Autor Wątek: 09.08.2008zakładając sobie obrączki na palec przysięgniemy sobie miłość wieczną  (Przeczytany 81311 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
No ja też sobie nie wyobrażam kielicha na nwery, ale często o tym słyszałam,

Pamiętam ślub mojej kuzynki kilka lat temu. Ona i jej mąż brali ten slub niesamowicie świadomie - uśmiechali sie do siebie, trzymali za ręcę, spoglądali - nie było w nich ani trochę zdenerwowani i skrępowania. Tylko sama radość i szczęście.

Przypomniał mi się ślub Tomka brata... jako świadkowie byliśmy przed i w trakcie uroczystości bardzo blisko, a oni dosłownie jak zaczarowani.. od samego momentu jak się tylko zobaczyli w dniu ślubu.. jak młody przyszedł do młodej... tacy spokojni, uśmiechnięci i radośni... totalnie zaczarowani... nawet podczas przysięgi... jak potem opowiadali nic innego nie słyszeni, nic innego nie istniało oprócz nich - a akurat podczas przysięgi komuś komóra zadryndała  :diabel_3: :boks: zdzwili się, bo tego też nie słyszeli, tylko księdza.

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Tylko pozazdrościć  :-* :-*

Offline Lili-liliana

• maniak
  • data ślubu: 08.05.2010r.
.. jak młody przyszedł do młodej... tacy spokojni, uśmiechnięci i radośni... totalnie zaczarowani... nawet podczas przysięgi... jak potem opowiadali nic innego nie słyszeni, nic innego nie istniało oprócz nich - a akurat podczas przysięgi komuś komóra zadryndała  :diabel_3: :boks: zdzwili się, bo tego też nie słyszeli, tylko księdza.

Super. Widać, że bardzo się kochają i wiedzieli, że oni są w tym dniu najważniejsi ;D
Natalia 26.04.2012 Bartłomiej 10.01.2018

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
to pozostaje nadzieja, że Nam dziewczynki też się tak uda, będziemy uśmiechnięci trzymając się za rączki  ;D

A ja uważam, że najważniejsze jest pozytywne nastawienie ;D

i niech tak pozostanie  ;)
odliczam do 09.08.2008 zapraszam

"Miłości trzeba się uczyć - uczyć wciąż na nowo i bez końca"

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
Ja jestem już po jednym ślubie i muszę Wam powiedzieć, że nawet moja fryzjerka się zdziwiła, że byłam uśmiechnięta i radosna - zero nerwów.

Fajnie będzie przeżyć coś takiego jeszcze raz. Z tym, że teraz będzie ok 100 osób a na ślubie cywilnym było 7.... Mam nadzieję, że nerwy mnie nie zjedzą

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Tylko gratulować :-* :-* :-*

Offline ewelinkas

• zapaleniec
  • Żoną być ...
  • data ślubu: 12 07 2008
I tak właśnie powinno być, przecierz dziewczyny to nasz dzień  ;D
Też bym chciała w dniu ślubu nie przejmować się  niczym i czekać aż powiemy sobie tak, żeby to była taka chwila  :-*

Offline amadaa

• forumowicz
  • data ślubu: 03.05.2008
Dzewczyny damy radę  :) Musimy tylko pamiętać, że to jest nasz dzień i wszystko powinno być w porządku  ;D

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
Jasne, że dacie radę. Przecież to najszczęśliwszy dzień w Waszym życiu a nawet jeśli pojawią się jeakieś małe drobnostki to wystarczy podejść do tego z uśmiechem. My popełniliśmy parę gaf i sami się z siebie śmialiśmy ;D

Gabiś
  • Gość
Aguś będzie dobrze!! Zobaczysz kochana!!

