Autor Wątek: 09.08.2008zakładając sobie obrączki na palec przysięgniemy sobie miłość wieczną  (Przeczytany 81434 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline dorka_9

• uzależniony
  • data ślubu: 30 sierpnia 2008
Aguś-sc mam pytanie czy widziałaś może w krakowie buciki na paseczkach na wysokim obcasiku białe?

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
zdecydowałaś się na śliczniusie butki :)  :brawo_2:

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Butki cudne i na nóżkach prezentują się ślicznie :)

Offline hany81

• Chuck Norris
  • data ślubu: 16.08.2008
śliczne buciki. Doczytałam ,że byłaś po nie w Krakowie ale jaka to firma?

Offline amadaa

• forumowicz
  • data ślubu: 03.05.2008
Aguś butki świetne, na nóżce suuuper się prezentują  ;D

Offline roza_83
  • zapaleniec
Aguś pięknie wyglądają te buciki na Twojej nóżce  :brawo_2:

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
Ewelinko, myszkaszsc, hany81, amadaa i Madziu dziękuję dziękuję dziękuję  :-* :-* :-* :-* :-*

Aguś-sc mam pytanie czy widziałaś może w krakowie buciki na paseczkach na wysokim obcasiku białe?

dorcia ale jak na paseczku, czy chodzi Ci o coś takiego żeby z tyłu nie były zabudowane czy to nie to??

Doczytałam ,że byłaś po nie w Krakowie ale jaka to firma?

hmmm hany81 ten sklep nie jest firmowy oni maja tam buty z różnych firm, jeśli chcesz to wyślę Ci linka ze stronką na privka  :)

odliczam do 09.08.2008 zapraszam

"Miłości trzeba się uczyć - uczyć wciąż na nowo i bez końca"

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Aguś ja bardzo proszę o takiego linka :)
Bo butki cudne  ;D ;D ;D ;D

Offline Lili-liliana

• maniak
  • data ślubu: 08.05.2010r.
Śliczne te buciki ;D Gratuluję wyboru, a linka też poproszę ;) ;)
Natalia 26.04.2012 Bartłomiej 10.01.2018

Offline hany81

• Chuck Norris
poproszę ;)

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
Liluś dziękuję  :-*

i już dziewczynki wysyłam Wam stronkę :)

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Ja już dostałam dziękuje  :-* :-* :-* :-* :-*

Offline hany81

• Chuck Norris
ja też . dzięki :-* :-*

Offline kawaii2
  • uzależniony
  • data ślubu: 30-08-2008
super sa niektore butki tutaj :) chyba sie w koncu przejade cos zobaczyc ;)

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
no cóż Kochane trzeba sobie jakoś pomagać  :)

a teraz zmienię temacik, bo wiecie jest weekend, w niedzielę - niedziela palmowa i postanowiliśmy, że właśnie w ten dzień damy naszym rodzicom zaproszenia - pamiętacie jak są wypisane specjalnie dla rodziców??  :P ponieważ za tydzień w święta jedziemy  :kierowca: do Kędzierzyna - Koźla na urodziny cioci i tak przy okazji odrazu rozdamy pierwsze zaproszenia no i jak wiadomo nie wypada, aby rodzice nie dostali pierwsi, a niedziela palmowa to będzie tak już świątecznie, bo chcieliśmy właśnie w same święta, ale nie damy rady  :-\, ale przechodząc do sedna troszkę się tym stresuję, ponieważ ja jestem płaczką  :Placz_1:, znaczy się bardzo się wzruszam i dając zaproszenie mojemu tacie pewnie się popłaczę a nie chcę  :neutral: no nic niedziela już niebawem  ::)

Offline dorka_9

• uzależniony
Aguś-sc chodzi mi o odkryte z przodu i stylu buty.
Ja też jestem osobą płaczliwą i wzruszam sie z byle powodu ale nie ma sie co wstydzić Aguś-sc.Jak tylko będziesz po to zdawaj relacje jak był.

