Kochane jestem jestem

, niedawno wróciłam do domciu

zacznę od tego, że do ślubu pozostało 150 dni

a jeśli chodzi o "podróż" to nie obyło się bez niespodzianki, najpierw troszkę błądziłam, żeby dojechać o Chrzanowa (bo z stamtąd z dziewczynami jechałyśmy dalej), więc stanęłam w pewnym miejscu, gdzie już było blisko celu, ale koleżanka powiedziała, że po mnie wyjedzie, więc stanęłam na boku, w takich niewiem jak to nazwać

było dużo dużo ziemi, przy jakimś wykopalisku i tak sobie czekałam. Koleżanka podjechała, więc pojechałam za nią dalej, ponieważ musiałam zostawić auto i jadę i czuję takie trzęsienia, już wiedziałam, że coś nie tak, ale nie zatrzymywałam dziewczyn, bo to że się spóźniłam i pobłądziłam troszkę to mówię sobie jakoś dojadę no i dojechałam, auto zostawiłam na stacji schel w Chrzanowie, wysiadam patrzę, a tu po kole, ten odcinek drogi jechałam na feldze!!!!!!!!

to odrazu wysyłam smska do mojego Sebcia, a teraz ma nocki i jeszcze spał, ale w końcu wstał, zadzwonił i powiedział, że przyjedzie, tylko mam dać znać jak będziemy już wracać jaki On Kochany

i przyjechał, wymienił koło i On pojechał jeszcze do domciu, a ja jeszcze na chwilkę do przyjaciółki, ale normalnie się wnerwiłam, na całe szczęscie, mój Dziubek ma nocki a jakby miał po południówki ehhh wolę nie mysleć...
i pojechałyśmy po buciki, było Nas 5 w tym 4 biorą ślub, a 3 kupiły w tym ja oczywiście

i mam
BUCIKI - KUPIŁAM jak się cieszę

ale na fotki musicie poczekać do jutra, ponieważ aparat jest u mojego Sebcia, teraz powiem Wam tyle, że to nie są żadne z propozycji, są całkiem inne, nie są w szpic, ponieważ, ja muszę mieć na niskim obcasiku i takie butki brzydko wyglądają a zwłaszcza, że ja mam rozmiar 38 - 39, i nie są też do końca okrągłe, są takie wpół szpic, wpół krągłe...powiem Wam, że obsługa w tym sklepie jest świetna, naprawdę godna polecenia a butki mają piękne, na żywo są o wiele ładniejsze niż na internecie, naprawdę
chciałam Wam narazie pokazać fotkę ze strony, ale tam nie widzę tych bucików, także musicie wytrzymać do jutra, ale za to będzie fotka na mojej nóżce