Offline Ania1234

• uzależniony
  • data ślubu: 02.08.2008
Aguś, będzie pięknie, wyjątkowo, cudownie! Zobaczysz!  :przytul:

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
tak tak kochane to ja wiem, że będzie wyjątkowo pięknie i cudownie i tak będzie u każdej z Nas  :D bo jak inaczej ma być to nasz dzień i inaczej być nie może  ;D  ;D ;D ;D

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
ale miałam dziś przygody dziś bym stope sobie skręciła, schodziłam ze schodów jak szłam do samochodu, bo dziś miałam zajęcia na uczelni i schodząc już z ostatnich znaczy się co są już na dworze i nagle poślizgnęłam się i bum, troszkę stopa prawa mnie bolała, ale na szczęście przestała, ale musiałam się wrócić do domu i przebrać spodnie. Potem już po zajęciach idę do auta a tu klops zamek zamarzł i nie da sie otworzyć, musiałam wchodzić przez bagażnik, jazda jak nic  :-\

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
ZAMARZŁ :?: o rany... a ja się jutro do Katowic miałam wybrać... aż tak zimno dziś było :?: byłam na mieście, ale tylko w dg i krótko... oj chyba zmienię plany. Dobrze, że kostka jednak nie skręcona, ale może na wszelki wypadek posmaruj czymś :?:

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008
to miałaś przygody... ale dobrze, że wszystko dobrze się skończyło i że nóżka cała :)

Gabiś
  • Gość
O rany to aż tak zimno?? Dobrze że nogi nie złamałas...

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
dobrze,ze nóżka cała i zdrowa...a u mnie teraz jest -6 stopni...

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
  • data ślubu: 2011
Witaj Aguś  :przytul:

Po dłuższej przerwie postanowiłam ponadrabiać zaległości i przeczytałam Twój wątek cały jeszcze raz...
Do przewidzenia było że sie popłaczę i tak też się stało choć byłam twarda do momentu zaproszenia Taty (zwłaszcza, że mojego nie ma już ze mną...)   :Wzruszony:

Fakt : pogodzie się święta pomyrdały!

aaaaaa BUCIKI świetnie wyglądają!

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
Wczorajszy dzień pełen przygód. Dzisiaj mam nadzieje, że będzie spokojnie  ;)

Strasznie ślisko jest na zewnątrz, wszystkie kałuże zamarznięte. A ja wybrałam się do pracy w adidasach.... Trzeba uważać bo łatwo skręcić stopę. Ale dobrze, że nic Ci się nie stało,

Pozdrowienia  :-*

Offline amadaa

• forumowicz
  • data ślubu: 03.05.2008
Dobrze Aguś, że nic Ci się nie stało.

A ja miałam dzisiaj wyjśc na pocztę, ale jak tylko wyglądam przez okno to mi się juz nie chce  >:(

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.08.2008r
 ;D ;D ;D przez bagażnik mówisz  ;D
Musiałaś super wyglądac  ;)

A to,że pojechaliście na cmentarz to mnie wogóle nie dziwi. Bardziej by mnie chyba zdziwiła odwrotna sytuacja  ::)

Offline Ania1234

• uzależniony
  • data ślubu: 02.08.2008
                                                   Kurczaczków zielonych,
                                                   Baranków czerwonych,
                                                   Bazi różowych,
                                                   Pisanek kolorowych,
                                                   Dyngusa tęczowego
                                                   I wszystkiego dobrego

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004
  Jaj przepięknie malowanych,
    Świąt wesołych, roześmianych.
      W poniedziałek kubeł wody.
         Szczęścia, zdrowia oraz zgody.
             WESOŁEGO ALLELUJA!

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
Aniu, Agatko bardzo wam dziekuję za życzenia  :-* :-* :-* :-*

to miałaś przygody... ale dobrze, że wszystko dobrze się skończyło i że nóżka cała :)
Dobrze że nogi nie złamałas...
dobrze,ze nóżka cała i zdrowa...
Dobrze Aguś, że nic Ci się nie stało.
ZAMARZŁ :?: o rany.... Dobrze, że kostka jednak nie skręcona, ale może na wszelki wypadek posmaruj czymś :?:

dziękuję Wam za troskę  :-* :-* :-* :-* :-*
Kasiu a no zamarzł  ;) jak wyszłam z uczelni po 20.00 to ciepło nie było a co do kostki będę musiała czymś posmarować, bo jednak troszkę mnie boli  :-\

Witaj Aguś  :przytul:
Po dłuższej przerwie postanowiłam ponadrabiać zaległości i przeczytałam Twój wątek cały jeszcze raz...
Do przewidzenia było że sie popłaczę i tak też się stało choć byłam twarda do momentu zaproszenia Taty (zwłaszcza, że mojego nie ma już ze mną...)   :Wzruszony:

Fakt : pogodzie się święta pomyrdały!

aaaaaa BUCIKI świetnie wyglądają!

Agatko witaj ponownie  :przytul: mam nadzieję, że już pozostaniesz na dłużej  ;) przykro mi z powodu taty, wiem co czujesz  :przytul:bo u mnie jest identyczna sytuacja tylko, że u mnie nie ma mamy, ale to już wiesz po przeczytaniu całego wątku i dziękuję  :-* :-* :-*

Wczorajszy dzień pełen przygód. Dzisiaj mam nadzieje, że będzie spokojnie  ;)

Strasznie ślisko jest na zewnątrz, wszystkie kałuże zamarznięte. A ja wybrałam się do pracy w adidasach.... Trzeba uważać bo łatwo skręcić stopę. Ale dobrze, że nic Ci się nie stało,

Pozdrowienia  :-*

dziękuję  :-* tak dziś jest spokojniej niż wczoraj...no to Cię podziwiam jak wyszłaś w adidasach w taką pogodę, dobrze, że jesteś cała  :) i również pozdrawiam  :-*

;D ;D ;D przez bagażnik mówisz  ;D
Musiałaś super wyglądac  ;)

A to,że pojechaliście na cmentarz to mnie wogóle nie dziwi. Bardziej by mnie chyba zdziwiła odwrotna sytuacja  ::)

no ikuś na szczęście było ciemnoooo a na parkingu przy uczelni jeszcze w dodatku są latarnie ale dalej a jak my kończyłyśmy zajęcia to ludzi już nie było także obeszło się bez dziwnych spojrzeń hi hi hi a co do rugiej części wypowiedzi to wiesz różni są ludzie 

a dziś miałam wizytę u neurologa i pani doktor skierowała mnie na tomografię w tym, że ona to chciała mi dać tabletki tzn jeszcze nie zdążyła powiedzieć, gdyż ja mówiłam i powiedziałam, czy by mogła mnie skierowac na badanie to jej odp brzmiała mniej więcej "to narazie tabletek nie przepiszę, tylko dam pani skierowanie na tomografię" ehhh Ci lekarze ino by truli a może się okazać, że nie są potrzebne bądź są ale inne niż brałam kiedyś

Offline iza22

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.09.2008
fajny ten dzionek miałaś  ;D

Ja tez byłam ostatnio u neurologa z moimi bólami głowy i niby to ze stresu wszystko więc dostałam tabletki antydepresyjne (ale o tym to u mnie w wątku)
jak głowa będzie boleć nadal to mam przyjść za jakiś czas i wtedy też się wcisnę na tomografie

Offline aagaa

• Chuck Norris
  • RAZEM od 3.03.2004

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
Ja tez byłam ostatnio u neurologa z moimi bólami głowy i niby to ze stresu wszystko więc dostałam tabletki antydepresyjne (ale o tym to u mnie w wątku)
jak głowa będzie boleć nadal to mam przyjść za jakiś czas i wtedy też się wcisnę na tomografie

izuś wiem, że miałaś badanie czytałam czytałam  ;) no wiesz nie dziwię się, że podczas sesji miałaś taki stres, mając taką sesję to chyba każdy by się stresował i wogóle był w całych nerwach, ale na szczęście masz już za sobą i możesz zacząć przygotowania do ślubu  :D
no a co do moich bóli to napewno nie są związane ze stresem, bo nie mam czym jak narazie, wszyscy lekarze u których byłam bez badania twierdzili, że to migrena, ja nie mówię, że im nie wierzę, ale dla własnego świętego spokoju chcę się przebadać i być spokojna, że to migrena niż po pewnym czasie miałoby się okazać, że to coś poważnego

Offline adusiaxxx

• maniak
  • data ślubu: 12.04.2008
Zdrowia Szczęścia humoru dobrego
A przy tym wszystkim stołu bogatego
Mokrego dyngusa, smacznego jajka
i niech te święta będą jak bajka !!!

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
Moc prezentów od zajączka ,
co koszyczek trzyma w rączkach.
Wielu wrażeń, mokrej głowy w poniedziałek dyngusowy.
Życzę jaja święconego i wszystkiego najlepszego!

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Wesołych świąt!!!!!!!