Autor Wątek: 09.08.2008zakładając sobie obrączki na palec przysięgniemy sobie miłość wieczną  (Przeczytany 81421 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
tak tak wiem już wczoraj odrazu zajrzałam  :D nio podobny jest tylko Ty masz cyrkonie na zewnątrz a ja mam wewnątrz
odliczam do 09.08.2008 zapraszam

"Miłości trzeba się uczyć - uczyć wciąż na nowo i bez końca"

Offline kkotek
  • maniak
  • data ślubu: 13.09.2008
tak tak wiem już wczoraj odrazu zajrzałam  :D nio podobny jest tylko Ty masz cyrkonie na zewnątrz a ja mam wewnątrz

Agus-sc cyrkonie w moim ringu sa w takim "dole"- kurcze nie wiem jak to opisac ???

Zreszta nie wazne- obie mamy piekne pierscionki i to jest najwazniejsze :skacza:
Kajetan  *† 31.12.2015 (15 tc)
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline Edzia
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.07.2008
jakie by nie były, wszystkie pierścionki zaręczynowe są piekne :)

Offline milcia

• Chuck Norris
  • W życiu chodzi o to, by być trochę niemożliwym ;)
  • data ślubu: 08.08.2008
Timber 27.12.2009 Nuśka  27.06.2013
BOY
GIRL

Offline Aguś-sc

• entuzjasta

Agus-sc cyrkonie w moim ringu sa w takim "dole"- kurcze nie wiem jak to opisac ???

Zreszta nie wazne- obie mamy piekne pierscionki i to jest najwazniejsze :skacza:

kkotek
, ale to było do rozy_83  ;) ale jak możesz to wklej swój pierścionek, ja chętnie oczywiście obejrzę  ;D

jakie by nie były, wszystkie pierścionki zaręczynowe są piekne :)

Edzia
zgadzam się, dla każdej z Nas nasz pierścionek jest najpiękniejszy  ;)

dziś mieliśmy jechać na zespół feel, ale plany się pozmieniały i nie byliśmy, gdyż nasza koleżanka miała dziś pewien problem i razem ze swoim narzeczonym poprosili Nas abyśmy do nich przyjechali, żeby choć troszkę rozluźnić atmosferę więc nie mogliśmy postapić inaczej i pojechaliśmy. No cóż pewnie jeszcze nie raz feel w Sosnowcu zagości, zanjomi ważniejsi.

Życzę Wam dobrej nocki papatki  :przytul:

Offline amadaa

• forumowicz
  • data ślubu: 03.05.2008
Też mam nadzieję, że Feel jeszcze nie raz będzie w Sosnowcu, bo z chęcią zobaczyła bym ich na żywo  :)

Dobranoc, kolorowych snów...

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.08.2008r
Super zaręczyny i śliczny pierścionek!

Gabiś
  • Gość
Pięny pierścionek i w ogóle zaręczyny. Co do wybierania sobie pierścionka to ja chodziłam z moim K. i pokazywałąm mi jakie mi się podobają. masz rację to jest na całe życie i warto jednak żeby nam się podobał.:)

Offline kkotek
  • maniak

kkotek
, ale to było do rozy_83  ;) ale jak możesz to wklej swój pierścionek, ja chętnie oczywiście obejrzę  ;D

O kurcze ale gafa  :pogrzeb:

Zrozumilam,ze to do mnie- nawet nie wiem czemu  :mdleje:

Przepraszam  :oops:

A oto moje cudeńko :mrgreen:

« Ostatnia zmiana: 14 Stycznia 2008, 16:28 wysłana przez kkotek »
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline kkotek
  • maniak
Kurcze co to sie porobilo ::)

Czesc wiadomosci w poscie wyzej :o

Teraz wklejam juz poprawnie :D

A oto moje cudeńko :mrgreen:

Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline roza_83
  • zapaleniec
No faktycznie kkotek ma bardziej podobny pierścionek niż ja   :D
Ale i tak wszystkie są jedyne w swoim rodzaju bo każdy od Naszego przyszłego małża  ;)

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
wiatm Was w poniedziałkowy wieczorek, niestety dla mnie niezbyt mile się ten dzień kończy  :(, byłam dziś u gina i okazało się, że mam zapalenie i przeszło juz na jajniki i przez 2 tyg na antybiotykach i innych lekach  :mdleje:, mam nadzieję, że będzie wszystko ok

Zrozumilam,ze to do mnie- nawet nie wiem czemu  :mdleje:
Przepraszam  :oops:

kkotek, ale nie masz za co przepraszać  ;) a i miałam mieć identyczny pierścionek, taki sam  ;D, a nie mam bo źle wyglądał na moim szcuplutkim palcu

narazie zmykam, później albo jutro zależy od mojego nastroju, niewiem czy wena mnie dziś złapie opiszę oficjalne zaręczyny  :D

Offline amadaa

• forumowicz
  • data ślubu: 03.05.2008
Na pewno będzie wszystko ok!!

I mam nadzieję, że wena Cię złapie, bo z chęcią bym przeczytała  ;D

Offline kkotek
  • maniak
w

kkotek, ale nie masz za co przepraszać  ;) a i miałam mieć identyczny pierścionek, taki sam  ;D, a nie mam bo źle wyglądał na moim szcuplutkim palcu

Wiesz co ja tez mam szczuple palce i u mnie nawet, nawet sie ring prezentuje :skacza:

Zreszta bardzo duzo tez zalezy od reki  :P

I tak jak pisze roza_83 wszystkie sa w swoim rodzaju bo sa od naszych Ukochanych  :serce:
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline iza22

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.09.2008
Kochana ze zdrówkiem wszystko będzie w porządku  :przytul:

Offline freak7

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 11.10.2008:)
trzymam kciuki, żeby było ze zdrówkiem ok
śliczny pierscionek

Offline roza_83
  • zapaleniec
Aguś jesteśmy z Tobą,napewno będzie wszystko dobrze ze zdrowiem  :przytul:

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
amadaa, iza22, freak7, roza_83 dziękuję Wam Kochane jesteście naprawdę  :przytul: :uscisk:, aż mi lepiej  :)

ZARĘCZYNY OFICJALNE
22 lipiec 2007

zaręczyny były w u mnie w domciu to była piękna niedziela, świeciło słoneczko  :D, Sebastian z mamą oraz jego siostra z mężem i córeczką zostali zaproszeni już na obiad  :obiad: na godz 14.00, jeszcze dodam, że mój tato z Sebusia rodziną się znali, nie jedna imprezka razem była zaliczona  :P i o tyle było fajnie i przede wszystkim to to, że było na luzie  :luzak:...z tatą już od soboty zaczęliśmy robić małe przygotowania i od rana w niedzielę od nowa, troche roboty było, no ale cóż zaręczyny to ważna rzecz  :skacza:...I tak, gdy już małymi krokami zbliżała się dana godz zaczęłam wypatrywać przez okno, ale potem swtierdziłam, że nie będę, gdyż moje Kochanie miało dla mnie bukiet   :bukiet: i nie chciałam widzieć, aż do oświadczyn. Tak nie wiedziałam co mam ze sobą robić  :czeka:, aż nagle słyszę pukanie do drzwi, oczywiście z bananem na buzi    :los: pobiegłam otworzyć, lecz bukietu jeszcze nie widziałam...obiadek już był gotowy, lecz jeszcze nie było reszty rodzinki, mieli małe opóźnienie wiadomo jak to z malutkim dzieckiem jest, ale przybyli bez żadnych komplikacji...Gdy już wszyscy przybyli  :tupot: i siedzieliśmy w pokoju, w którym rozgrywała się imprezka, moje Kochanie wzięło bukiet z 9 róż (jak się potem okazało, dlatego 9, gdyż 9-go ślubujemy) oraz pierścionek  :hopsa: i zaczęło przedmowę...ale co mówił dowiecie się już jutro

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.08.2008r
No nie powinno sie zabronic przerywania w takich momentach..  ;D

Offline adusiaxxx

• maniak
  • data ślubu: 12.04.2008

Offline *Marta*

• forumowicz
  • data ślubu: 06 czerwiec 2009
O nie!!! W takim momencie przerwa, ja się nie zgadzam  ;D ;D ;D

Gabiś
  • Gość
Adusia już jest dzis:)): Miał być ciąg dalszy???

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
Witam Was Kochane w środę  :calus:

Miał być ciąg dalszy???

już zaczynam  :D...zapomniałam jeszcze dodać, że zanim Dziubek mi się oświadczył, musiał oczywiście poprosić o zgodę mojego taty...pisałam to już w wątku w zniecierpliwionych, ale tu powtórzę, bo wiecie u Nas jest taka sytuacja, że u mnie mama nie żyje, a u Sebastiana tata  :( i w związku z tym przed zaręczynami zastanawialiśmy  :drapanie: się co Sebuś ma podarować mojemu tacie bo kwiaty, to tak nie bardzo  :Kwasny: i postanowił, że kupi flaszkę w jakieś fajnej butelce i z troszke moja pomocą  :lol: kupił - butelka jest w kształcie trąbki, do tej pory tatko jest zachwycony  :los:, mimo, że butelka już pusta  a jakie było zaskoczenie  :zdziwko: tatusia hi hi...i tak Sebuś zapytał się o zgodę, tatko zestresowany  :boje_sie: troszkę, no ale się nie dziwię w końcu ma mnie tylko jedną  ;D oczywiście się zgodził spróbował by nie  :P i potem moje Kochanie odwróciło się do mnie i uklęknąwszy mniej więcej wypowiedział te słowa  :serce: "chciałbym abyś przyjęła ode mnie ten pierścionek na dowód mojej miłoci do Ciebie i chciałbym aby nasza milosc była taka jak do tej pory a nawet silniejsza:serce: ehhh tak się wzruszyłam :Wzruszony: to zdanie będę pamiętać długo długo długooooo...po przemówieniu założył mi pierścionek na palec i przystąpiliśmy do obiadu  :obiad: ...po obiedzie atmosfera już się trochę rozluźniła  :luzak: menu się zmieniło i zaczęła się imprezka, pod wieczór rozpoczęły się tańce hulańce  :cancan: i bawiliśmy się  :pijaki: do ok 1.00 - 2.00 w nocy...KONIEC
aaaaa zapomniałam o fotkach, ale to juz później zapodam, bo teraz się szykuję do mojej przyjaciółki, wytrzymacie no nie???  :P

życzę wszystkim miłego dzionka  :D

Offline baska98

• Chuck Norris
  • data ślubu: 31 maj 2008
wyobrażam sobie, że Twoj narzeczony musiał się stresować wypowiadając takie słowa przy innych osobach.
Najważniejsze, że sobie poradzil, bo mój kuzyn tak sie zestresował, że pierścionek wpadł mu pod szafę i potem wszyscy chodzi na kolanach i go szukali  ;D

Gabiś
  • Gość
Boże ale ten Twój narzeczony to romantyk... stresa musiał mieć niezłego... JA to chyba bym się popłakała... z radości oczywiście:)

Offline roza_83
  • zapaleniec
Aguś no,no faktycznie te słowa to aż ciarki mi przeszły  ;D
A co do tej flaszeczki w kształcie trąbki to widziałam taką  :ok:
Czekamy na fociaki  :tupot: :tupot: :tupot:

Offline Beacia

• uzależniony
  • data ślubu: 19. 07. 2008 r.
 :hello:

Super się czyta Twój wątek!!!

Tylko dlaczego przerywasz w najciekawszych momentach??? ;D

Offline kobietka
  • maniak
Witam i ja w twoim watku- będe czyatc z uwaga i śledzic najnowsze doniesienia z frontu ślubnych przygotowań :D

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
Beacia, kobietka witajcie, cieszę się, że zawitałyście  ;D

witam ponownie, troszkę późno, ale mialam dziś tak supernaśny dzionek, że naprawdę  ;D najpierw byłam u mojej psiapsióły, a potem znajomi zaprosili mnie na herbatkę, bo moje Kochanie pracuje na popołudniówki, dlatego byłam sama i straciłam u nich rachubę czasu i w domciu byłam dopiero o 21.30, ale było milusio

wyobrażam sobie, że Twoj narzeczony musiał się stresować wypowiadając takie słowa przy innych osobach.
Najważniejsze, że sobie poradzil, bo mój kuzyn tak sie zestresował, że pierścionek wpadł mu pod szafę i potem wszyscy chodzi na kolanach i go szukali  ;D

a no stresował się, ale bardzo dobrze mu poszło  :przytul:  ;D...oj to kuzyn może przed mógł wziąść jakieś tabletki uspokajające  ;)

Boże ale ten Twój narzeczony to romantyk... JA to chyba bym się popłakała... z radości oczywiście:)
[/quot]

rzeczywiście potrafi zaskakiwać i nieraz to udodowdnił, ja tak tylko troszkę łezki  :Wzruszony: uroniłam, gdyż sama byłam wtedy przejęta

:hello:
Super się czyta Twój wątek!!!
Tylko dlaczego przerywasz w najciekawszych momentach??? ;D

dziękuję bardzo  :przytul:, miło słyszeć coś takiego, cieszę się, że się podoba, staram się jak mogę  :D, a dlaczego?? gdyż lubię podnosić napięcie  :brewki: :los:

niewiem co się dzieje, ale cytaty się z moim odp pomieszały  :drapanie:, mam nadzieję, że będziecie wiedziały co i jak  ::)

a teraz obiecane fociaki  ;D
1 moje Kochanie na kolanach  :Zakochany:
2 z rodzicami

a jutro wkleje bukiet i córeczkę mojej bratowej a chrześnicę Sebastiana  ;D

nie mam pojęcia co się dzieje hmmm...

Offline Edzia
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.07.2008
Widać Wasze szczęście na twarzach ;D
Fajnie mieć uwieczniony TEN moment, ja niestety nie mam. Tylko w pamięci pozostanie. Chyba, że na starość Alzheimera dostane :)