Autor Wątek: 09.08.2008zakładając sobie obrączki na palec przysięgniemy sobie miłość wieczną  (Przeczytany 81286 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
Witam Was, jestem dopiero teraz bo przez cały dzień nie było mnie w domu i jestem zmęczona  :-\, także ja tylko na chwilkę.

Agatko kochana dziękuję  bardzo za życzenia  :przytul:

Lili no nie drogie te zaproszenia, a mają to coś, że nam sie spodobały, dlatego je zamówiliśmy  :D

amadaa, hebdzia dziekuję  :D

Dziękuję dziewczynki  :przytul: już się tak nie przejmuję, wiem, że niektórzy a raczej większość lekarzy współpracuje z tymi firmami farmaceutycznymi, dlatego też aż tak tym się nie przejęłam i dzięki kobietko  :-* za te informacje, że trzeba byc dziewicą itd, że cena jest kosmiczna wiedziałam i trzeba się zaszczepić 3 razy, ale się nie szczepie dzięki  :uscisk:
odliczam do 09.08.2008 zapraszam

"Miłości trzeba się uczyć - uczyć wciąż na nowo i bez końca"

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
u mnie tak pustawo, no ale jak narazie nic się nie dzieje

słuchajcie pomału zaczynam oglądać biżuterię, narazie na necie a dokładniej na allegro  ;) i znalazłam parę kompletów jakie mi sie podobają, ale niewiem czy coś w tym stylu by pasowało  :drapanie: do mojej sukni, dlatego proszę o radę co sądzicie i może macie jakieś inne propozycje jak coś  :D jeden komplet jest taki jak ma aduś i Gabiś,

Offline Edzia
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.07.2008
Aż musiałam się cofnąć do strony z sukienką :)
Aguś-sc a czy ten tiul przy dekolcie nie będzie zasłaniał naszyjnika ??? Może już będzie za dużo tego przy szyi?

Offline malgosiak

• forumowicz
Ja bym tylko dala te kolczyki dlugie z drugiego zdjecia albo jakies inne dlugie..i wystary bo ta suknia jest dosyc ozdobna i lepiej zeby bylo za malo niz za duzo...to takie moje skromniutkie zdanie :)

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
kurcze no właśnie tak myślałam, że tego będzie już za dużo, ale wolałam jeszcze Was zapytać bo Wy zawsze dobrze doradzicie  :-*, tylko tak dziwnie będę się czuła mając gołą szyję  :-\ może uda mi się znaleść coś tak naprawdę skromnego a jak nie to będzie bez łańcuszka i tyle, wtedy zaoptarzę się w same kolczyki tak jak napisała malgosiak

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008
sukieneczkę masz samą w sobie strojną wiec nie przesadzałabym z biżuterią. Naszyjnik jak dla mnie odpada, bo za duzo bedzie tego wszystkiego na szyi, a kolczyki najładniejsze są te z 2 kompleciuki. Będę miała podobne, z tym, że kryształ bedzie w kształcie kropli:)

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
mnie się też tak wydaje, że z naszyjnikiem byłoby już za dużo...

Offline adusiaxxx

• maniak
  • data ślubu: 12.04.2008
Ja mam właśnie biżu z podobnymi kryształkami jak na 2 fotce, ale są to właśnie takie dwie kropelki, ślicznie się błyszczą  :D

Offline katarzyna_84

• Chuck Norris
  • Razem od 2-8-2000
  • data ślubu: 2.8.2008
Same kolczyki i będzie git. Może jeszcze branzoletka.  ;)

Offline adusiaxxx

• maniak
Też jestem za  :)  Za dużo by tego było na dekoldzie  :-\

Offline milenaw
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 08-09-2007
A ja miałam komplet biżuterii. delikatne kolczyki i naszyjnik z kwiatkami zbliżonymi do tych na diademie. Dużo zależy od tego jaki dekolt jest głęboki mój był taki średni i jeszcze miałam przedmuchany ten kołnierz więc bardzo odstawał. Zresztą w relacyjce zobacz jak wygląda z naszyjnikiem.
Pozwolę sobie wkleić jedno zdjęcie z w naszyjniku. Mam nadzieje, ze nie zaśmiecam ci wątku.

Offline kawaii2
  • uzależniony
  • data ślubu: 30-08-2008
a mnie sie podoba pierwszy naszyjniczek z kolczykami :) ale moze rzeczywiscie do suknie lepiej bez.

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
dzięki dziewczynki  :przytul:

milenko no ja właśnie w twojej relacyjce widziałam, że miałaś naszyjnik i bardzo ładnie wyglądał, może to się tak teraz wydaje, że nie pasowałby bo ta suknia była za duża, ale jak będzie dopasowana to może ta stójka nie będzie prawie że na całym dekoldzie jak to widać na zdjęciach  :-\...i milenko nie zaśmiecasz wątku  ;D i teraz jeszcze porównałam sobie tę twoją górę ze swoją i u mnie jest inna ta stójka znaczy się szersza i troszkę dłuższa, także najprawdopodobniej zostanie tak jak piszecie, czyli bez naszyjnika i same kolczyki

Offline amadaa

• forumowicz
  • data ślubu: 03.05.2008
Właśnie miałam pisać, że te stójki to inaczej się układają :)

Aguś z ta Twoja będzie tak leżała, czy będzie postawiona tak jak u mileny??

Bo jak będzie leżała, to nie ma co tam pchać naszyjnika, bo ona sama będzie ozdobą :)
A jeżeli miała by być postawiona tak bardzo jak u mileny to naszyjnika bardzo fajnie u niej wygląda  :)

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
masz racje amadaa no nic w połowie lutego mam jeszcze tam podjechać to się przyjrzę jak to jest z tą stójką a jak będzie potrzeba to przymierze  :D

:skacza: pozostało 6 miesięcy równiusieńkie  :skacza:

Offline amadaa

• forumowicz
  • data ślubu: 03.05.2008
Gratulacje!!!! :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

Teraz to już z górki  ;D

Offline milenaw
  • Chuck Norris
Aguś-sc to jak ten kołnierz będzie leżał zależy od ciebie. Moj na przymiarce leżał identycznie jak ten twój na zdjęciu i poprosiłam, zeby go przedmuchali bo chciałam, zęby odstawał a nie kladł się na dekolt  i też był dłuższy tylko i to az tak, ze z tyłu mi się aż odwijał więc mi go skrócili. Wszystko jest do uzgodnienia. zależy od tego jak ty się w tym czujesz.

Offline evelaz

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.06.2009
hihi, zleci bardzoooo szybko :)

Offline adusiaxxx

• maniak

:brawo_2: :brawo_2: :brawo_2:

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
dzień dobry dziewczęta  :-* i dziękuję  ;D mam nadzieję, że teraz to już z górki i że szybko zleci bo ja już się doczekać nie mogę  :hopsa:

dziękuję Ci bardzo milenko  :uscisk: za te rady tzn ja się dobrze czułam z tym kołnierzem, ale jednak chciałabym mieć coś na szyi a nie tak pusto żeby było i napewno posłucham się twojej rady i jak będę w salonie to powiem pani o tej zmianie  :D

a dziś trochę ciężko ze mną, wczoraj była u mnie kuzynka z chłopakiem i z kuzynką wypiłyśmy  :pijaki: jak dla mnie trochę za dużo winka i tak coś mnie główka boli  ;) ale dam radę hi hi teraz idę zobaczyć co tam u Was  ;D

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.08.2008r
Zanim się obejrzymy to bedzie juz sierpień  ;D

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
oj ikuś masz rację  :los:, pamiętam jak niedawno był wrzesień i zaczęliśmy wszystko pomału załatwiać a tu już prawie że połowa lutego  ;D

a wczoraj to, że czułam się źle fizycznie  ;) to jeszcze załapałam dołka psychicznego  :( i moje Kochanie na poprawę humorku kupiło mi sweterek, i przeszło, ale tylko troszkę, niestety ostatnio nie jest dobrze  :tak_smutne:

życzę Wam miłego dnia dziewczynki  :-*

Offline agatonek

• zapaleniec
  • data ślubu: 26.07.2008
niestety ostatnio nie jest dobrze  :tak_smutne:

:przytul:

Offline milenaw
  • Chuck Norris
Aguś głowa do góry, ZACZYNA SIE WIOSNA I NA PEWNO PRZYNIESIE CI DOBRY HUMOREK.
a o sukienkę się nie martw na przymiarce zobaczysz co i jak. Mnie kolnierz nie przeszkadzał, ale na przymiarce zobaczylam, ze z tylu na karku wygina się az za bardzo.
Wkleję ci zdjęcie z mojej przymiarki, zobaczysz jak leżał wtedy a jak na ślubie.Z tym, ze na przymiarce gorset był na mnie za duży (gdzieniegdzie widać nawet szpilki) :D

A tutaj zaraz przed wyjściem z domu i podczas błogosławieństwa. Z boku bardzo dobrze widać jak jest postawiony i jakiej szerokości ;) Mam nadzieje, ze sie nie obrazisz za te zdjęcia.
 Jak by co to usuniemy.

A mój łańcuszek wyglądał tak:

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008
dużo ładniej wygląda taki stojący kołnierzyk jak miałaś na ślubie z porównaniem do tego z przymiarki.

Offline czarodziejka_

• użytkownik
  • **
  • coraz bliżej
  • data ślubu: 23.08.2008r.
nareszcie przydreptałam do Twojego odliczania :)

Suknia bardzo ciekawa, inna niż wszystkie( aczkolwiek nie w moim typie)- co do biżuteri, którą zaprezentowałaś-wszystkie mi się podobają, a najbardziej te kryształki-sopelki?

bardzo fajną tworzycie parę- z fotek bije od was dużo ciepła  ;D

trzymam kciuki  8)

Offline iza22

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.09.2008
dawno mnie tu nie było

ściskam Cie kochaniutka  :przytul:

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
czarodziejka witaj cieszę się, że i Ty będziesz mi towarzyszyć  ;D

milenko tych zdjęć nie będziemy usuwać nie ma takiej potrzeby  :D, o wiele ładniej wygląda ta stójka jak stoi, też będę działać w tym kieunku  ;)

byliśmy dziś u księdza się przypomnieć i zapytać się o zgodę na parę pomysłów, które mamy i w sumie nie będzie problemu, a na każde inne nasze pytania to odpowiedź księdza brzmiała "jeszcze jest dużo czasu, jak przyjdziecie 3 mc-e przed to się wszystko dowiecie", także coś wiemy i nic, jakiś zakręcony dziś był  :-\

a poza tym mam ochotę krzyczeć aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, wyć, płakać  :Placz_1: a najlepiej to  :glowa_w_mur: :cegly: to, że nie najlepiej ze mną to jeszcze jak na złość poszłam dziś do banku a raczej  do urządzenia, które się nazywa  :ckm: WPŁATOMAT, i system się zawiesił i kartę mi wsiękło, chociaż tyle dobrze, że kasiora nie poszła bo tak to bym w banku haje  :nerwus: zrobiła, żeby mi oddali, a tak to zastrzegłam sobie kartę i jutro będę nową wyrabiała...XXI wiek wszyscy chcą ulepszać świat, a te komputerowe systemy to gówno wart (przepraszam za słownictwo, ale dziś naprawdę z siebie wychodzę)

Gabiś
  • Gość
A ja chyba nie dawałbym juz naszyjnika.... albo dałbym cos bardzo delkiatnego na cieniuteńkim łańcuszku...  No ale ja jestem minimalistką:)

Offline milenaw
  • Chuck Norris
Aguś spokojnie , szkoda nerwów bo nic tym nie zmienisz.
A co do księdza z nami też tak było, dobrze jednak, ze zgodził się na wasze pomysły.