Autor Wątek: 09.08.2008zakładając sobie obrączki na palec przysięgniemy sobie miłość wieczną  (Przeczytany 81661 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline amadaa

• forumowicz
  • data ślubu: 03.05.2008
Już środa - i dzisiaj czekamy na całego  :tupot: :tupot: :tupot:

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
Już środa - i dzisiaj czekamy na całego  :tupot: :tupot: :tupot:

no to sobie poczekacie  :P po buciki wyjeżdżamy dopiero ok 16.00 więc zanim wrócę do domciu to też troche czasu minie, ale już się doczekać nie mogę  :skacza:  :skacza:  :skacza:
odliczam do 09.08.2008 zapraszam

"Miłości trzeba się uczyć - uczyć wciąż na nowo i bez końca"

Gabiś
  • Gość
I mamy dalej czekać?? Ależ nas przetrzymujesz...

Offline Lili-liliana

• maniak
  • data ślubu: 08.05.2010r.
Natalia 26.04.2012 Bartłomiej 10.01.2018

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
 :'( nie dobra  :'(

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
i jak tam wyprawa?

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
Kochane jestem jestem  ;D, niedawno wróciłam do domciu  :mdleje:

zacznę od tego, że do ślubu pozostało 150 dni  :skacza:  :skacza:

a jeśli chodzi o "podróż" to nie obyło się bez niespodzianki, najpierw troszkę błądziłam, żeby dojechać o Chrzanowa (bo z stamtąd z dziewczynami jechałyśmy dalej), więc stanęłam w pewnym miejscu, gdzie już było blisko celu, ale koleżanka powiedziała, że po mnie wyjedzie, więc stanęłam na boku, w takich niewiem jak to nazwać  ::) było dużo dużo ziemi, przy jakimś wykopalisku i tak sobie czekałam. Koleżanka podjechała, więc pojechałam za nią dalej, ponieważ musiałam zostawić auto i jadę i czuję takie trzęsienia, już wiedziałam, że coś nie tak, ale nie zatrzymywałam dziewczyn, bo to że się spóźniłam i pobłądziłam troszkę to mówię sobie jakoś dojadę no i dojechałam, auto zostawiłam na stacji schel w Chrzanowie, wysiadam patrzę, a tu po kole, ten odcinek drogi jechałam na feldze!!!!!!!!  :mdleje: to odrazu wysyłam smska do mojego Sebcia, a teraz ma nocki i jeszcze spał, ale w końcu wstał, zadzwonił i powiedział, że przyjedzie, tylko mam dać znać jak będziemy już wracać jaki On Kochany :serce: i przyjechał, wymienił koło i On pojechał jeszcze do domciu, a ja jeszcze na chwilkę do przyjaciółki, ale normalnie się wnerwiłam, na całe szczęscie, mój Dziubek ma nocki a jakby miał po południówki ehhh wolę nie mysleć...

i pojechałyśmy po buciki, było Nas 5 w tym 4 biorą ślub, a 3 kupiły w tym ja oczywiście  ;D i mam BUCIKI - KUPIŁAM jak się cieszę  :hopsa: ale na fotki musicie poczekać do jutra, ponieważ aparat jest u mojego Sebcia, teraz powiem Wam tyle, że to nie są żadne z propozycji, są całkiem inne, nie są w szpic, ponieważ, ja muszę mieć na niskim obcasiku i takie butki brzydko wyglądają a zwłaszcza, że ja mam rozmiar 38 - 39, i nie są też do końca okrągłe, są takie wpół szpic, wpół krągłe...powiem Wam, że obsługa w tym sklepie jest świetna, naprawdę godna polecenia a butki mają piękne, na żywo są o wiele ładniejsze niż na internecie, naprawdę

chciałam Wam narazie pokazać fotkę ze strony, ale tam nie widzę tych bucików, także musicie wytrzymać do jutra, ale za to będzie fotka na mojej nóżce  :hopsa:

Offline amadaa

• forumowicz
  • data ślubu: 03.05.2008
 :bicz: za to, że nie ma dzisiaj fotki !!!

Ale jeśli będzie jutro i  do tego na nóżce to oczywiście co innego i zostanie wybaczone  ;D

Offline Ania1234

• uzależniony
  • data ślubu: 02.08.2008
Faktycznie, przygodę miałaś nie do pozazdroszczenia...

