Autor Wątek: a jaCi będe bajki szeptać..codzien na nowo nieba przychylać-M&G czekają na Skarb  (Przeczytany 99617 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline rajdowka

• Chuck Norris
hehe moja lapa tam jest tez ;D

Offline ASIA39

• Chuck Norris
  • Szata miłości utkana jest z materiału codzienności
  • data ślubu: 18.08.2012
ale boska mamuśka  ;D a ta fotka z obmacywanka też supcio  ;D

wszystko u gina będzie oki,czekamy na relacyjke ;)

a torbę też dla świętego spokoju powoli bym zaczęła pakowac.

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 2.06.2007
hejjjj
spiesze doniesc zainteresowanym ze po wizycie u gina wsio ok!Wg niego moja ciąża(odpukac ) wyglada ksiązkowo-oby tak pozostało....
serduszko pika w rytmie czacza u Mai-szyjka zamknieta,cała reszta ok.
Jak ja sie ciesze ;D ;D ;D ;D ;D
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 30 września 2006
no i gicior....
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline elisabeth81

• Chuck Norris
Super!
... u mnie też :D
"Wstać rano, zrobić przedziałek i odpieprzyć się od siebie. Czyli nie mówić sobie: muszę to, tamto, owo. Ja zapisuję rano, co mam zrobić. A chwilę potem skreślam połowę"

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
Super wieści !!!!!  ;D ;D ;D ;D ;D

Czy dziś nasza maleńka Majunia też ma imieninki? Jeśli tak to miś od ciotki Anki leci ;)

Offline tylunia
  • You are my person brand of heroine
  • Chuck Norris
  • Ludzie mają pewną wspanialą ceche. Zmieniają się.
o ja jakie fajne zdjecia mamusi - super wygladasz  ;D ;D ;D naprawde rewelacja  ;D ;D

Offline ASIA39

• Chuck Norris
  • Szata miłości utkana jest z materiału codzienności
  • data ślubu: 18.08.2012
cieszę się że u gina oki i Majeczka dobrze sie rozwija  :D
 :-*

Offline BETI

• maniak
Tetuś super wieści.Cieszę się,że wsio oki.Pakuj sobie torbę już pomału.Niedługo zobaczymy nasze maluszki  ;D

Gabiś
  • Gość
Tetuś super że u gina wszystko ok. Ty wyglądasz normalnie bosko!!! Kwitnąco i w ogóle super.... :-* :-*

Offline anusiaaa

• Chuck Norris
Tete wygladasz zajefajnie - swietna przyszla mamuska  :D :D :D :D
"Travel is the only thing you buy that makes you richer"

Offline dziubasek

• Chuck Norris
  • data ślubu: .:25.08.2006:.
tetku ślicznie wyglądasz!!!!!!

Offline megan

• Chuck Norris
  • Miłość jak rewolucja - nie udaje się słabym.
  • data ślubu: 4 sierpnia 2007
Tetus - slicznie wygladasz - tylko tyle powiem  :-* :-* :-* :-*

Offline Lea

• Przyjaciele
  • Chuck Norris
  • Nelcia mój kawałek nieba
Martuś..ale Ty piękną kobietą  jesteś!!!!!
Nio i cieszę się,że u majeczki wszystko ok :-* :-* :-*
Życie jest jak gra planszowa...czasem ktoś stoi na twoim polu.

Offline aneta_81

• Chuck Norris
  • Szczęśliwa, spełniona..
  • data ślubu: 22.07.2006
tetku, super Ci z tym brzucholkiem ;D

Offline Vall

• Chuck Norris
  • Żyć - oznacza wciąż wyrywać się do przodu!
  • data ślubu: 07.07.2007 :smile:
uwlebiam czytac takie wspaniale wiesci :D
Martus wygladasz pięknei, kwitnąco :)

A zaraze szerzysz oj szerzysz :D :D :D

Offline Ninka
  • Chuck Norris
Oooo a co tutaj tak cichutko :?: A  wieści ginkowe super.  Wiem, jak bardzo cieszą takie info :D

Offline tete

• "Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań."
  • Chuck Norris
Oooo a co tutaj tak cichutko :?: A  wieści ginkowe super.  Wiem, jak bardzo cieszą takie info :D
dzięki za zainteresowanie Ninka(i reszcie!!!!!)
cichutko-bo nie bardzo jest oczym pisac.Wszystko gra -ja powoli odczuwam zmęczene materiału-czuje ze brak mi skóry na brzuchu,ruchy są spowolniałe lekko,więzadła ciągną niemiłosiernie -a ja najczesciej jestem gosciem toalety ;DAle to nic strasznego -do przezycia-zwłaszcza kiedy Maja ucina sobie pogawędki z tatusiem a potem szaleje ,dajmy na to o 4 rano :P Maja jako typowa kobietka ;) ma zmienne nastroje,nie poczuwa sie do tego aby odrózniac noc od dnia :P i np dzis nastąpiła o 2 w nocy seria z karabinu-by potem mogła usnąc snem sprawiedliwego ;D ;D ;D
Powoli pakuje torbe(choc mam przeczucie ze mała bedzie dzieckiem 'terminowym' w zasadzie)z racji tego ze ciągle jestem w drodze pomiedzy rodzicami,tesciami a rodzenstwem moim(dzis tez wyjazd-G wyjezdza znów na szkolenie do W-wy).Smiejemy sie ze pewnie akcja porodowa rozpoznie sie umnie w samochodzie...
Zgaga nadal jest moją towarzyszką niedoli,pojawia sie cicho niepostrzezenie i atakuje jak kobra.Dobrze ze jest ZUSowski zasiłek,wystarcza na Reni 8) ;D
W planach mam pod koniec kwietnia/początek maja odwiedzic kosmetyczke ,fryzjera i takie tam.I nie ukrywam ze mnie to bardzo cieszy.Spacerujemy duzo(wieczorami z G),energii mam duzo-tylko czasem siły ogłaszają kapitulacje ::)
Maja juz 90%rzeczy ma popranych i poprasowanych,zostało jeszcze do dokupienia pare drobiazgów-ale to nic wielkiego.
wróce pewnie w okolicy konca tygodnia więc juz teraz pokazuje Wam domek Mai u progu 9miesiąca ciąży:
Nikt nie lubi samotności. Ja tylko nie próbuję się z nikim na siłę zaprzyjaźniać. To prowadzi do rozczarowań.

Offline AndziaK
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 23.06.2007 r.
Marciu ciesze się, ża masz jeszcze trochę sił ;) i energii..... :) z Tym porodem w drodze to kto wie ;)

A domek Mai śliczny i napewno wygodny :)

Buzialki od nas  :-*

Offline Vall

• Chuck Norris
Martus - sliczne foto :) domek Majeczki cudniasty :D

Offline loona
  • Chuck Norris
  • data ślubu: 25.08.2007r.
Boże. Jak to zleciało. Przecież tak niedawno wysyłałam Ci gratki z powodu dwóch kresek a tu już prawie meta !
Szkoda mi Ciebie,że tak Ci ciężko ale przecież to najpiękniejszy i najcudownijszy ciężar, który kobieta może dźwigać. Już niedługo i Wasze Szczęście będzie z Wami.
Buziaki dla Ciebie i Majuni :)

Offline Maja

• Global Moderator
  • Chuck Norris
  • bono animo es
  • data ślubu: 28 sierpnia 2004r.
Marta, teraz tylko sił Ci trzeba ;D ale sama zobacz jak to szybciutko zleciało i teraz już tylko czekasz na swoją małą księżniczkę ;)

Eva*
  • Gość
Tetku z brzusiem szałowo wyglądasz :brawo_2:
a zdjęcie z macankami bosskie ;D ja się właśnie w taki sposób "zaraziłam" ciazą :P
Wielka buźka fdla was :-*

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
domek cudny....
Tak się zastanawiam czy będę się za jakiś czas czuć się podobnie....