Offline kobietka
  • maniak
Aguś no to juz dziś trzymam kciuki, byście nie zakończyli wieczoru na pontonach, tzn. by spotkanie było wzruszajace, ale mało płaczliwe  ;)

Offline evelaz

• Chuck Norris
ja też poproszę o linka z butkami :) trzymam kciuki za niedzielę...! zobaczysz, że będzie dobrze :)

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
dorcia wyślę Ci linka na privka to sobie pooglądasz, na stronie mają całą kolekcję  :)

Ja też jestem osobą płaczliwą i wzruszam sie z byle powodu ale nie ma sie co wstydzić Aguś-sc.Jak tylko będziesz po to zdawaj relacje jak był.

dorcia ja się nie wstydzę tylko ile można płakać, ze mną to jest tak, że nawet jak się łamę opłatkiem w Wigilię z moim tatą to się wzruszam, już nawet mówię że w kościele na ślubie to nie może siedzieć tak, żebym go widziała, bo jak się odwrócę podczas przysięgi do mojego męża i kątem oka spojrzę na tatkę to będzie po mnie   :'(

Aguś no to juz dziś trzymam kciuki, byście nie zakończyli wieczoru na pontonach, tzn. by spotkanie było wzruszajace, ale mało płaczliwe  ;)
trzymam kciuki za niedzielę...!

oj trzymajcie te kciuki trzymajcie i napewno relacyjkę zdam jak poszło z zaproszeniami  :)

« Ostatnia zmiana: 15 Marca 2008, 12:36 wysłana przez Aguś-sc »

Offline dorka_9

• uzależniony
czekam na wiadomość na priv

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Będzie dobrze  :-* :-* :-*

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.08.2008r
Śliczne butki wybrałaś i rzeczywiście dużo lepiej wyglądają na nóżce. Gratuluje zakupu!

I tzymam kciuki, żeby zapraszanie wyszło pięknie!

Offline Ania1234

• uzależniony
  • data ślubu: 02.08.2008
Buciki bardzo ładne! Czy mogę prosić o link? Dziekuję  ;D

Offline evelaz

• Chuck Norris
dziękuję za linka :*

Offline Ania1234

• uzależniony
  • data ślubu: 02.08.2008
Dziękuję Kochana za link :)    :-* :-* :-*

Offline Lili-liliana

• maniak
  • data ślubu: 08.05.2010r.
Trzymam kciuki za zaporszenia ;D
Natalia 26.04.2012 Bartłomiej 10.01.2018

Offline dorka_9

• uzależniony
Aguś-sc jak tam poszło.Czekamy na relację  :)

Offline vonka

• Chuck Norris
  • data ślubu: 2008
Czy znajdzie sie miejsce w Twoim odliczanku dla mnie??

Piękna sukienka, śliczne buciki,  hmmmm co jeszcze: acha świetne tablice rejestracyjne i pierścionek zaręczynowy.  Jeśli o czymś zapomniałam to wybacz bo jest tego trochę do czytania  ;)
Pozdrawiam

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
vonka miejsce w odliczanku pewnie, że się znajdzie bardzo się cieszę, że w końcu zawitałaś  ;D i dziękuję za tyle miłych słów, mam pytanie czy ty wszystkie strony przeczytałaś??

przez weekendy mnie nie ma, bo jestem ze swoim Sebusiem, a potem mam tyle nadrabiania, ale daję radę  ;D

Aguś-sc jak tam poszło.Czekamy na relację  :)

