hej hej!!!!

Dotarłam i przebrnełam przez calosc odliczanka!!!!

Suknia cudna!!!!

Dobrze ze wybralas gotowy model - szycie wg wlasnego projektu niekoniecznie jest dobrym pomyslem (ja tak robilam i nie wspominam tego najlepiej......). W sumie tez dobrze ze nie masz za duzo przymiarek. Ja szylam w CMS, mialam chyba 3 albo 4 przymiarki (byly oczywiscie przyjemne i fajne) ale na dzien dzisiejszy sadze ze jedna góra 2 przymiarka i suknia wczesniej widziana na manekinie to lepsze rozwiazanie

Co do zaproszen - mam podobne zdanie jak Ty - i tak pojda do szuflady, wiec nie ma co wydawac na nie za wiele kasy (w projektowanie zaproszen to juz nie chcialo mi sie bawic no i nie mialam na to czasu). Mielismy bardzo podobne zaproszenia do Waszych - uwazam ze bylo ok (mnie sie podobaly a czy innym - jakie to ma znaczenie??? To moje wesele - goscie przyjda bez wzgledu na to jakie zaproszenia sie wysle

).
Wesele - nasze tez odbywalo sie w Nordzie

Co do dekoracji - polecam Pauline Ulinska, ktora robi cudne dekoracje (moze nie jest tania, ale dekoracje nie sa tandetne). My mielismy zielono-biala dekoracje, ale wiem ze jest wiele innych mozliwosci kolorystycznych. Jak dzielicie koszty na pol - to na pewno nie odczujecie tego wydatku tak bardzo

Oczywiscie wiesz, ze skoro wybraliscie Norda na miejsce wesela, to bedzie ono rewelacyjne pod kazdym wzgledem??? Obslugi, jedzonka, atmosfery... Świetny wybór!!!!!
A wogółe to mamy podobna date zareczyn

:D:D Baaaardzo podobna

:D:D:D
Pozdrawiam!!!!