rajdowka sukienka jest za krótka, bo ja mierzę 178 cm, a wszystkie modele są max do 175 cm

moja będzie dłuższa
Bernadetka co do butów w szpic- nie cierpię, brzydko w nich wyglądam przy moim rozmiarze buta 40 i ogólnie nie podobają mi się - dlatego będą takie zaokrąglone, na którejś ze stron w odliczaniu podałam przykładowe- strasznie podobają mi sie z satyny z kokardką, lub całe wykonane z koronki
co do Madery- właśnie zastanawiamy się nad nurkowaniem

a wszystkie oferty, które przeglądałam mają all inclusive i cena niewiele różni się od HB- mimo tego, że nie potrzebuję jeść 3 posiłków dziennie i wypijać hektolitry alkoholu- zazwyczaj na wakacjach wybieram opcję śniadania+ obiadokolacje, bo hotelowy obiad w środku dnia strasznie ogranicza plany
A Fretki- polecam,polecam,polecam po stokroć! TO najfajniejsze zwierzaki świata- ale musisz być bardzo cierpliwa- często dokuczają, niszczą meble, różne sprzęty, lubią wtykać nos do siatek z zakupami i np. zabrać bułeczke i zanieść ją pod łóżko-przecież to taki smakołyk:) i wymagają min. 2 godzin zabawy dziennie, muszą się wybiegać, pobuszować po mieszkaniu- inaczej są niespokojne i gryzą klatkę- przynajmniej tak ma mój Ferdynand-może to dlatego że jest sam, nie ma drugiej fretki do pary, przez to potrzebuje więcej uwagi z naszej strony- a i najważniejsze- musisz zabezpieczyć półki, szuflady,meble tak, żeby fretka nie mogła ich otwierać- inaczej znajdziesz dziurawe rajstopy albo Ferdka śpiącego w ulubionym swetrze
suknia z przodu: