a co u mojej slicznej synowej
??
Cicho tu jakos??
Na boku jakies spacerki z Matim sie urządza
no, no
Pakiet czuwa 
Hejka

Cisza, bo byliśmy u dziadków, a mama sie "oduzależniała" od kompa

nie wsyszło

A spacerek to tylko spacerek...niech pakiet nie bedzie zazdrosny, a jak taki mądry niech przylatuje do Szczecina odwiedzic synową
Witaj Martynko!
... chyba większość z nas to przechodzi!Dekoncentracja totalna!Brak skupienia czasem zerowy!
... ale Ty to chociaż studiujesz moja Droga!A ja skończyłam studia prawie 5 lat temu i chyba z moim myśleniem coraz gorzej!!!
Całuski dla Ślicznotki Cudnej!!! 
I Udanego weekendu!
Pozdrawiam!
Witaj
AGULA naprawdę to pocieszające, ze nie jestem sama ze swoim brakiem skupienia:)
Całuski dla Śmieszki Kamilki!!

"Na boku jakies spacerki z Matim sie urządza no, no Pakiet czuwa" - ale się uśmiałam
Dobrze Martuś, tak trzymaj - pilnuj synowej! Co to za randki po bokach? hihihi

o kurcze...
ale mamy krechę

Asiu - widzisz - musisz z nami chodzić na spacery - nie bedzie wtedy żadnych problemów 
hihi, biedna Gabrysia, jeszcze nie poznała dokładnie przyszłego a juz teściówka się wcina
... chyba większość z nas to przechodzi!Dekoncentracja totalna!Brak skupienia czasem zerowy!
... ale Ty to chociaż studiujesz moja Droga!A ja skończyłam studia prawie 5 lat temu i chyba z moim myśleniem coraz gorzej!!!
mam to samo 
koncentruję się tylko przy robieniu zdjęć, wykonywanie mojego zawodu.. leży.. 
Witamy
PumoRi u nas:)
dlatego takie piękne fotki widnieją w Waszym Kropusiowym watku:)
My po weekendzie, Gabrysia wczoraj była taka śmieszna!! Śmiała się caaaały dzień, gadała z moimi rodzicami jak nakręcona!! Najbardziej radowała się w rozmowach z moim tatą...nigdy jej takiej nie widziałam i oczywiscie bylo mi troszkę przykro, ze do mnie tak się nie cieszy

ale widac, oni mają większą wprawę w rozmowach z niemowlakami:) W nocy troszkę się jej poprzestawialo i budzila sie co 2 godziny, ale za to z piątku na sobotę obudziła sie tylko 1 raz!! Bylam z lekka w szoku, ale chyba wiedziala, ze mamusia cierpi i musi sie wyspac. Znow mialam napad migrenowy przez co wyladowalam 3 razy z glowa w kiblu
Dziś zostaję pierwszy raz sama z Gabrysią w nocy! Nasz tatus jedzie do niemiec po auto i mam wielka nadzieje, ze kupi, bo juz mam dosc ciagania sie z wozkiem autobusem (a bylam dopiero 4 razy). W piatek po powrocie ze spotkanka z Anią i Matim jechalam zamiast 20 min, godzine. Gabrysia zaczela sie zanosic a autobusie, ludzie sie gapili jak na wariata, ale nikt nie ustapil miejsca mimo, ze sie co chwile chwialam z nia na rekach bo autobus ruszal i za chwilke ostro hamowal

ale jej placzu byla przyczyna, ktora juz podejrzewalam...tak smierdzialo, ze chyba wszyscy wiedzieli ze Niunka zrobila kupsko
Pozdrawiamy!!