Witajcie moje kochane

Jestem ,żyję i już jestem prawie zdrowa, lekki katarek mi został

, ale do przeżycia. Nawet ominęłam moje
70 dni , no ale teraz jest już nieco ponad 60. Jak ten czas leci. Ja normalnie ostatnio na nic nie mam czasu

cały czas mam coś do zrobienia i jeszcze obrona za pasem, a niedługo po obronie ślub. Przygotowania jakoś tam lecą, narazie mamy wszystko poustalane i w sumie tak do połowy lipca nic nie będziemy robić bo nie ma co

Po obronie jak nie będę miała już co robić ,to porobię winietki na stół. Już powoli kończymy rozdawać zaproszenia, zostało tylko parę dla znajomych i będzie koniec, już większość Nam potwierdziła obecność, także się cieszymy

Na przyszły tydzień umówiłam się na próbną fryzurkę i na pewno Wam pokażę

Mój Misiek ma za 3 tygodnie urodziny i tak cały czas myślę co by tu dla Niego wykombinować

Kupiłam mu już taki fajny breloczek na kluczyki do samochodu i z jednej strony jest znaczek audi, czyli te kółeczka, a z drugiej dedykacja ode mnie : Kochanie zawsze wracaj bezpiecznie. I podpis Żona

Co prawda jeszcze nie będziemy małżeństwem, ale będzie ich używał też po ślubie i chciałam ,żeby tak było.
W weekend u Rafała była Jego rodzinka z Torunia i też Nam potwierdzili,że będą. Fajnie było, szkoda tylko,że ja taka zasmarkana byłam.
Wiecie co ja nie wiem czy u Was też tak jest, ale ja to normalnie mam chwilami dosyć

Praktycznie to nie ma dnia, żeby u mnie w domu lub u Rafała nie mówiło się czegoś na temat ślubu, każdego dnia coś musi być powiedziane ,cokolwiek. A ja czasem to mam tego dosyć, bo zawsze Nasze mamusie znajdują sobie jakieś problemy. Mam wrażenie ,że one bardziej się tym wszystkim stresują niż my, ale żeby codziennie

I nowy news, a propo byłej już świadkowej

Normalnie myślałam, że

Wyobraźcie sobie,że wyskoczyli z pomysłem, że na MOIM i MOJEGO R. ślubie się zaręczą

Po oczepinach, przy wszystkich. Jak rodzice Rafała to usłyszeli to tak na nich najechali, że byłam w szoku, że co sobie wyobrażają i wogóle, więc oni na to ,że może w takim razie na poprawinach

Również i ten pomysł został im wybity z głowy, ale normalnie SZOK. Ciekawe co jeszcze wymyślą........................
Lecę nadrobić co tam u Was kochane.