no cóż, wiedziałam, że bez wzruszenia się nie obędzie, ale może zacznę od początku...
w sobotę pojechałam na noc do Sebastiana, rano w niedzielę wstaliśmy poszliśmy do kościoła na 10.30 spotkałam nawet  Ewelinkę   :D  :-*  ale to było tylko spotkanie wiadomo no w kościele się nie rozmawia. Po mszy wróciliśmy do domciu a na 12.00 poszła mama Sebcia na mszę. Po mszy przyszła do domu, zaczęliśmy szykować obiadek  :Kucharz:, mój "mąż" miał już lekkiego stresika  :boje_sie:. W końcu zaczęliśmy wynosić talerze i rosołek do pokoju i gdy już był nalany, my poszliśmy do małego pokoiku po zaproszenie o czym mama oczywiście nie wiedziała, wzięliśmy, wchodzimy do dużego pokoju, mama siedziała, podeszliśmy trzymając się za ręce, wstała Sebuś zaczął mówić , była może nie to że w szoku, ale zdziwiona owszem jeszcze było spokojnie, ale gdy wyciągnęła zaproszenie z koperty otworzyła i zaczęła czytać, wzruszyła się   :Wzruszony: nie mogła doczytać do końca, mnie wtedy też tak zaczęło brać, ale dałam radę  :D , następnie siedliśmy do obiadku, zjedliśmy  :Obiad: i tak troszkę jeszcze posiedzieliśmy po czym zaczęliśmy się zbierać do wyjścia  :tupot: :tupot:. Gdy już byliśmy gotowi wyszliśmy i po drodze do mnie pojechaliśmy na cmentarze  :pogrzeb: do naszych drugich połówek rodziców, może dla Was wyda się to śmieszne, dziwne bądź jeszcze co innego, ale ja nie wyobrażałam sobie żeby nie odwiedzić grobów naszych rodziców i mimo tego że nie żyją ich nie zaprosić, w końcu to też nasi rodzice a że nie żyją no cóż tak bywa, a wiemy i wierzymy w to bardzo głęboko, że będą w tym dniu z nami tzn wiem o tym, że są przez cały czas, ale zaprosić też trzeba jak ja to mówię, mimo że ich nie będziemy widzieć, lecz będą duchem i wiem, że będą się cieszyć razem z Nami jak i bawić się na naszym weselu, po zapaleniu zniczy, zaproszeniu i po modlitwie, pojechaliśmy  :auto: do mnie...weszliśmy do mieszkania, pokroiliśmy roladę z bitą śmietaną, mój tato zdziwiony  :Uu:, pyta się co to za okazja, więc ja mówię, no co niedziela palmowa hi hi, Dziubek zaniósł do dużego pokoju talerzyki ja wróciłam się do małego po zaproszenie tu znowu ja miałam stresika  :boje_sie:, wchodzę do dużego Sebuś stanął, chyciliśmy się za rączki tak jak u niego, mój tata stał przed Nami oczywiście też zdziwiony i pękłam, jeszcze nic nie zaczęłam mówić a łzy poleciały  :Wzruszony: :Wzruszony: :Wzruszony:, pontonu  ;) nie było ale wzruszenie tak i tak stałam i płakałam nie byłam w stanie nic z siebie wydusić, mój tato patrzy i mówi "co to zaproszenie, co to zaproszenie" i jeszcze "czy przy każdym wręczaniu zaproszeń tak będę płakać??" hihi tak się powtarzał a Sebuś widząc co się dzieje ze mną się pyta czy On ma powiedzieć a ja mówię że nie ja powiem no i tak staliśmy jeszcze przez jakiś czas ehhh w końcu się uspokoiłam powiedziałam co miałam powiedzieć, czyli "ze względu na to, że zbliża się dzień ślubu, zapraszamy Cię na nasz ślub" wogóle miałam powiedzieć co innego  :mdleje:, ale z tego wzruszenia wszystko zapomniałam i wyszło jak wyszło  ::), Sebuś bardzo ładnie mamę zaprosił a u mnie tako jako, ale najważniejsze, że rodzicom zaprosznia się bardzo ale to bardzo się podobały  ;D, tatko to nawet już zaczął się chwalić, a mama kobiety mojego taty jak zobaczyła zaproszenie podobno się popłakała, to już mi tata powiedział i tyle...

Najbardziej się cieszymy z tego, że udało Nam się rodziców zaskoczyć, po 1 to to że wogóle się nie spodziewali, że dostaną a po 2 może nie wyglądem, ponieważ goście też takie dostaną, ale to co jest wyrażone w środku zaproszenia  ;D

uffff jak dobrze, że to już za sobą

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
Aguś no i super wyszło. Fajnie, ze  byliście też na grobach. Wasi rodzice są z Wami przez cały czas. A łzy to żaden wstyd kochana. My z mężem byliśmy na grobie jego taty zaraz po mszy ślubnej, żeby złożyć wiązankę na podziękowanie ale też wspomnieliśmy o nim podczas podziękowań dla rodziców i wtedy mnie się głos załamał.
Jesteś po prostu bardzo wrażliwą osóbką, ale to co zrobiliście sprawiło Waszym rodzicom ogromną radość i to  najważniejsze. :brawo_2: :brawo_2: