Autor Wątek: 09.08.2008zakładając sobie obrączki na palec przysięgniemy sobie miłość wieczną  (Przeczytany 81639 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Gabiś
  • Gość
Jaka ty zgrabniutka jesteś!!! Super wyglądacie:)

Offline sylwestra

• użytkownik
  • **
  • data ślubu: 28. 06. 2008
melduję się i ja  :D

Ładna z Was para :)

A Twoje zdjęcie jest zrobione w "parku Miniatur", zgadza się? :)

Offline iza22

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.09.2008
Kolejna piękna para:)

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
motyleksz23, sylwestra witam witam i cieszę się, że dołączyłyście  ;D...i teraz tak ogólnie napiszę jakby były jakieś forumki chętne się tu zgłosić, nie wpraszacie się, bardzo mi miło, że chcecie mi towarzyszyć do tego pięknego i wymarzonego dnia, także bez takich mniej więcej tekstów proszę
jeśłi mogę też się wproszę
bo będzie   :Kill:

oj dziewczyny i nie chwalcie już tak, bo jeszcze się :oops:

Kolejna piękna para:)

iza
dziękujemy, ale to mnie rozbawiło  :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: gdzie tu piękność, zwykła przeciętna para  :P

A Twoje zdjęcie jest zrobione w "parku Miniatur", zgadza się? :)

tak zgadza się to zdjęcie jest z parku miniatur w labiryncie  :D
odliczam do 09.08.2008 zapraszam

"Miłości trzeba się uczyć - uczyć wciąż na nowo i bez końca"

Offline *Marta*

• forumowicz
  • data ślubu: 06 czerwiec 2009
 :hello:

Melduję sie i ja  :D

i czekamy na historię zaręczyn  ;D ;D ;D

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
*Marta* witam  ;D

napisałam posta i mi wcięło muszę pisać jeszcze raz ehhhh  :mdleje:, a dziś się troche źle czuję i przyznam, że nie chce mi się, ale zrobię to dla Was  :D

oświadczyny, zaręczyny hmmm  :hmmm:, ale zanim do tego dochodzi, to jak wiadomo potrzebny pierścionek, dlatego najpierw przedstawię krótką  :P historię kupna pierścionka...zawsze marzyłam, jak wszystkie dziewczyny, że pierścionek będzie wybierany w tajemnicy przed nami, lecz gdy już się rozpoczęły rozmowy na ten temat, zmieniłam zdanie i postanowiłam, że sama chcę sobie go wybrać i tak też się stało, lecz jednak zanim padł wybór, trochę czasu a raczej dni upłynęło  ;), gdyż albo w jednym salonie żaden mi się nie podobał bądź znowu za dużo mi się podobało i nie mogłam się zdecydować, moje Kochanie już jeździło zrezygnowane  :pogrzeb: hi hi. W końcu pojechaliśmy  :kierowca: do sklepu, gdzie już nas znano i gdy już tam zajechaliśmy to spodobały nam się dwa pierścionki (w tym, który noszę  :hopsa: i jeszcze jeden) i ani ja, ani Sebuś nie mogliśmy się zdecydować, więc postanowiliśmy, że wyjdziemy się przejść i podejmiemy decyzję i podczas "spaceru"  :Tuptup: :Tuptup:, decyzja została podjęta, lecz po powrocie do sklepu i po przymierzeniu poraz enty :mdleje: owych pierścionków "zgupieliśmy"  :biala_flaga:. Na całe szczęscie byli klienci, bo to dzięki nim  :przytul: wkońcuuu :!: :!: pierścionek został wybrany  ;D. Gdyby nie Ci ludzie to niewiem, kiedy byśmy z stamtąd wyszli  :P

Offline Lili-liliana

• maniak
  • data ślubu: 08.05.2010r.
No historie przewrotne i intrygujace;P

hehe ja wszedzie z tym intrygowaniem:P

No ale fajna z was parka:) a z pierścionkami juz tak jest.Chce sie wybrac ten najpieknieszy:D
Natalia 26.04.2012 Bartłomiej 10.01.2018

Offline Edzia
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.07.2008
ja też sama sobie wybrałam pierścionek  :)
czekamy na cd. i foty

Offline amadaa

• forumowicz
  • data ślubu: 03.05.2008
Ja również czekam na ciąg dlaszy!!!
A perypeie z pierścionkiem podobne. Tez miał Tomaszek sam wybierć, w końcu chodziliśmy razem, ale finał finałów zakupił  sam z pomocą kolegi - bo też nie mógł się zdecydować  ;D

Offline agatonek

• zapaleniec
  • data ślubu: 26.07.2008
Też sobie sama wybrałam  :P Jakoś tak byłam spokojniejsza - z męskim gustem różnie bywa  ;)

Offline roza_83
  • zapaleniec
Aguś przyczłapałam do Ciebie  :hello:
Czekamy na fotki pierścionka  :tupot:

Offline ika3w

• Ilona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.08.2008r
Ja też sama wybierałam ;D

Offline iza22

• Chuck Norris
  • data ślubu: 20.09.2008
A ja sama nie wybieralam, tylko pokazałam co mi się mniej więcej podoba:)

Czekaam na ciąg dalszy:)

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
Witam w słoneczną sobotę, tutaj na Zagłębiu tak ślicznie słoneczko świeci...

roza_83 witam i cieszę się, że dołączyłaś  ;D

Jakoś tak byłam spokojniejsza - z męskim gustem różnie bywa  ;)

właśnie popieram w 100%, bo jak chodziłam z Sebastianem za pierścionkami jeszcze przed wyborem i jak On mi pokazywał jaki by wybrał to wogóle mi sie nie podobały, dlatego wolałam dmuchać na zimno...

jestem tylko na chwilkę, bo dziś mają przyjechać znajomi z córeczką no i trzeba wyruszyć na jakieś zakupy, potem przyjeżdża Sebuś to przy Nim co nieco skrobnę już o zaręczynach  :D

to jest Julia, która przyjeżdża dziś w odwiedziny

Offline roza_83
  • zapaleniec
Julia śliczne imie tak jak i dziewczynka  :D
No i Aguś Ty tu nam nie skrob żadnych kawałków tylko opisuj w całości te zaręczyny  ;)

Offline amadaa

• forumowicz
Fajna ta mała, a imię ma śliczne  ;D

I popieram roze w całości tą historię,a nie w kawałkach  ;)

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
dziękuję w imieniu Julki na tych zdjęciach miała 3 latka, teraz ma 4 i dłuższe włoski także troszkę się zmieniła, ale jest świetna  ;D

No i Aguś Ty tu nam nie skrob żadnych kawałków tylko opisuj w całości te zaręczyny  ;)

postaram się hi hi  :P

:serce:ZARĘCZYNY NIE OFICJALNE :serce:
26 sierpień 2006 rok

po zakupieniu pierścionka, to leżał tak sobie spokojnie czekając na mnie przez 2 miesiące ehhh :czeka:, aż 25 sierpnia postanowiliśmy, że "jutro" pojedziemy na wycieczkę do Ogrodzieńca i tak poszłam sobie wcześniej lulu a rano czekałam na Sebastiana jak przyjedzie. Gdy już przyjechał po mnie to ruszyliśmy :kierowca: w drogę i tak dojechaliśmy na miejsce. Zakupiliśmy bilety wstępu na zamek i sobie zwiedzając :tupot: :tupot:, poszliśmy na wieżę, potem zeszliśmy po jednych schodach i Sebuś mówi poczekaj a ja na co, a On choć wejdziemy jeszcze raz, ja tak na niego spojrzałam  :|| o co tu chodzi, nagle stał się jakiś taki nerwowy  :glowa_w_mur: i zaczęłam coś podejrzewać  ;D, więc odpowiedziałam ok...zaraz nastąpi ciąg dalszy idę cosik przekąsić  :obiad:

Offline *Marta*

• forumowicz
  • data ślubu: 06 czerwiec 2009
Pisz szybciutko co dalej....

Czekamy  :tupot: :tupot: :tupot:

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
już zjadłam to opisuję dalej...więc wróciliśmy na wieżę i tak sobie stoimy "podziwiamy"  ;) jeszcze raz widoki i nagle... moje Kochanie klęka i się pyta "wyjdziesz za mnie"   :skacza:, moja odpowiedź oczywiście brzmiała "tak"  :los: i założył mi pierścionek na palec  :Wzruszony:...jejciu a nigdy nie zapomnę tego jego zdenerwowania, biedak  :glaszcze:, głos mu drżał, a na drugi dzień dostałam kosz z 15 różami  :bukiet: i poszliśmy na kolacyjkę,  a na oficjalnych poszło mu już lepiej  ;D, ale i dojdzoe do tej historii  :P...a teraz pare zdjęć z tego dnia, troszkę inaczej wyglądałam więc się nie przestraszcie   :boje_sie:

my razem oboje przeszczęśliwi
kosz z różami
 i wyczekiwany przez Was pierścionek  ;D

Offline amadaa

• forumowicz
Fajnie to wymyślił - romantyk z niego  ;D

kosz z różami i pierścionek piekne!!! :)

Offline Sarna

• forumowicz
  • data ślubu: 02.08.2008
Przyłączam się i ja..Widze, że wszystkich w napieciu lubisz trzymac..
Co do pierscionka zareczynowego ja sobie nie wyobrazam,zeby go wybierac..Dla mnie to jak kupowanie sobie prezentu pod choinke.. Nosilabym z duma nawet najbrzydszy, bo wybrany z sercem..  :Zakochany:

Offline roza_83
  • zapaleniec
Aguś mamy prawie podobne pierścionki  :skacza: tylko że Ty wybierałaś sama,a ja nie  :D
Historia zaręczyn bardzo romantyczna  :D

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
Sarna witam Cię  ;D i nie do końca się z Tobą zgadzam, bo
po1 ważne jest to, że mężczyzna wogóle się decyduje aby się oświadczyć, bo znamy pare par, które są już kilka ładnych lat ze sobą, razem mieszkają, mają dobre prace itp i mogliby się hajtać a mimo tego facet się nie kwapi do tego aby się oświadczyć,

po 2 to ja mam ten pierścionek mieć przez całe życie, nosić go i być w pełni usatysfakcjonowana

po 3 mam bardzo szczupłe palce i naprawdę przy przymierzaniu różnego rodzaju pierścionków nie wszystkie pasowały na mój chudziutki paluszek a mało tego nie wszystkie dałoby się zmniejszyć na mój palec, gdyż by się rozsypał a nawet pan w sklepie był zdziwiony, że ja taka wysoka a taki rozmiar palca i była potrzeba zmniejszenia, mam wzrostu 168cm, pierścionek jest na środkowym palcu a rozmiar 11, obrączka to chyba będzie 9 więc nie mów, że sobie nie wyobrażasz wyboru pierścionka bo to tak jak pisałam na początku nie jest tak do końca

roza_83 a wkleiłaś już w swoim odliczanku pierścionek bo w tym momencie nie pamiętam, ale już zaglądam  ;D 

Kochane ja teraz się przebieram w pidżamkę  ;D kładę się z moim PM, będziemy oglądać filmik american pie 6 i pić pifko, także niewiem czy jeszcze tu zajrzę czy nie to tak na wszelki wypadek życzę Wam kolorowych senków i jak coś to do jutra  :id_juz:

Offline Edzia
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 05.07.2008
ja też wybierałam mój pierścionek ze względu na rozmiar palca. Noszę rozmiar 8, a nawet 7 mi wchodziła :o wybór miałam z pierścionków komunijnych hehe
Dwa lata po zaręczynach (oczywiście zapomniał o moich chudych paluszkach ;)) dostałam od mojego P. 3 pierścionki, wszystkie piękne tylko w rozmiarze bodajrze 11-12 i nie do zmniejszenia, żaden złotnik nie chce się tego podjąć. Wszystko przez kamienie, które albo sie skruszą albo wypadna :buu:
Także gdybym nie wzięła w swoje ręce sprawy zakupu zaręczynowego, teraz leżałby w pudełku albo nosiłabym go na łąńcuszku.
Mało, to romantyczne ale cóż...

Offline amadaa

• forumowicz
Agus miłego wieczorku życzę ;)

Offline Sarna

• forumowicz
  • data ślubu: 02.08.2008
Agus, no jasne, najwazniejsze, ze kazdy sie cieszy swoimi zareczynami, nie ma lepiej czy gorzej. Ja wolalam to co wybierze dla mnie moj ukochany. Czekamy na dalszy ciąg opowiesci, ja czekam na rozdzial o sukience!

Offline kkotek
  • maniak
  • data ślubu: 13.09.2008
Aguś-sc i jeszcze ja melduje sie w Twoim odlcizanku  ;D

Bardzo fajna z Was para, zareczyny niczego sobie a ring bardzo podobny do mojego :skacza:
Tyle,ze ja calkowicie zaufalam W. i sam go wybieral tzn mama i jego sis mu pomagaly ( a ja o niczym nie wiedzialam ) ale trafil w moj gust 100%  ;D
Kajetan  *† 31.12.2015 (15 tc)
Paulinka ❤️ 19.03.2018

Offline Lili-liliana

• maniak
  • data ślubu: 08.05.2010r.
Ogrodzieniec.... Ha! Ja wiem gdzie to i byłam nie raz ;D ;D

No i piękne te zaręczyny:)
Natalia 26.04.2012 Bartłomiej 10.01.2018

Offline Aguś-sc

• entuzjasta
kkotek witam  ;D

ja też wybierałam mój pierścionek ze względu na rozmiar palca. Noszę rozmiar 8, a nawet 7 mi wchodziła :o wybór miałam z pierścionków komunijnych hehe

no właśnie, także wiesz co to oznacza ehhh i troche nie do tematu, ale jak ostatnio kupowałam rękawiczki to pan chciał mi w końcu podaawać do przymierzenia rękawiczki dziecięce  :mdleje:

amadaa
dziękuję , wieczorek był miły , tyle że reperuar filmu się zmienił, też "głupi" żeśmy się uśmiali 

ja czekam na rozdzial o sukience!

oj sarna, to jest odległaaaa droga, gdyż nie mam jeszcze sukni i zaczyna mnie to martwić  :(

Ogrodzieniec.... Ha! Ja wiem gdzie to i byłam nie raz ;D ;D
No i piękne te zaręczyny:)

no Ogrodzieniec to jest znany, także sie nie dziwię, że wiesz gdzie jest  ;)

Offline roza_83
  • zapaleniec
roza_83 a wkleiłaś już w swoim odliczanku pierścionek bo w tym momencie nie pamiętam, ale już zaglądam  ;D 
Jasne że wkleiłam tylko że taki troszke nie wyrazny jest ale myśle że podobny tylko że mój jest bardziej okrągły.