Co do bucików, to jakos wytrzymamy... ;)

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Jestem zawiedziona brakiem zdjęć  :( :( :( Ale przygoda nie za fajna :( Ja bym spanikowała :D Ale ten Twój przyszły kochany  ;) ;)

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
oj amadaa nie bij  :buu:

a no dziewczynki tak to jest z samochodami, no ja byłam w spokoju bo wiedziałam, że Sebastian przyjedzie, ale jakby nie mógł to wtedy bym panikowała, ale na szczęście skończyło się prawie dobrze, bo jak mój tato zobaczy dziś te koło to będę miała  :nerwus: ała już się boję

fotki na nóżce będą wieczorkiem, gdyż moje Kochanie musi przywieść aparat, ale jednak są te buciki na stronce, wczoraj to jednym okiem spałam i ich nie dopatrzyłam, ale są  ;D może na tej fotce nie wyglądają za ciekawie, ale na żywo i na nóżce prezentują się superrr, zresztą oceńcie same, dla mnie są śliczne  ;D

Offline lorelaiNRF

• forumowicz
  • data ślubu: 16.08.08
No ja czekam na zdjęcie butków na Twojej nodze bo na tej fotce za bardz nie widać bo biel na bieli:|
Zapowiadają się ciekwie:)
Ilcia

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
Aguś nie widziałam na nóżce, ale wiem, ze są  śliczne. Rewelacja. :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

Gabiś
  • Gość
 ;D ;D cudne:)
Czekamy na fotki na nóżce:)

Offline hebdzia
  • bywalec
  • data ślubu: 30.08.2008
butki śliczne  ;D
a gdzie kupowałaś ?

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
dziękuję dziękuję dziękuję  :-*  :-*  :-*  :-*

cieszę się, że Wam również się podobają, ale nawet gdyby były inne opinie to i tak bym zdania nie zmieniła bo dla mnie są prześliczne  ;D tylko muszę je teraz rozchodzić, a dokładniej lewego, ale do sierpnia troche czasu jest także myślę, że się rozbije

hebdzia
co do pytanka już pisałam z 3 razy, a ostatnio to nawet wczoraj opisywałam swoją drogę  ;) gdzie będę po nie jechać, trzeba czytać  :P ale napiszę. Po buciki byłam w KRAKOWIE co prawda kawałeczek drogi, ale się opłacało  :hopsa:

Offline roza_83
  • zapaleniec
Aguś piękne buciki  :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

Offline myszkasc

• Chuck Norris
  • Moje niebo na ziemi...
Butki super :) Mnie się podobają :)

A Kraków nie tak daleko :D

Offline kawaii2
  • uzależniony
  • data ślubu: 30-08-2008
Super te buciki :)
a mozna wiedziec, w jakim sklepie? :>

Offline iza22

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.09.2008
No bardzo ładne buciki  ;D

Offline adusiaxxx

• maniak
  • data ślubu: 12.04.2008
Aguś śliczne  :D

O ile się nie mylę, te butki są od tego samego producenta co ja mam swoje, mierzyłam identyczne tylko zamiast tego marszczonego materiału była gładka satyna   :)

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
dziękuję Wam naprawdę jesteście wspaniałe  :-*  :-*  :-*  :-*  :-*

a mozna wiedziec, w jakim sklepie? :>

kawaii2 linka wyślę Ci na privka, tam sobie obejrzysz całą kolekcję i znajdziesz adresik  :)

aduś niewiem czy od tego samego producenta, te butki co ja mam to od ARTURA VICCI - ego i co też od tego??  :D

i już wklejam buciki na nóżkach  i jak Wam się teraz podoba??  :P ;D

Offline anetka71

• maniak
  • data ślubu: 11.10.2008
super! ;D  buciki z klasa;D

Offline adusiaxxx

• maniak

aduś niewiem czy od tego samego producenta, te butki co ja mam to od ARTURA VICCI - ego i co też od tego??  :D

Kochana bo właśnie Kotyl to teraz jest ARTURO VICCI  :) Zmienili nazwę. Ale producent ten sam  :)

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
anetka71 dziękuję  :-*

aduś no widzisz ja to tak za butkami od producentów nie chodzę, to niewiem czy się coś pozmieniało czy nie hi hi  :P a to fajnie, że mamy od tego samego producenta butki  ;)

Offline adusiaxxx

• maniak

aduś no widzisz ja to tak za butkami od producentów nie chodzę, to niewiem czy się coś pozmieniało czy nie hi hi  :P a to fajnie, że mamy od tego samego producenta butki  ;)

Ja w sumie też  nie chodzę, ale wiem co nie co  :)

Offline motyleksz23

• forumowicz
  • data ślubu: 28.06.2008
Aguś sliczne te buciki, bardzo zgrabne :))

Gabiś
  • Gość
Buciki na nózce wyglądają preześlicznie!!! Naprawdę sa cudne!

Offline Edzia
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.07.2008
śliczne te buciki, na nodze dopiero widać ich urok :)

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
motylku, Gabi, Edzia dziekuję  :-*  :-*  :-* i zgadzam się że na nodze widać ich urok, powiem szczerze, że jak weszłam do tego sklepu to wogóle na nich uwagi nie zwróciłam, dopiero koleżanka je sobie wybrała, przymierzyła i zapytała się o opinie i wtedy zauważyłam, że na nóżce wyglądają śliczniutko i je przymierzyłam i już zostały  ;D a koleżanka w końcu wybrała inne, bo chciała na wysokim obcasie, ale brakło, ale też śliczne  :)