0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Agus widzę, że nie tylko zespół mamy ten sam, ale fotografa również
hihi tak,mieszkam na Kaziku czy Twojego Ukochanego mama nie pracuje przypadkiem w bibliotece? bo tak jakoś znajomo wygląda ;] A chodzi mi o salon, co jest na światłach ,jak skręca autobus 154 w lewo z ul.Grota Roweckiego. Niedaleko stamtąd studiuję i już nieraz korciło mnie ,by do niego zajrzeć
tak zgadza się jego mama pracuje w bibliotece , może się choć troszkę ujawnisz a co do salonu to nie byłam, wogóle na terenie Sosnowca, Dąbrowy wogóle nie byłam i mam zamiar się wybrać, ale za bardzo nie mam z kim
A kiedy się chcesz wybrać
hihi,to jednak dobrze kojarzę jeśli chcesz,to poślę Ci fotkę na mailaJeśli byś nie miała z kim jechać, to ja chętnie bym się z Tobą wybrała Zawsze to raźniej i byłaby okazja się poznać. Mogłabym też przy okazji pooglądać sobie jakieś suknie .
bardzo chętnie skorzystam z propozycji chodzenia po salonach pewnie, że byłoby raźniej
Eeeee, to może ja też się z Wami wybiorę Ale byłoby fajowo
no,to super pozostaje się tylko umówić, a zdjątko już wysłałam na maila
Aguś z chęcią tylko pojęcia nie mam jak będę stała z czasem koniecznie jeszcze w styczniu chcesz się wybrać
Tylko dziewczynki jak już będziecie oglądały te suknie to nie zapomnijcie o fotkach
dzięki za emaila, bardzo dobrze Was kojarzymy z kościoła , a twój men to na zagórzu chyba mieszka prawda?? hi hi