadowolona  :D

Buziaki  :-* :-* :-*

Offline baska98

• Chuck Norris
a ja wciąż swoich nie mam :(

przesyłam buziaczki  :-* :-* :-*

Offline chlebosia

• Chuck Norris
  • SZCZĘŚLIWI JAK NIGDY
Witam Was kochane.

Jeśli chodzi o buty to ja naprawdę nie mam na to wpływu, buty dla Basi i Ani były wysłane wcześniej niż do Ady ,także nie wiem o co tu chodzi, były strajki poczty i być może w Waszych miejscowościach były lub są a u Ady nie było i dlatego już doszły. Mam nadzieję, że w tym tygodniu już dostaniecie. Przepraszam Was za to, ale to naprawdę nie moja wina  :(

W sobotę byliśmy na Dniach Morza i było całkiem znośnie, tylko trochę zimno, potem mój Misiek się rozchorował i całą niedzielę przeleżał w łóżku, na szczęście dziś już jest lepiej. W sumie mamy rozdane już prawie wszystkie zaproszenia i o dziwo wszyscy Nam potwierdzają  :o  Fajnie jak będą wszyscy, których zaprosiliśmy  :D 

Ja już wyzdrowiałam, na uczelni wszystko pozaliczałam, pracę dyplomową oddałam i czekam już tylko do 8 lipca na obronę.

A tak poza tym to przegapiłam wczoraj ,że zostały tylko 2 miesiące do ślubu, ale za to dzisiaj już jest jedyneczka z przodu i do ślubu już tylko 60 dni , czyli 1 miesiąc i 30 dni , coraz bliżej do wielkiego dnia  :D :D :D

Buziaczki dla Was kochane.

Offline marta082008

• Chuck Norris
Chlebosiu, to juz prawie po studiach? Gratuluje Tobie i sobie 60 dni :)