Pamiętaj to już końcóweczka...szybko zleci...Tetuś a ile masz kilogramków do przodu????...
"Ludzie, którzy stawiają sobie mierne cele życiowe, zazwyczaj osiągają to co zamierzali: nie dążą do niczego i niczego nie zdobywają. ”
— Richard M. Devos

Offline tete

• Chuck Norris
domek cudny....
Tak się zastanawiam czy będę się za jakiś czas czuć się podobnie....

Pamiętaj to już końcóweczka...szybko zleci...Tetuś a ile masz kilogramków do przodu????...

nie pytaj Lila :( ::) 12,9kg dzis rano(u gina na  wadze elektronicznej  wieczorem pokzałoby pewnie ok 13,5kg) dziekuje Ci za komplement odnosnie brzucha.
Czy bedziesz czuła sie podobnie...hmmm stawiam ze nie-jestes aktywna,gibka-ja od 29tc(tak +/_) męcze sie jak słon ...
Evelinko-nooo ja tez mam nadzieje ze moje czary podziałają...
Maja-oj trzeba trzeba-staram sie funkcjonowac w miare normalnie ale czasem wyjscie  do sklepu stanowi wysiłek
Loona Vall Andzia serce rosnie jak wpadacie domnie, :-* :-* :-*
dobrze ze dotego nie dochodzi hustawka hormonalno-emocjonalna ;D ;D ;D ;D bo bym sama ze sobą wytrzymac nie mogla!

Offline Vall

• Chuck Norris
taaaaaaaaaaaaaaaa - taka hustawka to wprost kosmos :D

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Tetko wydaje mi sie, ze to wcale nie jest straszliwie duzo.
Pamiętam, że w 28 tygodniu miałaś 8 kg do przodu....ja obecnie w 29 tygodniu 7,5 kg na plusie....zatem praktycznie tyle co Ty.
Ze wszech miar jest to norma...
— Richard M. Devos

Offline tete

• Chuck Norris
taaaaaaaaaaaaaaaa - taka hustawka to wprost kosmos :D
czasem mnie dopada -nie powiem-wszystko widze w czarnych barwach-szczególnie np po wizycie w Solarze,albo w Reserved -kiedy z miną kota ze Shreka przyglądam  sie ubraniom ;D ;D ;D
Lila-teoretycznie tak-ale wiesz ta waga ksiązkowa ma sie nijak do mojej zadychy-do tempa w którym sie męcze(szybko) do tempa mojego chodu(zawsze prawie biegałam teraz lipa) i do moich 158cm wzrostu.
ale wiecie nic to.
wazne ze wszystko przebiega ok-Maja rosnie zdrowiutka i okrąglutka 8) ja staram sie wcale o porodzie nie myslec np teraz z zieloną herbatą,reni pod ręką(apropo moze jakis jeszcze sposób na zgagulca jest?przerabiałam kefir,reni,herbate miętową ,rodzynki itp..)i nowym Twoim Stylem po ugotowaniu obiadu bede sobie polegiwac :P

Offline liliann

• Global Moderator
  • Chuck Norris
Lila-teoretycznie tak-ale wiesz ta waga ksiązkowa ma sie nijak do mojej zadychy-do tempa w którym sie męcze(szybko) do tempa mojego chodu(zawsze prawie biegałam teraz lipa) i do moich 158cm wzrostu.

pewnie dlatego, że startowałaś z wyższej wyjściowej....

...ale spoko po ciąży wszystko spadnie....
— Richard M. Devos

Offline :martyna:
  • Chuck Norris
Tete, nie przejmuj się wagą!! Tak jak pisze Lila, to wcale nie jest duzo.

Co do ruchu: ja po tygodniowym pobycie w szpitalu, gdzie non stop lezalam (jedyny ruch to wizyty w wc) nie moglam sie ruszac. Poloznictwo bylo na 2 p. to co chwila schodzac po schodach musialam robic przerwy, bo dyszlam jak niedźwiedź. Juz nie mowiac o schylaniu sie, po ktorym nie moglam wstac, to samo z pozycji siedzącej. Jak M byl przy mnie musial mnie pchnąc, zebym wstala:)

Po porodzie wszystko wroci do normy!! Najważniejsze, że Maja jest zdrowiutka!! Już tak bliziutko końca!! Dasz radę!
Pozdrawiam